Τρίτη 16 Οκτωβρίου 2012

Διαφήμιση από το μέλλον δημιούργησε η LG

Διαφήμιση από το μέλλον δημιούργησε η LG

Η εταιρεία παρουσιάζει το Optimus G με ιδιαίτερα θεαματικό τρόπο

Η πολυαναμενόμενη ναυαρχίδα της σειράς smartphone της LG, το Optimus G είναι έτοιμη να κυκλοφορήσει τον επόμενο μήνα και οι διαφημιστές της εταιρείας επέλεξαν έναν αρκετά μοναδικό τρόπο να παρουσιάσουν τα χαρακτηριστικά και τις δυνατότητες της.

Η διαφήμιση θυμίζει αρκετά κινηματογραφική ταινία και αναμένεται να κοπεί σε «κομμάτια» προτού προβληθεί στην τηλεόραση, η εταιρεία όμως τη δημοσίευσε ακέραιη στο κανάλι της στο YouTube. 

Η υπόθεση δεν επικεντρώνεται άμεσα στο ίδιο το κινητό όσο στον πρωταγωνιστή της, ο οποίος χρησιμοποιώντας το Optimus G πραγματοποιεί θεαματικές καλλιτεχνικές κινήσεις και χειρονομίες, «μαγικά» κόλπα, ενώ επιστρατεύει και μια ομάδα από μυώδεις τοξότες.

Όλα αυτά βέβαια προκειμένου η LG να μας παρουσιάσει με έναν ιδιαίτερα πρωτότυπο τρόπο τη δύναμη και τις δυνατότητες του νέου της smartphone, όπως το QSlide, το Live Shot και τη δυνατότητα φωτογράφησης κινούμενων αντικειμένων με το Time Catch Shot.

Το LG Optimus G θα κυκλοφορήσει με οθόνη τεχνολογίας IPS True HD+, διαγωνίου 4,7 ιντσών και ανάλυσης 1280x768.

Θα διαθέτει τετραπύρηνο επεξεργαστή Qualcomm Snapdragon S4 στο 1.5GHz, 2GB μνήμης RAM και αποθηκευτικό χώρο 32GB, χαρακτηριστικά τα οποία το κατατάσσουν αρκετά υψηλά όσον αφορά στην επεξεργαστική του δύναμη.

Δείτε το διαφημιστικό σποτ...

newsbeast.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου