Δευτέρα 18 Ιουνίου 2012

Δήλωση ΣΟΚ του Γιώργου Καραγκουνη

Πριν από λίγο, ο Γιώργος Καραγκούνης έκανε την ακόλουθη δήλωση: «Πήραμε το μήνυμα των χτεσινών εκλογών και όλοι οι παίκτες αποφασίσαμε στον αγώνα εναντίον της Γερμανίας να κάνουμε αυτό που επιθυμεί η πλειοψηφία των Ελλήνων: θα κάτσουμε να χάσουμε»


Σατιρικό άρθρο του πιτσιρίκου από το pitsirikos.net

Στην Αλβανία αυξάνουν μισθούς και συντάξεις

Διαβάστε πότε στη γειτονική Αλβανία εργαζόμενοι και συνταξιούχοι θα δουν μισθούς και συντάξεις να αυξάνονται. Αναλυτικά οι δηλώσεις του πρωθυπουργού Σαλί Μπερίσα

Rugbeer, ο πρώτος αυτόματος πωλητής μπύρας που δουλεύει με …ξύλο [Video]


Τα καλύτερα καρφώματα στην Ευρωλίγκα!

Ένα απολαυστικό video με φοβερά καρφώματα δημιούργησε η Ευρωλίγκα η οποία συγκέντρωσε τα καλύτερα της σεζόν σε μία τρίλεπτη μπασκετική πανδαισία! Δείτε τον Κώστα Παπανικολάου να κλέβει και να καρφώνει στο Νο 2

ΠΓΔΜ: Αναζητούνται εθελοντές κατάσκοποι για την Ελλάδα


"Καμπάνα" για το μποξεράκι του Μπέντνερ!

Η UEFA δεν... χαρίστηκε στον Νίκλας Μπέντνερ για την ενέργειά του να πανηγυρίσει με κατεβασμένο σορτσάκι το γκολ του κόντρα στην Πορτογαλία και να διαφημίσει έτσι... χορηγό! Δείτε την τιμωρία που του επέβαλε.

Στις 21 Ιουνίου η δίκη της εκλογικής αντιπροσώπου της ΝΔ

ΤΩΡΑ η συνάντηση Σαμαρά με Βενιζέλο για τον σχηματισμό κυβέρνησης - Η ΔΗΜΑΡ κρατάει κλειστά τα χαρτιά της και επιμένει σε φερέγγυα πρόσωπα

 

Κοινωνική έκρηξη «βλέπει» και πάλι το Reuters- Επιμένουν να μας θέλουν εκτός ευρώ


Κασιδιάρης ή «Καιάδας» θα προεδρεύουν στις εργασίες της Βουλής


Νέες κυκλοφορίες βιβλίων


Τεράστιο θέμα τα αδέσποτα στην πόλη της Καστοριάς


"Θα πούμε το ψωμί ...ψωμάκι"!


O γιος της Γιάννας σε προεκλογική ομιλία του Τσίπρα!


Το Mega έχασε την βραδιά των εκλογών!

Μεγάλη ήττα υπέστη το Mega χθες. Ίσως είναι η πρώτη φορά κατά την οποία χάνει τη μάχη των εκλογών.

Ποιο κόμμα πήρε...μία ψήφο

Διαβάστε για τα παράξενα των εκλογών που έφεραν στο 0,20% το "Παναθηναϊκό Κίνημα", ενώ υπήρξε και κόμμα που έλαβε μόλις 1 ψήφο

Αναγκαία η συνεργασία ΝΔ, ΠΑΣΟΚ, ΔΗΜΑΡ, δηλώνει ο Κ. Σημίτης


Νικητής της ζωής και γουρλής της Εθνικής!



Η μοναδική ιστορία του 13χρονου Στράτου Χριστοδούλου.

Feel the Heat!


Στις 12:30 στον Κάρολο Παπούλια ο Αντώνης Σαμαράς

Θα πάρει τη διερευνητική εντολή σχηματισμού κυβέρνησης

Συνάντηση με τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας Κάρολο Παπούλια θα έχει στις 12:30 ο πρόεδρος της ΝΔ Αντώνης Σαμαράς για να πάρει τη διερευνητική εντολή σχηματισμού κυβέρνησης.

«Η ελληνική ψήφος είναι και ένα μεγάλο μήνυμα για την Ευρώπη»

Την ανάγκη άμεσου σχηματισμού κυβέρνησης τονίζει ο Μόντι

«Στην Ελλάδα πρέπει να συγκροτηθεί άμεσα κυβέρνηση για να τύχουν σεβασμού οι δεσμεύσεις με την Ευρώπη», δήλωσε ο ιταλός πρωθυπουργός, Μάριο Μόντι, κατά την άφιξή του στο Μεξικό, για την διεξαγωγή της συνόδου του G8.

