Δευτέρα 30 Ιουλίου 2012

Το Casting Του Γιατρού: Έξαλλη Για Τη Νέα Της Πορνοταινία Η Τζούλια Αλεξανδράτου

2 Το casting του γιατρού: Έξαλλη για τη νέα της πορνοταινία η Τζούλια ΑλεξανδράτουΒολές κατά των υπευθύνων παραγωγής της νέας ταινίας πορνό με πρωταγωνίστρια την ίδια εξαπολύει μέσω Facebook η Τζούλια Αλεξανδράτου.

H ΠΡΟΚΛΗΣΗ ΚΑΡΚΙΝΟΥ ΚΑΙ Η ΕΠΙΔΙΩΚΟΜΕΝΗ ΜΕΙΩΣΗ ΤΟΥ ΠΛΗΘΥΣΜΟΥ

15Η επιδημία των καρκίνων είναι μια δολοφονική λειτουργία και μια κίνηση από τον λεγόμενο κόσμο της ελίτ για να θανατώσουν τον ανθρώπινο πληθυσμό.

Ένα «δωμάτιο» με την… καλύτερη θέα στον κόσμο!

perierga.gr - Δωμάτιο με... θέα!Ο Stefan Glowacz αναρριχάται σε απότομα βράχια και είναι ένας από τους πλέον επιτυχημένους αλπινιστές στον κόσμο. Από μικρή ηλικία οι γονείς του ενέπνευσαν στον Stefan τη μεγάλη τους αγάπη για τα βουνά και την αναρρίχηση, με αποτέλεσμα ο ίδιος να τα θεωρεί πλέον… σπίτι του.

Θεοφάνια Παπαθωμά: Γιατί δάκρυσαν μαζί της 6.000 άνθρωποι στο Facebook;

Φωτογραφία για Θεοφάνια Παπαθωμά: Γιατί δάκρυσαν μαζί της 6.000 άνθρωποι στο Facebook;Η ηθοποιός Θεοφανία Παπαθωμά κατάφερε να συγκινήσει και να παρασύρει στο συναίσθημα 6.000 ανθρώπους με μια φωτογραφία και μια ανθρώπινη ιστορία με αίσιο τέλος Δες κι εσύ με τι τρόπο προκάλεσε δέος στους διαδικτυακούς φίλους της στο Facebook.

Μπορείτε να καταλάβετε τι είναι αυτό?

Απίστευτο... αλλά είναι
ξενοδοχείο για μέλισσες!
Δείτε τις φωτογραφίες!

Ποιοι είναι οι 731 που έβγαλαν 1 δισ. στο εξωτερικό και δήλωσαν μόλις 2,5 εκατ. στην Εφορία

Απίστευτα στοιχεία φοροδιαφυγής που προκαλούν σοκ έφεραν στην επιφάνεια οι πίνακες που παρέδωσε η Τράπεζα της Ελλάδας στο ΣΔΟΕ, με τα εμβάσματα έχουν σταλεί στο εξωτερικό μόνον το 2010
συγκρινόμενα μ τις φορολογικές δηλώσεις που έχουν κατατεθεί για την ίδια χρονική περίοδο.

Καυτή Φωτό: Το «ερεθισμένο» ατύχημα διάσημου μοντέλου!



Μερικές φορές το να μην στο δίνουν στο πιάτο είναι πολύ καλύτερο! Πιο σέξι, πιο τολμηρό… Καλύτερο για να φαντασιώνεσαι….

Επτά συλλήψεις για διακίνηση σκληρού παιδικού πορνό

Επτά άτομα συνελήφθησαν στο πλαίσιο ευρείας επιχείρησης της Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος για την αντιμετώπιση της διακίνησης ψηφιακού υλικού παιδικής πορνογραφίας.

