Δευτέρα 2 Σεπτεμβρίου 2013

Τι αποκαλύπτει η γλώσσα του σώματος

Οι περισσότεροι εξακολουθούμε να πιστεύουμε ότι η κυριότερη μορφή επικοινωνίας μεταξύ των ανθρώπων είναι τα λόγια. Η αλήθεια όμως είναι ότι όσα δεν λέμε με τα λόγια είναι και τα πιο σημαντικά. Πρόκειται για τα μηνύματα που στέλνουμε με τη γλώσσα του σώματος (τις εκφράσεις του προσώπου, τα μάτια, το βλέμμα, τα χέρια, τη στάση του κορμού σώματος, το άγγιγμα κλπ), που όπως μας πληροφορούν οι ειδικοί ορισμένες φορές πολύ μεγαλύτερη σημασία στην επικοινωνία από αυτήν που συνήθως νομίζουμε. 

Τα παράξενα μαύρα αυγά της ζωής! Τρως ένα... και κερδίζεις 7 χρόνια ζωής!!!

Στην Ιαπωνία το Εθνικό Πάρκο Owakudani, που σημαίνει«Η μεγάλη καυτή κοιλάδα», το οποίο βρίσκεται στην ορεινή πόλη Hakone, είναι γνωστό για τις θερμές πηγές του αλλά και για το απόκοσμο τοπίο που συγκεντρώνει πλήθος επισκεπτών.

Τρία βίντεο για τα iPhone 5S και 5C

Τρία βίντεο για τα iPhone 5S και 5CΔιαρροές για το χρυσό iPhone 5S, το γκρίζο iPhone 5S και το πλαστικό iPhone 5C
Η Apple φημίζεται για δύο πράγματα: Για τη μυστικότητα κατά τη διαδικασία παραγωγής μια νέας συσκευής της και φυσικά, για την premium ποιότητα των προϊόντων της. Μέσα στον Σεπτέμβριο, πάντως, και οι δύο αυτές «σταθερές» του Cupertino δείχνουν να καταρρίπτονται.

Συγκλονισμένη η Καστοριά από την απόπειρα βιασμού της 12χρονης. Σοβαρές καταθέσεις και νέα στοιχεία. Πήρε προθεσμία ο 48χρονος

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΕΣ ΕΙΚOΝΕΣ – Ο 48χρονος πριν λίγο από την εισαγγελέα ζήτησε και πήρε προθεσμία μέχρι και την Τετάρτη όπου και θα απολογηθεί.
Σύμφωνα με πληροφορίες μιλάμε για κακούργημα, και δεν είναι η πρώτη φορά σύμφωνα με καταθέσεις που επιτίθεται στο 12χρονο κορίτσι ο 48χρονος.

"Κατά τον δαίμονα εαυτού": Γιατί ο τάφος του Τζιμ Μόρισον έχει ελληνική επιγραφή; (ΦΩΤΟ)

Ο θάνατός του σε ηλικία 27 ετών στο Παρίσι κατέπληξε τους θαυμαστές του. Οι περιστάσεις κάτω από τις οποίες...
πέθανε ο διάσημος τραγουδιστής των Doors και ο μυστικός ενταφιασμός του έγιναν αφορμή για ατελείωτες φήμες και παίζουν σημαντικό ρόλο στο μυστήριο που εξακολουθεί να τον περιβάλλει, αναφέρει δημοσίευμα του ιστότοπου athensmagazine.gr. 

Ο υπερέλληνας Ντιν Καρνάζης πρωτοσέλιδο στην Guardian (Φώτο)

Oδηγεί το σώμα και το μυαλό του στα άκρα. Ετρεξε 560 χιλιόμετρα χωρίς να κοιμηθεί για τρία συνεχόμενα βράδια. Ολοκλήρωσε έναν μαραθώνιο στον Νότιο Πόλο υπό πολικό ψύχος και διήνυσε τρέχοντας χωρίς διακοπή 210 χιλιόμετρα στην έρημο που ονομάζεται «Κοιλάδα του Θανάτου» στην Καλιφόρνια, υπό θερμοκρασία 45 βαθμών Κελσίου. 

Lamborghini Murcielago vs. Fiat 500 αγώνας ταχύτητας πέρα από τα συνηθισμένα

ΔΑΒΙΔ - ΓΟΛΙΑΘ: Η ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ ΙΣΤΟΡΙΑ. 

Ο Στέλιος Ρόκκος με τους γιους του στο “Αρχοντικό Ωρολογόπουλου” (φωτο)

O Stelios Rokkos, me tous gious tou sto “Arxontiko Wrologopoulou”Πιστός στο ραντεβού του με τις συναυλίες σε όλη την Ελλάδα ο Στέλιος Ρόκκος, φέτος βγήκε βόλτα παρέα με την μπάντα του και βρέθηκαν στο River party στο Νεστόριο. Καθ όλη την διάρκεια της παραμονής του στην όμορφη πόλη της Καστοριάς, φιλοξενήθηκε στο “Αρχοντικό Ωρολογόπουλου” στην παλιά πόλη, μαζί με τους δυο γιους του τον 20χρονο Δημήτρη και τον 22χρονο Ανδρέα και απόλαυσαν την Καστοριανή φιλοξενία.

Δίδυμος αδελφός του Ήλιου, 4 δισ. έτη γηραιότερος. Βάσει αυτού, οι ερευνητές προβλέπουν πώς θα είναι ο Ήλιος όταν «γεράσει»

Χρησιμοποιώντας το ευρωπαϊκό «Εξαιρετικά Μεγάλο Τηλεσκόπιο» που λειτουργεί στην έρημο της Χιλής, διεθνής ομάδα αστρονόμων μελέτησε ένα άστρο που θεωρείται σχεδόν πανομοιότυπο με τον Ήλιο, είναι όμως σχεδόν τέσσερα δισεκατομμύρια χρόνια γηραιότερο. Οι παρατηρήσεις δίνουν μια εικόνα για το πώς θα μοιάζει το μητρικό μας άστρο όταν φτάσει αυτή την προχωρημένη ηλικία.

Με πολυχρηστικά στοιχεία η νέα BMW Σειρά 1 GT

Με πολυχρηστικά στοιχεία η νέα BMW Σειρά 1 GTΠροσφέρει πρακτικότητα, δυναμισμό και υψηλή ποιότητα
Συνεχίζοντας την εξάπλωση των μοντέλων της, ειδικά στο compact κομμάτι, η BMW ετοιμάζει αρκετά νέα αυτοκίνητα σε πρωτόγνωρες για αυτή κατηγορίες. Μεταξύ αυτών, θα βρεθεί η νέα BMW Σειρά 1 GT, το πρώτο μικρομεσαίο πολυχρηστικό μοντέλο της μάρκας. 

Το μεγαλύτερο κυλινδρικό ενυδρείο του κόσμου!

1Λέγεται AquaDom (που σημαίνει υδάτινος θόλος) και βρίσκεται στο εσωτερικό ενός συγκροτήματος κτηρίων στο Βερολίνο.
Είναι ένα κυλινδρικό ενυδρείο ύψους 25 μέτρων και διάμετρο πάνω από 11 μέτρα. Περιέχει κάτι λιγότερα από 1.000.000 λίτρα θαλασσινού νερού και πάνω από 2.500 ψάρια, τα οποία ταΐζονται καθημερινά από δύο δύτες πλήρους απασχόλησης. Η κατασκευή του στοίχισε σχεδόν 13 εκατομμύρια ευρώ.

Επίσημα το νέο Nissan GT-R μέχρι το 2016

Επίσημα το νέο Nissan GT-R μέχρι το 2016Πιθανή η χρήση υβριδικής τεχνολογίας στο νέο μοντέλο
Το Nissan GT-R αποτελεί ένα από τα ισχυρότερα supercars της εποχής, ωστόσο παρά τις αναβαθμίσεις που δέχεται κάθε χρόνο δεν παύει να αποτελεί ένα μοντέλο 6 ετών. 

Η ιαπωνική φίρμα όμως έχει στο χρονοδιάγραμμά της να παρουσιάσει τη νέα γενιά του «εκρηκτικού» μοντέλου μέχρι το 2015. 

10 άδοξοι θάνατοι διάσημων ανθρώπων!

10 άδοξοι θάνατοι διάσημων ανθρώπων!Άνθρωποι σε διαφορετικές χρονικές στιγμές, από την αρχαιότητα μέχρι το πρόσφατο παρελθόν, έχασαν τη ζωή τους εξαιτίας της συμμετοχής τους σε κάποιο… περίεργο γεγονός ή πολλές φορές λόγω ενός απίθανου αντικειμένου… που βρέθηκε στο διάβα τους! Η λίστα των πιο παράξενων θανάτων στον κόσμο δεν έχει τέλος, προκαλώντας την έκπληξη στους αναγνώστες. Τα 10 πρόσωπα που θα διαβάσετε στη συνέχεια πέθαναν στην κυριολεξία χωρίς… λόγο!

Εδώσε ρέστα πάλι…Το εκπληκτικό τρίποντο του Διαμαντίδη! (video)

Εδώσε ρέστα πάλι…Το εκπληκτικό τρίποντο του Διαμαντίδη! (video)To video απλά μιλάει απο μόνο του…

Eμφανίζεται ένα φωτεινό πλάσμα με φτερά το οποίο μετά από λίγα δευτερόλεπτα εξαφανίζεται.VIDEO!!!

Πλάσμα με φτερά σε δρόμο της Ινδονησίας!Ένα βίντεο που κάνει τον γύρο του διαδικτύου από κάμερα ασφαλείας στην Ινδονησία έχει γίνει θέμα συζήτησης, αφού εμφανίζεται ένα φωτεινό πλάσμα με φτερά το οποίο μετά από λίγα δευτερόλεπτα εξαφανίζεται.
Όπως θα δείτε στο βίντεο που ακολουθεί η μορφή εμφανίζεται από το πουθενά και αφού στέκεται για λίγη ώρα στο έδαφος ξαφνικά χάνεται. 

