Πέμπτη 30 Αυγούστου 2012

Οι fail εικόνες της ημέρας...

Πολύ αδύνατες κοπέλες που έγιναν παχουλές [PICS]

Τι παθαίνει μια κοπέλα αν τρώει καθημερινά από fast food ? 

Δείτε την Γωγώ Μαστροκώστα με σέξι μαγιό στην παραλία!!!

Καλοκαιρινή απόδραση στη Ρόδο έκανε πριν λίγες μέρες η Γωγώ Μαστροκώστα με την οικογένειά της 

Προτιμήστε το περπάτημα από το αυτοκίνητο!

perierga.gr - Διαδραστικό έργο τέχνης με... πατημασιές!Ο Κινέζος καλλιτέχνης Jody Xiong  σε συνεργασία με το Ίδρυμα Περιβαλλοντικής Προστασίας της Κίνας συμμετείχαν σε μια περιβαλλοντική εκστρατεία, προκειμένου να υπενθυμίσουν στους κατοίκους των κινεζικών μεγαλουπόλεων τα οφέλη του περπατήματος σε σχέση με την οδήγηση.

Έκλεισε τα 18 και δέχεται προτάσεις... για πορνό!

Η πιο διάσημη ανήλικη τηλεπερσόνα από.. 
τις 28 Αυγούστου δεν είναι πια ανήλικη καθώς γιόρτασε τα 18α γενέθλιά της στην αγκαλιά του 50χρονου συζύγου της, του ηθοποιού Νταγκ Χάτσισον.

Κοίτα εδώ κορμί Ελληνίδας παρουσιάστριας... Πού τα έκρυβε τόσα προσόντα..?

Κοίτα εδώ κορμί Ελληνίδας παρουσιάστριας... Πού τα έκρυβε τόσα προσόντα..?Λοιπόν... δύο τινά υπάρχουν.. Ή όντως αυτό είναι το κορμί της και μας έκρυβε τα κάλλη της τόσο καιρό - εκτός από τα πεσμένα οπίσθια βέβαια - ή έχει πέσει πολύ photoshop αγάπη μου!

Μπορείτε να τον αναγνωρίσετε?? Κάποτε σφάζονταν οι θαυμάστριες για χάρη του..

Μπορείτε να τον αναγνωρίσετε?? Κάποτε σφάζονταν οι θαυμάστριες για χάρη του..Όταν πρωτοεμφανίστηκε στην μεγάλη οθόνη έκανε θραύση στον γυναικείο πληθυσμό καθώς τα αρρενωπά χαρακτηριστικά του, τo σέξι βλέμμα του και το καλογυμνασμένο του κορμί δεν άφηναν γυναίκα ασυγκίνητη.

Μια εκκλησία «σκαμμένη» στα βράχια!

perierga.gr - Μια εκκλησία "σκαμμένη" στα βράχια!Στις όχθες του ποταμού Ντον, στη γραφική περιοχή Voronezh της Ρωσίας βρίσκεται ένα από τα πιο συναρπαστικά τουριστικά αξιοθέατα της χώρας: Η εκκλησία Spassky Cave Church, σκαμμένη εξ ολοκλήρου στα βράχια.

Η προώθηση του τουριστικού προϊόντος που λέγεται Καστοριά! (φωτογραφίες)

Για τις μελλοντικές προοπτικές της τουριστικής ανάπτυξης της Καστοριάς, με το άνοιγμα της ευρωπαϊκής αγοράς, κυρίως των γερμανόφωνων χωρών, αλλά   και για τους κανόνες και όρους λειτουργίας της ευρωπαϊκής τουριστικής αγοράς σε επιχειρηματικό επίπεδο, ενημερώθηκαν οι επαγγελματίες του τουρισμού της περιοχής, σε εκδήλωση που πραγματοποίησε η Περιφέρεια και η Εταιρία Τουρισμού Δυτικής Μακεδονίας, χθες το βράδυ (Τετάρτη) στην Καστοριά.

H Kate Upton και το υπέροχο μπούστο της … σε νέα φωτογράφηση !!