Το EURO... χάλασε τις πόρνες


Γκρίνια στην Ουκρανία για τη διοργάνωση, όχι από την UEFA, αλλά από τις ιερόδουλες. Περισσότερες από 100.000 είναι στη χώρα και ο ανταγωνισμός ψαλιδίζει τα κέρδη.

Οι βουλευτές Επικρατείας που εκλέγονται - Μένει εκτός η Φώφη Γεννηματά

Εκλογές: Που χάνουν και που κερδίζουν έδρες τα κόμματα


«Ο ελληνικός λαός μίλησε»

Μπαρόζο και Ρομπέι χαιρέτισαν το «θάρρος και την αποφασιστικότητα των Ελλήνων»

Βιαστής κέρδισε 4,5 εκατ. λίρες στο λόττο

Το θύμα του θα τον μηνύσει ζητώντας αποζημίωση 10 χρόνια μετά

Θύμα βιασμού αναμένεται να ασκήσει μήνυση στο βιαστή της αναφέρει σε σημερινό δημοσίευμά της η Sunday Mirror 10 χρόνια μετά το περιστατικό και την καταδίκη του σε 7 χρόνια φυλάκιση, καθώς έγινε γνωστό ότι κέρδισε στο λόττο 4,5 εκατ. αγγλικές λίρες!

Μήνυμα Μέρκελ σε Σαμαρά

Τον πρόεδρο της Νέας Δημοκρατίας, Αντώνη Σαμαρά, συνεχάρη η Γερμανίδα καγκελάριος Άνγκελα Μέρκελ για τη νίκη του στις εκλογές, όπως μεταδίδει το CNBC.

Παράλληλα, στο μήνυμά της η Γερμανίδα καγκελάριος τονίζει ότι η Ελλάδα πρέπει να εκπληρώσει τις δεσμεύσεις της για τη διάσωση της χώρας.

«Έπαιξαν» μπουνιές για μια παραγγελιά

Χρειάστηκε η παρέμβαση της αστυνομίας για να ηρεμήσουν τα πνεύματα

Η πιο συνηθισμένη αιτία διαφωνίας μεταξύ των αντρών έχει να κάνει με το ποδόσφαιρο ή την πολιτική. Κι όμως... τέσσερις άντρες στην Κρήτη όχι μόνο διαφώνησαν αλλά και πιάστηκαν στα χέρια για μια παραγγελιά.

Πού έλαβαν τα χαμηλότερα ποσοστά ΝΔ - ΣΥΡΙΖΑ

Με την ενσωμάτωση των εκλογικών τμημάτων να αγγίζει το 65%, τα χαμηλότερα ποσοστά που έλαβε η ΝΔ ήταν στην εκλογική περιφέρεια Β’ Πειραιώς (18,81%), ενώ ο ΣΥΡΙΖΑ είχε την χειρότερη απόδοση στον Έβρο (14,67%).

Ο Λευκός Οίκος για το αποτέλεσμα των ελληνικών βουλευτικών εκλογών

Την ελπίδα το αποτέλεσμα των ελληνικών εκλογών να οδηγήσει γρήγορα στον σχηματισμό νέας κυβέρνησης, που θα πραγματοποιήσει ταχείς προόδους στις οικονομικές προκλήσεις της χώρας, εξέφρασε η αμερικανική κυβέρνηση.

Παράλληλα, ο Λευκός Οίκος δήλωσε ότι είναι προς το συμφέρον όλων η παραμονή της Ελλάδας στην Ευρωζώνη με παράλληλη τήρηση των δεσμεύσεών της. 

Χειρουργείο... μέσω twitter!


O Σεμπάστιαν Λέτο στο χειρουργείο! Ο Αργεντινός ανακοίνωσε μέσα από τον προσωπικό του λογαριασμό στο twitter ότι θα μπει νυστέρι στο τραυματισμένο του γόνατο!

Τι λένε τα ζώδια σήμερα Δευτέρα 18/6;

Τα Ζώδια Σήμερα 18 Ιουνίου 2012

Φέρτε μας το μνημόνιο...



Η κάλπη του EURO έφερε απέναντι στην Ελλάδα τα ποδοσφαιρικά παιδιά της Μέρκελ. Την Παρασκευή όμως η παρέα του Κάρα ψηφίζει... καταγγελία πρόκρισης.