Δευτέρα 9 Δεκεμβρίου 2013

Ναύπλιο: Πέταξαν στα σκουπίδια 200.000€ - Απίστευτη ιστορία σε τράπεζα!

ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ EUROKINISSIΤο πρωτοφανές περιστατικό συνέβη στο κέντρο του Ναύπλιο - Το πιο... απίστευτο είναι πως κάποιοι έψαξαν στα σκουπίδια αλλά δεν βρήκαν τον θησαυρό!
Σύμφωνα με το argolikeseidhseis.gr, όλα ξεκίνησαν όταν η διοίκηση τραπεζικού υποκαταστήματος στο Ναύπλιο, αποφάσισε να κάνει ανακαίνιση.

ΑΝΕΚΔΟΤΟ: Nα γιατί δεν πρέπει ποτέ να τα βάζεις με μια γυναίκα…

diaforetiko.gr : 20090314 164457 is 600x399 ΑΝΕΚΔΟΤΟ: Nα γιατί δεν πρέπει ποτέ να τα βάζεις με μια γυναίκα...Ένα πρωί στη λίμνη, ο σύζυγος επιστρέφει μετά από πολλές ώρες ψαρέματος και παίρνει έναν υπνάκο στο φορτηγάκι… Η σύζυγος, αν και δεν γνωρίζει τη λίμνη, αποφασίζει να πάει μια μικρή βόλτα με τη βάρκα του.
Χωρίς να απομακρυνθεί πολύ, διαλέγει ένα σημείο που της φαίνεται ωραίο, ρίχνει την άγκυρα και ξεκινάει να διαβάζει το βιβλίο της. Μετά από λίγο έρχεται…
ένας αστυνομικός, σταματάει τη βάρκα του δίπλα στην δική της και της λέει : “Καλημέρα κυρία.

Ένα test που θα σας αφήσει άφωνους!!!

Απανταν τα 5χρονα σωστα και οι μεγαλοι ΔΕΝ ΞΕΡΟΥΝ ΤΙ ΝΑ ΠΟΥΝ...κανε το τεστ τωρα

Στη φωτογραφία βλέπετε ένα απλούστατο σχέδιο ενός σχολικού λεωφορείου, το οποίο δόθηκε σε παιδιά νηπιαγωγείου, προκειμένου να το περιεργαστούν και στη συνέχεια να απαντήσουν σε ένα ερώτημα. Αφού, λοιπόν, είδαν λίγη ώρα την εικόνα, κλήθηκαν να απαντήσουν στην εξής απλή(!) ερώτηση: