Δευτέρα 18 Νοεμβρίου 2013

Πως το ενδοθήλιο μπορεί να σώσει την καρδιά σας

kardia2Τα ενδοθηλιακά κύτταρα (endothelial cells) είναι μια μεμβράνη που καλύπτει σαν «φόδρα» τις αρτηρίες, τις φλέβες και τα λεμφικά αγγεία. Τα ενδοθηλιακά κύτταρα είναι ένα όργανο πάχους ενός μόνο κυττάρου που στεγανοποιεί την εσωτερική επιφάνεια των αγγείων, γι’ αυτό και το όργανο αυτό αποκαλείται με μια λέξη: ενδοθήλιο (endothelium).

4 λέξεις που καταστρέφουν τη ζωή σου

Μήπως για τον πονοκέφαλο φταίει η κακή ψυχολογία;Ως συνήθως, οι μεγαλύτεροι εχθροί του εαυτού μας είμαστε εμείς οι ίδιοι. Οι ίδιοι σαμποτάρουμε διαρκώς τον εαυτό μας, οι ίδιοι τον υποβαθμίζουμε και τελικά οι ίδιοι τον οδηγούμε σε παράλυση και αδράνεια. Δεν αμφιβάλλω ότι και οι εξωτερικές επιρροές κάνουν κι αυτές τη δουλειά τους, αλλά μην ξεχνάς ότι είναι στο δικό σου χέρι μέχρι που θα τις επιτρέψεις να σε αγγίζουν.

Βιντεο με ΙΣΤΟΡΙΚΕΣ φωτογραφίες! ΑΠλά δείτε...

Ένα εκπληκτικό βίντεο με ιστορικές φωτογραφίες συνοδευόμενο απο πιάνο και βιολί. Ελπίζουμε να το απολαύσετε:

Δοκίμασε και σε 30΄΄ θα τα έχεις δει όλα!

Υπάρχουν κάποιες εικόνες που σε κάνουν να μην πιστεύεις αυτά που βλέπεις, δημιουργώντας ψευδαισθήσεις και κάποιες άλλες που νομίζεις ότι δεν αποτυπώνονται ποτέ όχι μόνο στο υποσυνείδητο, άλλα και στην πραγματικότητα μέσα στα μάτια σου.

ΕΚΤΑΚΤΟ - «Έφυγε» από την ζωή ο Κορυφαίος Έλληνας καλλιτέχνης.

 Ένας από τους κορυφαίους ...εικαστικούς της Κρήτης, ο Τίτος Πετράκης, άφησε χθές την τελευταία του πνοή σε ηλικία 67 χρονών, βυθίζοντας στο πένθος την καλλιτεχνική κοινότητα αλλά και όλους που τον είχαν γνωρίσει. Ο Τίτος Πετράκης γεννήθηκε στο Ηράκλειο το 1946 και σπούδασε Ηλεκτρονικός Μηχανικός και το 1972 εργάστηκε στην Ολυμπιακή Αεροπορία ,επί 28 χρόνια. Παράλληλα με την εργασία του ασχολήθηκε και με τον 

Απίστευτο!!! Συνομιλία μέσω υπολογιστών με το χέρι να... βγαίνει από την οθόνη; -Δεν είναι πια φαντασία (Βίντεο)

Απίστευτο!!! Συνομιλία μέσω υπολογιστών με το χέρι να... βγαίνει από την οθόνη; -Δεν είναι πια φαντασία (Βίντεο) Το εργαστήριο του ΜΙΤ έχει δημιουργήσει παράδοση στην παρουσίαση επαναστατικών ιδεών για νέα προϊόντα. Τώρα φαίνεται πως ξεπερνούν για μία ακόμη φορά τη φαντασία. Με το νέο τους «παιχνίδι», μπορεί κάποιος να συνομιλεί στον υπολογιστή βγάζοντας το... χέρι του από την οθόνη του άλλου. Κατά κάποιο τρόπο τουλάχιστον.

Έγκυρο ιατρικό ΤΕΣΤ μακροζωίας! Δείτε το βίντεο…

diaforetiko.gr : diaforetiko.gr test 600x421 Έγκυρο ιατρικό ΤΕΣΤ μακροζωίας! Δείτε το βίντεο...Πρόκειται για ένα πολύ εύκολο αλλά και έγκυρο ιατρικό τεστ που εφαρμόζεται στην Βραζιλία.
Αν και έχει μόνο αγγλικούς υπότιτλους, είναι πολύ εύκολο στην κατανόηση.
Κάθεστε κάτω και προσπαθείτε να σηκωθείτε όρθιοι.
Όσο περισσότερο στηρίζεστε για να σηκωθείτε, τόσο μεγαλώνει το σκορ.
Όσο μικρότερο το σκορ, τόσο μεγαλύτερη η μακροζωία…

Δείτε 19 νέα σατυρικά σκίτσα που θα σας βάλουν σε σκέψεις…!

diaforetiko.gr : satirika illustrations tha sas valoun se skepseis 26 600x424 Δείτε 19 νέα σατυρικά σκίτσα που θα σας βάλουν σε σκέψεις...!Ο Πολωνός καλλιτέχνης Pawel Kuczynski συνεχίζει να μας διαφωτίζει μέσω των χρωματιστών μολυβιών του, εστιάζοντας στις πιο μπερδεμένες και αντιφατικές καταστάσεις του κόσμου στον οποίο ζούμε. Συχνά το έργο του περιστρέφεται γύρω από τα ζητήματα της φτώχειας, του πολέμου, της πολιτικής εντιμότητας και των μισθολογικών διαφορών, δίνοντας μας την ευκαιρία να σταματήσουμε και να σκεφτούμε, αναζητώντας το μήνυμα σε κάθε σκίτσο του.

Υπερπολυτελή σαλέ για… λίγους!

 51753845 84 600x445 Υπερπολυτελή σαλέ για… λίγους!Χειμώνας έρχεται και οι εικόνες που αποζητάμε να δούμε οι περισσότεροι αφορούν σε χιονισμένες βουνοκορφές, λευκά τοπία και ξενοδοχεία που χάνονται στο χιόνι.
Αναμμένο τζάκι στο σαλόνι και χαλαρές ώρες στη ζεστασιά με θέα τα απέναντι χιονισμένα βουνά. Υπάρχουν μερικά σαλέ ανά τον κόσμο σε εξαιρετικές τοποθεσίες και με απίστευτες ανέσεις.
Βέβαια η τιμή τους είναι τέτοια που μόνο σε φωτογραφίες μπορούμε να τα απολαύσουμε. Ας δούμε λοιπόν τα ακριβότερα σαλέ για να αποκτήσουμε εικόνες για τα όνειρά μας…