Η Κινέζα ηθοποιός Bai Ling με leopard bikini στο Waikiki της Hawaii

Η Κινέζα ηθοποιός Bai Ling με leopard bikini και ψηλοτάκουνα σεπαραλία στο Waikiki της Hawaii..
Δείτε την

Η Ρία Τσίγκα αυτοαποκαλείται... Pamela Anderson της Ελλάδας, συμφωνείτε;

Η Ρία Τσίγκα φωτογραφίζεται με... ελάχιστα ρούχα και προκαλεί πανικό!

Βλέπετε έναν καλογυμνασμένο άντρα; Κι όμως δεν είναι αυτό που φαίνεται!

Με ένα πολύ εύκολο τρόπο.. μπορείτε να γίνετε σαν κι αυτόν!

Τα νυχτερινά κέντρα διασκέδασης στην Ιερουσαλήμ [PICS]

Η Ιερουσαλήμ μπορεί να είναι η πιο ιερή πόλη του πλανήτη, αλλά τα νυχτερινά κέντρα της είναι όλα μέσα στα ναρκωτικά, στα σέξι
κορίτσια, στην τέκνο μουσική . Αυτές τις εικόνες σίγουρα δεν θα περιμένατε να τις δείτε στην συγκεκριμένη πόλη. Είναι χειρότερα από οπουδήποτε... 

ΔΕΙΤΕ: Προφίλ για πολλά like

Το Facebook δίνει ρέστα...

Σίγουρα δεν έχετε ξαναδεί τον αθλητισμό σε τέτοιες στιγμές!

Have You Seen Such Impressive Sports Pictures


ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ: Αποφάσισε να αυτοκτονήσει επειδή του ξέραναν τα λουλούδια στη... Φάρμα!

Ο εθισμός ενός 21χρονου Έλληνα φοιτητή στο γνωστό παιχνίδι του...
Facebook «Farmville» ήταν τόσο μεγάλος, που,

Γιατί να κάνεις sex την Πέμπτη; Ποια είναι η σωστή μέρα και γιατι?

Από το πότε να πουλήσεις το σπίτι σου μέχρι πότε να κάνεις σεξ, υπάρχει μια μέρα της εβδομάδας που είναι η καλύτερη για όλα. Διάβασε για ποιο λόγο.

Μια συλλογή από καλοκαιρινά παπούτσια που όλες οι γυναίκες θα ήθελαν..!



Τσάμπιονς Λιγκ: Ο δρόμος για το… Γουέμπλεϊ (Live)

2013 champions league final wembley stadium londonΌλα τα βλέμματα είναι στραμμένα στο Μονακό, όπου θα γίνει η κλήρωση του Τσάμπιονς Λιγκ. Είναι αναμφισβήτητα η μεγαλύτερη διασυλλογική διοργάνωση και σήμερα οι 32 ομάδες που μετέχουν θα μάθουν τους αντιπάλους τους, στο δρόμο για τον τελικό του Γουέμπλεϊ στις 25 Μαΐου του 2013.

20 γυναίκες στη ζωή σου … που μισεί η γκόμενά σου !!

Όχι, οι γυναίκες δεν μισούν γενικώς και αδιακρίτως τις υπόλοιπες γυναίκες. Έχουν πολύ συγκεκριμένες αντιπάθειες γένους θηλυκού, 20 εκ των οποίων βρίσκονται στο άμεσο περιβάλλον σου.

Δείτε τα πρώτα πλάνα από το ριάλιτι των σιαμαίων διδύμων

Όταν γεννήθηκαν οι γιατροί τους έδιναν.. 
μόλις λίγες μέρες ζωής.

O Ronaldo ''ξεφτίλισε'' τον Pique!!! (VIDEO)

Ο Cristiano Ronalo στον χθεσινό τελίκο του super cap απέδειξε γιατι θεωρείται απο πολλούς ο καλύτερος παίχτης στον κόσμο. Με μια εκπληκτική κίνηση απέναντι στον Gerrard Pique άφησε άφωνους όσους παρακoλουθούσαν τον αγώνα! Ο Pique μάλλον είχε το μυαλό του στην Shakira παρά στο γήπεδο. Δείτε το εκπληκτικό στιγμιότυπο...

