Κυριακή 9 Μαρτίου 2014

Γνωρίστε τον Λαρισαίο που... κρύβεται πίσω από την αλυσίδα Mikel!

Απεχθάνεται τη δημοσιότητα, δίνει ελάχιστες συνεντεύξεις, πίνει πολύ καφέ και καπνίζει σαν..
φουγάρο. Το ίδιο κάνουν σχεδόν δογματικά και οι αναρίθμητοι θαμώνες που σχηματίζουν ουρές στα μαγαζιά του, υποστηρίζοντας ότι το χαρμάνι του καφέ του είναι ασυναγώνιστο.

Αλλά και για τους επαγγελματίες του χώρου αποτελεί το νέο talk of the town αφού, όπως ομολογούν, η αλυσίδα Mikel που δημιούργησε από το μηδέν πριν από πέντε χρόνια ο κ. Λευτέρης Κυριακάκης έχει φορέσει τα γυαλιά σε πολυεθνικούς κολοσσούς σπάζοντας όλα τα στερεότυπα στα στέκια του καφέ. Ακόμη και τα «Starbucks», η κορυφαία αμερικανική αλυσίδα, έκλεισαν στη θεσσαλική πόλη από την οποία ξεκίνησε να χτίζει τη μικρή του αυτοκρατορία καφέ ο Λαρισαίος αυτοδημιούργητος επιχειρηματίας! 
Πέντε εν ψυχρώ δολοφονίες και έξι σοβαροί τραυματισμοί ήταν τα εγκλήματα που διέπραξε ο ο οδηγός ταξί, Δημήτρης Βακρινός, σε διάστημα ενός έτους (1995-6), και χαρακτηρίστηκε ο πρώτος «σίριαλ κίλερ» της Ελλάδας.


Η διπλή δολοφονία των αδελφών Σπυρόπουλου για οικονομικούς λόγους

Αν και τα εγκλήματα του Βακρινού δεν είναι όλα τοποθετημένα με χρονολογική ακρίβεια, η πρώτη του δολοφονική ενέργεια φαίνεται πως έγινε στις 21 Δεκεμβρίου του 1995, όταν σκότωσε εν ψυχρώ τον Κώστα και τον Αντώνη Σπυρόπουλο.

Ο δολοφόνος ένιωσε πως αδικήθηκε οικονομικά από τα δύο αδέλφια, όταν τους πούλησε ένα αυτοκίνητο για 600.000 δραχμές έναντι 700.000 που ήταν η αρχική συμφωνία.

Π Ρ Ο Σ Ο Χ Η ΣΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΣΑΣ! ΣΟΚ! ΔΕΙΤΕ ΤΙ ΠΑΙΔΙΚΑ ΔΕΙΧΝΕΙ Η ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ! ΤΑ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΖΟΥΝ ΓΙΑ ΤΗ ΝΕΑ ΤΑΞΗ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ!!!!

Προσοχή!!! Κρατείστε την τηλεόραση κλειστή για όσο περισσότερο μπορείτε...Δείτε τι σερβίρουν στα παιδιά μας...χωρίς εμείς να το πάρουμε χαμπάρι τα παιδιά μας έχουν κάνει το πρώτο σεμινάριο για τη μύησή τους στη Μασονία.

Νέα ενίσχυση στη νεανική επιχειρηματικότητα

 Η κρίση που ξεκίνησε το 2008 δημιούργησε εκτός από τα γνωστά προβλήματα που βιώνει η μέση Ελληνική οικογένεια και ένα πρωτοφανές κύμα μετανάστευσης, που δεν είχε σχέση με το μεταναστευτικό κύμα της δεκαετίας του 1959 – 1960 αλλά μια αφαίμαξη, του ενεργού υψηλού επιπέδου (σε ολοκληρωμένη μόρφωση και δεξιοτεχνίες) νεανικού επιστημονικού δυναμικού της χώρας μας.