Σάββατο 9 Φεβρουαρίου 2013

Αγγελικά πλάσματα!!!


Καυτές γυναίκες που θα σας κόψουν την ανάσα!!! Δείτε τις παρακάτω εικόνες και προσπαθήστε να κρατήσετε το χέρι μακριά από το παντελόνι σας!!!

Και τότε αρχίζουν τα ωραία…

Και τότε αρχίζουν τα ωραία…

Τι εσώρουχα θέλει για του Αγίου Βαλεντίνου;

Ας ξεκινήσουμε από τα πολύ βασικά: πρέπει να της πάρεις κάτι για του Αγίου Βαλεντίνου. Γιατί πρέπει, θα μου πεις, αφού θεωρείς ηλίθια, γλυκανάλατη, καταναλωτική και αμερικάνικη 

ΒΙΝΤΕΟ-Απίστευτα “κόλπα” με την μπάλα!!!

ΒΙΝΤΕΟ-Απίστευτα “κόλπα” με την μπάλα

ΔΕΙΤΕ ΤO ΠΡΙΝ ΤΟ ΚΟΨΟΥΝ


ΔΕΙΤΕ ΤO ΠΡΙΝ ΤΟ ΚΟΨΟΥΝ.

Οι 15 πιο... γελοίες ερωτήσεις που μας κάνουν καθημερινά

Κάθε μέρα κατακλυζόμαστε από εκατοντάδες ερωτήσεις...

Τρίτος Παγκόσμιος Πόλεμος - Δείτε αυτό το βίντεο και ενώστε τα κομμάτια του παζλ στην παγκόσμια σκακιέρα σ' αυτά που ζούμε σήμερα...


Αποθηκεύστε το κάπου στον υπολογιστή σας... ίσως το δείτε να επαληθεύεται και μάλιστα πολύ σύντομα...

Φωτογραφίες τραβηγμένες την κατάλληλη στιγμή !!!


Το σωστό timing, κάνει τις παρακάτω φωτογραφίες ξεχωριστές!Προχωρήστε παρακάτω και θα καταλάβετε το γιατί!

Κ. Καστοριάδης: Φιλόσοφος της αυτονομίας και του φαντασιακού


Το έργο του «φιλοσόφου της αυτονομίας», Κορνήλιου Καστοριάδη, με το ασυνήθιστα πολύπλευρο εύρος του, τον καθιστά  έναν από τους μεγαλύτερους στοχαστές του 20ου αιώνα. Αντιπαρατιθέμενος στις κύριες σχολές σκέψης ανέδειξε τον παράγοντα του φαντασιακού στον πυρήνα της ανθρώπινης κοινωνίας.

Άγρια επίθεση του Αντώνη Κανάκη στην Ελένη Μενεγάκη

Με την Ελένη Μενεγάκη και τη θεματολογία της εκπομπής της ασχολήθηκαν στο Ράδιο Αρβύλα, ο Αντώνης Κανάκης και η παρέα του.

VIDEO: Η πιτσιρίκα που έκανε το λιοντάρι...έξαλλο!

Η εικόνα του εντυπωσιακού λιονταριού που στην κυριολεξία θα έκανε την πιτσιρίκα μια χαψιά αν δεν μεσολαβούσε το τζάμι ασφαλείας, πραγματικά...κόβει την ανάσα.

Πολυτελή ρολόγια για λίγους…!



Τα ρολόγια αυτά είναι εκπληκτικά αριστουργήματα. Δεν αποτελεί έκπληξη ότι κάποια είναι εκθέματα μουσείων.

ΤΟ "ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΟ ΤΑΤΟΥΑΖ" ΘΑ ΕΝΤΟΠΙΖΕΙ ΤΙΣ ΙΑΤΡΙΚΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ. ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΠΡΟΟΙΜΙΟ ΤΟΥ "ΘΗΡΙΟΥ"???



Ακούγεται σαν κάτι από το βιβλίο του Τζώρτζ Οργουελ, 1984, όμως οι επιστήμονες έχουν σαν κράχτη μια σημαντική ανακάλυψη στον τομέα της Ιατρικής. Έχετε ακούσει ότι το "ηλεκτρονικό τατουάζ" είναι πλήρως εξοπλισμένο με την ικανότητα να παρακολουθεί ζωτικά σημεία των ασθενών

Πτυσσόμενο… σκούτερ-βαλίτσα!!!

Η έλλειψη χώρων στάθμευσης αλλά και ο τυχαίος και συχνά ανορθόδοξος τρόπος που επιλέγουν οι μοτοσικλετιστές να σταθμεύσουν τα μηχανάκια τους στους δρόμους και τα 

Μπασκετμπολίστας από… κούνια!

Μπασκετμπολίστας από… κούνια!                                                                                                          goodkastoria.gr

O Titus δεν έχει καλά καλά μάθει να περπατάει ωστόσο δείχνει μια ιδιαίτερη έφεση στο να βάζει τη μπάλα στα καλάθια. Είναι το αγαπημένο του παιχνίδι και η οικογένειά του κατέγραψε μερικές από τις καλύτερες στιγμές του σε ένα υπέροχο βίντεο. Ο μικρός πρωταγωνιστής ήταν στις σκηνές του βίντεο είναι από 18 έως 24 μηνών!

Τα τραγούδια της εβδομάδας 02/02-/08/02-2013

song-of-the-week-tralala

Τα πιο φρέσκα κομμάτια, όλα τα νέα τραγούδια, promo, singles, Ελληνικά και ξένα που παρουσιάσαμε και προτείναμε της εβδομάδας που μας πέρασε συγκεντρωμένα, για να τα θυμηθούμε ξανά, εδώ:

Βάλτε φωτιά στις θερμίδες

Κάψτε πολλές θερμίδες με αυτή την κυκλική προπόνηση που 

ΣΟΚ! Πήγε να βγάλει φωτο σε ράγες τρένου και... ΔΕΙΤΕ ΤΙ ΈΓΙΝΕ!

Από θαύμα σώθηκε μια νεαρή Κινέζα, που τη χτύπησε τρένο, ενώ πόζαρε καθισμένη στις ράγες! Η φοιτήτρια πήγε με ένα φίλο της να βγάλουν φωτογραφίες στις σιδηροδρομικές γραμμές, σε επαρχιακή περιοχή της κεντρικής Κίνας.

Πώς συνδέεται το διαζύγιο με το αλκοόλ

Ταιριάζετε αν πίνετε το ίδιο…

Φέτα: του στυλ… φτιάξε το μόνος σου!

                                                                                                                                                http://www.goodkastoria.gr/
Η οικονομική κρίση ήρθε και έμεινε, και όλα τα τηλεοπτικά κανάλια δείχνουν μαγειρικές, με συνήθως απλά υλικά.Κάνετε μια προσπάθεια να εκπλήξετε τους καλεσμένους με μια σπιτική φέτα από τα χεράκια σας.

Αρχαιοελληνική ράτσα σκύλου ζει αλλά κινδυνεύει!



Κτηνίατροι που μελέτησαν την «αλωπεκή» ή «αλεπουδίτσα», μια μικρόσωμη φυλή σκύλων που είναι γνωστή από απεικονίσεις της αρχαιότητας, υποστηρίζουν ότι αυτή η ράτσα των Πελασγών επιζεί ως σήμερα σε μικρούς πληθυσμούς, κυρίως στη Βόρεια Ελλάδα.

Tο "κλειδί" για γερό ανοσοποιητικό!!!

Οι επιστήμονες υποστηρίζουν ότι έχουν πλέον αποκτήσει μια ξεκάθαρη εικόνα για το πως ο ψευδάργυρος μπορεί να ενισχύσει το ανοσοποιητικό μας σύστημα.

Τι παγίδες κρύβει το υποχρεωτικό πλέον ψηφιακό σήμα; Γιατί τόση βιασύνη;

Ήδη πέρασαν κάποιοι μήνες. Τα διαφημιστικά "σπότς" ήταν βροχή και μας "ζάλισαν" με εκείνα

Φαινόταν η... τέλεια γυναίκα

Η αποκάλυψη όμως άλλαξε τα δεδομένα...

Σοκάρει η εικόνα του Σουλεϊμάν στο Νεκροκρέβατο!

Όλα τα ωραία κάποτε τελειώνουν. Και μπορεί στην Ελλάδα η πλοκή της σειράς να είναι ακόμη στην αρχή ωστόσο στην Τουρκία προβλήθηκε το..

Eμφανίζονται σταυροί μέσα στην Αγιά Σοφιά!

Απίστευτο φαινόμενο στο ναό της Κωνσταντινούπολης...

Επιστήμονες ανακάλυψαν πώς το σώμα μπορεί να πολεμήσει μόνο του τον καρκίνο!

Μια καινοτόμα ανακάλυψη έκαναν επιστήμονες του Πανεπιστημίου της Πενσιλβάνια για τοπώς το σώμα μπορεί να καταστρέψει από μόνο του τους καρκινοειδής όγκους.

Πανέμορφο ναυάγιο σε λίμνη!

Βρίσκεται σε βάθος μόλις 6 μέτρων στα πεντακάθαρα νερά της λίμνης Χιούρον, στο Tobermory της επαρχία του Οντάριο στον Καναδά. Το Sweepstakes ήταν μια σκούνα που μετέφερε κάρβουνο στην περιοχή των Μεγάλων Λιμνών, και βυθίστηκε το 1885, μόλις 18 χρόνια μετά την κατασκευή του.

Η γάτα αντικαθιστά το σίδερο στη Monopoly

Η γάτα αντικαθιστά το σίδερο στη Monopoly

Κάποιοι μπορεί να στεναχωρηθούν, κάποιοι άλλοι πάλι να χαρούν από τους λάτρεις του παγκόσμιου παιχνιδιού Monopoly, αφού ένα από τα πιόνια του, και συγκεκριμένα το σίδερο, θα αντικατασταθεί από μια γάτα.