Δευτέρα 18 Φεβρουαρίου 2013

Ποιός είναι ο τελικός νικητής του DWTS 3;

Εντυπωσιακή ήταν και η τελευταία παράσταση του χορευτικού show «Dancing With The Stars 3», καθώς τα δύο ζευγάρια που είχαν απομείνει, έκαναν τα πάντα προκειμένου να εξασφαλίσουν την τελική νίκη.


Η μάχη των δυο ζευγαριών ήταν αμφίρροπη μέχρι το τέλος και μετά την ψηφοφορία του κοινού ξεκαθάρισε το ποιος θα ήταν ο τελικός νικητής του τρίτου Dancing with the stars.

Μετά από 3,5 μήνες σκληρών προπονήσεων, 1.500 ώρες προβών, απογοητεύσεων, τραυματισμών αλλά και τουλάχιστον 40 εντυπωσιακών εμφανίσεων στα live του Dancing with the stars 3 μεγάλος νικητής του σόου χορού... στέφθηκε η Ντορέττα Παπαδημητρίου.
Η αγωνία άγγιξε «κόκκινο» όταν ήρθε η στιγμή η παρουσιάστρια, Ζέτα Μακρυπούλια, να ανακοινώσει το αποτέλεσμα. Και το όνομα του τελικού νικητή: Ντορέτα Παπαδημητρίου!.

Η ηθοποιός Ντορέττα Παπαδημητρίου και ο παρτενέρ Παύλος Μανογιαννάκης είναι οι μεγάλοι νικητές του “Dancing with the stars 3” αφού κατάφεραν να επικρατήσουν του τραγουδιστή Ηλία Βρεττού και της παρτενέρ της Κλώντια Άννα Στόγια στο μεγάλο τελικό του χορευτικού show.


Η Ζέτα Μακρυπούλια έκανε την πιο εντυπωσιακή της εμφάνιση από την αρχή του χορευτικού σόου. Με μια μοναδική ασύμμετρη τουαλέτα της Λένας Κατσανίδου που άφηνε ακάλυπτα τα υπέροχα πόδια της η παρουσιάστρια ήταν και πάλι η βασίλισσα του Dancing with the Stars 3.

Οι δύο φιναλίστ, η Ντορέττα Παπαδημητρίου και ο Ηλίας Βρεττός, παρουσίασαν τρεις χορογραφίες. Μια παλαιότερη, μια καινούργια και μία...μονομαχία μεταξύ τους, ένα ίδιο τραγούδι που χόρεψαν η Ντορέττα και ο Ηλίας, ο ένας μετά τον άλλον με διαφορετική όμως προσέγγιση.

Στον πρώτο χορό ο Ηλίας Βρεττός απέσπασε πέντε 9άρια και 45 συνολικά βαθμούς ενώ η Ντορέττα Παπαδημητρίου που χόρεψε αμέσως μετά κέρδισε το απόλυτα άριστα και 50 βαθμούς! Στο δεύτερο χορό ο Ηλίας Βρεττός για πρώτη φορά κατάφερε να πάρει τα πρώτα πέντε 10άρια και το πανηγύρισε αναλόγως. Το απόλυτο άριστα κέρδισε και στη μονομαχία γεγονός που τον έκανε να δακρύσει ενώ η Ντορέττα έχασε δύο βαθμούς από μια μικρή αστοχία στη χορογραφία.

Στο παρκέ του Dancing with the stars 3 βρέθηκαν για μια ακόμα φορά όλα τα ζευγάρια που έδωσαν τον καλύτερό τους εαυτό και δήλωσαν πόσο διασκέδασαν τη συμμετοχή τους στο σόου χορού. Η μόνη που δεν βρέθηκε ξανά στο παρκέ του DWTS 3 ήταν η Νικολέττα Ράλλη.

Ιδιαίτερη ήταν η στιγμή που έξι ολυμπιονίκες παρουσίασαν ένα μοναδικό χορευτικό χορογραφημένο από την Γκαλένα Βελίκοβα. Ο ολυμπιονίκης του Τάε Κβο Ντο Μιχάλης Μουρούτσους μαζί με αθλήτριες από τη ρυθμική γυμναστική, την ιστιοπλοοία αλλά και τη συγχρονισμένη κολύμβηση ενθούσιασαν το κοινό και κέρδισαν το χειροκρότημα.

Το σόου ξεκίνησε με ένα μοναδικό passo doble που χόρεψαν η εκθαμβωτική Ζέτα Μακρυπούλια με τον Νίκο Μουτσινά και έκλεψε τις εντυπώσεις αλλά και τα θετικά σχόλια της κριτικής επιτροπής. Το δικό του χρώμα έδωσαν και οι πρωταγωνιστές της παράστασης «Θα σε πάρω να φύγουμε» που θα ανέβει στο θέατρο Badmington στις 15 Μαρτίου, με ένα μοναδικό χορευτικό. Γιώργος Καπουτζίδης, Τάνια Τρύπη, Αντώνης Λουδάρος, Μιχάλης Μαρίνος, Ελισάβετ Μουτάφη,Μέμος Μπεγνής και πολλοί ακόμη σε μια παράσταση που κάνει την αναδρομή της ιστορίας της επιθεώρησης.

athenstvchannels

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου