Τρίτη 31 Ιουλίου 2012

Μπορείτε να καταλάβετε τι είναι αυτό;

Σίγουρα δεν είναι κάτι το οποίο βλέπετε κάθε μέρα..

Απίστευτα Αλλά.... Αληθινά

* Τα κουκούτσια του μήλου περιέχουν κυάνιο... * Το πατρικό όνομα της μητέρας του αστροναύτη Buzz Aldrin, του πιλότου του Apollo 11, που πάτησε δεύτερος το πόδι του στη σελήνη μετά τον Neil Armstrong, ήταν Moon (Σελήνη).

Είδηση-έκπληξη : Ποιος άντρας καλλιτέχνης έκλεισε με Θεοδωρίδου-Παπαρίζου;


Μερικά πράματα είναι διαχρονικά… Και μερικές αξίες! Ένα σχήμα πολύ δυνατό έγινε τώρα …πύραυλος!

Λιγοστεύουμε και πάμε....Κάτω από δέκα εκατομμύρια ο νόμιμος πληθυσμός της Ελλάδας

Θυμόμαστε μάλλον όλοι τη διαφήμιση που έλεγε ωραίοι είμαστε αλλά πόσοι είμαστε; Σύμφωνα με την ΕΛΣΤΑΤ ο νόμιμος

16 μυστικά τρελής ηδονής (από γυναίκες που ξέρουν τι σημαίνει sex)

Ζητήσαμε από απενοχοποιημένες φίλες να μας αποκαλύψουν τι είναι αυτό που τις φτιάχνει στο σεξ

Ειδική τηλεφωνική γραμμή της ΕΛ.ΑΣ. για την 15χρονη από την Πάρο...

Μετά τις τελευταίες εξελίξεις στην υπόθεση της 15χρονης που βρέθηκε βαριά χτυπημένη σε παραλία της Πάρου,

Γαλλικά… κόλπα στο σερβίρισμα


perierga.gr - Τα "κόλπα" των σερβιτόρων!
Ως γνωστόν, πέρα από τις γαστρονομικές της λιχουδιές η Γαλλία φημίζεται και για τα «γκαρσόν» της, εκείνα με τη μακριά ποδιά και το απότομο ύφος, με τα οποία έχει

Οι Βρετανοί είδαν... εξωγήινους στην τελετή έναρξης των Ολυμπιακών Αγώνων

Οι Βρετανοί είδαν... εξωγήινους στην τελετή έναρξης των Ολυμπιακών ΑγώνωνΆγνωστο ιπτάμενο αντικείμενο εθεάθη πάνω από το Λονδίνο

Ρετρό, μίνι, ηλεκτροκίνητο, αλλά…

Ρετρό, μίνι, ηλεκτροκίνητο, αλλά...Φαίνεται σαν ένα αυτοκίνητο της δεκαετίας του 1920, όμως είναι ηλεκτροκίνητο και εξοπλισμένο με ηλεκτρονικά τελευταίας τεχνολογίας. Δεν είναι όμως ούτε πρότυπο για κάποια έκθεση αλλά η νέα πρόταση της Ιαπωνικής εταιρείας Takayanagi Miluira που ήδη διατίθεται για παραγγελίες.

Νέα οθόνη 1080p από την LG για multimedia συσκευές

Νέα οθόνη 1080p από την LG για multimedia συσκευέςΗ 5 ιντσών οθόνη με πυκνότητα 440 ppi θα κυκλοφορήσει στο εμπόριο το 2013

Λουόμενη σε ΓΑΠ: "Πρόεδρε , πρόσεχε γιατί ξεφούσκωσε η αλυσίδα"

Το μεσημέρι της Πέμπτης επισκέφτηκε την παραλία..των Κουκουναριών στη Σκιάθο με το ποδήλατο, ενώ πίσω του ακολουθούσαν άνδρες της 

SOS!!!!!!!!

Το μεγαλύτερο γλειφιτζούρι του κόσμου!

perierga.gr - Το μεγαλύτερο γλειφιτζούρι του κόσμου!Οι περαστικοί από την πλατεία Justin Herman Plaza στο Σαν Φρανσίσκο έμειναν έκπληκτοι από την εικόνα που αντίκρισαν: Ένα τεράστιο γλειφιτζούρι 3.175 κιλών προς τέρψιν οφθαλμών και… γεύσης!

Μπίρα μεγαλώνει… το στήθος μέχρι και δύο νούμερα!


Εταιρεία ζυθοποιίας στη Βουλγαρία παρασκευάζει την περίφημη ξανθιά μπίρα Bοhza,η οποία υπόσχεται να κάνει το όνειρο κάθε...  γυναίκας πραγματικότητα, καθώς μεγαλώνει το…
γυναικείο μπούστο από ένα μέχρι και δύο νούμερα!

Καθε Τριτη ειναι ROCK SENSO CLUB!!!!

