Δευτέρα 18 Φεβρουαρίου 2013

BOUDOIR CLUB DRUNK FRIDAY (1+1 ΠΟΤΟ)!!!

















ΜΕΘΥΣΜΕΝΗ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΗΝ Η ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ ΣΤΟ

BOUDOIR CLUB ME 1+1 ΠΟΤΟ ΚΑΙ ΤΗΝ ΔΙΑΘΕΣΗ ΣΤΑ

ΥΨΗ!!!    LIKE FACEBOOK

Ρομπότ μύγες - κατασκόπους έχει δημιουργήσει και χρησιμοποιεί (;) η Αμερική!!

Τηλεκατευθυνόμενα αεροσκάφη μινιατούρες με τη μορφή εντόμων και πουλιών διαθέτουν οι ΗΠΑ, σύμφωνα με την «Daily Mail». Μπορούν «να μπαίνουν σε κτίρια, να φωτογραφίζουν, να ηχογραφούν ακόμα και να χτυπούν τρομοκράτες». Σχεδίαζαν και φονικά μίνι αεροσκάφη με πρότυπο το «ορνιθόπτερο» του Λεονάρντο ντα Βίντσι.

Ποιες αρχαίες Ελληνίδες φορούσαν … παντελόνια;??

Διαβάστε ένα ενδιαφέρον κείμενο που μιλάει για μια κατηγορία αρχαίων Ελληνίδων οι οποίες φορούσαν … παντελόνια, κάτι που ξενίζει τον σύγχρονο μελετητή, αλλά συμφωνεί μόλις βλέπει ένα αρχαίο αττικό αλάβαστρο του 470 π.Χ. το οποίο βρίσκεται σήμερα στο Βρετανικό Μουσείο και το οποίο δείχνει μια αρχαία Ελληνίδα να φορά παντελόνια και ασπίδα!...

Το trailer του "Room 237" θα σε αφήσει άφωνο!!!

Ένα ιντριγκαδόρικο ντοκιμαντέρ και ειδικά για τους φανατικούς του Stanley Kubrick και της αριστουργηματικής ταινίας του "Η Λάμψη" προσπαθεί προσεγγίσει την ταινία και τα "κρυμμένα στοιχεία" της. 

ΤΟ ΚΑΛΎΤΕΡΟ ΚΌΛΠΟ EVER! ΔΕ ΘΑ ΠΙΣΤΈΨΕΤΕ ΤΙ ΚΆΝΕΙ Ο ΠΑΠΠΟΎΣ!!!VIDEO

Αν υπήρχε κάποιο σχετικό βραβείο,

σίγουρα ο εν λόγω κύριος θα έπρεπε να το πάρει χωρίς καμία παιραιτέρω συζήτηση! Μα καλά...

να του φύγει το κεφάλι? Δείτε το απίστευτο video!

Η προφητεία Ανωνύμου για τον Πάπα και τους Λατίνους!!!

ΠΡΟΦΗΤΕΙΑ ΣΤ΄

Ανωνύμου 11ος αιώνας

Μια εικόνα… χίλιες λέξεις!

Μια εικόνα... χίλιες λέξεις!Είναι αυτή η μοναδική στιγμή που ο φακός με ένα απλό «κλικ» κλείνει μέσα του τόσα συναισθήματα, τόσες αλήθειες, τόση  

Κρύο: πώς θα φροντίσετε τα μαλλιά σας;

hair-maskΗ EMY προβλέπει αντίξοοες καιρικές συνθήκες; Προστατέψτε τα μαλλιά σας με αυτά τα απλά μυστικά.

Ο ταχύτατος ζωγράφος τελικά… έχει ταλέντο!

perierga.gr - Ο ταχύτατος ζωγράφος τελικά... έχει ταλέντο!Ο Αμερικανός που πρωταγωνιστεί στο ακόλουθο βίντεο δηλώνει «ένας πολύ γρήγορος ζωγράφος, που μέσα σε λίγα λεπτά δημιουργεί έργα 

Γιατί λείπει από παντού το χρήμα; ΒΙΝΤΕΟ

Αν αναρωτιέστε γιατί κάθε τόσο χρεοκοπεί ένα κράτος, κάποιες επιχειρήσεις ή χιλιάδες ιδιώτες, και δεν μπορείτε να πιστέψετε πως φταίει μόνο η ανικανότητα των ανθρώπων, η τεμπελιά και η ατιμία τους, τότε δείτε αυτό το σύγχρονο γερμανικό παραμύθι.

