Σάββατο 3 Νοεμβρίου 2012

Το ...σωστό πόδι με το ...σωστό τακούνι

Όταν το ψηλοτάκουνο φοριέται από ...σωστό κορμί, δεν αφήνει κανέναν αδιάφορο. Αυτή η νέα  συλλογή περιέχει ακριβώς αυτόν τον συνδυασμό x19. Απολαύστε τη...

Η 19χρονη «ανθρώπινη κούκλα» ζει σε ένα «κλειδωμένο» σώμα! (pics)

Η 19χρονη Louise Wedderburn πάσχει από..
μια πολύ σπάνια γενετική ασθένεια εξαιτίας της οποίας οι αρθρώσεις της «κλειδώνουν» και οι μυς της μετατρέπονται σε οστά!

Ζωντανά αγάλματα που θα σας ξεγελάσουν


Ζωντανά αγάλματα που θα σας ξεγελάσουν (2)
43 εκπληκτικά έργα τέχνης που στην πραγματικότητα είναι καλλιτέχνες του δρόμου, μεταμφιεσμένοι σε αγάλματα. Θα εκπλαγείτε με την ρεαλιστικότητα τους!

7 κατοικίες απόλυτα ενσωματωμένες στη φύση

perierga.gr - 7 κατοικίες πλήρως ενσωματωμένες στη φύσηΕίτε πρόκειται για ένα παραθαλάσσιο τοπίο, ένα πυκνό δάσος ή μια άνυδρη έρημος, δεν είναι λίγες οι φορές που η αρχιτεκτονική ενσωματώνεται πλήρως στο φυσικό περιβάλλον, με τις  κατοικίες να αποτελούν τμήμα της φύσης, ακόμη και συνέχειά της σε ορισμένες περιπτώσεις. Στην πραγματικότητα το εσωτερικό και εξωτερικό περιβάλλον 

7th Photography Party ΚΑΝΕ LIKE>>>>>>>

Το web-bot προφητεύει για το τέλος του 2012!!!

Το Web Bot ή το Web Bot Project αποτελεί ένα Internet bot πρόγραμμα λογισμικού που φέρεται να είναι σε θέση να προβλέψει μελλοντικά γεγονότα από...
την παρακολούθηση σε λέξεις κλειδιά που εισάγονται στο διαδίκτυο.

ΒΟΜΒΑ ! Σκάνδαλο στην Ελληνική showbiz με γνωστά μοντέλα και τηλεπερσόνες

Ειδικευμένοι αστυνομικοί του Τμήματος Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος, τον τελευταίο μήνα έχουν πληροφορίες για hi-tech μαστροπούς οι οποίοι σπρώχνουν στα κρεβάτια εύπορων Ευρωπαίων που διαθέτουν κωδικούς συγκεκριμένου site γνωστές Ελληνίδες...

Πώς να μείνεις συνδεδεμένος όταν πέφτει το ίντερνετ

Μπαίνοντας σε e-mail, facebook, twitter αλλά και στην αναζήτηση...

Δημιουργώντας με ξύσματα μολυβιών!

perierga.gr - Δημιουργώντας σκίτσα με ξύσματα μολυβιών!Η Marta Altés γεννήθηκε και μεγάλωσε στη Βαρκελώνη, όπου σπούδασε γραφιστική, «μια αγαπημένη δημιουργική τέχνη», όπως λέει η ίδια. Εργάστηκε ως εικονογράφος και σχεδιάστρια σε διάφορα περιοδικά και παιδικά βιβλία και όλη της τη ζωή μέχρι σήμερα την πέρασε πάνω από ένα χαρτί, «να σχεδιάζω ατελείωτες ώρες με πολύχρωμα μολύβια».

Είμαι Φυλακισμένος Σε Ένα Γυναικείο Σώμα

Μπορεί η ταυτότητα να γράφει γυναικείο όνομα, ωστόσο ζει σαν άνδρας.

