Τετάρτη 13 Ιουνίου 2012

Τα έντομα επικοινωνούν μέσω «μηνυμάτων»

Για να αποφεύγουν τα δηλητηριώδη φυτά

Σύμφωνα με τους επιστήμονες, τα έντομα χρησιμοποιούν τα φυτά για να αφήνουν «μηνύματα» στα υπόλοιπα ομοειδή τους. Για παράδειγμα, προειδοποιούν τα υπόλοιπα έντομα για το ποια φυτά είναι δηλητηριώδη και ποια έχουν φαγωθεί από κάμπιες.

Ο Νίκος Μιχαλολιάκος στο ΘΕΜΑtv – ΔΕΙΤΕ ΤΗΝ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ

Σπάει το εμπάργκο ο αρχηγός της Χρυσής Αυγής-«Δεν βλέπει νίκη ΣΥΡΙΖΑ» στις εκλογές και δεν πρόκειται να δώσει «ψήφο ανοχής» σε κυβέρνηση της ΝΔ, ξεκαθάρισε, μιλώντας στη web tv του ΘΕΜΑτος, στον Διευθυντή Σύνταξης του Πρώτου Θέματος Μπάμπη Κούτρα και στον συντάκτη μας Δημήτρη Μαρκόπουλο, ο Γ.Γ της Χρυσής Αυγής, Νίκος Μιχαλολιάκος.

Οι πιο όμορφες γυναίκες φίλαθλοι στο Euro 2012 (ΦΩΤΟ)

Το Euro 2012 εδώ και λίγες ημέρες έχει αρχίσει και όπως φαίνεται εκτός από τους άνδρες...
υπάρχουν και γυναίκες που τρελαίνονται για αυτή την διοργάνωση. Δείτε μερικές από τις πιο όμορφες παρουσίες στην εξέδρα:

Πώς θα έρθει το τέλος του ευρώ

Σε κάθε οικονομική κρίση έρχεται κάποια στιγμή η ώρα της αλήθειας. Στην Ευρώπη σύντομα εκατομμύρια ανθρώπων θα ξυπνήσουμε και θα συνειδητοποιήσουμε ότι το ευρώ όπως το γνωρίσαμε μας τελείωσε. Μας περιμένει το οικονομικό χάος.

Οι ηθοποιοί της τηλεόρασης ζουν μία κατάσταση θρίλερ

Τι λένε οι σταρ για τις συμμετοχές τους στα σίριαλ σε καιρούς μνημονίου

Δεν είναι λίγοι οι ηθοποιοί που βλέπουν «μαύρο» το τηλεοπτικό τοπίο. Ψάχνουν ελπίδες και αναζητούν φωτεινές χαραμάδες μήπως και τελειώσουν τα βάσανά τους.

Παράξενες αλήθειες για το ανθρώπινο σώμα...

Καθημερινά κάνουμε ασυναίσθητα κινήσεις που δεν τις σκεφτόμαστε. Επιπλέον από μόνο του σώμα μας έχει συμπεριφορές και χαρακτηριστικά που δεν τα γνωρίζουμε.

Διαβάστε μερικά και θα εκπλαγείτε!

Live Ολλανδία - Γερμανία (0-0), τύχη... Βαρέλα η Πορτογαλία

Σε εξέλιξη βρίσκεται το μεγάλο ντέρμπι του 2ου ομίλου του Euro 2012 ανάμεσα στην Ολλανδία και τη Γερμανία, το οποίο πιθανότατα θα κρίνει σε μεγάλο βαθμό την πρώτη θέση. Νωρίτερα, με γκολ του Σιλβέστρε Βαρέλα τρία λεπτά πριν το τέλος, η Πορτογαλία νίκησε 3-2 τη Δανία στο Λβιβ, στο πλαίσιο του 2ου ομίλου. Οι Πέπε (24΄) και Ποστίγκα (36΄) έδωσαν σημαντικό προβάδισμα στους Ίβηρες, ισοφάρισε ο Νίκλας Μπέντνερ με κεφαλιές στο 41΄ και το 80΄ και ο Βαρέλα διαμόρφωσε το τελικό σκορ στο 87΄, μόλις τρία λεπτά μετά την είσοδό του στον αγώνα. 

