Σάββατο 22 Μαρτίου 2014

Καλόγρια τραγούδησε στο “The Voice” και τρέλανε τους κριτές (video)

kalogria-tragoydhse-sto-the-voice-kai-trelane-toys-kritesΕίναι 25 χρονών, ακολουθεί τον μοναχισμό, αγαπά τη μουσική και δεν δίστασε να εμφανιστεί στο σόου The Voice στην Ιταλία και να προκαλέσει ντελίριο. Η έκφραση των κριτών όταν γυρίζουν τις καρέκλες και βλέπουν ποια τραγουδάει είναι ανεκτίμητη…
Η καλόγρια ChristinaScussia τραγούδησε στο Ιταλικό “TheVoice” και προκαλέσει ντελίριο.

Από την Καστοριά, ένας σε όλο τον κόσμο Odyssey

Από την Καστοριά, ένας σε όλο τον κόσμο Odyssey Την 02/2013 στον Παναμά, ένας νεαρός άνδρας από την Καστοριά, Μάρκος Σπυρόπουλος, ξεκίνησε την εναρκτήρια World Rally Oyster - ένα 16-μηνών Οδύσσεια ατελείωτη περιπέτεια και σε όλο τον κόσμο ιστιοπλοΐα.
Το Oyster στόλος εγκατέλειψε Αντίγκουα στις 6 Ιανουαρίου και τα υπέροχα μπλε κρουαζιερόπλοια νερού έχουν φθάσει πλέον Αυστραλία.
 Ένα από τα σκάφη που συμμετέχουν στο ράλι που έφτασε αυτή την εβδομάδα στο Cairns είναι Pandemonium , με ένα μέλος του ιστιοπλοϊκού της Καστοριάς, Μάρκος Σπυρόπουλος, ως καπετάνιος.

Η Lancia Delta Integrale του 21ου αιώνα

Αφού η Lancia δείχνει να έχει ξεχάσει εντελώς τον σπορ χαρακτήρα που είχαν κάποτε τα μοντέλα της, αναλαμβάνουν να μας το θυμίσουν ιδιώτες. Όπως ο 23χρονος σχεδιαστής Angelo Granata, που με το σχέδιο Lancia Delta Concept δίνει μια πολύ καλή ιδέα για το πώς θα μπορούσε να μοιάζει μια Delta Integrale σήμερα.

ΒΟΜΒΑ: «AΓΡΙΟ ΞΥΛΟ» στα Μελίσσια. Το θαμένο μυστικό της Μενεγάκη και του Λάτσιου

 Ο πόλεμος των Ρόουζ συνεχίζεται καθώς η Ελένη Μενεγάκη και ο Γιάννης Λάτσιος έχουν πολλά να λύσουν!...

Και όπως φαίνεται οι διαφωνίες τους  δεν αφορούν μόνο τα περιουσιακά στοιχεία…
Υπάρχουν και άλλα που δεν γνωρίζει ο κόσμος για την μεταξύ τους σχέση…

Οι κιθάρες που έγραψαν ιστορία


H κιθάρα αποτελεί ένα από τα πλέον δημοφιλή όργανα, καθώς χρησιμοποιείται σε μια πληθώρα μουσικών ειδών σε όλο τον κόσμο. Μεταπολεμικά συνδέθηκε με όλα τα μουσικά κινήματα που βασίστηκαν στο blues και τα «παιδιά» του, την jazz, το R&B, το rock & roll, το rock κλπ. Η σχέση ανάμεσα στον κιθαρίστα και το όργανό του ήταν πάντοτε γεμάτη αγάπη και στοργή και δεν είναι λίγες οι φορές που οι κιθάρες απέκτησαν ονόματα και μαζί σχεδόν ανθρώπινη υπόσταση. Σήμερα θα ασχοληθούμε με τις επώνυμες κιθάρες μερικών από τους πιο γνωστούς κιθαρίστες της σύγχρονης μουσικής και θα μάθουμε τις ιστορίες που κρύβονται πίσω από αυτές.

ΕΓΓΡΑΦΟ ΦΩΤΙΑ!: ΣΥΖΗΤΗΣΗ ΑΞΙΩΜΑΤΟΥΧΩΝ ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΝΕΙ ΝΟΗΜΩΝ ΖΩΗ ΣΕ ΑΛΛΟΥΣ ΠΛΑΝΗΤΕΣ!!!

Το έγγραφο αφορά κάποιο κομμάτι μιας συζήτησης μεταξύ δύο αξιωματούχων στο Αφγανιστάν. Έχει τίτλο: " ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΣΥΝΑΝΤΑΕΙ ΠΡΕΣΒΗ, ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΝΕΙ ΤΗΝ ΕΞΩΓΗΙΝΗ ΖΩΗ".



Δίνεται ιδιαίτερη έμφαση να τερματιστούν οι εχθροπραξίες μεταξύ των κρατών. Πρέπει να λυθούν οι διαφορές των ανθρώπων προτού προχωρήσουμε στο επόμενο βήμα φαίνεται να εννοείται συμπερασματικά.
Ότι υποστηρίζω εδώ και χρόνια. Δεν μπορούμε να περάσουμε στο επίπεδο 2 αν δεν τερματιστούν όλες οι εχθροπραξίες και η απληστία για πλούτο και δύναμη κάποιων ανθρώπων, οργανισμών ή εταιρείων. Όταν ξεπεράσουμε την ανθρώπινη ματαιοδοξία τον εγωισμό και λειτουργήσουμε από κοινού, με γνώμονα το συμφέρον του πλανήτη μας, τότε ολόκληρος ο ανθρώπινος πολιτισμός θα είναι έτοιμος να κάνει επίσημα την πρώτη επαφή.