Σάββατο 2 Ιουνίου 2012

Πίθηκος ζητά να τον... ξύσουν στο κεφάλι! (βίντεο απόλαυση)


Αυτό το βίντεο έχει πολύ πλάκα!

Ο πίθηκος από ότι φαίνεται έχει τρελή φαγούρα στο κεφάλι και ζητάει από ένα κορίτσι να τον ξύσει!


Όχι μία αλλά τρεις φορές!...







Με κρατικό όχημα ο Τζηκαλάγιας ενώ η Μ.Αντωνίου είναι η βουλευτής Καστοριάς


Ζήση δεν είσαι βουλευτής επέστρεψε ΤΩΡΑ το αυτοκίνητο –
Φτάνει πια η κοροϊδία και ο εξευτελισμός όλων των Ελλήνων που τους εξαθλιώσατε με τις παράνομες και απαράδεκτες αποφάσεις σας –
Η κοροϊδία του όλου πολιτικού συστήματος συνεχίζεται για τα καλά. Μετά τις εκλογές και ειδικά μετά την ορκωμοσία της κυβέρνησης θα έπρεπε οι μη εκλεγμένοι τουλάχιστον π. Βουλευτές να επιστρέψουν άμεσα τα αυτοκίνητα πολυτελείας που τους δίνει η βουλή.
Στην Καστοριά χθες Ιούνιο μήνα  η κάμερα του alphafm.gr εντόπισε το π. Βουλευτή Ζήση Τζηκαλάγια να ξεκινά από τα γραφεία της Ν.Δ σε περιοδεία σε απομακρυσμένες περιοχές του ν. Καστοριάς
Ο κ. Τζηκαλάγιας ενώ δεν είναι βουλευτής και είναι μάλιστα και τρίτος στην λίστα της Ν.Δ απασχολεί αστυνομικό και με κρατικό όχημα κάνει περιοδείες σε όλο τον νομό κάθε μέρα.
Ξοδεύουν τα πολιτικά πρόσωπα, πραγματικά τζάμπα και χωρίς να το δικαιούνται μάλιστα, αυτοκίνητα και προσωπικό.

Μοιραίες διακοπές για 19χρονη τουρίστρια



 

ΠΡΙΝ ΛΙΓΟ - ΚΑΣΤΟΡΙΑ: Κυπελλούχος ΕΠΣ Καστοριάς ο Κάστορας


Κυπελλούχος ΕΠΣ Καστοριάς ο Κάστορας που επικράτησε 3-0 στα πέναλτι με αντίπαλο την Αστραπή Μεσοποταμίας.

Σε λίγο αναλυτικό ρεπορτάζ - Φώτο & Βίντεο









ΠΗΓΗ: svouranews.blogspot.com

Οικολογικό έγκλημα στη Νάξο


Θέλετε εναλλακτικές διακοπές το καλοκαίρι;

Μεγαλύτερη ασφάλεια στο facebook


550 334 47953 Μεγαλύτερη ασφάλεια στο facebook
Φαίνεται πώς το Facebook κατάλαβε επιτέλους πόσο σημαντικές είναι οι σελίδες για όσους ασχολούνται με το Facebook και αποφάσισε να αυξήσει τις δυνατότητες που δίνει στους διαχειριστές τους. Σημαντικότερη αλλαγή ήταν βέβαια οι διάφοροι ρόλοι και δικαιώματα που έχουν….

πλέον όσοι είναι υπεύθυνοι γι’ αυτές. Παράλληλα όμως καθιέρωσε και τον προγραμματισμό στις δημοσιεύσεις τους. Πλέον η εμφάνιση μιας ανάρτησης μπορεί να γίνει και σε μεταγενέστερη φάση και όχι απαραίτητα την στιγμή που γίνεται η δημοσίευση της. Μάλιστα ο χρονικός ορίζοντας που δίνει η υπηρεσία φτάνει τους 6 μήνες.
Μάλιστα αν κάποιος θέλει να κάνει περισσότερες από μία αναρτήσεις αυτές θα πρέπει να έχουν μεταξύ τους χρονικό κενό τουλάχιστον 15 λεπτών. Όλοι οι χρόνοι και οι ώρες των δημοσιεύσεων θα αναφέρονται στην τοπική ώρα του διαχειριστή κάθε σελίδας.

Πηγή: techit.gr

Πορνοστάρ καταζητείται για τη δολοφονία και ταχυδρόμηση μελών άνδρα!!!

aaa Πορνοστάρ καταζητείται για τη δολοφονία και ταχυδρόμηση μελών άνδρα!!!Φρικιαστικές λεπτομέρειες έρχονται στο φως της δημοσιότητας, καθώς συμπληρώνεται κομμάτι – κομμάτι το πάζλ της ανατριχιαστικής δολοφονίας άνδρα, περίπου 30 χρόνων, μέλη του…

οποίου στάλθηκαν χθες σε διάφορα σημεία της καναδικής πρωτεύουσας, μέσω των Καναδικών Ταχυδρομείων, ενώ ο κορμός του βρέθηκε μέσα σε βαλίτσα, σε κάδο απορριμμάτων του Μόντρεαλ. Κύριος ύποπτος του ειδεχθούς εγκλήματος θεωρείται 29χρονος πορνοστάρ από το Τορόντο, ο οποίος φέρεται να έχει φύγει από τον Καναδά.


ΔΙΑΔΩΣΤΕ ΤΟ!!!

%25CE%2594%25CE%2599%25CE%2591%25CE%2594%25CE%25A9%25CE%25A3%25CE%25A4%25CE%2595+%25CE%25A4%25CE%259F%2521%2521%2521 ΔΙΑΔΩΣΤΕ ΤΟ!!!

Όταν το Euphoria γίνεται …Εφορία. Το βίντεο που σαρώνει στο ίντερνετ

loreen thumb medium630 286 Όταν το Euphoria γίνεται ...Εφορία. Το βίντεο που σαρώνει στο ίντερνετ
Το Euphoria, το τραγούδι με το οποίο η Λορίν νίκησε στην Eurovision, έγινε Εφορία. Προφανώς με τους στίχους προσαρμοσμένους σε όλα όσα περνάμε. 

Με καλό καιρό το τριήμερο του Αγ. Πνεύματος