Σάββατο 21 Ιουλίου 2012

Καστορια! Φωτιά στην καλλιθέα

H αδρεναλίνη στα ύψη [extreme pics]



NATIONAL GEOGRAPHIC :Η Φωτογραφία της Ημέρας



ΕΚΠΛΗΚΤΙΚΕΣ ΦΩΤΟ: Δείτε το ανθρώπινο σώμα στο… μικροσκόπιο!

Λίγες είναι οι φορές που έχουμε την ευκαιρία να δούμε το ανθρώπινο σώμα στο μικροσκόπιο και μάλιστα σε εντυπωσιακές μεγεθύνσεις από 1-5 νανόμετρα.

Αν δείτε την συγκεκριμένη γιαγιά στον δρόμο, μη τη βοηθήσετε! [video]

Θα βοηθήσεις τη γιαγιά να περάσει απέναντι; Η απάντηση κανονικά θα ήταν αυτονόητη, όμως μετά από το παρακάτω βιντεάκι ίσως προκύψουν δεύτερες σκέψεις…

"Μύθος" τα ενεργειακά ποτά και τα επώνυμα αθλητικά είδη

Τα οφέλη για το αθλούμενο ευρύ κοινό που διαφημίζονται ότι προσφέρουν ποικίλα επώνυμα προϊόντα, όπως αθλητικά παπούτσια, ειδικά αθλητικά ρούχα,

Βλέπετε ένα πανέμορφο και προκλητικό… κουνελάκι; Για κοιτάξτε καλύτερα...

Bλέπετε αυτό το “κουνελάκι”;; Σας αρέσει;Για δείτε παρακάτω γιατί… μάλλον κάνετε λάθος!!

«Κέρασε» στήθος σε ζωντανή εκπομπή

«Κέρασε» στήθος σε ζωντανή εκπομπή (video) Η παρουσιάστρια από την Κολομβία κατά τη διάρκεια ζωντανής εκπομπής χωρίς να το θέλει έδειξε τον... εσωτερικό της κόσμο!

Aνεκδοτο 1.000.000 ευρώ.



Ήταν ενας παμπλουτος που είχε προσβληθεί από μία ασθένεια.
Αυτός ο πλούσιος είχε 3 κολλητούς.
Τους καλεί στο νοσοκομείο και τους λέει:

Με μισή καρδιά ΠΑΣΟΚ και ΔΗΜΑΡ


Tην απαισιοδοξία του σε ό,τι αφορά τη διάρκεια της θητείας της κυβέρνησης εξέφρασε ο πρώην υπουργός Οικονομικών Γιώργος Παπακωνσταντίνου, σε συνέντευξη που παραχώρησε στο γερμανικό οικονομικό περιοδικό «Wirtschaftswoche».   

Σόιμπλε:"Ηράκλειο" το έργο Σαμαρά



"Ηράκλειο" χαρακτηρίζει το έργο του Αντώνη Σαμαρά ο υπουργός Οικονομικών της Γερμανίας Βόλφγκανγκ Σοίμπλε σε συνέντευξή του στη γαλλική Figaro.

Τα πανάκριβα ενοίκια της Βουλής


Πανάκριβα είναι τα ενοίκια για τα κτίρια στα οποία στεγάζονται διάφορες υπηρεσίες του Κοινοβουλίου, αλλά και για τα κτίρια των γραφείων τόσο διαφόρων βουλετών της επαρχίας, όσο και την στέγη των τέως βουλευτών και ευρωβουλευτών.

Πλύσιμο αυτοκινήτου… τέλος!

perierga.gr - Πλύσιμο αυτοκινήτου... τέλος!Μια έξυπνη επίστρωση με ιδιότητες αυτό-επιδιόρθωσης σε περίπτωση επιφανειακής φθοράς ανέπτυξαν οι ειδικοί του Πολυτεχνείου του Αιντχόφεν (TU/e), στην Ολλανδία.

Τζούλια Αλεξανδράτου: Πριν και μετά.

Τζούλια Αλεξανδράτου: Πριν και μετά.Η Τζούλια Αλεξανδράτου κάνει διακοπές με τον σύντροφο της Κριστιάν Καρποζήλος στο νησί των Ανέμων, την πανέμορφη Μύκονο.

Ποιος γνωστός ηθοποιός δήλωσε «Μεγάλωσα με το Aids στο σπίτι μου»?