Νέα δίαιτα: Χάστε λίπος από την κοιλιά με τις σωστές τροφές!

stomach-diet

Το λίπος στην κοιλιά είναι και το πιο επίμονο. Θέλει λοιπόν ειδικούς διατροφικούς χειρισμούς για να καεί αποτελεσματικά. Οι διαιτολόγοιΕιρήνη και Νάσια Πασχαλέρη σας αποκαλύπτουν τα μυστικά τους.





Ποιοι έχουν πιο ευαίσθητο δέρμα;

Είναι γνωστό ότι οι κοκκινομάλληδες και οι ανοιχτόχρωμοι γενικά διατρέχουν μεγαλύτερο κίνδυνο να αναπτύξουν καρκίνο του δέρματος, επειδή έχουν λιγότερη «φυσική προστασία» στις βλαβερές ακτίνες του ήλιου.

Η νέα καταιγίδα Φρανκεστάιν μπορεί να εμποδίσει Αμερικάνικες εκλογές

Βρήκα ένα μαμούθ στην αυλή μου, και θα το κρατήσω

Εκεί που άλλοι στο σαλόνι, πάνω από το σύνθετο έχουν συλλογή με κρυστάλλινα ποτήρια και σεμεδάκια της γιαγιάς ένας αγρότης στην αγροτική Αϊόβα έχει μια μυστική συλλογή από απολιθώματα μαμούθ που βρήκε στην αυλή του.
Ο Τζόν , ένας απλός αγρότης στην…

Μουσείο Τσαγιού μέσα σε… τσαγιέρα!


perierga.gr - Μουσείο Τσαγιού μέσα σε... τσαγιέρα!Η πόλη Meitan στην Κίνα είναι γνωστή ως η «πρωτεύουσα του πράσινου τσαγιού», η φήμη του οποίου έχει ξεπεράσει τα σύνορα της χώρας. Στο πλαίσιο της παρουσίασης της κινέζικης κουλτούρας γύρω από το τσάι, οι Αρχές της πόλης αποφάσισαν να δημιουργήσουν ένα 

ασυνήθιστο μουσείο.


Δείτε την πιο μεγάλη πισίνα στον κόσμο!! (pics)

Θα σας καταπλήξει.....

Τα μικρά tablet δεν «συγκινούν» τη Microsoft...

Παρά το γεγονός πως αρκετές εταιρείες, όπως η Apple, η Google και η Amazon έχουν αρχίσει να παρουσιάζουν νέες συσκευές με οθόνη 7 ιντσών, η Microsoft αποφάσισε να απέχει από αυτήν την κατηγορία.

Αριστοτέλης Ωνάσης

Ο Αριστοτέλης Ωνάσης, του Σωκράτη και της Πηνελόπης, γεννήθηκε στη Σμύρνη το 1906. Το 1922 ήρθε ως πρόσφυγας στην Ελλάδα και έπειτα από λίγο μετανάστευσε στην Αργεντινή.

Τα πιο παράξενα αντικείμενα που... ισορροπούν!! (pics)

Όσο περίεργο και αν φαίνεται αυτά τα αντικείμενα καταφέρνουν και ισορροπούν!!!Απολαύστε τα πιο "ισορροπημένα" αντικείμενα!!

Οι 100 μεγάλοι Έλληνες όλων των εποχών


Οι 10 Μεγαλύτεροι Έλληνες Όλων των Εποχών αλφαβητικώς:

Η Αθήνα μιας άλλης εποχής

Perierga.gr - Η Αθήνα μιας άλλης εποχήςΗ Αθήνα με τα περίπου πέντε εκατομμύρια κατοίκους και το ατελείωτο τσιμέντο που όλοι γνωρίζουμε δεν ήταν πάντα έτσι. Μερικές μόνο δεκαετίες νωρίτερα η εικόνα ήταν τελείως διαφορετική. Ας δούμε μερικές χαρακτηριστικές φωτογραφίες:

Χωρίζουν ο Γιώργος και η Άντα Παπανδρέου; - Σάλος στους πολιτικούς κύκλους από το πρωί!!!