Καθε Τριτη ειναι ROCK SENSO CLUB!!!!
Δειτε εδω//

Ισοπαλία για την Ελλάδα, 7-7 με Ιταλία

Τον πρώτο της βαθμό στο ολυμπιακό τουρνουά κατέκτησε η εθνική ομάδα πόλο των ανδρών, η οποία ήρθε ισόπαλη 7-7 με την Ιταλία, στο πλαίσιο του 1ου ομίλου.

Σοκολάτα σε ρόλο αντηλιακού!

perierga.gr - Σοκολάτα σε ρόλο αντηλιακού!Την αναζητάμε πάντα με την ίδια μανία: Κι όταν έχουμε μια ερωτική απογοήτευση αλλά και όταν απλώς θέλουμε να ικανοποιήσουμε τον ουρανίσκο μας.

Γιατί η Coca Cola φεύγει από την Ελλάδα

Ποια εργοστάσια της Coca Cola 3Ε κλείνουν άμεσα; Είναι αλήθεια η φήμες ότι η Coca Cola

Στους Ολυμπιακούς αγώνες … στηρίζουμε Παραγουάη !!




Οι «αριθμοί» της γυναικείας σεξουαλικότητας

Τα 7 πράγματα που δεν ξέρουν οι άνδρες για τις γυναίκες

Νέο Opel Astra OPC από 32.500 ευρώ

Η Opel, μετά τα χαρακτηριστικά, τις λεπτομέρειες του σασί και του κινητήρα, άλλα και όλες τις λεπτομέρειες του νέου Astra OPC,

ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ: Όλη η αλήθεια για το παγκόσμιο ρεκόρ της Κινέζας κολυμβήτριας

Το χρυσό μετάλλιο που κέρδισε η Κινέζα κολυμβήτρια στα 400μ. ατομικό...
Ye Shiwen, αλλά κυρίως το Παγκόσμιο ρεκόρ που κατάφερε να σπάσει, συνοδεύτηκε από πλήθος αντιδράσεων και αποριών...!

Έκαψαν I.X. και δήλωσαν κλοπή για να εισπράξουν τα ασφάλιστρα

Αντιμέτωποι με τη Δικαιοσύνη θα βρεθούν ένας 34χρονος και ένας 38χρονος, εναντίον των οποίων σχηματίσθηκε δικογραφία από την Ασφάλεια Αττικής και κατηγορούνται ότι έβαλαν φωτιά σε ΙΧ αυτοκίνητο και στη συνέχεια το δήλωσαν ως κλεμμένο, προκειμένου να εισπράξουν αποζημίωση από την ασφαλιστική εταιρεία.

Μετά τη Συρία έρχεται η σειρά της Ελλάδος ;

image650 Μετά τη Συρία έρχεται η σειρά της Ελλάδος ;Το σχέδιο πλέον έχει αλλάξει χωρίς το αντίπαλο δέος χωρίς νομικά και ηθικά κωλύματα τα πράγματα είναι πολύ ποιο εύκολα για την Νέα τάξη !

O σκηνοθέτης του Matrix στην πρώτη εμφάνισή του ως transexual

Το ότι ο 47χρονος Λάρι Γουακόφσκι, σκηνοθέτης (μαζί με τον αδελφό του Άντι) των Matrix έχει γίνει πλέον transexual με ροζ μαλλιά ονόματι Λάνα, δεν αποτελεί είδηση. Το γεγονός όμως ότι μόλις έκανε την πρώτη του δημόσια εμφάνιση – στα πλαίσια του τρέιλερ του Cloud Atlas- είναι.

Η Υβόννη πιο sexy από ποτέ ποζάρει με μαγιό!

Είναι μια από τις πιο sexy παρουσίες της ελληνικής showbiz και ένα από τα πιο πολυσυζητημένα μοντέλα της χώρας μας. Ένας από τους λόγους είναι φυσικά και η σχέση της με τον Αντώνη Ρέμο! Ο λόγος για την Υβόννη Μπόσνιακ η οποία φόρεσε μικροσκοπικά μπικίνι και αποκάλυψε στο περιοδικό celebrity τον όμορφο... εξωτερικό της κόσμο! 

Πέταξε για Ολλανδία ο Ολυμπιακός

Με προορισμό το Ερμελο της Ολλανδίας, όπου θα πραγματοποιήσει το τρίτο στάδιο της προετοιμασίας του, αναχώρησε το πρωί της Τρίτης (31/7) ο Ολυμπιακός.

Αυξάνεται η ανεργία στη Γερμανία

Ο αριθμός των ανέργων στη Γερμανία αυξήθηκε τον Ιούλιο για τέταρτο συνεχόμενο μήνα, καθώς η κρίση χρέους στην ΕΕ και η ανασφάλεια που σχετίζεται με αυτήν αρχίζει να πλήττει την μεγαλύτερη οικονομία της.

