Τρίτη 19 Νοεμβρίου 2013

Καστοριανός έπιασε με 1,50€ στο Πάμε Στοίχημα 138.000€

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΠΑΜΕ ΣΤΟΙΧΗΜΑ
Ο ΝΙΚΗΤΗΣ ΤΟΥ ΣΑΒΒΑΤΟΥ 16/11 !
Το "Πάμε ΣΤΟΙΧΗΜΑ" μοίρασε για άλλη μια φορά Εκπληκτικά κέρδη!
Παίκτης μας στο πρακτορείο 231328 της κυρίας ΤΕΤΟΥ ΣΟΥΛΤΑΝΑΣ ΜΠΑΝΤΗ στην Καστοριά, επέλεξε σωστά σε τέσσερις αγώνες το «Ακριβές Σκορ», με σύστημα 3-4, σε ένα δελτίο αξίας 1,50 € και κέρδισε το ποσό των 138.343,34 € !

O Mάγος Sankara στο ΟΛΥΜΠΙΟΝ Καστοριάς!

μαγος, sankara, καστορια, ταξιδιΟ μάγος Sankara στην Καστοριά για ένα ρεσιτάλ μαγείας και ψευδαισθήσεων, με πολλές μαγικές εκπλήξεις!

Στροφή της Honda στους υπερτροφοδοτούμενους κινητήρες και τα κιβώτια διπλού συμπλέκτη Διάβασε το πλήρες άρθρο εδώ: Στροφή της Honda στους υπερτροφοδοτούμενους κινητήρες και τα κιβώτια διπλού συμπλέκτη

honda civic type r 16 700x525 Στροφή της Honda στους υπερτροφοδοτούμενους κινητήρες και τα κιβώτια διπλού συμπλέκτηΜετράμε ώρες πλέον για το άνοιγμα των πυλών της έκθεσης του Τόκιο αλλά τα πρώτα media events και κατά συνέπεια οι πρώτες πληροφορίες/αποκαλύψεις έρχονται από σήμερα. Κατά τη διάρκεια λοιπόν μίας τέτοιας εκδήλωσης εχθές, ο Tetsuo Iwamura, CEO της American Honda Motor Co και επικεφαλής των Automobile Operations παγκοσμίως για την Honda, αποκάλυψε την κατεύθυνση στην οποία θα κινηθεί η φίρμα όσον αφορά τα powertrains στο όχι-και-τόσο-μακρινό μέλλον.

Το κάπνισμα καταστρέφει το κολλαγόνο και προκαλεί ρυτίδες

kapnisma kollagono rytidesΤο κάπνισμα επιταχύνει τη γήρανση του δέρματος και προκαλεί ρυτίδες τόσο στο πρόσωπο όσο και σε άλλα μέρη του σώματος. Αυτό το αποτέλεσμα μπορεί να γίνει εμφανές μετά από 10 χρόνια καπνίσματος αλλά η βλάβη αρχίζει από το πρώτο πακέτο τσιγάρων.

ΔΗΜΟΚΡΙΤΟΣ: Έλληνες ερευνητές πιο κοντά στην ανοσοθεραπεία του καρκίνου!

diaforetiko.gr : nytimesgreecedoctors 600x330 ΔΗΜΟΚΡΙΤΟΣ: Έλληνες ερευνητές πιο κοντά στην ανοσοθεραπεία του καρκίνου!Ερευνητές του “Δημόκριτος”, μαζί με ερευνητές από το Πανεπιστήμιο Αθηνών, το Πανεπιστήμιο του Μίσιγκαν στις ΗΠΑ και το Πανεπιστήμιο του Σαουθάμπτον της Βρετανίας,έκαναν ένα ελπιδοφόρο βήμα προόδου στην ανοσοθεραπεία του καρκίνου.

Ο πιο ταλαντούχος χορευτής στην ομάδα μαζορετών είναι αυτός ο 5χρονος μπόμπιρας! (βίντεο)

diaforetiko.gr : d6353434e97380651d012e66d26f197c L Ο πιο ταλαντούχος χορευτής στην ομάδα μαζορετών είναι αυτός ο 5χρονος μπόμπιρας! (βίντεο)Ο 5χρονος Ταράνζα Μακ Κέβιν αν και μικρός, φαίνεται να ξέρει τι θέλει να κάνει όταν μεγαλώσει.
Ο μπόμπιρας έχει μεγάλο ταλέντο στο χορό και το απέδειξε σε όλους.
Ο Ταράνζα ενώ είχε δει κάποια βίντεο με μαζορέτες και ορχήστρες, αποφάσισε πως ήθελε να συμμετάσχει σε όλο αυτό. Έτσι, έπεισε τους γονείς του να τον γράψουν σε μια μουσική κατασκήνωση.

Την Πέμπτη έρχεται ο Δάσκαλος στο BOUDOIR Club!!!!

Ο Γιώργος Σαμπάνης πόλος έλξης επωνύμων… Δείτε ποιοι τον επισκέφτηκαν αυτή την εβδομάδα!

Άλλο ένα καυτό Παρασκευο-Σάββατο στο Acro Club με τον Γιώργο Σαμπάνη!
Φίλοι, θαυμαστές και επώνυμοι κατέκλυσαν το Acro Club όπου ήταν για άλλη μια φορά ασφυκτικά γεμάτο, επικρατούσε το αδιαχώρητο και τις 2 μέρες με τον κόσμο να χορεύει και να διασκεδάζει!