Ποιος γνωστός ηθοποιός δήλωσε «Μεγάλωσα με το Aids στο σπίτι μου»?Σε συνέντευξη στο DOWN TOWN μίλησε για την μητέρα του, για το AIDS που έφερε τα πάνω κάτω στη ζωή του και τη σχέση με τον πατέρα του.

Δείτε το μήνυμα της Κατερίνας Καινούργιου στον Γιώργο Σαμαρά!

O έρωτας δεν κρύβεται! Αυτό τουλάχιστον δείχνει το μήνυμα που ανέβασε η Κατερίνα Καινούργιου στο facebook!

Το μικρότερο μουσείο στον κόσμο!

perierga.gr - Το μικρότερο μουσείο στον κόσμο!Μετά το μικρότερο σπίτι του κόσμου ήρθε η ώρα να γνωρίσουμε από κοντά και το μικρότερο μουσείο του κόσμου! Το «HoMu» («Homeless Museum of Art», που σημαίνει «Μουσείο Τέχνης των Αστέγων») είναι σίγουρα ένα ασυνήθιστο μουσείο αν και υπάρχουν εκθέματα αλλά και πολλές ιδέες!

Ουέμπερ: Επρεπε να είχαμε κάνει pit-stop

Ο Μαρκ Ουέμπερ παραδέχτηκε ότι ήταν λάθος της Red Bull να τον αφήσει έξω με το ίδιο σετ ελαστικών σε όλη τη διάρκεια του Q3 των κατατακτήριων δοκιμών του γερμανικού GP.

Αλόνσο: Οριακές οι συνθήκες

Ο Φερνάντο Αλόνσο χαρακτήρισε οριακή την κατάσταση της πίστας του Χόκενχαϊμ, λόγω του πολύ νερού που υπήρχε στο οδόστρωμα στο τελευταίο κομμάτι των κατατακτήριων δοκιμών, έπειτα από την κατάκτηση της 22ης pole position της καριέρας του και δεύτερης στη σειρά μετά το Σίλβερστοουν.

11o PHOTOGRAPHY PARTY (PHOTO LIKE)














11o PHOTOGRAPHY PARTY οι φωτογραφίες που περιμένουν την ψηφοφορία σας για να επιλέξουμε τον νικητή!!
ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ......

Οι πιο Sexy φάρσες που έχουμε δει μέχρι τώρα....

Απολαύστε και γελάστε.... 

Επιστήμονες «διάβασαν» τα σπερματοζωάρια

Η μελέτη ρίχνει φως στη διαδικασία του ανασυνδυασμού του DNA.... Δεν είναι ίδια όλα τα σπερματοζωάρια ενός άνδρα. 

Ποιο είναι αυτό το κοριτσάκι? Το αναγνωρίζετε?

Ποιο είναι αυτό το κοριτσάκι? Το αναγνωρίζετε?Είναι σχεδόν τεσσάρων ετών και έχει δυο πανέμορφους γονείς.

Βίντεο: H πιο σέξι προθέρμανση αθλήτριας που έχετε δει

Βίντεο: H πιο σέξι προθέρμανση αθλήτριας που έχετε δειΤο βίντεο έχει ήδη γίνει viral στο YouTube.
Η 19χρονη δεν θα λάβει μέρος στους Ολυμπιακούς του Λονδίνου, ωστόσο δεν αποκλείεται να την απολαύσουμε το 2016 στη Βραζιλία.

Δείτε το βίντεο:

Τέλος η ρευστότητα για τις ελληνικές τράπεζες!

Τέλος η ρευστότητα για τις ελληνικές τράπεζες!Αυξάνονται οι πιέσεις για τις ελληνικές τράπεζες μετά την απόφαση της ΕΚΤ να σταματήσει, από τις 25 Ιουλίου, να δέχεται «την προσκόμιση ελληνικών κρατικών ομολόγων ως ενέχυρων για αναχρηματοδότηση, λόγω της λήξης του προγράμματος επαναγοράς διαπραγματεύσιμων χρεογράφων που έχουν εκδοθεί ή είναι πλήρως εγγυημένα από το ελληνικό κράτος».

Επιστολή σοκ από πρώην υπάλληλο του Δ.Ν.Τ.

Επιστολή σοκ από πρώην υπάλληλο του Δ.Ν.Τ.