Δεν υπάρχει καλύτερος τρόπος να διαφημίσεις ένα προϊόν σου!!!



Πως ήταν οι παραλίες πριν 100 χρόνια;

Μπορεί να έχουμε συνηθίσει στα μικροσκοπικά μαγιώ, τις ξαπλώστρες, τα beach bars, αλλά τα πράγματα δεν ήταν πάντα έτσι στις παραλίες... Μάλλον ήταν πολύ πιο σεμνά....

Στο Ηράκλειο το καλύτερο σουβλατζίδικο στον κόσμο

Αυτό προέκυψε από τον διεθνή οίκο πιστοποίησης Τουριστικών Υπηρεσιών Τripadvisor μέσα... από ψηφοφορία των εκατομμύρια χρηστών του, που με βάση την ποιότητα, το σέρβις και την καθαριότητα, 

50+10 ξεκαρδιστικές ατάκες - κακίες γυναικών για τους άνδρες!

Διαβάστε 50+10 ξεκαρδιστικές ατάκες - κακίες των γυναικών για τους άνδρες:

"Houston, we have bikini problems..."

Όταν οι paparazzi παραμονεύουν και το μπικίνι τωνcelebrities θέλει την κατάλληλη διόρθωση, τότε το αποτέλεσμα μπορεί να είναι γαργαλιστικό. Απολαύστε το ΤΡΙΤΟ μέρος αυτή της φωτογραφικής συλλογής με διάσημες κυρίες του διεθνούς και εγχώριου star system, να προσπαθούν να διορθώσουν το minimal μαγιό τους χαρίζοντας στους θαυμαστές τους, πικάντικες στιγμές...  Belen Rodriguez...
...Aida Yespica, Christina Milian, Katty Perry, Bar Refaeli, Eva Longoria, Candice Swanepoel είναι μόνο μερικές από αυτές...

Φωτογραφίες που σίγουρα φρίκαραν τη νύφη


Γάμοι για... πέταμα

Σκύλος αντί συζύγου;

Διαβάστε τις 14 αλήθειες που επιβεβαιώνουν ότι μερικοί άνδρες προτιμούν τον... σκύλο από τη σύζυγο!...

Τι φτιάχνει ο άνθρωπος μόνο με στιλό!

perierga.gr - Τι φτιάχνει ο άνθρωπος με έναν στιλό;Ο 29χρονος Πορτογάλος Samuel Silva είναι δικηγόρος στο επάγγελμα και τον ελεύθερο χρόνο του δημιουργεί απίστευτα ρεαλιστικά πορτρέτα ανθρώπων αλλά και τοπία, χρησιμοποιώντας μόνο στιλό σε οκτώ διαφορετικά χρώματα.

Cova de’n Xoroi: Εστιατόριο στην άκρη του γκρεμού!

perierga.gr - Cova de'n Xoroi: Εστιατόριο στην άκρη του γκρεμού!Η Μινόρκα είναι ένα ισπανικό νησί της Μεσογείου που ανήκει στο σύμπλεγμα των Βαλεαρίδων, γνωστή για τις εντυπωσιακές παραλίες της και την ατελείωτη νυχτερινή διασκέδαση που προσφέρει… αφειδώς στους επισκέπτες της. Και όχι μόνο!

"In a relationship"! 5 λόγοι που ένας άνδρας αλλάζει το status του στο facebook!

Τα χρόνια περνούν, αλλά οι αξίες μένουν! Ένας άνδρας πάντα βρίσκει έναν τρόπο να..
διαλαλήσει στην οικουμένη την αγάπη του για μια γυναίκα. Κάποτε έπρεπε να πάρει μια ανθοδέσμη "ίσαμε το μπόι" του και να χτυπήσει το κουδούνι του σπιτιού της. Καλό κοστούμι και αγωνία να αρέσει στον αυστηρό πατέρα. Πολλές φορές βέβαια αρκούσε μια σκάλα, ένα σεντόνι και ένα αυτοκίνητο και να 'σου το πατροπαράδοτο κλέψιμο.

