Δευτέρα 10 Ιουνίου 2013

Μία φωτογραφία που αποδεικνύει ότι διαθέτει ένα από τα καλύτερα κορμιά της showbiz! [φωτο]

Μπορείτε να την αναγνωρίσετε από αυτή την γωνία λήψης;...

Οκτώ μήνες σχέσης συμπληρώνουν η 35χρονη τραγουδίστρια και ο συνομήλικος μουσικός σύντροφός της. Την προηγούμενη εβδομάδα ο φακός του ΟΚ! απαθανάτισε τη Μαριάντα Πιερίδη και τον Νέστορα Φωτιάδη σε τρυφερές στιγμές στο beach bar S Beach στη Βούλα.

Τα 5 ακριβότερα γκουρμέ μενού στον κόσμο!

Ένας τρόπος για να δοκιμάσετε το εύρος ενός σεφ, είναι να δοκιμάσετε το μενού γευσιγνωσίας. Μερικές φορές μπορεί να είναι πολύ ακριβό… 

Στα χέρια ενός ικανού σεφ, ένα μενού γευσιγνωσίας μπορεί να είναι ένα πολύωρο μαγικό ταξίδι που διαφορετικά δεν είναι εύκολο να ενορχηστρωθεί. 

Συγκλονιστικό βίντεο: Tούρκος αστυνομικός πυροβολεί διαδηλωτή εξ επαφής

Ένα συγκλονιστικό βίντεο από ντα επεισόδια τα οποία συνεχίζονται στην Τουρκία κάνει ήδη το γύρω του διαδικτύου. 

Πρόκειται για τον πολύ σοβαρό τραυματισμό ενός διαδηλωτή του 27χρονου Ethem Sarısülük από αστυνομικό ο οποίος τον πυροβόλησε σχεδόν εξ επαφής. Ο τραυματίας νοσηλεύεται σε νοσοκομείο στην Άγκυρα ενώ η διαδήλωση κατά την οποία τραυματίστηκε εξελισσόταν στην πλατεία Kizilay. 

Αλλάζουν συμπεριφορά τα Ζώα πριν γίνει σεισμός; Ναι... αλλάζουν!! Δείτε πως...

Οι αλλαγές τις συμπεριφοράς των ζώων όταν έρχεται σεισμός, παρατηρούνται λίγα λεπτά πριν από τον σεισμό (από 2 έως και 5 λεπτά νωρίτερα) με εξαίρεση τα κουνούπια και τα έντομα που μπορεί να παρατηρηθεί η αλλαγή πολλές ώρες νωρίτερα. 

Δέκα πράγματα που εφευρέθηκαν... τυχαία!!!!

Δεν μπορείς να φανταστείς πόσα πράγματα από την καθημερινή σου ζωή εφευρέθηκαν κατά λάθος...

Κάθε χρόνο οι κυβερνήσεις όλου του κόσμου ξοδεύουν δισεκατομμύρια πάνω σε έρευνες επί παντός επιστητού. Επιστήμονες κλείνονται για ώρες ατελείωτες σε εργαστήρια, μελετούν, πειραματίζονται και προσπαθούν να βρουν καινοτόμα πράγματα που θα κάνουν τη ζωή μας καλύτερη!

Γιγάντιο υπέρυθρο τηλεσκόπιο «θα εντόπιζε εξωγήινες πόλεις»!!!

Το γιγάντιο κάτοπτρο του κολοσσού θα αποτελείται από λεπτά επιμέρους κάτοπτρα διαμέτρου 8 μέτρων (Πηγή: Colossus Consortium) 

Bίντεο Σοκ - Καθηγήτριες βασανίζουν αυτιστικό παιδί!

Οι κρυφές κάμερες, οι οποίες είχαν τοποθετηθεί σε σχολείο στην Ιταλία δείχνουν το χειρότερο πρόσωπο του εκπαιδευτικού συστήματος. Kαθηγήτρια και κοινωνική λειτουργός βασάνιζαν αυτιστικό μαθητή.

Τι κρύβεται κάτω από το Βατικανό;

Τα υπόγεια που βρίσκονται κάτω από το Βατικανό και τα μυστικά που κρύβουν έχουν κατά καιρούς πυροδοτήσει δεκάδες σενάρια και θεωρίες. Μια μεγάλη υπόγεια πολιτεία με κρύπτες, μυστικά περάσματα και δαιδαλώδεις στοές συνθέτουν ένα από τα πιο εντυπωσιακά σκηνικά μυστηρίου που υπήρξαν ποτέ!
Η "κατάρα" του Αγίου και οι "περίεργες" συμπτώσεις

To "μαγικό" Τρίγωνο των Τρι-καλων!