Θρίλερ στην Πάρο με τον «δράκο» που επιτέθηκε στη 15χρονη

Θρίλερ στην Πάρο με τον «δράκο» που επιτέθηκε στη 15χρονηΕντοπίστηκε ανδρικό DNA στα ρούχα της 15χρονης - Ανάστατοι οι κάτοικοι, καθώς ένας μανιακός κυκλοφορεί ανάμεσά τους

Μια πόρτα στον Παράδεισο…

perierga.gr - Μια πόρτα στον Παράδεισο...Αποτέλεσε για χρόνια έναν από τους σημαντικότερους τόπους λατρείας των αρχαίων Κινέζων και σήμερα είναι ένα από τα πιο δημοφιλή αξιοθέατα της χώρας. Το βουνό Heavens Gate βρίσκεται στην επαρχία Zhangjiajie της Κίνας, στο κέντρο του οποίου υπάρχει ένα τεράστιο άνοιγμα προς τον ουρανό, γνωστό ως «Η πύλη του Παραδείσου» (σ.σ. «Door to the Heaven»).

Κινδυνεύει η επόμενη γενιά του Nissan GT-R;


H τωρινή γενιά του Nissan GT-R, παρουσιάστηκε στην έκθεση του Τόκιο το 2007, και προκάλεσε πανικό, αφού μπορούσε και μπορεί να ανταγωνίζεται πολύ ακριβότερα supercars.

Τι θα κάνατε αν ένας μαινόμενος ταύρος έτρεχε καταπάνω σας; Ο τύπος του video πάντως πήδηξε πάνω από τον... ταύρο

Τι θα κάνατε αν ένας μαινόμενος ταύρος έτρεχε καταπάνω σας; Ο τύπος του video πάντως πήδηξε πάνω από τον... ταύρο

Η έκπληξη του Χατζηγιάννη

Μία συνεργασία-έκπληξη, που αναμφισβήτητα θα συζητηθεί την ερχόμενη σεζόν, έκλεισε!

Παράδοξος τρόπος για να αφαιρέσεις το χιόνι

Μια μίνι χιονοστιβάδα προκάλεσαν δύο άνδρες στην περιοχή Fife της Σκωτίας όταν προσπάθησαν με έναν μοναδικό τρόπο να αφαιρέσουν το χιόνι από τη στέγη!

Στα φαβορί για τον τίτλο της Mιss Koσμος η καλλονή από την Κρήτη

Έφυγε για τη Μογγολία, η Ελληνίδα καλλονή από το Ρέθυμνο , που θα μαςεκπροσωπήσει φέτος στο διεθνή διαγωνισμό ομορφιάς Miss World 2012!

Οι περισσότεροι τον λενε εξωγηινο (Dynamo magic)

Α ο βρετανικός μάγος έχει περπατήσει προφανώς πέρα από τον ποταμό Τάμεσης, μπροστά από τις Βουλές του Κοινοβουλίου, και υποστηρίζει ότι καμία φωτογραφία τεχνάσματος δεν χρησιμοποιήθηκε στην ακροβατική επίδειξη. η 28χρονη δυναμό – πραγματικό όνομα Steve Frayne – εκτέλεσε το τέχνασμα ως τμήμα της επερχόμενης TV του παρουσιάζει δυναμό: Μάγος αδύνατος, το οποίο αρχίζει στο κανάλι ρολογιών σε μερικές εβδομάδες
.Δειτε τα βιντεο...

Μάθετε ποια ζώδια είναι πιο εκδικητικά!

Όλοι οι άνθρωποι ανεξαιρέτως, αν κάποιος κάνει κάτι που θα τους βλάψει, θέλουν να πάρουν τη ρεβάνς. Αυτή είναι η πρώτη αντίδραση. Η διαφορά είναι στο τι γίνεται στη..

Μια τσίτα και μια καμήλα κάνουν... σκόνη τον Γιουσέιν Μπολτ!

Και μόνο να το φανταστεί κανείς, είναι εντυπωσιακό! Μπορεί ο Γιουσέιν Μπολτ να είναι ο πιο γρήγορος άνθρωπος του κόσμου, αλλά θα έβλεπε άνετε τη σκόνη μιας καμήλας!