Χωρίζουν ο Γιώργος και η Άντα Παπανδρέου; Σάλο έχει προκαλέσει από το πρωί στους πολιτικούς και κοσμικούς κύκλους η πληροφορία της εφημερίδας «Παραπολιτικά» ότι ο γάμος του πρώην πρωθυπουργικού ζευγαριού βρίσκεται επί 

Φάντασμα σε αγώνα του Champions League;

Ένα αερικό, μία σκιά ή απλά μία γιαγιά σε λάθος τόπο και χρόνο; ...
Ο,τι και αν είναι τελικά αυτό που αποτύπωσε ο φακός στο Πόρτο-Παρί, δεν είναι φυσιολογική η παρουσία του εκεί.

Εξαντλήθηκε στην ελληνική αγορά το iPhone 5

Ενάμιση περίπου μήνα μετά την επίσημη παρουσίαση του, το iPhone 5 κυκλοφόρησε και στην Ελλάδα αλλά εξαντλήθηκε σχεδόν αμέσως. Σε αυτό συνέβαλε και το γεγονός ότι τα καταστήματα φοβούμενα την οικονομική κρίση δεν προμηθεύτηκαν μεγάλο αριθμό συσκευών.

Το αποκαλυπτικό ατύχημα της Ελένης που έφερε σε δύσκολη θέση τον σκηνοθέτη


Τι έδειξαν οι κάμερες και πώς αποστόμωσε τον Σταύρο
Ζερβάκη η Ελένη Μενεγάκη; Δείτε το βίντεο...

Το έδαφος του Άρη μοιάζει με εκείνο της Χαβάης!

perierga.gr - Το έδαφος του Άρη μοιάζει με εκείνο της Χαβάης!Αναπάντεχα είναι τα πρώτα αποτελέσματα των αναλύσεων του εδάφους του Άρη από το Curiosity, τον ρομποτικό εξερευνητή που βρίσκεται στον 

Δύσκολες ώρες για τον Σεφερλή.!!!

3:26 μ.μ. Δύσκολες ώρες περνάει ο Μάρκος Σεφερλής και η οικογένεια του.

Η απάτη της οικολογίας!!! (βίντεο)

Δεν σου λέμε να μην είσαι οικολόγος. Σου προτείνουμε απλά να το ξανασκεφτείς λιγάκι... Είναι το μεγαλύτερο trend της τελευταίας δεκαετίας και βάλε. Trend είπα ε; Κάνε select τη λέξη, πάτα delete και...

Πέθανε Ο Φώτης Μπαλόπουλος Της ΑΕΚ

Φτωχότερη είναι από σήμερα η οικογένεια της ΑΕΚ, καθώς άφησε την τελευταία του πνοή…

Τα ιστορικότερα σύγχρονα ταξίδια

Perierga.gr - Τα μεγαλύτερα «άλματα» της ανθρωπότηταςΑπό την προσσελήνωση μέχρι και την κατάκτηση του Όρους Έβερεστ, η ανάγκη του ανθρώπου να αψηφά τα φυσικά του σύνορα δεν γνωρίζει όρια…
Ο άνθρωπος ποτέ δεν έμενε «στα αβγά του», ανέκαθεν προσπαθούσε να αγγίξει το άπιαστο, να βιώσει το ακατόρθωτο, να πετύχει το αδύνατο.

Οι 100 προσωπικότητες που επηρεάζουν με τις αποφάσεις τους την παγκόσμια οικονομία. Σαμαράς No 13!

Στην 13η θέση της λίστας του περιοδικού “Worth” με τους 100 πιο ισχυρούς παράγοντες της παγκόσμιας οικονομίας «φιγουράρει» το όνομα του Έλληνα 

Γιατί οι σημερινές 30άρες τα φτιάχνουν με μικρότερους;!!!

Τα νούμερα δεν έχουν καμία σημασία τελικά. Αρκεί να υπάρχει επικοινωνία!...
Πλησιάζεις τα 30, έχω πατήσει τα τριάντα, τα...
έχει περάσει λίγο...

Δείτε την σωσία της Angelina Jolie!! (pics)

Η ομοιότητα είναι απίστευτη!!Δείτε τις παρακάτω εικόνες...

