Τρίτη 28 Μαΐου 2013

Ποιο είναι το πιο «ευτυχισμένο» μέρος του κόσμου

Βρίσκεται στην 22η χρονιά οικονομικής ανάπτυξης...

Για τρίτη συνεχόμενη χρονιά, η Αυστραλία κατέλαβε την πρώτη θέση ως το πιο ευτυχισμένο μέρος του ανεπτυγμένου κόσμου, σύμφωνα με το δείκτη «καλής ζωής» που συντάσσει ο ΟΟΣΑ.

Δείτε την φάρσα με τα 24.000 likes στο Youtube!

Από τις πιο πετυχημένες φάρσες που έχετε δει!

Δείτε την φωτογράφηση με τον αόρατο φίλο!

Πλούσιοι και τραπεζίτες διαβάστε αυτό...

Πολλά θα διδαχθείτε. Βοηθήστε τον λαό...
Αναγνώστης

10 ζωντανοί οργανισμοί στο μικροσκόπιο!

 10 ζωντανοί οργανισμοί στο μικροσκόπιο!Ζωύφια που ζουν ανάμεσά μας, αντικείμενα που χρησιμοποιούμε καθημερινά, φυτά που βάζουμε στο βάζο αλλά και όλα όσα θα θέλαμε να δούμε από πολύ κοντά αλλά δεν μπορούμε αποτυπώνονται με ειδικούς φακούς που προσφέρουν μεγάλη μεγέθυνση και εντυπωσιάζουν. Μικροσκοπικά «τερατάκια», παράξενα σχέδια και σχήματα, χνουδωτά κεφαλάκια αλλά και τριχωτά πόδια, όλα… ζουν ανάμεσά μας…

Συσκευή τσέπης εντοπίζει φυτοφάρμακα στα τρόφιμα!!

ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗ ΑΠΟ ΤΟ «ΔΗΜΟΚΡΙΤΟ» Συσκευή τσέπης που εντοπίζει άμεσα φυτοφάρμακα και τοξίνες στα τρόφιμα. Ερευνητές του ΕΚΕΦΕ «Δημόκριτος» κατασκευάζουν μια φορητή συσκευή που θα μπορεί γρήγορα, φτηνά και αποτελεσματικά να ελέγχει αν οι τροφές που κυκλοφορούν στο εμπόριο περιέχουν φυτοφάρμακα, αλλεργιογόνα, τοξίνες και σε τι ποσότητες.

Πως «διαβάζουμε» το μυαλό του άλλου.

Ενσυναίσθηση: μια λέξη που λίγοι γνωρίζουμε, μια ικανότητα που όλοι διαθέτουμε και μας επιτρέπει να δημιουργούμε διαπροσωπικές σχέσεις. Βασίζεται σε νευρώνες οι οποίοι αναπτύχθηκαν πριν από 40.000 χρόνια οδηγώντας στο Μπιγκ Μπανγκ της ευφυΐας. 

Ο ιερέας που έχει κάνει 160.000 εξορκισμούς και θεωρεί τον Χίτλερ δαιμονισμένο

Είναι επικεφαλής του Διεθνούς Συλλόγου Εξορκιστών, ισχυρίζεται ότι έχει «γιατρέψει» περίπου 160.000 ανθρώπους και επιθυμεί να συναντηθεί με τον Πάπα Φραγκίσκο για να του εκφράσει τις απόψεις του πάνω στο συγκεκριμένο ζήτημα.

Μετέτρεψαν το υγρό τσιμέντο σε υγρό μέταλλο!!!

Επιστήμονες κατάφεραν να μετατρέψουν το υγρό τσιμέντο σε υγρό μέταλλο, κάνοντάς το ημιαγωγό του ηλεκτρικού ρεύματος
. Με αυτό τον τρόπο ανοίγει ο δρόμος, μεταξύ άλλων, για να χρησιμοποιηθεί στην κατασκευή ηλεκτρονικών συσκευών και «τσιπ» υπολογιστών.

Το μεταλλικό νερό αυξάνει τις καύσεις των θερμίδων

metalliko nero uermidesΗ κατανάλωση άφθονου νερού αποτελεί μέρος μιας επιτυχημένης δίαιτας καθώς όταν κάποιος πίνει συστηματικά νερό πριν το φαγητό μπορεί να χάσει κιλά. Όμως το γιατί συμβαίνει αυτό δεν είναι απόλυτα εξακριβωμένο. Το αδυνάτισμα μπορεί να οφείλεται στο ότι το νερό προκαλεί μείωση της όρεξης ή μπορεί λόγω των ιχνοστοιχείων που περιέχει να αυξάνει τις θερμίδες που καίει το σώμα, δηλαδή να αυξάνει τον μεταβολισμό.

Οι πλαστικές συσκευασίες ανεβάζουν την πίεση στα παιδιά

Οι πλαστικές συσκευασίες των τροφίμων ανεβάζουν την αρτηριακή πίεση στα παιδιά, υποστηρίζουν οι επιστήμονες.
Η έκθεση στις φθαλικές ενώσεις που χρησιμοποιούνται στις πλαστικές συσκευασίες, καθώς και σε άλλα είδη -ειδικά κατά την παιδική ηλικία- προκαλεί σημαντικές μεταβολικές και ορμονικές ανωμαλίες.

Συγκλονιστικό βίντεο: Απελευθερώνουν μωρό που πετάχτηκε στην τουαλέτα (Βίντεο)

Σε σωλήνα αποχέτευσης τουαλέτας βρέθηκε 

ένα νεογέννητο αγόρι δύο ημερών σε επαρχία της Κίνας αλλά χάρη στην άμεση επέμβαση των σωστικών συνεργείων το μωρό είναι καλά στην υγεία του.

Αυτή είναι η νέα ιδιοκτήτρια του Σκορπιού.. (Βίντεο)

Ο Ρώσος μεγιστάνας, Ντμίτρι Ριμπολόβλεφ έφτασε με αεροσκάφος στο Ακτιο και από εκεί με ελικόπτερο έφτασε στο Σκορπιό.

Η Τζούλια Αλεξανδράτου δόθηκε ολοκληρωτικά....! [φωτο]

Δεν είναι ψέμα τελικά το κορίτσι... παντρεύεται κανονικά και με το νόμο

Μάθε όλες τις λεπτομέρειες.