Δευτέρα 15 Οκτωβρίου 2012

Τα πιο παράξενα και αστεία εναλλακτικά μέσα μεταφοράς στον κόσμο!!! (pics)

Είναι τα πιο αλλόκοτα, ξεκαρδιστικά αλλά και οικολογικά μέσα μεταφοράς στον κόσμο!!!Απολαύστε τα!!

Έφτασε τις 1 εκατ. πωλήσεις υβριδικών η Honda

Έφτασε τις 1 εκατ. πωλήσεις υβριδικών η Honda

Σχεδόν 13 χρόνια μετά την πώληση του 1ου Insight

Στα τέλη Σεπτεμβρίου 2012, η Honda συμπλήρωσε ένα εκατομμύριο πωλήσεις υβριδικών μοντέλων παγκοσμίως, με τον αριθμό αυτό να αυξάνεται μέρα με τη μέρα.

ΦΩΤΟ: Δείτε τον Νίκο Μουτσινά έφηβο! Τον αναγνωρίζετε;

Η εκπομπή "Κορίτσια για σπίτι" παρουσίασε κάποιες φωτογραφίες του γνωστού παρουσιαστή...
ο οποίος δύσκολα θυμίζει το Νίκο Μουτσινά του σήμερα…

Ποια η διαφορά ενός παντρεμένου, ελεύθερου και σε σχέση άντρα; (memes)

Ο άντρας ανάλογα ποια φάση της ζωής του 
περνάει αλλάζει πολύ.
Στην συγκεκριμένη φωτογραφία θα δείτε την... διαφορά μεταξύ ενός ελεύθερου, με κάποιον που
 έχει σχέση και τέλος έναν παντρεμένο. Τα συμπεράσματα από εκεί και πέρα είναι δικά σας αν
 και σίγουρα θα περιμένατε αυτήν την κατάληξη.

Έσωσαν σκυλιά που προορίζονταν για φαγητό σε εστιατόρια (pics)

Σκυλιά που πρόκειται να θανατωθούν και να καταλήξουν σε εστιατόρια της...
Κίνας, έσωσαν ακτιβιστές οι οποίοι μπλόκαραν τον δρόμο στο φορτηγό που τα μετέφερε.

Το φορτηγό που μετέφερε 505 σκυλιά στοιβαγμένα σε 156 κλουβιά ακινητοποιήθηκε όταν άλλοι οδηγοί αντιλήφθηκαν το «αρρωστημένο» φορτίο.

Δείτε τις σκληρές φωτογραφίες

Bυθισμένες αρχαίες πόλεις στον Ελλαδικό χώρο

Η αντίληψη που επικρατεί στο ευρύ κοινό σχετικά με την υποβρύχια αρχαιολογία είναι σε μεγάλο βαθμό εσφαλμένη, καθώς το ...
ενδιαφέρον επικεντρώνεται κυρίως στην ανακάλυψη και μελέτη των ναυαγίων και των περιεχομένων τους. Ωστόσο το ενδιαφέρον της ενάλιας αρχαιολογίας δεν περιορίζεται μόνο στα ναυάγια, αλλά επεκτείνεται και στην έρευνα αγνώστων πολλές φορές οικισμών και βυθισμένων λιμανιών. 

O Azis και η περίεργη ζωή του!




Ο βουλγαρικής καταγωγής Azis, γεννημένος το  1978 στο Σλίβεν της Βουλγαρίας, δεν ειναι γνωστός στη χωρα του μόνο για τα τραγούδια του αλλά και για τη περίεργη ζωή του (γάμο με άντρα, κόρη με παρένθετη μητέρα,...) και για τα προκλητικά video clip του προφανώς! 

Τι αποκαλύπτει η γλώσσα του σώματος στον ύπνο

Μια μελέτη, που διεξήχθη σε 2.000 ζευγάρια για λογαριασμό της αλυσίδας ξενοδοχείων Travelodge, αποκαλύπτει ότι η στάση του ύπνου των ζευγαριών που κοιμούνται μαζί  εμπίπτουν τις περισσότερες στον κανόνα «μακριά κι αγαπημένοι». «Η γλώσσα του σώματος δεν είναι προσποιητή στη διάρκεια του ύπνου και μπορεί να αποκαλύψει πολλά για τις σχέσεις», σχολιάζει η Κορίν Σουϊτ, ψυχολόγος σχέσεων από το Λονδίνο.