Συνδέεται ο αυτισμός με βακτήρια του εντέρου;

autismos vacthriaΣε πρόσφατη μελέτη, η αποκατάσταση της φυσιολογικής χλωρίδας του εντέρου σε ποντίκια με αυτισμό προκάλεσε αναστροφή της αντικοινωνικής συμπεριφοράς αλλά και των διαταραχών του γαστρεντερικού συστήματος που σχετίζονται με τη διαταραχή. Καθώς υπάρχουν ενδείξεις ότι το μικροβίωμα, δηλαδή τα βακτήρια του εντέρου σχετίζονται με συμπτώματα αυτισμού, τα προβιοτικά ίσως να αποτελούν μια ενδεχόμενη θεραπεία.

Νοικιάζουν κοπέλες μόνο και μόνο για να γράψουν σε σχέση στο Facebook !!

Με πολλούς να θεωρούν ότι το προφίλ τους στο Facebook καθορίζει εν πολλοίς και το κοινωνικό τους status δεν μπορεί να προκαλεί έκπληξη οι ασυνήθιστες τακτικές στις οποίες καταφεύγουν ορισμένοι για να το «χτίσουν». 

Πιτσιρικάς σκέφτηκε έναν παράξενο και επικίνδυνο τρόπο για να πηγαίνει στο σχολείο!!!VIDEO

Το παιδί στην Ν.Αφρική όπου και γυρίστηκε το βίντεο, ρισκάρει καθημερινά την ζωή του προκειμένου να φτάσει στο σχολείο του.

Ποιον λες ότι προσέλαβε η αμερικάνικη αστυνομία για να προστατεύει τα σχολεία από τους ενόπλους;;; Και όχι, δεν είναι ο Τσακ Νόρις!!!

O πιο σκληρός σερίφης των ΗΠΑ, ο Τζό Αρπάιο, προσέλαβε τον Στίβεν Σιγκάλ για να ηγηθεί μιας ομάδας προστασιάς των σχολείων από ενόπλους. Άγνωστο αν ο σταρ θα συνεχίσει να εκτελεί παράλληλα τα καθήκοντά του ως συνοριοφύλακας.

TO ''ΑΠΑΓΟΡΕΥΜΕΝΟ'' ΤΡΕΙΛΕΡ ΤΟΥ OSCAR PISTORIUS, ΓΙΑ ΤΗ ΒΡΑΔΙΑ ΤΩΝ OSCAR!

TO ''ΑΠΑΓΟΡΕΥΜΕΝΟ'' ΤΡΕΙΛΕΡ ΤΟΥ OSCAR PISTORIUS, ΓΙΑ ΤΗ ΒΡΑΔΙΑ ΤΩΝ OSCAR!O Oscar Pistorius, επιλέχθηκε να διαφημίσει τα φετινά Oscar,

Οι χθεσινοί σεισμοί προάγγελος για έναν ΜΕΓΑΛΟ που έρχεται;;

Μετά τις αλλεπάλληλες σημερινές (17/2) σεισμικές δονήσεις εκ των οποίων οι δύο σημαντικές της τάξεως των 5 R που 

ΛΑΡΙΣΑ: 88άχρονη λίγο πριν πάει στον τάφο «σκόρπαγε» το θάνατο σε χιλιάδες νέους!

Σοκ και δέος προκαλούν τα στοιχεία που έδωσε σήμερα στη δημοσιότητα η Γενική Αστυνομική Διεύθυνση Θεσσαλίας, σχετικά με... 

Ντορέττα Παπαδημητρίου: Πού γιόρτασε τη νίκη της; (ΦΩΤΟ)

Η Ντορέττα Παπαδημητρίου αναδείχθηκε... 

Δείτε με τι παίζει τουμπερλέκι και σαρώνει στο YouTube (video)

Το βίντεο έχει ξεπεράσει τις 2 εκατ. επισκέψεις μέσα σε μια εβδομάδα ...

Δείτε με τι παίζει τουμπερλέκι ο μουσικός στο βίντεο!

Ηλίανθος: Αγροτική Επένδυση χαμηλού ρίσκου και υψηλών κερδών

Αποτελεί μία από τις πιο αξιόπιστες λύσεις στη λίστα των ενεργειακών καλλιεργειών και προσφέρει σταθερό εισόδημα στους παραγωγούς - Χαμηλό το κόστος της επένδυσης - Μικρές οι καλλιεργητικές απαιτήσεις.

Τέλος εποχής για το θρυλικό καφενείο "Λέντζος" με τον καλύτερο φραπέ της Αθήνας (BINTEO)

lentzos1Η κρίση συμπαρασύρει τα πάντα στο πέρασμα της. Από τα πιο μεγάλα έως τα πιο μικρά. Ακόμα και τις μικρές, όμορφες, αλλά τόσο σημαντικές "λεπτομέρειες" στη ζωή μας. Από το 1964 λειτουργεί το ιστορικό καφενείο Λέντζος απέναντι από το Άλσος Παγκρατίου και ο ιδιοκτήτης του είναι αυτός που ανακάλυψε το «εθνικό προϊόν» καφέ φραπέ. Ενας μύθος έβαλε λουκέτο, λόγω κρίσης...
 