Ένα άλυτο μυστήριο απασχολεί τον τελευταίο καιρό ιστορικούς, αρχαιολόγους και ερευνητές...

Το μαγικό τρίγωνο Δελφοί Επίδαυρος, Ολυμπία και ακριβώς στη μέση Τρίκαλα

Όλα έτοιμα για το παγκόσμιο πρωτάθλημα Enduro που θα πραγματοποιηθεί στη Καστοριά!

Λίγες μόνο μέρες πριν την εκκίνηση του αγώνα...
Οι εργασίες συνεχίζονται με αμείωτους ρυθμούς.

Ο Μηχανισμός των Αντικυθήρων από τη Hublot!!!

Υπάρχει κάποιος που θα 'θελε αυτό το «ρολόι» στον καρπό του;...
Απλώς λέει την ώρα, δεν έχει φωτογραφική μηχανή ή βιντεοκάμερα, δεν μπορεί να συνδεθεί στο Facebook ή να στείλει μήνυμα στο Twitter. Στην πραγματικότητα, πολύ λίγοι άνθρωποι έχουν την παραμικρή ιδέα για το τι είναι και τι κάνει. Πρόκειται για μια απίστευτη κατασκευή, ένα αντίγραφο του...Μηχανισμού των Αντικυθήρων, κατασκευασμένο απότην Ελβετική εταιρεία ωρολογοποιίας Hublot.

16o PHOTOGRAPHY PATY KANE LIKE>>>>>>













16o PHOTOGRAPHY PATY KANE LIKE>>>>>>

Η Renault δημιουργεί «πολυμορφικό» crossover

Η Renault δημιουργεί «πολυμορφικό» crossoverΘα αποτελέσει το μοντέλο αντικατάστασης του Espace
Σύμφωνα με έγκυρες πληροφορίες, που διέρρευσαν στο διεθνή Τύπο, ο επικεφαλής σχεδιασμού της Renault, Laurens van den Acker δήλωσε πως η εταιρεία θα αντικαταστήσει το Espace, με ένα νέο μοντέλο, το οποίο θα δανείζεται στοιχεία από crossovers, όπως την απόσταση από το έδαφος και τη ψηλή θέση οδήγησης, αλλά ταυτόχρονα θα διατηρεί την άνεση και πρακτικότητα ενός πολυμορφικού.

Τρεις ακαδημαϊκοί "τα βάζουν" με το θάνατο- Θα καταψυχθούν και θα... ξαναζωντανέψουν στο μέλλον

Μπορεί οι υπόλοιποι “κοινοί θνητοί” να πιστεύουμε, πως ο θάνατος είναι η μόνη μη αναστρέψιμη κατάσταση στη ζωή του ανθρώπου, όμως 3 ακαδημαϊκοί του Πανεπιστημίου της Οξφόρδης, θέλουν να μας διαψεύσουν.

80s - 90s PARTY SENSO CLUB ΤΡΙΤΗ 11/06

Αυτή είναι η πανέμορφη... αιτία διαζυγίου του Πούτιν

Μπορεί ο Βλαντίμιρ Πούτιν και η σύζυγός του, Λιουντμίλα, να ανακοίνωσαν το διαζύγιό τους, ωστόσο, ο γάμος τους φαίνεται ότι είχε τελειώσει πολύ νωρίτερα, και συγκεκριμένα από το 2006, όταν ο Ρώσος πρόεδρος έπεσε στα δίχτυα της ...
Αλίνα Καμπάεβα.

Υπομονή, σε λίγο θα μπορούμε να ζήσουμε μέχρι τα 130 χρόνια

Όσο και εάν ακούγεται σαν σενάριο ταινίας επιστημονικής φαντασίας, είναι μια πραγματικότητα. Οι επιστήμονες πιστεύουν ότι σε λίγα χρόνια θα έχουμε καταφέρει να ζούμε μέχρι τα 130 χρόνια. 

Ο τύπος ξέχασε το facebook ανοιχτό και δείτε τι έπαθε...

...πιο κάτω όταν το άνοιξε η κοπέλα του που συζούσαν μαζί! 
Απίστευτο...