Τρίτη 18 Φεβρουαρίου 2014

Tattoo 3D ικανά να μας... τρελάνουν! [pics]Τατουάζ όλο οφθαλμαπάτες που όμως είναι πραγματικά. 
Τρομακτικές ιδέες, αλλά έτσι κι αλλιώς τα περισσότερα τατουάζ απευθύνονται σε ανθρώπους που αγαπάνε τις extreme αλλαγές...

Αυτές είναι οι 10 πιο ακριβές μάρκες στον κόσμο!

Αυτές είναι οι 10 πιο ακριβές μάρκες στον κόσμο!Ανακοινώθηκαν οι 10 πιο ακριβές μάρκες στον κόσμο με βάση από την εταιρία Brandirectory η οποία υπολογίζει την αξία κάθε εταιρίας με βάση τα μελλοντικά εισοδήματα της.
 
Το 90% των εταιριών προέρχονται από τις ΗΠΑ ενώ η μόνη εταιρία που δεν είναι αμερικάνικη είναι η Ιαπωνική Samsung που βρίσκεται στη δεύτερη θέση.

Τα δύσκολα χρόνια που πέρασε η Πόπη Τσαπανίδου με το θάνατο του συζύγου και το μεγάλωμα των παιδιών

Τα δύσκολα χρόνια που πέρασε η Πόπη Τσαπανίδου με το θάνατο του συζύγου και το μεγάλωμα των παιδιώνΜιλώντας στο Votre Beaute η μοναδική Πόπη Τσαπανίδου αναφέρθηκε μεταξύ άλλων στα δύσκολα χρόνια που πέρασε.. Απίστευτο! Δείτε πως είναι σήμερα η Αγλαΐα από το «Ευτυχισμένοι μαζί»! Θα μπορούσες να είχες «αράξει» σ' έναν καλό γάμο, να κάνεις εβδομαδιαία εκπομπή, να ζεις άνετα, ανέμελα; .«Τι είναι αυτό τώρα, ερώτηση-παγίδα; Εννοείς να ήμουν η κυρία του κυρίου; 

Δεν θα πιστεύετε τι βρήκαν στο σπίτι μεγάλου εμπόρου ναρκωτικών (φωτο)

Μεγάλος έμπορος ναρκωτικών συνελήφθη στο Μεξικό.Δείτε τι βρήκαν στο σπίτι του..απίστευτα πράγματα..

Οι δρόμοι του Σκοτεινού ίντερνετ - Όπλα, ναρκωτικά, εμπόριο λευκής σαρκός

Όπλα, ναρκωτικά, εμπόριο λευκής σαρκός. Όλα διακινούνται στο Dark Internet όπως ακριβώς και στον πραγματικό κόσμο – Ποια είναι τα κρυπτογραφημένα δίκτυα του κυβερνοχώρου που χρησιμοποιούν οι εγκληματίες. 

Σε ποια σημεία του εγκεφάλου διαφέρουν οι άνδρες από τις γυναίκες

diaforetiko.gr : Arteriosclerosis 600x414 Σε ποια σημεία του εγκεφάλου διαφέρουν οι άνδρες από τις γυναίκεςΟ ανδρικός εγκέφαλος είναι μεγαλύτερος και πιο πρακτικός, αλλά ο γυναικείος είναι πιο συναισθηματικός
Μεγάλες διαφορές στις δομές, αλλά και στο μέγεθος του εγκεφάλου έχουν τα δύο φύλα, σύμφωνα με 20ετή έρευνα που ολοκλήρωσαν πρόσφατα ειδικοί στο Πανεπιστήμιο του Κέιμπριτζ. Η μελέτη έρχεται να εξηγήσει ότι τα δύο φύλα έχουν φυσιολογικά διαφορετικές δεξιότητες, καθώς οι ομοιότητες που παρουσιάζουν στο μυαλό τους δεν είναι όσες νομίζαμε μέχρι σήμερα.

Oι τρεις τροφές-σωματοφύλακες

diaforetiko.gr : solomos 600x339 Oι τρεις τροφές σωματοφύλακεςΑυτές είναι τρεις τροφές, που κόβουν την όρεξη, καίνε λίπος και σε αδυνατίζουν. Βάλ’ τις στο διαιτολόγιό σου από σήμερα.
Σολομός
Είναι τροφή-δυναμίτης για τα καλά λιπαρά. Τα ω-3 λιπαρά οξέα μπορούν να περιορίσουν την όρεξη και να κόψουν την πείνα, που εμφανίζεται συχνά στην αρχή της δίαιτας.
Φάε περισσότερο: Εκτός από την καθιερωμένη φέτα σολομού που ψήνεται στο τηγάνι υπάρχουν κι άλλες λύσεις. Πάρε κονσέρβες σολομού και χρησιμοποίησέ τον στη θέση του τόνου σε σάντουιτς και σαλάτες.