Σε δύο ημέρες πρέπει να υποβληθούν 600.000 δηλώσεις

Σε δύο ημέρες πρέπει να υποβληθούν 600.000 δηλώσειςΜία ημέρα πριν από την εκπνοή της προθεσμίας για την ηλεκτρονική υποβολή των φορολογικών δηλώσεων και το Υπουργείο Οικονομικών ετοιμάζεται να δεχτεί κύμα μαζικής υποβολής, αφού 600.000 φορολογούμενοι δεν έχουν καταθέσει ακόμα της δηλώσεις τους.

Ανάκληση Peugeot 207

H Γενική Γραμματεία Καταναλωτή ανακοίνωσε ότι η Peugeot Ελλάδος, σε συνεργασία με τη Διεύθυνση Τεχνικού Ελέγχου, εκτελεί πρόγραμμα ανάκλησης αυτοκινήτων Peugeot 207.

Στα ημιτελικά η ελληνική τετράκωπος

Την πρόκρισή της στα ημιτελικά εξασφάλισε η ελληνική τετράκωπος αποτελεούμενη από τους Στέργιο Παπαχρήστο, Γιάννη Τσίλη, Γιώργο Τζιάλλα και Γιάννη Χρήστου.

Το νέο πρόγραμμα του ΑΝΤ1

Ο ΑΝΤ1 θα ξεκινήσει το πρόγραμμά του από Νοέμβριο αλλά με σημαντικές περικοπές.

ΕΚΤΑΚΤΟ – Περίπου 200 αστυνομικοί-συνοριακοί από την Καστοριά φεύγουν εκτάκτως για Έβρο

Από την Καστοριά σε σύνολο 295 συνοριοφυλάκων επιστρατεύτηκαν για ΕΒΡΟ οι 200 περίπου. Συναγερμός σε όλη την Ελλάδα.
Με χθεσινή απόρρητη διαταγή από το Υπουργείο Δημόσιας Τάξης.

Επιχείρηση… αρκουδοδιάσωσης σε σκουπιδοντενεκέ!

perierga.gr - Επιχείρηση... αρκουδοδιάσωσης σε σκουπιδοντενεκέ!Το συγκινητικό βίντεο μιας αρκουδο-διάσωσης κάνει το γύρο του κόσμου, προκαλώντας έντονα συναισθήματα στους θεατές. Τρία αρκουδάκια έχουν παγιδευτεί μέσα στον σκουπιδοτενεκέ, όπου…

Ένα γκράφιτι για την υγιεινή διατροφή!

perierga.gr - Η τέχνη του δρόμου... γιορτάζει την υγιεινή διατροφή!Η υγιεινή διατροφή αποτελεί στο σύγχρονο κόσμο μια διαρκής αναζήτηση προκειμένου να βελτιώσει ο καθένας μας την αντοχή και τη δαύγειά του εν μέσω μιας καθημερινότητας που κινείται πλέον σε τόσο έντονους ρυθμούς.

Πονάτε; Κοιταχτείτε και θα περάσει!

Νεότερη έρευνα δείχνει πως όταν πονάμε κάπου (π.χ. στο χέρι μας), μπορούμε να απαλύνουμε λίγο τον πόνο που αισθανόμαστε, κοιτάζοντας απλώς το σημείο του πόνου. Αντίθετα...

Τα 100 χρόνια της Paramount σε μια φωτογραφία.

Τα 100 χρόνια της Paramount σε μια φωτογραφία.Με 116 ηθοποιούς και σκηνοθέτες του Hollywood.
Οι ηθοποιοί που ποζάρουν στην φωτογραφία έχουν κερδίσει συνολικά 124 βραβεία Oscar και το κασέ τους υπολογίζεται στα 103 δισεκατομμυρίων δολάρια.

Boss Hoss Motorcycles Bike Week Daytona Beach

 Boss Hoss μοτοσικλέτα που φτάνει μέχρι 12 χιλιάδες κυβικά και V12 VIDEO..