Ξεκίνησε από σήμερα η διάθεση «ληγμένων» προϊόντων σε χαμηλές τιμές

Ξεκίνησε από σήμερα η διάθεση «ληγμένων» προϊόντων σε χαμηλές τιμέςΞεκίνησε από σήμερα η διάθεση ληγμένων τροφίμων στα ράφια με έκπτωση, παρά τις έντονες αντιδράσεις.
Σύμφωνα με το 5ο άρθρο του νέου νόμου, «επιτρέπεται η διάθεση τροφίμων περασμένης χρονολογίας ελάχιστης διατηρησιμότητας, πλην όσων προσδιορίζονται από την κείμενη νομοθεσία ως ευαλλοίωτα, με τον όρο ότι αυτά θα πωλούνται σαφώς διαχωρισμένα από τα άλλα τρόφιμα και σε πινακίδα που θα αναρτάται σε αυτά και θα αναγράφεται, με κεφαλαία γράμματα η φράση «ΤΡΟΦΙΜΑ ΠΕΡΑΣΜΕΝΗΣ ΔΙΑΤΗΡΗΣΙΜΟΤΗΤΑΣ».

ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΓΥΝΑΙΚΑ ΠΟΥ ΑΔΕΙΑΣΕ ΤΟ ΟΠΛΟ ΠΑΝΩ ΣΤΟΝ ΑΝΘΡΩΠΟ ΠΟΥ ΘΕΩΡΗΣΕ ΥΠΕΥΘΥΝΟ ΓΙΑ ΤΗ ΔΟΛΟΦΟΝΙΑ ΤΟΥ ΓΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΝ ΕΥΕΛΠΙΔΩΝ

Μια κοντή ξανθιά γυναίκα τσιγγάνικης καταγωγής (η εικονιζόμενη), σύμφωνα με το ρεπορτάζ κατά πάσα πιθανότητα πέρασε όπλο μέσα από τα δικαστήρια της πρώην Σχολής Ευελπίδων… και το άδειασε πάνω σε νεαρό κατηγορούμενο τον οποίο θεωρούσε υπεύθυνο για την δολοφονία του γιου της.
Τον πλησίασε και με δυνατή φωνή αφού διέφυγε της προσοχής των αστυνομικών, έβγαλε ένα όπλο από μια τσάντα και το άδειασε πάνω του.
Δειτε το βίντεο την ώρα που μεταφέρουν τη γυναίκα στον εισαγγελέα.

Ποιο συνοδευτικό καταπολεμά ασθένειες

Για να προστατευτείτε από το διαβήτη, ξεκινήστε να τρώτε το σπανάκι.

10 πράγματα που δεν ξέρετε για τις αράχνες!

perierga.gr - 10 πράγματα που δεν ξέρετε για τις αράχνες!Σύμφωνα με τη Μυθολογία, η Αράχνη ήταν δεινή υφάντρια, κόρη του Ίδμονα, ο οποίος κατοικούσε στη Λυδία. Διδάχτηκε την τέχνη της από τη θεά Αθηνά, και ήταν μάλιστα φημισμένη. Καυχήθηκε, όμως, κάποτε ότι ύφαινε καλύτερα από τη θεά και έτσι 

Μάθετε πώς να βελτιώσετε τη μνήμη σας!

Αν βλέπετε τη μνήμη σας να σας εγκαταλείπει και θέλετε να την αναβαθμίσετε, ένας είναι ο ιδανικός.. 
τρόπος: εξασκήστε τη φαντασία σας και «ανακατέψτε» τις αισθήσεις σας στο παιχνίδι της μνήμης για να έχετε τα βέλτιστα αποτελέσματα.

Τα 10 ωραιότερα cafés στον κόσμο!

perierga.gr - Τα 10 ωραιότερα cafes στον κόσμο!Ο Βρετανός ποιητής του 20ού αιώνα Τ. S. Eliot έλεγε χαρακτηριστικά ότι «έχει μετρήσει τη ζωή του με κουταλιές καφέ!» και δεν είναι απίθανο οι περισσότεροι να έχουν κάνει κάτι παρόμοιο, καθώς ο καφές σε όλες του τις μορφές αποτελεί μια καθημερινή συνήθεια για τους ανθρώπους σε όλο τον κόσμο.  Από το τη Νέα Υόρκη και την Καλιφόρνια μέχρι τη Βιέννη, την Πράγα και τη Βουδαπέστη, 10 εντυπωσιακά καταστήματα κερδίζουν τις εντυπώσεις με τη διακόσμησή τους και όχι μόνο.

Υπέροχο: Πως γεννιέται ένα μωρό [video]

Παρακάτω θα παρακολουθήσετε ένα υπέροχο και δημιουργικό βίντεο, το οποίο εξηγεί με ένα… διαφορετικό τρόπο, πως γεννιούνται τα μωρά! Απολαύστε το!

