Για ένα αρκετά πλούσιο μενού γευσιγνωσίας βραβευμένο με αστέρια Michelin, διάσημους σεφ ανά τον κόσμο και προϊόντα ολόφρεσκα τα εστιατόρια που δεσπόζουν στην ακόλουθη λίστα υπόσχονται να σας κάνουν να βάλετε βαθιά το χέρι στην τσέπη. Από ένα κάστρο στην Ελβετία μέχρι μια υποβρύχια γαστρονομική εμπειρία στις Μαλδίβες και από την Ιαπωνία στην Ευρώπη και στο Μεγάλο Μήλο, τα luxe μενού των συγκεκριμένων εστιατορίων τραπεζαρίας συνδυάζονται με σπάνια κρασιά και ιδιαίτερα επιδόρπια που ανεβάζουν κατά πολύ τον τελικό λογαρισμό. Και δεν είναι βέβαια μόνο η κουζίνα που προσθέτει στο συνολικό κόστος, είναι το περιβάλλον και η ατμόσφαιρα που συμπληρώνουν το πανάκριβο γκουρμέ σκηνικό.
10 . Schloss Schauenstein, Fürstenau, Ελβετία -269 ευρώ ανά άτομο
9. Michel Bras Toya, Toya, Ιαπωνία – 287 ευρώ ανά άτομο
8. Alain Ducasse, The Dorchester, Λονδίνο – 193 ευρώ ανά άτομο χωρίς τα ποτά
7. Hôtel de Ville, Crissier, Ελβετία – 318 ευρώ ανά άτομο
6. Ithaa, Μαλδίβες – 320 ευρώ ανά άτομο
5. Aragawa, Τόκιο, Ιαπωνία – 370 ευρώ ανά άτομο
4. Maison Pic, Valence, Γαλλία – 445 ευρώ ανά άτομο
3. Masa, Νέα Υόρκη – 450 ευρώ ανά άτομο
2. Le Meurice, Παρίσι – 509 ευρώ ανά άτομο
1. Kitcho, Κιότο, Ιαπωνία – 600 ευρώ ανά άτομο
perierga.gr
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου