Τρίτη 2 Απριλίου 2013

Γελάστε με την καρδιά σας… για την καρδιά σας

Γελάστε με την καρδιά σας… για την καρδιά σαςΤο γέλιο έχει ευεργετική δράση στην αρτηριακή πίεση και τον καρδιακό ρυθμό
Το γέλιο εκτός από μεταδοτικό είναι και θεραπευτικό. Το γέλιο και μάλιστα το έντονο γέλιο έχει θετική επίδραση στη εγκεφαλική δραστηριότητα και επιπλέον ανακουφίζει από το στρες. Το γέλιο επίσης είναι καλό για την καρδιά.

Πως το άτομο διαμορφώνει τις σεξουαλικές του προτιμήσεις

Γράφει η Γιώτα Ταμτάμη*
Το σεξ είναι ίσως το ισχυρότερο ένστικτο του ανθρώπινου είδους, είναι ένα αγαθό που θα πρέπει να απολαμβάνουν - σχεδόν - όλοι καθώς βοηθάει στην διατήρηση της καλής πνευματικής, ψυχικής και σωματικής υγείας. Υπάρχουν διάφορες κατηγορίες σεξουαλικού προσανατολισμού.

Έτος 1938: Γυναίκα με κινητό στο χέρι ή ταξίδι στο χρόνο;

Ποικίλα σχόλια έχει προκαλέσει βίντεο που απεικονίζει μια γυναίκα να μιλά στο... κινητό, το 1938! Τι αναφέρουν χρήστες του διαδικτύου

Δεν ξανάγινε τέτοια μπουνιά σε διαιτητή!!!VIDEO

ΑΥΤΟ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΟΝΕΣΕ
Οι Μπουλς ηττήθηκαν απ” τους Μάβερικς στο Ντάλας (100-98), αλλά μαζί τους πόνεσε κι ένας διαιτητής, ο οποίος βρέθηκε σε λάθος μέρος τη λάθος στιγμή. Προς το τέλος του ημιχρόνου ο Κάρλος Μπούζερ σκόραρε ένα δύσκολο «γκολ»-φάουλ και θέλησε να πανηγυρίσει αναλόγως. Ένας εκ των….

Τι σημαίνει η μέρα που γεννηθήκατε;

Πέρα από αυτό όμως, που μπορεί να είναι και καθαρή πρόληψη ανάλογα με τον τρόπο που το βλέπει κανείς, η κάθε μέρα της εβδομάδας σημαίνει κάτι για τον... χαρακτήρα του κάθε ανθρώπου.

Beatles album αξίας… 290.500 δολαρίων

beatlesΜια ολόκληρη περιουσία δόθηκε για να αποκτήσει φανατικός θαυμαστής των Beatles το αντίτυπο του «Sgt Pepper’s Lonely Hearts Club Band».

Δύο Έλληνες οι καλύτεροι πιλότοι του ΝΑΤΟ

Τιμητικές διακρίσεις απέσπασαν στελέχη της Πολεμικής Αεροπορίας, στη συμμετοχή τους στο Τακτικό Πρόγραμμα Ηγεσίας του ΝΑΤΟ στο Αλμπαθέτε της Ισπανίας, όπου ένας 

Ιατρικό επίτευγμα! Ρομπότ βοηθά πεζοναύτη να ξαναπερπατήσει!!!!

Ο Logan McDonald κατατάχθηκε στους πεζοναύτες αμέσως μετά το σχολείο. Τον πρώτο μήνα όμως της βασικής του εκπαίδευσης έπαθε εγκεφαλίτιδα, μάλλον από τσίμπημα κουνουπιού.

Ένα καταπληκτικό τρίλεπτο βίντεο! Human Planet

Απολαύστε το!
Αραγε, μένουμε στο ίδιο πλανήτη;
Αναπνέουμε τον ίδιο αέρα;


Η προκλητική φωτογράφηση των αδερφών Dsquared2 σε έναν καθρέφτη και ένα κρεβάτι για το Interview

Τα αδέρφια Dean & Dan Caten, ή αλλιώς οι γνωστοί σε εμάς Dsquared2, έπαιξαν με τις αντιθέσεις, κοίταξαν τον εαυτό τους κατάματα στον καθρέφτη και μίλησαν στο περιοδικό Ιnterview.

Τα λιπαρά ψάρια χαρίζουν χρόνια ζωής στους ηλικιωμένους

Παραπάνω χρόνια ζωής χαρίζει η διατροφή με ψάρια, ιδίως λιπαρά. Οι ηλικιωμένοι που προσλαμβάνουν με τη διατροφή τους 

Όργιο με 500 άτομα! Ποια είναι η χώρα που κατέχει αυτό το ρεκόρ;

Το ρεκόρ για το μεγαλύτερο όργιο που έγινε ποτέ στην ιστορία το κατέχει η Ιαπωνία.

Πώς καθορίζεται η ημερομηνία του Πάσχα;

Το Πάσχα είναι εορτή κινητή και τελείται σε διαφορετική κατ' έτος ημερομηνία, αλλά πάντοτε μετά την εαρινή ισημερία. 

Το Φαινόμενο Της Τηλεκίνησης.

Ακόμα πιο εντυπωσιακό από την τηλεπάθεια είναι το φαινόμενο της τηλεκίνησης ή ψυχοκίνησης.Τα περιστατικά που έχουν καταγραφεί και αποδειχθεί επιστημονικά μοιάζουν πολλές φορές με θαύματα: 

Ο πιο μισητός άνθρωπος στη Ρωσία. Δείτε γιατί...!!!VIDEO

Μπορεί να προκαλεί γέλιο σε εμάς αλλά σκεφτείτε και τα θύματα...

10 σημεία με την καλύτερη… θέα στον κόσμο!

 10 best of σημεία με την καλύτερη θέα στον κόσμο!Από ψηλά η θέα είναι αναμφίβολα ό,τι καλύτερο υπάρχει για να θαυμάσει κάποιος είτε πρόκειται για αστικό είτε για φυσικό τοπίο. 

Το φουτουριστικό πλωτό μπαρ του Τόκυο(pics)

Το ιδανικό μέρος για ποτό!
Τα πλωτά μπαρ μπορεί να ακούγονται ειδυλλιακά, αλλά τις περισσότερες φορές φλερτάρουν επικίνδυνα με το κιτς. Λαμπρή εξαίρεση αποτελεί το φουτουριστικό μπαρ Jicοo στο Τόκυο.

Ρωσία προς τρόικα: «Θα νιώσετε τι σημαίνει ρωσική οργή αν πειράξετε την RCB στην Κύπρο»

"Μην τολμήσετε να πειράξετε την Ρωσική Εμπορική Τράπεζα (RCB) γιατί τότε θα νιώσετε τι σημαίνει ρωσική οργή"!                                                                                       Με αυτή την απροκάλυπτη προειδοποίηση η Ρωσία επεμβαίνει για πρώτη φορά από τότε που υλοποιήθηκε η κατάσχεση των καταθέσεων, μεταδίδει το πρακτορείο RIA Novosti. 

Αναπτύχθηκαν τσιπ που "επισκευάζονται" μόνα τους!!!

Ερευνητές τού Ινστιτούτου Τεχνολογίας της Καλιφόρνια (Caltech) ανέπτυξαν ολοκληρωμένα που "αυτοδιορθώνονται", αφού μπορούν, για παράδειγμα, να "επισκευάσουν" μόνα τους ένα χαλασμένο τμήμα τους.