Τρίτη 16 Απριλίου 2013

Ξενοδοχείο νοικιάζει… χρυσόψαρο στους μοναχικούς πελάτες!

 Ξενοδοχείο νοικιάζει... χρυσόψαρο στους μοναχικούς πελάτες!Ένα ξενοδοχείο στο Cheshire της Βρετανίας βρήκε έναν πρωτότυπο τρόπο για να ευχαριστήσει τους μοναχικούς πελάτες του: 

Πρώην μέλη των ABBA έγραψαν το τραγούδι για την έναρξη της Γιουροβίζιον

Πρώην μέλη των ABBA έγραψαν το τραγούδι για την έναρξη της ΓιουροβίζιονΘα το ερμηνεύσουν στις 18 Μαϊου, στον τελικό του διαγωνισμού
Δύο πρώην μέλη του σουηδικού συγκροτήματος της ποπ ABBA έγραψαν το τραγούδι για την έναρξη του διαγωνισμού τραγουδιού Γιουροβίζιον, μετέδωσε το σουηδικό τηλεοπτικό δίκτυο SvT.

8 γρήγορα dressing για να "ντύσεις" τη σαλάτα σου

Τι είναι μια σαλάτα χωρίς το κατάλληλο dressing που θα αναδείξει τα συστατικά της; Το Cosmo.gr σού προτείνει οκτώ εύκολες σάλτσες για να διαλέξεις αυτή που ταιριάζει στη σαλάτα σου.

Τα πλεονεκτήματα της κατανάλωσης σόγιας στην νηστεία

Τα οφέλη της νηστείας είναι πάρα πολλά, αφού η νηστεία μπορεί να μειώσει τα επίπεδα της χοληστερόλης και των τριγλυκεριδίων, ιδιαίτερα σε όσους υπερβαίνουν τις φυσιολογικές τιμές, ενώ είναι πλούσια σε...

Ανοίγει ο δρόμος για την ανάπτυξη μοσχευμάτων από κύτταρα των ασθενών

Όπως αναφέρουν στην ανακοίνωσή τους, η οποία δημοσιεύεται στο επιστημονικό περιοδικό Nature Medicine, οι επιστήμονες επανέφεραν στη ζωή νεφρό που αφαίρεσαν από νεκρό ποντίκι και στη συνέχεια το χρησιμοποίησαν σε μεταμόσχευση, η οποία ήταν απολύτως επιτυχής.

Στο πλευρό του Σαββίδη ο Ζαγοράκης

Στο πλευρό του Σαββίδη ο ΖαγοράκηςΕπιστρέφει στην ομάδα ως σύμβουλος του μεγαλομετόχου της ομάδας
Ο Θοδωρής Ζαγοράκης επέστρεψε! Όπως ανακοινώθηκε επισήμως, επιβεβαιώνοντας τις πληροφορίες των τελευταίων ημερών, ο πρώην πρόεδρος της ΠΑΕ ΠΑΟΚ επιστρέφει στην ομάδα της καρδιάς του αναλαμβάνοντας καθήκοντα συμβούλου του Ιβάν Σαββίδη.

Το μπότοξ προκαλεί κατάθλιψη;

Το μπότοξ είναι μία από τις πιο διαδεδομένες μεθόδους κοσμητικής ιατρικής όσον αφορά τη μείωση των ρυτίδων έκφρασης (όπως αυτές που σχηματίζονται όταν γελάμε), «παγώνοντας» στην ουσία τους μυς του προσώπου. Οι γυναίκες, όμως, που την ακολουθούν φαίνεται να έχουν περισσότερες πιθανότητες να νιώσουν κατάθλιψη, επειδή δεν μπορούν να γελάσουν κανονικά.

122 προφητείες του Αγίου Κοσμά του Αιτωλού!!!

1. «Αυτό μια μέρα θα γίνη Ρωμαίικο και καλότυχος όποιος ζήση σε κείνο το βασίλειο».
(Συνήθιζε να λέγη εις διάφορα μέρη της υποδούλου Ελλάδος, τα οποία μετά ταύτα απηλευθερώθησαν)

Το Τρισυπόστατο της Εκάτης και οι Τριαδικές Θεότητες!!!