«Διαλέγουμε ανάμεσα στην ασφάλεια και στο φόβο»


Προ των διλημμάτων της κάλπης έθεσε τους πολίτες ο Αντ. Σαμαράς, σε δηλώσεις του, κατά την επίσκεψή του στο εκλογικό περίπτερο της ΝΔ στην Καλλιθέα, αφήνοντας αιχμές κατά του ΣΥΡΙΖΑ, χωρίς ωστόσο να τον κατονομάσει.

"Αν η Ελλάδα δεν μας αναγνωρίσει ας ξεχάσει ...τα σημερινά σύνορά της" Διαβάστε τη συνέχεια


Προκλητικές δηλώσεις του προέδρου του λεγόμενου «Παγκόσμιου Μακεδονικού» Κογκρέσου -και επιστήθιου φίλου του Ν.Γκρουέφσκι- στις οποίες κάνει λόγο ακόμη και για «διάλυση της Ελλάδας»!

...Σοφά Λόγια...

Love is not blind but it doesn't need to see..


Η γλώσσα της καρδιάς δεν έχει ανάγκη από λέξεις, είναι γραμμένη στα μάτια.

Φωτό κάνει τον γύρο του κόσμου: «Greek Lovers NOT in crisis»!

Μπορεί να μας λείπουν πολλά ως λαός την δεδομένη φάση, αλλά το χιούμορ μας δεν το χάνουμε!
Ο… κύριος της φωτογραφίας βρέθηκε στον αγώνα με την Τσεχία και έδωσε το δικό του μήνυμα στους ξένους και -κυρίως- στις ξένες.
«Greek Lovers NOT in crisis», δηλαδή «Οι Έλληνες εραστές δεν είναι σε κρίση»!
Η φωτογραφία του έχει κάνει τον γύρο του διαδικτύου με ποικίλα σχόλια.
Λέτε να λειτουργήσει σαν διαφημιστική καμπάνια για την χώρα μας;

Δείτε το video που πρωταγωνιστεί η Αντζελίνα Τζολί για τους πρόσφυγες


Η παγκόσμια ημέρα των προσφύγων γιορτάζεται την επόμενη εβδομάδα στις 20 Ιουνίου και η Αντζελίνα Τζολί δεν θα μπορούσε να μη δώσει το παρόν.

Ένα τσιγάρο τους άλλαξε τη ζωή

Σκληρές φωτογραφίες της 15χρονης που υπέστη σοβαρά εγκαύματα εξαιτίας της μητέρας της

Μαζεύουν σιγά σιγα τα σενάρια τρόμου οι ξένοι…

Η Goldman Sachs επικαιροποιεί (sic) τα σενάρια της και δηλώνει: “Αν σχηματιστεί κυβέρνηση δεν βγαίνει από το ευρώ η Ελλάδα”

Το κορίτσι που έγινε... θηλυκό

Φωτογραφίες από τα νεανικά χρόνια της Jennifer Aniston

Μπορεί να κατατάσσεται στις όμορφες γυναίκες του Χόλιγουντ όμως η Jennifer Aniston όπως βλέπετε και στις φωτογραφίες υπήρξε ένα συνηθισμένο και σχεδόν αδιάφορο κορίτσι.

Αλ. Τσίπρας: Νέα εποχή τη Δευτέρα με δέσμευση στο ευρώ

Τη διαβεβαίωση ότι ο ΣΥΡΙΖΑ είναι δεσμευμένος στην παραμονή της Ελλάδας στην ευρωζώνη δίνει με άρθρο του στους Financial Times ο Αλέξης Τσίπρας.

Τεστ οσμίζεται τον καρκίνο στην αναπνοή

Φτηνό και μη επεμβατικό, θα μπορούσε να χρησιμοποιηθεί ευρέως για την εξέταση του πληθυσμού
Ενα τεστ που ανιχνεύει τον καρκίνο του μαστού στα αέρια της εκπνοής, ανέπτυξαν αμερικανοί ερευνητές

Τυνησία: Είκοσι χρόνια κάθειρξη στον έκπτωτο δικτάτορα

Σε είκοσι χρόνια κάθειρξη καταδίκασε ερήμην στρατιωτικό δικαστήριο της Τυνησίας, τον έκπτωτο δικτάτορα της χώρας, Ζίνε αλ-Αμπιντίν Μπεν Αλί, για την υποκίνηση βίας, ενώ αστυνομικές δυνάμεις επιχειρούσαν να φυγαδεύσουν τον ανηψιό του από τη χώρα στη διάρκεια της περσινής εξέγερσης.

Ολόκληρο το άρθρο Τσίπρα στους «Financial Times»..

