Δευτέρα 18 Μαρτίου 2013

ΚΑΣΤΟΡΙΑ - Πρωτοβουλία ανθρωπιάς για τον μικρό Σωτήρη - 7μηνών αγοράκι έχει ανάγκη την βοήθεια μας

Ο μικρός Σωτήρης - Παναγιώτης 7 μηνών συντοπίτης μας, πάσχει εκ γενετής από ''Αρτησία Χοληφόρων Ηπατικών Πόρων'' Για να γίνει καλά πρέπει να ταξιδέψει στην Ιταλία για να υποβληθεί σε μεταμόσχευση ήπατος.
Όποιος θέλει να βοηθήσει τον μικρό Σωτήρη - Παναγιώτη έχει ανοιχτεί λογαριασμός στο Ταχυδρομικό Ταμιευτήριο

Η υπνική παράλυση τρομάζει αλλά είναι αβλαβής

ypnikh paralyshΟρισμένοι άνθρωποι μπορεί να βιώνουν στον ύπνο τους μια κατάσταση που ονομάζεται υπνική παράλυση (λέγεται και μόρα). Είναι η στιγμή που κάποιος ξυπνάει και δεν μπορεί να κουνήσει κανένα μέλος του σώματός του, ούτε καν να μιλήσει. Με άλλα λόγια, ενώ ο εγκέφαλος έχει ξυπνήσει, το σώμα ακόμη κοιμάται. Αυτό διαρκεί συνήθως λίγα δευτερόλεπτα.

Εμείς και στους θεούς ορθοί μιλούμε!

Γράφει ο αρισταρχος 

Έτσι κι αποτολμήσεις να ξεναγηθείς στον κόσμο του διαδυκτίου να ξέρεις πως πρέπει να αφήσεις να πετάξουν οι Πήγασοι της φαντασίες σου και να καλπάσουν πάνω από αλήθειες, 

Η γέννηση ενός μύθου: Λυκάνθρωπος

Όλοι ξέρουμε τι πρέπει να φοβόμαστε όταν πλησιάζει η πανσέληνος! Από που όμως προέκυψε ο μύθος του Λυκάνθρωπου; Χωρικοί στην Γερμανία τον 16ο αιώνα πάντα φοβόταν τα δάση που περικύκλωναν τα χωριά τους...

Κλινική κρυογενετικής που υπόσχεται αθανασία!!!

Ομογενής ίδρυσε της πρώτη κλινική κρυογενετικής στην Αυστραλία. Ο Παντελή Τσολακίδης, εντυπωσιασμένος από το βιβλίο «Η προοπτική της αθανασίας» που διάβασε την δεκαετία του 1960, έβαλε σκοπό της ζωής του να κάνει την κρυογενετική γεγονός.

Δείτε τι κάνει η Πάολα λίγο πριν βγει στην Πίστα!

Το τάμα της τραγουδίστριας..

Είναι μια πολύ προσωπική στιγμή ή οποία ωστόσο απαθανατίστηκε από τους θαυμαστές της. Χωρίς ενημέρωση.

Ουίσκι με γεύση… μπέικον!

 Ουίσκι με γεύση... μπέικον!Κλασική γεύση και σταθερή αξία για τους περισσότερους, το ουίσκι αποτελεί ένα από τα πλέον δημοφιλή αλκοολούχα ποτά στον κόσμο. 

Γυναίκα – άντρας: 25 γονιδιακές διαφορές !

1. Οι γυναίκες έχουν το γονίδιο του συνδυασμού των χρωμάτων. Ξέρουν ποιο χρώμα ταιριάζει με ποιο.
Οι άντρες ...σκέπτονται ότι αφού το κόκκινο είναι ωραίο και το πράσινο επίσης, γιατί να μη βάλουμε δυο ωραία χρώματα μαζί.