Δες το ολοκαίνουριο video clip του Γιώργου Σαμπάνη!

sampanisΟλοκαίνουριος, ολόφρεσκος και έτοιμος για επιτυχία!
Με νέο video clip επιστρέφει ο Γιώργος Σαμπάνης, με το τραγούδι “Ό,τι και να είμαι”, το οποίο συμπεριλαμβάνεται στο δίσκο Δεν Είμαι Ήρωας.

ΔΕΙΤΕ: Oι πιο φουσκωτοί που υπάρχουν…

Λίγο ακόμα και θα σκάσουν… Δείτε τις φωτογραφίες..

Νέα μόδα..Λικέρ από φύλλα κοκαΐνης κάνει θραύση στη Μεγάλη Βρετανία!!!..Ξεκίνησε με αφορμή το τέλος του κόσμου (που τελικά δεν ήρθε)..!!!

Από τον Νοέμβριο που κυκλοφόρησε, το λικέρ Coca Blue, της εταιρίας Babco Europe έχει κερδίσει εκατοντάδες θαυμαστές στο εξωτερικό, χάρη στο ιδιαίτερο συστατικό του που είναι τα φύλλα κοκαΐνης

Γράφημα-Το χρονικό του τρόμου

Δείτε σε ένα εξαιρετικό και αναλυτικό γράφημα το χρονικό της δολοφονίας της Ρίβα Στέενκαμπ από τον Οσκαρ Πιστόριους.

Ο Μέσι... αλλιώς (VIDEO)

Να λοιπόν που ακόμη και ο Λιονέλ Μέσι έχει στιγμές που ξεφαντώνει.Είναι ...

Κέρδη απο την καλλιέργεια ... φαρμάκων!!!!!

Την ίδια στιγμή που ο κατώτατος μισθός τείνει να κατέλθει στα 500 ευρώ σπάζοντας κάθε όριο λογικής και αξιοπρέπειας, αναδύονται στον αγροτικό τομέα καλλιέργειες που υπόσχονται μια αξιοπρεπή διαβίωση για όσους ασχοληθούν αφού με μερικές δεκάδες στερέματα, οι καλλιεργητές θα μπορούν να αποκτήσουν εισόδημα πολλαπλάσιο του βασικού μισθού σε ετήσια βάση. 

Ένα βίντεο που δεν θα αφήσει κανέναν ασυγκίνητο [ΒΙΝΤΕΟ]

Τις τελευταίες ημέρες, κυκλοφορεί ξανά στο διαδίκτυο ένα συγκλονιστικό βίντεο, για την προστασία των αδέσποτων ζώων.
Το βίντεο περιγράφει τα όσα περνούν τα αδέσποτα, και την κακοποίηση που υφίστανται.
Αξίζει να το δείτε… 

Ποιός είναι ο τελικός νικητής του DWTS 3;

Εντυπωσιακή ήταν και η τελευταία παράσταση του χορευτικού show «Dancing With The Stars 3», καθώς τα δύο ζευγάρια που είχαν απομείνει, έκαναν τα πάντα προκειμένου να εξασφαλίσουν την τελική νίκη.

BINTEO-Ξύλο στην προπόνηση της Ντιναμό Δευτέρα, 18 Φεβρουαρίου 2013

Τα πνεύματα οξύνθηκαν κατά την διάρκεια της προπόνησης της Ντιναμό Κιέβου μεταξύ του Φρανκ Τεμίλε και του Ντμίτρι Κόρκις, με τους δύο παίκτες να ανταλλάσσουν γροθιές και κλωτσιές. Οι συμπαίκτες τους κατάφεραν με δυσκολία να τους χωρίσουν. 

Κορμιά απ΄το Rio Carnival 2013

brazil-carnival-2013-babes-kanoni-tv-8Κορμιά απ΄το πιο διάσημο καρναβάλι της Βραζιλίας, αυτό του Rio που διεξάγεται αυτές τις μέρες για το 2013..
Δείτε τις φώτο

Ο απίθανος «τοίχος της αγάπης»!

Ο απίθανος "τοίχος της αγάπης"!Ο πρωτότυπος «τοίχος της αγάπης» βρίσκεται στο κέντρο του κήπου Abbesses στη Μονμάρτρη, στο Παρίσι και καλύπτει μια