«Ας μην υπάρχει καμία αμφιβολία, το κίνημά μου – ο ΣΥΡΙΖΑ – δεσμεύεται  για την παραμονή της Ελλάδας στην ευρωζώνη.

Άφησε το παιδί της στη μπανιέρα και πνίγηκε

Την ώρα που απολάμβανε ένα ποτό με την παρέα ενός γείτονα

Μία γυναίκα από τη Βρετανία κατηγορείται για εγκληματική αμέλεια αφού άφησε το παιδί της να πνιγεί μέσα στο μπάνιο της όσο εκείνη έπινε ήσυχα το ποτό της με τον γείτονα φίλο της.

Νέες προσλήψεις στην πυροσβεστική 406 ατόμων

ΠΥΡΟΣΒΕΣΤΙΚΗ – Σας γνωστοποιούμε ότι μετά από συμπληρωματικό αίτημα του Υπουργείου Προστασίας του Πολίτη για πρόσληψη επιπλέον 406 εποχικών πυροσβεστών για την αντιπυρική περίοδο 2012, με διάρκεια σύμβασης από πέντε έως έξι μήνες, το Συμβούλιο της Επικρατείας, εισηγήθηκε θετικά προς το Υπουργείο Διοικητικής Μεταρρύθμισης και Ηλεκτρονικής Διακυβέρνησης και αναμένεται η λήψη της τελικής απόφασης για την πρόσληψη 1906 συνολικά εποχικών πυροσβεστών.
Γραφείο Τύπου Α.Π.Σ., Ριζαρείου 1 και Μ. Ασίας
Χαλάνδρι, Τ.Κ. 15233
Τηλ.:2132158680-2, Fax: 2106826726

Διατροφικά διλήμματα

Πολλές τροφές θεωρούνται ωφέλιμες για την υγεία μας ωστόσο ο τρόπος που τις καταναλώνουμε "μηδενίζει" τις ευεργετικές τους ιδιότητες. Ο καφές μας τονώνει και δημιουργεί ευεξία. 

Tips για τέλειο μαύρισμα

Η ηλιοθεραπεία βοηθά σε διάφορα πράγματα και χαρίζει ένα ομοιόμορφο μαύρισμα αλλά χρειάζεται προσοχή ώστε να αποφύγουμε την UVA/ UVB ακτινοβολία. Κάποια tips για τέλειο μαύρισμα είναι τα εξής:

Πάτερ Παϊσιος 1924 - 1994

Αν διαβάζει κανείς τους προφήτες είναι σαν να διαβάζει τις εφημερίδες του μέλλοντος
VIDEO...

Σχέδιο δολοφονίας κατά του προέδρου της Ακτής Ελεφαντοστού

Οι Αρχές της Ακτής Ελεφαντοστού ανακοίνωσαν την Τρίτη ότι απέτρεψαν απόπειρα στρατιωτικού πραξικοπήματος από εξόριστους αξιωματικούς και στενούς συνεργάτες του πρώην προέδρου, Laurent Gbagbo, με στόχο την ανατροπή της κυβέρνησης.

«Η συριακή σύρραξη έχει μετατραπεί σε εμφύλιο»

«Να ανακαταλάβουν τμήματα αστικών περιοχών επιχειρούν οι κυβερνητικοί» σχολιάζουν στον ΟΗΕ

«Η ανάπτυξη μπορεί να προκύψει από κοινή επιθυμία της Ευρώπης»

Φρ. Ολάντ: Δε θα προέλθει από συμπληρωματικές δημόσιες δαπάνες

Ο πρόεδρος της Γαλλίας Φρανσουά Ολάντ δήλωσε σήμερα κατά τη διάρκεια ομιλίας του στο Παρίσι ότι η ανάπτυξη στην Ευρώπη δεν θα προέλθει από συμπληρωματικές δημόσιες δαπάνες από μέρους κρατών τα οποία είναι ήδη υπερχρεωμένα.