ΕΝΑΣ ΓΑΜΠΡΟΣ, ΔΥΟ ΝΥΦΕΣ Ο πρώτο γάμος μεταξύ... τριών είναι γεγονός

Ο πρώτο γάμος μεταξύ... τριών είναι γεγονόςΣάλο έχει προκαλέσει στη Βραζιλία η απόφαση ενός άνδρα και δύο γυναικών να ενωθούν με τα δεσμά του γάμου.
Η πρώτη πολιτική ένωση τριών ατόμων επικυρώθηκε από συμβολαιογράφο στο Σάο Πάολο προκαλώντας ποικίλες αντιδράσεις και την οργή θρησκευτικών κοινοτήτων, οι οποίες χαρακτήρισαν την απόφαση “παράλογη και παράνομη”.

Τα 10 πιο επικίνδυνα… αθλήματα στον κόσμο!

perierga.gr - Τα 10 πιο επικίνδυνα αθλήματα στον κόσμο!Τα περισσότερα αθλήματα προσφέρουν διασκέδαση και ψυχαγωγία στους συμμετέχοντες, ανεβάζουν αρκετά την αδρεναλίνη και ενισχύουν την άμιλλα των διαγωνιζομένων, αλλά υπάρχουν και ορισμένα που είναι τόσο επικίνδυνα, καθώς πολλοί αθλητές έχουν χάσει ακόμη και τη ζωή τους σε κάποιον αγώνα. Αν και όλα τα σπορ εμπεριέχουν τον κίνδυνο του τραυματισμού με τον έναν ή τον άλλον τρόπο, υπάρχουν 10 top επικίνδυνα αθλήματα που μόνο η αυτοπεποίθηση και το πάθος για τη νίκη δεν είναι αρκετά για να σε κρατήσουν ζωντανό. Χρειάζεται μεγάλη προσοχή και πολύ περισσότερη τύχη…

Καυτό εγχώριο κορίτσι που του αρέσει το.. μπαλκονάτο... ολόγυμνο για εσάς!

Δηλώνει κορίτσι πυρκαγιά κι όποιος πει το αντίθετο θα πέσει φωτιά να τον κάψει.. 

Μπουτίκ με την επωνυμία «Hitler»… προκαλεί!

perierga.gr - Μπουτίκ με την επωνυμία "Hitler"... προκαλεί!Ο κ. Rajesh Shah, ιδιοκτήτης ενός καταστήματος με ανδρικά ρούχα στην επαρχία Γκουτζαράτ της Ινδίας, αναφέρει ότι επέλεξε το όνομα για το κατάστημά του από το παρατσούκλι του παππού(!) του συνεταίρου του, που συνήθιζαν να τον φωνάζουν Χίτλερ.

Rosie Roff: Η αγαπημένη των ανδρών!

Για το αντρικό περιοδικό «FHM» της Τσεχίας φωτογραφήθηκε η 23χρονη καλλονή Rosie Roff, η οποία ποζάρει για το περιοδικό για δεύτερη φορά.

Ποιο ζώδιο είναι ο μεγαλύτερος ψεύτης;

Θα είναι… ψέμα, αν σας πει κάποιος ότι δεν λέει ποτέ ψέματα! 
Το κίνητρο όμως του καθένα μπορεί να διαφέρει, όπως και η ευκολία με την οποία το κάνει. Για ορισμένους είναι τέχνη και χάρισμα, ενώ για άλλους το πιο δύσκολο πράγμα...Τι γνώμη έχουν τα άστρα; Ποια ζώδια μπορούμε να εμπιστευόμαστε και ποια θα μας ξεγελάσουν με την πρώτη ευκαιρία; 

Παίξτε δωρεάν από τώρα το νέο Pro!

Το νέο Demo του PES 2013 είναι ήδη διαθέσιμο για δωρεάν download και θα σας βοηθήσει να βιώσετε την ανάπτυξη του ριζικά αλλαγμένου game. 