Νεκρός σε τροχαίο διάσημος τραγουδιστής (pics)

Θανάσιμη αποδείχτηκε η βόλτα με τη μηχανή για τον νεαρό τραγουδιστή του heavy metal συγκροτήματος Suicide Silence, ο οποίος σκοτώθηκε το βράδυ της Πέμπτης στο Χάντινγκτον Μπιτς της Καλιφόρνιας, όπως ανακοίνωσε η αστυνομία.

Σε κατάθλιψη οι Έλληνες!

Απαισιόδοξοι για την πορεία της εθνικής οικονομίας, αλλά και για τα προσωπικά τους οικονομικά εμφανίζονται οι Έλληνες, σύμφωνα με την έρευνα του ΕΒΕΑ. Με βάση την ποσοτική έρευνα με τίτλο ''Οικονομικό Βαρόμετρο''οι...

Κι άλλος στην φυλακή

Κι άλλος στην φυλακή
Προφυλακιστέος κρίθηκε μετά την απολογία του στον ανακριτή της υπόθεσης των εταιρειών παρόχων ηλεκτρικού ρεύματος, ο Βασίλης Μηλιώνης, πρόεδρος της HELLAS POWER.

Ή στραβό είναι το δάσος ή στραβά… τα μάτια μας!

Perierga.gr - Ή στραβό είναι το δάσος ή στραβά… τα μάτια μας!Ένα άκρως περίεργο φυσικό τοπίο.
Με τους κορμούς τους περίεργα κυρτωμένους προς το βορρά, αυτά τα δέντρα μοιάζουν σαν να έχουν βγει από το σκηνικό κάποιας ταινίας φαντασίας!

H μπλούζα του "τυπά" που κάνει τον γύρο του διαδικτύου!

Δείτε που φτάνουν κάποιες κοπέλες για να αρέσουν στο Facebook!

Τι το θέλατε το..

photoshop;

Την επόμενη φορά να είστε πιο προσεχτικές..

Γιατί έχουμε γραμμές στις παλάμες των χεριών;

Γιατί έχουμε στα χέρια μας και συγκεκριμένα στις παλάμες μας, γραμμές; Τυχαίο; Που εξυπηρετούνε; Ας δούμε λοιπόν!

Παντελής Παντελίδης:Αυτή είναι η Mαρία Γεωργακάκη που του έχει κλέψει την καρδιά!

Στην τελική ευθεία έχει μπει το σχήμα που θα..
στελεχώσει το νυχτερινό κέντρο Theatro, την βάση του επιχειρηματία Κώστα Μπερτάκη με τον Παντελή Παντελίδη να δηλώνει και να είναι πολύ αγχωμένος.

ΕΙΔΗΣΗ ΒΟΜΒΑ! Συνελήφθη βουλευτής!!!

 Συνελήφθη ο βουλευτής Μιχάλης ΚασσήςΣτη σύλληψη του ανεξάρτητου βουλευτή ...Μιχάλη Κασσή προχώρησε σήμερα το απόγευμα η αστυνομία.
Ο πρώην βουλευτής του ΠΑΣΟΚ συνελήφθη, ενώ βρισκόταν εντός της γαλακτοβιομηχανίας ΔΩΔΩΝΗ που τελεί υπό κατάληψη από κτηνοτρόφους.

Βλαστοκύτταρα αποκαθιστούν τη χαμένη, λόγω χημειοθεραπεiας, ανδρική γονιμότητα

Αγόρια που χάνουν τη γονιμότητά τους εξαιτίας χημειοθεραπεiας στην οποία υποβάλλονται για την αντιμετώπιση κάποιου παιδικού καρκίνου ίσως θα μπορούν μελλοντικά να παράγουν ξανά υγιή σπερματοζωάρια με χρήση 

Μελιγαλάς 1944... Το μεγάλο "ταμπού" της μεταπολεμικής μας ιστορίας.

Γράφει ο ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΤΡΑΪΑΝΟΥ 
Η αλήθεια για τη μεγαλύτερη και πιο αιματηρή προβοκάτσια, που έγινε ποτέ στην Ελλάδα.