Οπτικό σύνδρομο υπολογιστών: Πως θα ξεκουράσετε τα μάτια

optiko syndromo ypologistvnΤο οπτικό σύνδρομο υπολογιστών (Computer Vision Syndrome-CVS) ταλαιπωρεί όσους βρίσκονται καθηλωμένοι πολλές ώρες μπροστά από την οθόνη του  υπολογιστή τους στο γραφείο, όπως επίσης και άτομα που δηλώνουν εθισμένα στα ηλεκτρονικά παιχνίδια.

ΔΕΙΤΕ: Oι πιο τρομακτικές φωτογραφίες με φαντάσματα...

Πρόκειται για ανεξήγητες εικόνες, για εμφανίσεις φαντασμάτων ή απλώς για κάποια σφάλματα στις εκτυπώσεις των φωτογραφιών; 

Το χόμπι της επάγγελμα -με μεγάλη επιτυχία- έκανε η σύζυγος του Δημήτρη Μητροπάνου

To χόμπι της επάγγελμα και με μεγάλη μάλιστα επιτυχία έχει κάνει η σύζυγος του Δημήτρη Μητροπάνου, Βένια.

Οι παλαιότεροι ζωντανοί οργανισμοί της Γης!

 Οι παλαιότεροι ζωντανοί οργανισμοί της Γης!Το 2004 η 37χρονη φωτογράφος από το Μπρούκλιν Rachel Sussman αντίκρισε έναν ιαπωνικό κέδρο που φημολογείται ότι  είναι 7.000 ετών. 

Υπερφυσικές δυνάμεις αποδίδει στον Ιησού αρχαίο αιγυπτιακό κείμενο

Απόκρυφα στοιχεία σχετικά με τη σύλληψη και τη σταύρωση του Ιησού έφερε στην επιφάνεια η αποκρυπτογράφηση αιγυπτιακού κειμένου, γραμμένου στην κοπτική και ηλικίας 1.200 ετών, μερικά εκ των οποίων βλέπουν το φως της δημοσιότητας για πρώτη φορά στην ιστορία. 

Πως ήταν το Μοναστηράκι πριν από 140 χρόνια;;?

Η πλατεία Μοναστηρακίου κατά το έτος 1869 είχε μια εντελώς διαφορετική εικόνα... 
Μάρτυς η παρακάτω φωτογραφία!!

Θα τραβηχτεί το κεφάλαιο πίσω…

Όποιος θέλει μπορεί να πιστεύει ακόμη στις συμπτώσεις ή να αντιμετωπίζει ως «γραφικούς» όσους τέτοιες ημέρες θυμούνται τις προφητείες μοναχών γερόντων της Ελληνικής Ορθοδοξίας.

Αυτή η photo έχει 56.000 Like στο Facebook! Κατάλαβες γιατί;

Αυτή η photo έχει 56.000 Like στο Facebook! Κατάλαβες γιατί;Ψηλές, λιγότερο ψηλές, κοντές, γεματούλες, αδύνατες, με ψωμάκια..
Κάθε μια από εμάς έχει διαφορετικό σώμα. Όμως, οι κούκλες σε μια βιτρίνα καταστήματος είναι πάντα ψηλές και αδύνατες!
Εκτός από αυτές που βλέπεις στη photo!

26th Photography P@rty!!! KANE LIKE>>>>>



ΦΩΤΟ - Μια ξεχωριστή λαγάνα

ΦΩΤΟ - Μια ξεχωριστή λαγάναΤο δικό του μήνυμα στέλνει στους πολιτικούς σήμερα, Καθαρά Δευτέρα ο φούρνος Αντωνίου στον Άγιο Σεραφείμ.
Με μια λαγάνα το βάρος της οποίας φτάνει τα 150 κιλά, ο κύριος Αντωνίου και οι συνεργάτες του,  δανειζόμενοι μία φράση του Σουρή, απευθύνονται στους πολιτικούς ως εξής: "Ω Ελλάς ηρώων χώρα, τι γομάρια βγάζεις τώρα".