Θα ήταν ιδιαίτερα απλουστευτικό να θεωρήσει κάποιος την αρχαία Ελληνική Μυθολογία σαν εξιστόρηση φανταστικών γεγονότων με διάφορους συμβολισμούς και, ταυτόχρονα, να αγνοήσει το επιστημονικό και μεταφυσικό μήνυμα που αυτή εκπέμπει από τα βάθη των αιώνων.

Αναμνήσεις από μία άλλη Ελλάδα!!!

Σύμφωνα με τις στατιστικές, αυτοί από εμάς που ήμασταν παιδιά τις δεκαετίες του 60, 70 και 80 πιθανόν δεν θα έπρεπε να είχαμε επιζήσει. Οι κούνιες μας ήταν βαμμένες με γυαλιστερή λαδομπογιά με βάση το μόλυβδο.

Τα παντζάρια ρίχνουν την αρτηριακή πίεση

pantzaria arthriakh pieshΣύμφωνα με μια μελέτη που δημοσιεύθηκε στο επιστημονικό περιοδικό «Hypertension», ένα φλιτζάνι χυμός από παντζάρια την ημέρα μπορεί να μειώσει την αρτηριακή πίεση του αίματος στους υπερτασικούς, χάρη στα νιτρώδη άλατα που περιέχει.

Βοήθεια στο συνάνθρωπο…

Μια όμορφη και… ελαφροντυμένη νεαρή κοπέλα ζητά από περαστικούς να τη βοηθήσουν να ανέβει στο σπίτι της από το παράθυρο προσποιούμενοι πως ξέχασε τα κλειδιά. Πολλοί ήταν βέβαια αυτοί που προθυμοποιήθηκαν να δώσουν ένα χέρι βοήθειας…

ΚΑΝΕΝΑ ΖΩΟ ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΥΠΟΦΕΡΕΙ ΕΝ ΓΝΩΣΗ ΜΑΣ

Με την ευκαιρία του θανάτου του

 Μίσα ο οποίος γεννήθηκε αιχμάλωτος σε ζωολογικό κήπο και δεν γνώρισε ποτέ την ελευθερία 

της ζωής στη φύση, ο ΑΡΚΤΟΥΡΟΣ δηλώνει άλλη μια φορά την αντίθεσή του στην πρακτική της 

διαβίωσης και αναπαραγωγής άγριων ζώων σε αιχμαλωσία.

Δείτε πώς είναι σήμερα ο Περικλής από το Fame Story

Και ποιος δεν θυμάται τον Περικλή Στεργιανούδη, το νικητή του Fame Story 3...
Πώς είναι όμως μετά από τόσα χρόνια ο τραγουδιστής;

Απίστευτο: Δείτε τι κάνει η κοπέλα με το προφυλακτικό!

Τελευταία τρέλα η μόδα του προφυλακτικού, με τον τίτλο «Condom Challenge», ή αλλιώς «Η δοκιμασία του προφυλακτικού»!

Πώς γκρεμίστηκε η Bugatti Veyron από τον θρόνο της

Πώς γκρεμίστηκε η Bugatti Veyron από τον θρόνο τηςΈνας οίκος βελτιώσεων και μια λεπτομέρεια της στέρησαν τον τίτλο του γρηγορότερου αυτοκινήτου!
Κι όμως, η τρίχρονη ηγεμονία της Bugatti Veyron Super Sport ως το γρηγορότερο αυτοκίνητο παραγωγής του κόσμου πήρε τέλος. 

Η M6 Gran Coupe στο MotoGP

Η M6 Gran Coupe στο MotoGPΤο νέο αυτοκίνητο ασφαλείας του MotoGP είναι μια BMW M6 Gran Coupe. Το αυτοκίνητο κάνει ντεμπούτο αυτό το Σαββατοκύριακο στο GP του Qatar, στον πρώτο αγώνα της φετινής σεζόν, η οποία θα έχει 18 αγώνες και τελευταίος θα είναι τον Νοέμβριο στη πίστα της Βαλένθια.