Σοκ! 80χρονος αποκεφάλισε την 18χρονη έγκυο ερωμένη του

Ένα απίστευτο έγκλημα πάθους..
εξιχνίασε η Αλβανική αστυνομία, με δράστη έναν 80χρονο και θύμα τη 18χρονη μνηστή του.

Αυτή η γυναίκα ευθύνεται για το χωρισμό του Τζιμπρίλ Σισέ (pics)

Ο χωρισμός του Τζιμπρίλ Σισέ με την -εδώ και επτά χρόνια σύζυγό του- Τζούντ Λίτλερ είναι πλέον επίσημος, καταγεγραμμένος και επιβεβαιωμένος. Αυτό που ψάχνουν να βρουν είναι αν το γιατί, έχει να κάνει (και) με την παρουσία τρίτου προσώπου...

5 μυστικά για να προστατευτείτε από τον καρκίνο του μαστού

breast-cancer

Πέντε απλά πράγματα που μπορούμε όλες να κάνουμε θα βοηθήσουν στην πρόληψη της νόσου.

Ας πουμε ναι
Στην αυτοεξέταση

4th Photography Party!!! κανε LIKE!!!!!!!!!!!

........PIC........BOUDOIR CLUB ΚΑΝΤΕ LIKE ΕΔΩ

“Κατεπειγόντως έξοδος-Έρχεται τυφλή έκρηξη οργής”












Την προετοιμασία της χώρας με ένα “Σχέδιο Β” για έξοδο από το ευρώ, ζήτησε ο Α. Αλαβάνος εκφράζοντας φόβους για “τυφλή ” έκρηξη οργής του λαού.

Την εκτίμηση ότι η πολιτική ζωή της χώρας χαρακτηρίζεται από την πιο ακραία κατάλυση της δημοκρατίας και πως αντί για τον λαό και το κοινοβούλιο αποφασίζουν το Βερολίνο, οι Βρυξέλλες και το Παρίσι, έκανε ο επικεφαλής του Μετώπου Αλληλεγγύης και Ανατροπής Α. Αλαβάνος μιλώντας σήμερα σε εκδήλωση με θέμα το «Σχέδιο Β», σχετικά με την έξοδο της Ελλάδας από το ευρώ.

Ασυνήθιστοι κόκκινοι ελέφαντες στην Κένυα!

Perierga.gr - Κόκκινοι ελέφαντεςΟ ελέφαντας, το μεγαλύτερο χορτοφάγο θηλαστικό που ζει σήμερα στη γη, είναι ένα από τα πιο εντυπωσιακά και συμπαθή ζώα της άγριας φύσης. Η εικόνα του είναι λίγο πολύ γνωστή σε όλους, ενώ το χρώμα του ποικίλλει από ανοιχτό γκρι μέχρι σκούρο καφέ για τον αφρικανικό και τον ασιατικό ελέφαντα αντίστοιχα, με το κόκκινο να απουσιάζει, βέβαια, από τη χρωματική παλέτα. Δεν γεννιούνται, λοιπόν, κόκκινοι ελέφαντες στον πλανήτη γη. Αυτό είναι σίγουρο!

Αυτοκτόνησε η ανήλικη που είχε συγκλονίσει το YouTube [vid]

Η Αμάντα Τοντ (Amanda Todd), μια έφηβη από το Βανκούβερ του Καναδά που δημοσιοποίησε τον περασμένο μήνα την ιστορία της στο YouTube, βρέθηκε νεκρή το βράδυ της Τετάρτης.

LADIES NIGHT ΚΑΘΕ ΔΕΥΤΕΡΑ........

LADIES NIGHT ΚΑΘΕ ΔΕΥΤΕΡΑ ΒΡΑΔΥ ΣΤΟ BOUDOIR CLUB ΜΕ ΔΩΡΕΑΝ ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΠΟΤΟ ΣΕ ΟΛΟ ΤΟ ΓΥΝΑΙΚΕΙΟ ΠΛΗΘΥΣΜΟ!!!

Event

Σπάνιες φωτογραφίες από τα γυρίσματα μεγάλων κινηματογραφικών παραγωγών!!! (pics)

Πρόκειται για ταινίες που οι περισσότεροι έχουν δει ή τουλάχιστον έχουν ακούσει για αυτές, όπως: Το Άλιεν, ο Χάρι Πότερ, ο Άρχοντας των Δαχτυλιδιών, το Kill Bill και άλλες.Δείτε τις παρακάτω εικόνες για να δείτε πως γυρίστηκαν αυτές οι ταινίες, αλλά και σκηνές από τα παρασκήνια!!