Έλλη Στάη: Κορμάρα με μπικίνι στην παραλία!! (pics)

Έχουμε συνηθίσει να τη βλέπουμε από τη… μέση και πάνω και πάντα με σακάκια! Αυτό άλλωστε απαιτεί και ο ρόλος της παρουσιάστριας ειδήσεων! Αν και ήταν πάντα μια από τις πιο γοητευτικές παρουσίες, ξανθιά με υπέροχα μπλε μάτια, είχε μια αυστηρότητα που ακόμα και τη στιγμή που γελούσε δεν σε παρέσερνε…

Νέος έρωτας του Γιωργου Σαμπάνη.


Εκείνος είναι νεαρός, φρεσκοχωρισμένος τραγουδιστής και εκείνη μέλος γνωστού συγκροτήματος.

Rosie Jones: Γιόρτασε τα γενέθλια της, με γυμνή φωτογράφιση!

Rosie Jones: Γιόρτασε τα γενέθλια της, με γυμνή φωτογράφιση!Η νεαρά σταρ της Βρετανίας, γιόρτασε τα 22α γενέθλιά της, με ένα διαφορετικό τρόπο.

ΗΠΑ: Ένστολοι στρατιώτες στο φεστιβάλ ομοφυλοφίλων του Σαν Ντιέγκο

Μέχρι πέρυσι δεν μπορούσαν να φοράνε τη στολή τους.Στο φεστιβάλ ομοφυλοφίλων του Σαν Ντιέγκο θα συμμετάσχουν ενεργά μέλη των Ενόπλων Δυνάμεων των Ηνωμένων Πολιτειών, φορώντας μάλιστα για πρώτη φορά τη στρατιωτική στολή τους.

Συγκλονιστικό: Κάμερα κατέγραψε απόπειρα απαγωγής παιδιού (video)

Ανθρωποκυνηγητό για τη σύλληψη ενός επίδοξου απαγωγέα έχουν εξαπολύσει οι Αρχές στη Φιλαδέλφεια των Η.Π.Α.

Ήταν έμπορος ναρκωτικών ο γιος του Σταλόνε;

Σε νέα συμπεράσματα για τις συνθήκες του θανάτου του Σαγκ Σταλόνε οδηγούνται οι αστυνομικές Αρχές, που υποστηρίζουν ότι ο γιός του διάσημου ηθοποιού Σιλβέστερ Σταλόνε ήταν..  

Η Ελεονώρα Μελέτη topless σε ηλιοθεραπεία!!!

Μια αισθησιακή φωτογραφία ανέβασε  στο twitter της η Ελεονώρα: Πιο σέξι από ποτέ η Ελεονώρα “τόπλες” αλλά μπρούμυτα στην παραλία, χαλαρώνει εν όψει του δύσκολου χειμώνα...

Καλή επιτυχία Χριστινάκι μας!!

Καλη.επιτυχία !! Καλη επιτυχία !!!!!Καλη.επιτυχία !! Καλη επιτυχία !!!!!Καλη.επιτυχία !! Καλη επιτυχία !!!!!Καλη.επιτυχία !! Καλη επιτυχία !!!!!

Δείτε την κόρη της Έλενα Ναθαναήλ! Εκπληκτική ομοιότητα!

Η ομοιότητα των δύο γυναικών ξαφνιάζει και γεννά νοσταλγία..

Χωρις λογια!

Δείτε πως ήταν ο Κασιδιάρης φαντάρος!



Σας παρουσιάζουμε φωτογραφικό υλικό από την εποχή που ο βουλευτής της «Χρυσής Αυγής», Ηλίας Κασιδιάρης, υπηρετούσε στις ειδικές δυνάμεις του Ελληνικού Στρατού...

Έχετε δοκιμάσει τα πάντα και δεν λέτε να χάσετε γραμμάριο;

Άλλη μια περίτρανη απόδειξη του... 'όλα στο μυαλό είναι!' και αυτό το παράδειγμα! Σε αμερικανική έρευνα φάνηκε κατά τη μελέτη ενός γκρουπ γυναικών πως οι γυναίκες καταφέρνουν να παχαίνουν ακόμη και με τη σκέψη του φαγητού η εμμένοντας στις στιγμές της απόλαυσής...

Η Rihanna διασκεδάζει το πλήρωμα

Τους το χρωστούσε για όλες τις νύχτες αγρύπνιας με τα συνεχόμενα πάρτυ της, όλη την προηγούμενη εβδομάδα της κρουαζιέρας της στη Μεσόγειο. Έτσι, η Rihanna βρήκε τρόπο να εξιλεωθεί και να τους το ξεπληρώσει...

Το υγρό φιλί της Shakira

Συνήθως δέχεται τρυφερά φιλιά από τον σύντροφό της Gerard Pique.