Ψάρεψε σπάνιο ψάρι αξίας 473.000 δολαρίων!

perierga.gr - Ψάρεψε σπάνιο ψάρι αξίας 473.000 δολαρίων!Μόνο τυχερό μπορεί να χαρακτηρίσει κανείς το νεαρό ψαρά από την επαρχία Fujian της Κίνας, ο οποίος αλίευσε ένα σπάνιο ψάρι bahaba (Bahaba taipingensis), βάρους 80 περίπου κιλών, το οποίο πωλήθηκε αμέσως στην τοπική αγορά στο αστρονομικό ποσό των 473.000 δολαρίων.

Το στήθος της είναι έτοιμο να «σκάσει»

Το στήθος της είναι έτοιμο να «σκάσει»

Την έκαναν πάλι του... αλατιού τα ξένα μέσα

Δείτε τι έκανε ο Pikes Peak με Peugeot 405 T16 το 1990



Πάρκινγκ στο… σαλόνι του σπιτιού!

perierga.gr - Πάρκινγκ στο... σαλόνι του σπιτιού!Τους ζάπλουτους ιδιοκτήτες πανάκριβων αυτοκινήτων, που καθημερινά έρχονται αντιμέτωποι με το πρόβλημα ανεύρεσης μιας διαθέσιμης -και κυρίως ασφαλούς- θέσης παρκαρίσματος, έχει βάλει στο στόχαστρό του ένας επιχειρηματίας από τη Σιγκαπούρη που δραστηριοποιείται στον τομέα των ακινήτων.

Γέρασε απότομα ο Al Pacino!

Γέρασε απότομα ο Al Pacino!Εντάξει είναι στα 72 του χρόνια ο Al Pacino, αλλά έχω την εντύπωση πως η αλλαγή είναι κάπως απότομη.

10 εκ. δολάρια προσφέρουν στον πρίγκιπα Harry για ταινία πορνό!

10 εκ. δολάρια προσφέρουν στον πρίγκιπα Harry για ταινία πορνό!Επιτυχία φαίνεται να είχε ο γυμνός πωπός του πρίγκιπα Harry, τον οποίο είδαμε παντού τις τελευταίες μέρες μετά το σκάνδαλο των πάρτι!

PHOTOGRAPHY PARTY SENSO CLUB & LADIES NIGHT!!!!

Αύριο στο SENSO CLUB μας περιμένει ένα βράδυ όλο εκπλήξεις και πολύ πολύ κέφι!!! ΝΑ ΕΙΣΤΕ ΟΛΟΙ ΕΚΕΙ!

ΦΩΤΟ: Η βασίλισσα Ελισάβετ όπως δεν την έχετε ξαναδεί...

Η 86χρονη μονάρχης φωτογραφήθηκε...από τους παπαράτσι να οδηγεί το Range Rover της χωρίς σωφέρ και φορώντας όχι κάποιο επίσημο καπέλο, αλλά ένα απλό hoodie με κουκούλα.

Ανθρακωρύχος έκοψε τις φλέβες του μπροστά στις κάμερες..

Ενώπιον δεκάδων ιταλών δημοσιογράφων...ένας ανθρακωρύχος που συμμετείχε στην διαμαρτυρία και στην κατάληψη στο ορυχείο Carbonsulcis της Σαρδηνίας έκοψε τις φλέβες του στην διάρκεια συνέντευξης Τύπου.

Δεν το έπαθε μόνο η Μενεγάκη…!

Ελπίζουμε να μην γίνουν μόδα οι φωτογραφίες με ταοπίσθια έξω, μετά από «ατυχήματα» με τα μαγιό σε θάλασσες και πισίνες.

ΔΕΙΤΕ: Γνωστή Ελληνίδα Ηθοποιός Topless Στη Βεράντα Ξενοδοχείου Στη Ρόδο!

Άνετη και χωρίς κόμπλεξ, απαλλάχτηκε από το πάνω μέρος του μπικίνι της και αφέθηκε στα χάδια του ήλιου. Δείτε φώτο!

9χρονη νίκησε τον καρκίνο 2 φορές!

Στα πρώτα εννέα χρόνια της ζωής της, η Emily Clark από τη Βρετανία έδωσε δύο μεγάλες μάχες για να.. 
κρατηθεί στη ζωή και τις κέρδισε και τις δύο.