Απίστευτες φωτογραφίες Αρκούδας στην άγρια φύση! [HD pics]



Θυμάστε το Internet της δεκαετίας του ’90;

Perierga.gr - Θυμάστε το Internet της δεκαετίας του '90;Το Internet έχει μπει τόσο πολύ στη ζωή μας ώστε πολλοί από εμάς δεν θυμούνται καν πώς ήταν η ζωή τους πριν από αυτό!
Όσοι δε, έχουν γεννηθεί μετά το 1990 δεν θυμούνται το Internet στη «βρεφική» του ηλικία. Για τους παλιούς που έχουν ξεχάσει και για τους νέους που δεν το έζησαν καν, να πώς ήταν το Internet της δεκαετίας του ’90.

Κοτoπουλο με μπαμιες


Υλικά:για 6 ατομα

Η δίαιτα των 2 ημερών!



Δείτε πως παρασκευάζονται τα εμφυτεύματα στήθους!

Οι περισσότεροι θεωρούν ότι ένα μεγάλο στήθος είναι απίστευτα ελκυστικό.. ο τρόπος όμως που το αποκτάνε πολλές γυναίκες σίγουρα δεν θα σας ενθουσιάσει..

Δείτε στις φωτογραφίες που ακολουθούν τις εγκαταστάσεις μιας εταιρείας που ασχολείται με την παραγωγή εμφυτευμάτων στήθους.. 

Πορτρέτα με φρούτα και λουλούδια!

perierga.gr - Πορτρέτα του 16ου αιώνα με φρούτα και λουλούδια!«Οι φωτογραφίες μοιάζουν αρκετά καλές για να… φαγωθούν!», λέει ο φωτογράφος Klaus Enrique Gerdes, που αναδημιουργεί πορτρέτα του 16ου αιώνα με φρούτα, λαχανικά και λουλούδια, εντυπωσιάζοντας με το αποτέλεσμα.

Οι ευεργετικές ιδιότητες της σοκολάτας!!

Η σοκολάτα, με τη γλυκιά της γεύση, είναι ίσως το πιο αγαπητό τρόφιμο για μικρούς και μεγάλους...

ΣΟΚ: Μαχαίρωσε τη γιαγιά του 111 φορές για να της πάρει τα όργανα!

Σε μια αποτρόπαια πράξη προέβη ένας νεαρός από το Σολτ Λέικ Σίτι των ΗΠΑ, ο οποίος μαχαίρωσε 111 φορές την 84χρονη γιαγιά του προκειμένου, σύμφωνα με τις διωκτικές αρχές, να της αφαιρέσει τα όργανα! Η αστυνομία έφτασε στο σπίτι της Τζόις Ντέξτερ μετά από επανειλημμένες κλήσεις των....

11 Παιδικές σειρές που όλοι αγαπήσαμε!

Μήπως είστε και εσείς της άποψης ότι τα παιδικά που εμείς μεγαλώσαμε δεν έχουν καμιά μα καμία σχέση με Πόκεμον, Σφουγκαράκη, κτλ. ;

Σας παρουσιάζουμε 11 από τις καλύτερες παιδικές σειρές..!

ΝΤΟΚΙΜΑΝΤΕΡ: ΤΑΞΙΔΙ ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ ΤΟΥ ΧΩΡΟΧΡΟΝΟΥ

Μία περιπέτεια αναζήτησης και γνώσης των μυστικών του σύμπαντος, όπως διαπιστώνονται,
από τις τελευταίες επιστημονικές έρευνες.

Έρχεται το κινητό που η μπαταρία του κρατά μέχρι και 15 χρόνια!

Οι κατασκευαστές κινητών τηλεφώνων δίνουν αγώνα δρόμου για να καταφέρουν να δημιουργήσουν μπαταρίες με μεγαλύτερη διάρκεια για smartphones…Ωστόσο, η εταιρία CES (Consumer Electronics Show), παρουσίασε στο Λας Βέγκας την δική της πρόταση κινητού που δεν… υποφέρει από τα ενεργειακά προβλήματα των υπολοίπων.

Οι πιο παράξενες αιτίες διαζυγίου

Οι πιο παράξενες αιτίες διαζυγίου

Ποτέ δεν ξέρεις από πού μπορεί να σου έρθει

Πως θα καταλάβω ότι το ποτό μου είναι “μπόμπα”;

Πάρτε τα μέτρα σας γνωρίζοντας πότε ένα πότο είναι «μπόμπα», ποιος μεθάει πιο εύκολα αλλά και μύθους και αλήθειες για το αλκοόλ. Ποιες είναι όμως οι παγίδες στις οποίες μας οδηγεί το αλκοόλ; Σας ενημερώνουμε παρακάτω για: Το πως να ξεχωρίσετε ένα ποτό «μπόμπα». Ποιος μεθάει πιο εύκολα. Ο άντρας ή η γυναίκα;

Απίστευτο! Του "έκλεψαν" το γεννητικό του όργανο ενώ κοιμόταν

Απίστευτο και όμως αληθινό..