VIDEO: Πιτσιρικάς Που Γεννήθηκε Χωρίς Πόδια Προπονήθηκε Στην Μπαρτσελόνα!

BARCA 200x126 VIDEO: Πιτσιρικάς που γεννήθηκε χωρίς πόδια προπονήθηκε στην Μπαρτσελόνα!Ο 11χρονος Βραζιλιάνος Γκάμπριελ έζησε για μία εβδομάδα το όνειρο του αφού βρέθηκε στις εγκαταστάσεις της Μπαρτσελόνα στο Ρίο και προπονήθηκε με τους υπόλοιπους πιστιρικάδες της ομάδας.

Κάθειρξη 12 ετών γιατί απήγαγε μωρό το 1987 και το μεγάλωσε σαν δικό της

Κάθειρξη 12 ετών γιατί απήγαγε μωρό το 1987 και το μεγάλωσε σαν δικό της
Κάθειρξη 12 ετών γιατί απήγαγε μωρό το 1987 και το μεγάλωσε σαν δικό τηςΣε κάθειρξη 12 χρόνων καταδικάστηκε γυναίκα που απήγαγε ένα κοριτσάκι τριών εβδομάδων από νοσοκομείο της Νέας Υόρκης το 1987 και το μεγάλωσε σαν δικό της παιδί.

Έως και 90% πεσμένη η κίνηση στα παραλιακά μαγαζιά της Καστοριάς



Το καλοκαίρι κοντεύει να τελειώσει, ημερολογιακώς τουλάχιστον, και οι επιχειρηματίες τόσο της Νότιας, όσο και της Βόρειας παραλίας, δεν έχουν δει ακόμα άσπρη μέρα.

Τι λένε τα ζώδια σήμερα Τρίτη 31/7;

Τα Ζώδια Σήμερα 31 Ιουλίου 2012

Εφαρμογή smartphone θα προστατεύει από τροχαία ατυχήματα

H General Motors φιλοδοξεί να φέρει επανάσταση στο χώρο της αυτοκινητοβιομηχανίας, αναπτύσσοντας ένα σύστημα το οποίο ενημερώνει τον οδηγό σχετικά με την παρουσία πεζών, ποδηλατών, εργατών και άλλων ατόμων που υπάρχει κίνδυνος να συγκρουστούν με το αυτοκίνητο, χάρη σε μία πρωτοποριακή τεχνολογία που αξιοποιεί τις δυνατότητες των smartphones.

ΠΑΕ ΑΕΚ: Η ΑΕΚ μας χρειάζεται όλους τώρα

Υστερα από έκτακτη συνεδρίαση του Δ.Σ. της ΠΑΕ ΑΕΚ το βράδυ της Δευτέρας, οι μέτοχοι και τα μέλη του διοικητικού συμβουλίου, πήραν θέση επί όσων ειπώθηκαν από τον Θωμά Μαύρο το μεσημέρι, αλλά και όσων συζητήθηκαν μεταξύ των μετόχων και του παλαίμαχου άσου στην συνάντηση που έγινε το βράδυ της Κυριακής.

Η Ρακοσυλλέκτρια Που Έσωσε Από Τα Σκουπίδια 30 Βρέφη!

rakosulektria 200x149 Η ρακοσυλλέκτρια που έσωσε από τα σκουπίδια 30 βρέφη!Ηρωική μορφή θεωρείται σήμερα η 88χρονη Κινέζα Lou Xiaoying, η οποία ενώ ζούσε με τον άνδρα της με μοναδική πηγή εσόδων τα σκουπίδια που μάζευαν και ανακύκλωναν στην πόλη Jinhua…

ΑΠΙΣΤΕΥΤΗ ΦΑΡΣΑ: Πως Να Ξεφορτωθείτε Την Ενοχλητική Γυναίκα Σας! (Video)

farsa3 200x149 ΑΠΙΣΤΕΥΤΗ ΦΑΡΣΑ: Πως να ξεφορτωθείτε την ενοχλητική γυναίκα σας! (video)Στη φάρσα που ακολουθεί, ένας ηλικιωμένος έχει βαρεθεί τόσο πολύ τη γκρίνια της γυναίκας του από το πρωί ως το βράδυ που αποφασίζει να λάβει δραστικά μέτρα…μπροστά σε ανυποψίαστους περαστικούς

Τον δάγκωσε δηλητηριώδες φίδι την ώρα που το φωτογράφιζε

Τον δάγκωσε δηλητηριώδες φίδι την ώρα που το φωτογράφιζεΣοκ προκαλεί μια εικόνα του Mark Laita, επαγγελματια φωτογράφου φιδιών και άλλων άγριων ζώων, καθώς ένα φίδι Black Mamba τον δάγκωσε στο πόδι τη στιγμή που το φωτογράφιζε.