Πέμπτη 6 Μαρτίου 2014

Ιδού οι νέες 5.000 θέσεις εργασίας. Δείτε αν σας ταιριάζει μία (κατάλογος)

Ανακοινώθηκε σήμερα το εποχικά διορθωμένο ποσοστό ανεργίας για τον μήνα Δεκεμέμβριο και τα στοιχεία είναι πραγματικά απογοητευτικά. Συγκεκριμένα, το ποσοστό ανήλθε σε 27,5% έναντι 26,3% το Δεκέμβριο του 2012 και 27,6% το Νοέμβριο του 2013.

Μάθετε ξένες γλώσσες δωρεάν στο διαδίκτυο

Αυτή την εποχή που όλοι ψάχνονται να διευρύνουν τις γνώσεις τους, η δωρεάν επιμόρφωση από το διαδίκτυο είναι ό,τι καλύτερο. Δεν συμφωνείτε;

Αν θέλετε να εμπλουτίσετε το βιογραφικό σας με μία ακόμα ξένη γλώσσα, δεν έχετε παρά να τη διδαχτείτε μέσω ίντερνετ, χωρίς να ξοδέψετε ούτε ένα ευρώ!
Η εκμάθηση μιας ξένης γλώσσας μπορεί να σας φαίνεται... πολυτέλεια αυτή την εποχή, που ο ελεύθερος σας χρόνος είναι πολύ περιορισμένος και τα οικονομικά σας ίσως ακόμα πιο πολύ. Ωστόσο, μπορείτε να διδαχτείτε οποιαδήποτε γλώσσα επιθυμείτε ή να βελτιώσετε τις γνώσεις σας σε κάποια που γνωρίζετε ήδη, μέσω του διαδικτύου και μάλιστα εντελώς δωρεάν.

Η ανατριχιαστική προφητεία της Βουλγάρας μάντισσας για την Ουκρανία.

Η Βάνγκα ... προβληματίζει ακόμη τους επιστήμονες με τις προφητείες της...

Η Βουλγάρα «προφήτισσα» Βάνγκα αποτελεί μία μορφή, που ανέκαθεν κινούσε το ενδιαφέρον πολλών ερευνητών του μεταφυσικού, αλλά και απλών ανθρώπων του λαού.

Είναι σίγουρα ο πλέον φημισμένος σύγχρονος άνθρωπος στη γειτονική χώρα σχετικά με τις μαντικές της ικανότητες, κάτι αντίστοιχο δηλ. με τον γέροντα Παΐσιο στην Ελλάδα.

ΔΕΙΤΕ 13 μέρη στον κόσμο που δεν πιστεύετε ότι υπάρχουν!!!! [ΕΙΚΟΝΕΣ]

ΔΕΙΤΕ 13 μέρη στον κόσμο που δεν πιστεύετε ότι υπάρχουν!!!! [ΕΙΚΟΝΕΣ]Ο κόσμος μας είναι γεμάτος από όμορφα μέρη, κάποιες φορές τόσο όμορφα που είναι δύσκολο να πιστέψεις ότι υπάρχουν στα αλήθεια: ροζ λίμνες, εντυπωσιακές πεδιάδες με λεβάντες ή με τουλίπες, φαράγγια και βουνά που κόβουν την ανάσα. Κάποια από αυτά είναι γνωστά και πολυφωτογραφημένα. Κάποια άλλα περιμένουν υπομονετικά κάποιον να τα ανακαλύψει και να διαδώσει την ομορφιά τους σε όλο τον κόσμο.

Winner photo of the week με 554 likes..κερδίζει το μπουκάλι για το αποψινό photography party at Boudoir club!



Δείτε το βίντεο με τα 26 εκατ. κλικ – Το γέλιο του μπαμπά που κάνει το μωρό να…

Δείτε το βίντεο με τα 26 εκατ. κλικ – Το γέλιο του μπαμπά που κάνει το μωρό να… Ένας μπαμπάς κρατάει στην αγκαλιά του το μωράκι του. Τι πιο φυσιολογικό. Προσπαθεί να το κάνει να γελάσει, μάταια όμως. Μέχρι την στιγμή που ο πατέρας για πλάκα, γελάει δυνατά με τρομακτικό ύφος. Τι κάνει τότε το μωρό; Τον κοιτάει στα μάτια, και αρχίζει να κλαίει δυνατά!Δείτε το βίντεο με τα 26 εκατομμύρια κλικ, που θα σας κάνει να γελάσετε!

Li Ching-Yuen: Ο βοτανολόγος που έζησε 265 χρονια ηξερε τις συμπεριφορές που φέρνουν... αρρώστειες!

Li Ching-Yuen: Ο βοτανολόγος που έζησε 265 χρονια ηξερε τις συμπεριφορές που φέρνουν... αρρώστειες!Ο βοτανολόγος είχε 23 συζύγους και μεγάλωσε περισσότερα από 200 παιδιά
Σύμφωνα με τα επίσημα στοιχεία, ο βοτανολόγος Li Ching-Yuen γεννήθηκε στην Κίνα το 1677 (αν και ο ίδιος υποστήριξε ότι γεννήθηκε το 1736). Καθ 'όλη τη μακρά ζωή του, ασκήθηκε συνεχώς στα/στον βότανα-ισμό και τις πολεμικές τέχνες .. Το 1930, η εφημερίδα New York Times τύπωσε ένα άρθρο στο οποίο δημοσιεύθηκαν επίσημα κινεζικά κρατικά έγγραφα που αποκαλύφθηκαν. Τα έγγραφα αυτά, που χρονολογούνται από το 1827, περιελάμβαναν επίσημα συγχαρητήρια για τα 150α γενέθλια του Li Ching-Yuen . Αργότερα έγγραφα, που χρονολογούνται από το 1877, περιελάμβαναν επίσημα συγχαρητήρια για την 200η επέτειο του.

Με μόνο 5 ευρώ μετατρέψτε τον παλιό σας υπολογιστή σε σύγχρονο

Eνα μικρό «αγκαθωτό ζωάκι» έρχεται να αλλάξει τον τρόπο με τον οποίο αντιλαμβανόμασταν το… μέγεθος ενός υπολογιστή έως τώρα. Ο λόγος για μία εταιρία με την επωνυμία «Σκαντζόχοιρος», η οποία έρχεται να ταράξει τα λιμνάζοντα ύδατα την τεχνολογικής επιστήμης με έναν υπολογιστή που θα κοστίζει μόλις 5 ευρώ…