Τσοχατζόπουλος: "Κινδυνεύει η ζωή της γυναίκας μου"

Διαβάστε τι δήλωσε ο Άκης Τσοχατζόπουλος για την παραμονή της Βίκυς Σταμάτη στις φυλακές. Μίλησε για απόφαση εκδίκησης και αφανισμούΜετά την απόφαση του Συμβουλίου Πλημμελειοδικών να απορρίψει την αίτηση αποφυλάκισης της Βίκυς Σταμάτη, ο σύζυγός της, Άκης Τσοχατζόπουλος, έκανε δήλωση επί του 

Η Ferrari 275 GTB4 του Steve McQueen

Αναγέννηση για ένα από τα διάσημα αυτοκίνητα

Στο «σφυρί» σημαντικά αρχεία του Κυπριακού αγώνα

Σημειώματα και έγγραφες επιστολές Γρίβα και Ξηρού με κρυπτογραφικούς κώδικες

Ανεμοστρόβιλος «χτύπησε» τη Βενετία!



Τουλάχιστον ένας σοβαρά τραυματίας είναι ο μέχρι στιγμής απολογισμός από ανεμοστρόβιλο που έπληξε, την Τρίτη, το νησί Σαν Εράσμο στη Βενετία, μετέδωσε το βρετανικό τηλεοπτικό δίκτυο BBC.

Ο κόσμος αναγκάστηκε να παραμείνει μέσα στα σπίτια του καθώς οι ισχυροί άνεμοι μπορούσαν ανά πάσα στιγμή να προκαλέσουν κάποιον σοβαρό τραυματισμό. Σύμφωνα με τις τοπικές Αρχές, τουλάχιστον 12 σπίτια έχουν υποστεί σημαντικές ζημιές, ενώ δεκάδες είναι οι αναφορές για πτώση δέντρων.

Δείτε το video…ΕΔΩ



«Ομοφυλόφιλοι στην ομάδα; Δεν είναι δικό μου πρόβλημα»

Αποκαλυπτικός ο Αντόνιο Κασάνο για τη Μίλαν

Τάδε έφη, Αντόνιο Κασάνο. Ο Ιταλός ήταν αποκαλυπτικός σχετικά με την εθνική ομάδα της χώρας του, τη Μίλαν αλλά και τις φήμες για ομοφυλόφιλους στα αποδυτήρια της «σκουάντρα ατζούρα».

Μελαχρινό γκομενάκι μας δείχνει το… σκάφος του!




Συγκινήσεις που μόνο ένα Playboy μπορεί να προσφέρει! Συγκεκριμένα, η σλοβένικη versionτου διάσημου ανδρικού περιοδικού για τον μήνα Ιούλιο έχει ετοιμάσει ένα πολύ «καυτό» εξώφυλλο και μία φωτογράφιση που θα δικαιώσει τους αναγνώστες του! Η Sara Mercnik μας δείχνει κάθε σημείο του σκάφους της αλλά και του γυμνού κορμιού της!
 Απολαύστε την ¨ΕΔΩ

Απαισιόδοξη για το μέλλον

Η Ευγενία Τσαούση δηλώνει απαισιόδοξη για το μέλλον, υπογραμμίζοντας πως η κατάσταση που βιώνει η πλειονότητα των Ελλήνων με την οικονομική κρίση δεν πρόκειται να αλλάξει εύκολα.

ΠΟΤΕ!!!!!!!!!!!! ΤΗΝ ΤΣΙΧΛΑ ΚΑΤΩ.

Η πόζα γνωστή, και τα οπίσθια αν και ζουμερά, δεν είναι της Kim Kardashian !


Ριαλιτοπρωταγωνίστρια χωρίς sexy πόζες γίνεται..? Δεν γίνεται..?
Αυτό σκέφτηκε και η Imogen Thomas, και σκέφτηκε πως πρέπει να δράσει άμεσα! Φόρεσε λοιπόν τα ψηλοτάκουνα, έβαλε το αποκαλυπτικό και ταυτόχρονα πολύχρωμο μαγιό της, μάζεψε και τα μακριά μαλλιά ώστε να μην τραβούν την προσοχή από τα επιθυμητά σημεία! Στηρίζεται λοιπόν που λέτε στα κάγκελα, και μετά τσουπ! τουρλώνει τα οπίσθια και... τα υπόλοιπα τα φαντάζεστε!

Δεκατρία πτώματα μετά από ξεκαθάρισμα λογαριασμών

Τα καρτέλ ναρκωτικών συνεχίζουν τη δράση τους στο Μεξικό

Τουλάχιστον 14 σοροί βρέθηκαν σήμερα σε ένα εγκαταλελειμμένο φορτηγάκι σε δρόμο της μεξικανικής πολιτείας Βερακρούς, όπου δρουν καρτέλ ναρκωτικών, όπως ανακοίνωσε η τοπική εισαγγελία.