Τετάρτη 14 Νοεμβρίου 2012

Ευκολα και γρηγορα φαχιτας


Υλικά:για 4 ατομα

500γρ. ψαχνό κρέας χοιρινό, ή 2 στήθη κοτόπουλου, κομμένα σε λωρίδες
4 τορτίγιας
1/3 φλιτζανιού κρεμμύδι, ψιλοκομμένο
1/3 φλιτζάνι πράσινη πιπεριά, ψιλοκομμένη
1/2 φλιτζάνι ντομάτα ψιλοκομμένη
1/2 φλιτζάνι τυρί τσένταρ, τριμμένο
1/2 φλιτζάνι από μια πικάντικη σάλτσα ντομάτας
1 κουταλιά της σούπας ελαιόλαδο

Εκτέλεση:

Προθερμαίνουμε το φούρνο στους 180οC.
Τυλίγουμε τις τορτίγιες σε αλουμινόχαρτο και τις ψήνουμε για 10 λεπτά περίπου, ώσπου να ζεσταθούν καλά.
Σε ένα τηγάνι ζεσταίνουμε το ελαιόλαδο και σοτάρουμε το κρεμμύδι, την πιπεριά και τα κομμάτια του κρέατος.
Ανακατεύουμε όλα τα υλικά για 4-5 λεπτά πάνω στη φωτιά, ώσπου να αλλάξει χρώμα το κρέας. Αφαιρούμε από τη φωτιά, και προσθέτουμε τη σάλτσα ντομάτας.
Γεμίζουμε τις ζεστές τορτίγιας με το μίγμα του κρέατος. Τις τυλίγουμε και σερβίρουμε με τριμμένο τυρί, και έξτρα πικάντικη σάλτσα ντομάτας. Καλή Όρεξη!
xs-recipes.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου