Σάββατο 7 Σεπτεμβρίου 2013

Ο ενταφιασμός των φακίρηδων ~ ένα απίστευτο θαύμα!!!


Το εκπληκτικοτερο και απίστευτο φαινόμενο είναι ο ενταφιασμός των αληθινών φακίρηδων όχι μόνο για 15 λεπτά, όπως έκανε ο αρμένιος ταχράν βέης, άλλα για εβδομάδες και μήνες και σπανιότατα για έναν χρόνο.

20 χρόνια σε βράχο: Ο μοναχός που πλησίασε τον Θεό

Μόνος στην κορυφή ενός βράχου ζει εδώ και 20 χρόνια ένας μοναχός στη Γεωργία. "Είμαι στη σιωπή για να αισθανθώ την παρουσία του Θεού" δήλωσε (Pics)
Ένας μοναχός της Γεωργίας αποφάσισε να απομονωθεί από τον κόσμο και να ζήσει στην κορυφή ενός βράχου. Ο Maxime Kavtaradze, είναι 59 ετών και έχει ανοικοδομήσει ένα μοναστήρι σε μια απομακρυσμένη περιοχή της χώρας.

Έρχονται δύσκολα χρόνια.

Ο Θεός επιτρέπει να γίνη τώρα ένα τράνταγμα γερό. Έρχονται δύσκολα χρόνια. Θα έχουμε δοκιμασίες μεγάλες… Να το πάρουμε στα σοβαρά, να ζήσουμε πνευματικά. Οι περιστάσεις μας αναγκάζουν και θα μας αναγκάσουν να δουλέψουμε πνευματικά. Καλό όμως είναι να το κάνουμε χαρούμενα και προαιρετικά και όχι από θλίψεις, αναγκαστικά. 

Το ξέρατε ότι ο δημιουργός του θρυλικού Mini Cooper ήταν Έλληνας;Ο Αλέξανδρος Ισιγόνης από την Σμύρνη - Το νέο mini Cooper θα λανσαριστεί στις 18/11 προς τιμήν του! (φωτό-βίντεο)‏



Στην Οξφόρδη θα παρουσιάσει η BMW το νέο Mini cooper και μάλιστα την ημέρα της συμπλήρωσης 107 ετών από την γέννηση του Έλληνα Μικρασιάτη από την Σμύρνη & δημιουργού του θρυλικού μικρού αυτοκινήτου του Sir Alec Issigonis.