Η πιο αποτυχημένη πρόταση γάμου που έχει γίνει ποτέ! [ΒΙΝΤΕΟ]

Με τίποτα ο υποψήφιος γαμπρός δεν φανταζόταν τι θα του συμβεί. Όχι απλώς τον απέρριψε η κοπέλα, αλλά τον χτύπησε και στο κεφάλι.

Xτύπησαν μέχρι θανάτου τον ανθρωποφάγο και βιαστή μικρών κοριτσιών «Μαύρος Ιησούς»

Νεκρός είναι ο διαβόητος ανθρωποφάγος και

βιαστής μικρών κοριτσιών «Μαύρος Ιησούς» καθώς χωρικοί τον χτύπησαν και τον μαχαίρωσαν μέχρι θανάτου.

Ο καταδικασμένος βιαστής Steven Tari, ήταν φυγάς από το Μάρτιο, μετά τη διαφυγή του με 48 άλλους από τη φυλακή Beon στην Madang.

Αποκάλυψη: Χρυσάφι βγαίνει από το υποθαλάσσιο ηφαίστειο της Σαντορίνης!

Χρυσάφι και σπάνια μέταλλα στρατηγικής σημασίας όπως το αντιμόνιο, σε ποσότητες που προκαλούν έκπληξη, αποκαλύπτεται για πρώτη φορά ότι εκλύει το υποθαλάσσιο ηφαίστειο Κολούμπο που βρίσκεται βορειοανατολικά της Σαντορίνης. 

O άστεγος Έλληνας που έγινε δισεκατομμυριούχος

Στην 329η θέση του περιοδικού Forbes με τους πλουσιότερους ανθρώπους του κόσμου βρίσκεται ο Ελληνοιταλός Τζον Πολ, με περιουσία που αγγίζει τα 4 δις δολάρια....

Γνωστός σε όλη την Καστορια ο 48χρονος που συνελήφθη για ασέλγεια σε 12χρονο κοριτσάκι

goodkastoria.grΓνωστότατος επιχειρηματίας από το 

χώρο της εστίασης φημολογειται ότι είναι ο 



συλληφθείς για ασέλγεια (τουλάχιστον)  που προκάλεσε σεισμό στην τοπική κοινωνία.Ο 

κόσμος 

Μ. Ασλάνης: “Εγώ φεύγω” - Το ένταλμα σύλληψης για χρέη

- “Κάντε κάτι να μην πάω φυλακή” έλεγε σε φίλους και συνεργάτες ο Μιχάλης Ασλάνης - Το σημείωμα που άφησε στη συνεργάτιδά του και βρέθηκε πλάι του - Προσπάθησε να πουλήσει τη βίλα στη Μύκονο για να πληρώσει τα χρέη στο Δημόσιο...

Ο θάνατος του 63χρονου σχεδιαστή μόδα συγκλόνισε τον κόσμο της μόδας και τον καλλιτεχνικό χώρο. Φαίνεται όμως πως μια μικρή ομάδα ανθρώπων γνώριζε ότι ο Μιχάλης Ασλάνης πιέζεται αφόρητα από οικονομικά προβλήματα. 

Μπαλαρίνα κόβει την ανάσα χορεύοντας με παπούτσια μπαλέτου που έχουν τεράστια... κοφτερά μαχαίρια!

Οι μπαλαρίνες συχνά συνδέονται με την ομορφιά, τη χάρη και τις κομψές ανθρώπινες φιγούρες...

Στο βίντεο του "En Puntas" (στις πουέντ), ωστόσο, ο καλλιτέχνης Javier Perez έχει καταφέρει να διατηρήσει όλα αυτά τα στοιχεία, απεικονίζοντας ταυτόχρονα τη σκοτεινή ένταση, αφοσίωση, ακόμα και τη βία που αυτή η γεμάτη χάρη μορφή τέχνης μπορεί να εκπροσωπεί. 

Πέθανε και επέστρεψε στη ζωή 2 χρόνια μετά!

Πριν 4 χρόνια περίπου, τον Δεκέμβριο του 2009, πέθανε ο Κουλεκάνι Μσελέκου, ο πιο γνωστός τραγουδιστής παραδοσιακής μουσικής των Ζουλού μόλις σε ηλικία 27 επτών.

Οι περισσότεροι κάτοικοι του χωριού πίστεψαν ότι ο Κουλεκάνι Μσελέκου λατάφερε να επιστρέψει από την άλλη όχθη, αυτή των νεκρών.

ΟΚ - Πασίγνωστο Μοντέλο σκοτώθηκε πέφτοντας από τις σκάλες του σπιτιού της(;)... [φωτο]

Κρίμα και πάλι κρίμα...ήταν μόνο 22 χρονών...
Σοκαρισμένος ο κόσμος της μόδας...
αλλά και οι θαυμαστές του πασίγνωστου μοντέλου,με την είδηση του απρόσμενου χαμού της!