Σάββατο 23 Νοεμβρίου 2013

Βρείτε τα τέρατα της φωτογραφίας

Βρείτε τα τέρατα της φωτογραφίας - Φωτογραφία 2Η συγκεκριμένη φωτογραφία κάνει τον γύρο του κόσμου τον τελευταίο χρόνο, προκειμένου να εντοπιστούν τα τέρατα της φωτογραφίας και να τιμωρηθούν παραδειγματικά!

Στη Ρουμανία η παρουσίαση του καιρού είναι απόλαυση! Τύφλα να ‘χει η Πετρούλα! [video]

Έτσι χτυπάνε κόκκινο τα νούμερα της τηλεθέασης στην TV αγαπητοί κύριοι Έλληνες καναλάρχες …
Τα δελτία ειδήσεων και οι πρωινές εκπομπές στην Ρουμάνια θυμίζουν πασαρέλα γεμάτη με μοντέλα, με άλλα λόγια… δεν ξεκολλάς από την τηλεόραση!
Αποκλείστηκαν που αποκλείστηκαν από την Εθνική μας τουλάχιστον τους έμειναν οι ωραίες γυναίκες…
Δείτε ένα δείγμα:

Αστεία gadgets που κεντρίζουν το ενδιαφέρον μας…

diaforetiko.gr : 3645 600x573 Αστεία gadgets που κεντρίζουν το ενδιαφέρον μας…Αστεία gadgets που κεντρίζουν το ενδιαφέρον μας…

Χαμός από τις δηλώσεις του Σφακιανάκη - Τατσόπουλος: Το ξέραμε ότι είναι φασίστας

image

Μεγάλο σάλο έχουν προκαλέσει οι δηλώσεις του τραγουδιστή Νότη Σφακιανάκη για τηΧρυσή Αυγή, γεγονός που έχει προκαλέσει σφοδρότατες αντιδράσεις. Άγρια αντίδραση και από τον Πέτρο Τατσόπουλο.

Στο θέμα παρενέβη και ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Πέτρος Τατσόπουλος ο οποίος αποκάλεσε τον κ. Σφακιανάκη φασίστα, λέγοντας πως οι φασίστες "σαν κι ελόγου του, ύστερα από τις δολοφονίες των Χρυσαυγιτών στο Νέο Ηράκλειο, θεωρούν τη Χρυσή Αυγή αρκούντως ξεπλυμένη για να σκάσουν πάλι μύτη από τον υπόνομο".

ΒΙΝΤΕΟ.Eνας άνδρας πέφτει νεκρός μετά από πυροβολισμούς μέσα σε συρμό στο μετρό της Μόσχας(18+)

pirovolismosΣοκάρει το βίντεο που κατέγραψαν οι κάμερες ασφαλείας του μετρό στη Μόσχα καθώς ένας άνδρας πέφτει νεκρός μετά από πυροβολισμούς που δέχτηκε μέσα σε ένα βαγόνι γεμάτο επιβάτες.

Στο ντοκουμέντο φαίνονται δύο άντρες να ανταλλάσσουν κουβέντες με κάποιον που βρίσκεται εκτός πλάνου, ενώ ξαφνικά ένας από αυτούς σηκώνεται, βγάζει ένα περίστροφο και φαίνεται ότι σημαδεύει.

ΘΑ ΠΑΘΕΤΕ ΠΛΑΚΑ!!! Πόσο κοστίζει η φόρτιση του κινητού;;;

Εξαιρετικά δαπανηρή αποδεικνύεται πως είναι η φόρτιση ηλεκτρονικών συσκευών, όπως τα κινητά τηλέφωνα, οι φορητοί υπολογιστές, οι ταμπλέτες, κ.λπ., επισημαίνει σε έκθεσή του...
η Υπηρεσία για την Εξοικονόμηση Ενέργειας.
Σύμφωνα με την έκθεση που θα παρουσιαστεί στο Παγκόσμιο Συνέδριο Ενέργειας τη Δευτέρα, ενώ ένα μέσο ευρωπαϊκό νοικοκυριό χρησιμοποιούσε το 30% της ηλεκτρικής ενέργειας που κατανάλωνε το 2000 για τη λειτουργία των ηλεκτρικών συσκευών του, το ποσοστό αυτό εκτοξεύθηκε το 2009 στο 41%.