Celebrities με τα χρώματα της αθωότητας

Τις είδαμε με μαύρα κολασμένα, με κόκκινα της φωτιάς, με μπλε της χαλάρωσης, θα τις δούμε και με άσπρα της αθωότητας. Βέβαια, μόνο αθώες δεν φαίνονται στα άσπρα αφού το βλέμμα τους προκαλεί φαντασιώσεις. Απολαύστε ένα ακόμη μέρος αυτής την κατάλευκης coolαριστής συλλογης με τα πιο διάσημα κορμιά του πλανήτη...

Η Kathy Ferreiro είναι μοντέλο απ΄την Κούβα που βάζει φωτιά στο twitter της!

Η Kathy Ferreiro είναι ένα πολύ καυτό μοντέλο απ΄την Κούβα που ζεί τελευταία μόνιμα στο Miami και βάζει φωτιά στο twitter της φωτογραφίζοντας τον απίστευτο κορμί της!
Απολαύστε την

Τα 7 μπαχαρικά που κόβουν την όρεξη και βοηθούν στο αδυνάτισμα!

Αν θέλεις να αδυνατίσεις, άρχισε να να χρησιμοποιείς περισσότερο την όσφρηση σου...

Αστεροειδής «άγγιξε» χθες, 12/10/2012 τη Γη!

Ένας άγνωστος έως σήμερα αστεροειδής, που έχει μέγεθος όσο μια μικρή πολυκατοικία, πέρασε χθες το βράδυ, 12/10/2012 σχεδόν ξυστά από τον πλανήτη μας, σε απόσταση μόλις 95.000 χιλιομέτρων, περίπου το ένα τέταρτο της απόστασης Γης-Σελήνης. Ο διαστημικός βράχος με την ονομασία "2012 TC4", ο οποίος έχει μήκος περίπου 17 μέτρων, ανακαλύφθηκε στις 4 Οκτωβρίου 2012 και από εκείνη την ημέρα οι επιστήμονες της NASA παρακολουθούν συνεχώς την πορεία του.

Άλμα-ρεκόρ από τη στρατόσφαιρα! (video)

perierga.gr - Άλμα-ρεκόρ από τη στρατόσφαιρα!Ένα αερόστατο ανέβασε τον Αυστριακό αλεξιπτωτιστή Φέλιξ Μπομγκάρτνερ στα 39 χλμ. πριν πηδήξει στο κενό, επιδιώκοντας να σπάσει τέσσερα ρεκόρ Guinness. Ο θάλαμος σταμάτησε αρχικά την άνοδό του, λίγο πάνω από τα 37 χλμ. 

Μαγικό κουτί, χωράει ολόκληρο δωμάτιο!

Perierga.gr - Μαγικό κουτί!Φαίνεται απίστευτο, αλλά αυτό το… μαγικό κουτί μπορεί να χωρέσει όλα τα απαραίτητα έπιπλα ενός δωματίου.

Εντυπωσιακό βίντεο μας «ξεναγεί» στο Grand Canyon

Perierga.gr - Εντυπωσιακό βίντεο μας «ξεναγεί» στο Grand CanyonΧρειάστηκαν χιλιάδες φωτογραφίες για τη δημιουργία του!
Στη μαγική τοποθεσία του Grand Canyon μας ταξιδεύει το time-lapse βίντεο που ακολουθεί. Για τη δημιουργία του χρειάστηκαν περισσότερες από 80.000 φωτογραφίες και χρονικό διάστημα επτά εβδομάδων.

Αληθινή αγγελία κτηνοτρόφου που τα σπάει! Δείτε πιο κάτω...

Η αγγελία έχει μπει σε site πωλήσεων αυτοκινήτων
και μηχανημάτων. Ο Νάργος (έτσι είναι το όνομά του) πουλάει το τρακτέρ του, τα πρόβατά του και έναν...

Σαολίν που κινεί αντικείμενα. Δύναμη ή απάτη;

Ειδικοί επιχείρησαν να εξηγήσουν το πώς ένας 84χρονος καταφέρνει να κινεί αντικείμενα, μέσω εσωτερικής δύναμης. Δεν τα κατάφεραν (Vid)