Δευτέρα 3 Σεπτεμβρίου 2012

ΔΕΙΤΕ: Μπορείτε να καταλάβετε τι συμβαίνει σε αυτή την εικόνα;

Ωραία η φωτογραφία δεν λέμε, άλλα κάτι παράξενο συμβαίνει Μπορείτε να καταλάβετε τι; ...

Αυτές ακούνε μουσική, εμείς την ...ακούμε! (photos)

Έχουν τα ακουστικά στ' αυτιά, ακούνε την αγαπημένη τους μουσική και δεν τους καίγεται καρφί για τις ταχυπαλμίες που προκαλούν σ' αυτούς που τις "χαζεύουν". Απολαύστε αυτή τη νέασυλλογή και ...ακούστε τη, κανονικά.

Δείτε πώς είναι σήμερα οι πρωταγωνιστές της σειράς «Ζήνα»

Οκτώ κύκλους επεισοδίων έκανε η δημοφιλής σειρά «Ζήνα», με πρωταγωνίστρια την ομώνυμη πολεμίστρια την οποία ενσάρκωσε με μεγάλη επιτυχία η Λούσι Λόουλες...

New project: «Βιολογικά» παραθυρόφυλλα!

perierga.gr - New project: "Βιολογικά" παραθυρόφυλλα!Οι Nicolas Barreau και Jules Charbonnet είναι δύο ευφάνταστοι σχεδιαστές από το Παρίσι, οι οποίοι δημιουργούν χρηστικές κατασκευές προκειμένου να «εμπλουτίσουν» διάφορους αστικούς χώρους με περισσότερο πράσινο.

«Παρακαλώ, προσλάβετε τη γυναίκα μου!»…

perierga.gr - "Παρακαλά, προσλάβετε τη γυναίκα μου!"Ο Brandon Stuard βρήκε έναν πρωτότυπο τρόπο για να προβάλλει τα… επαγγελματικά προσόντα της συζύγου του, προκειμένου να τη βοηθήσει να βρει δουλειά, παρακινώντας παράλληλα τους επίδοξους

Τα καλύπτουν μεν... προκαλούν δε!

Απολαύστε ένα ακόμη μέρος της σειράς φωτογραφιών με κορίτσια που δεν φοράνε σουτιέν αλλά ξέρουν να καλύπτουν τα επίμαχα σημεία χρησιμοποιώντας τα χέρια τους... Το αποτέλεσμα καλύτερο κι από γυμνό... Αν αμφιβάλλετε, δείτε και μόνοι σας...

Ανακάλυψαν μεσαιωνικό πηγάδι στο σαλόνι τους!

perierga.gr - Ανακάλυψαν ένα μεσαιωνικό πηγάδι στο σαλόνι τους!Όταν το πάτωμα του σαλονιού τρίζει ή οι ξύλινες σανίδες στο δάπεδο «βουλιάζουν» ξαφνικά καλό θα ήταν να ρίξετε μια πιο προσεκτική ματιά στο σημείο και να μην σκεφτείτε αμέσως ότι πρόκειται για κατασκευαστικό λάθος ή αμέλεια του… 

Πόσο μπορείς να αντέξεις σε ένα μπλε σπίτι;

perierga.gr - Το πείραμα του "μπλε σπιτιού"!Ο ιδιόμορφος Αυστριακός αρχιτέκτονας Peter Kaschnig αποφάσισε να πραγματοποιήσει ένα παράξενο ψυχολογικό πείραμα με σκοπό να καταδείξει ότι η μονοχρωμία σε έναν χώρο επηρεάζει την ψυχολογία των ανθρώπων και λειτουργεί ανασταλτικά όσον αφορά στην παραμονή τους για αρκετό χρόνο στο εσωτερικό του.

Μόδα του... πεζοδρομίου!

Πού να μη ντύνονταν

Τζούλια Αλεξανδράτου: Δείτε την…πριν και μετά την πλαστική στη μύτη!

Από μικρή ξετρέλανε τον φακό! Ξεκίνησε το μόντελινγκ στα 15 και όλοι την λάτρευαν..

«Η Ελλάδα κατέρριψε τουρκικό μαχητικό στο Αιγαίο»

Με 16 χρόνια καθυστέρηση παραδέχτηκε η Άγκυρα
επισήμως, ότι το μαχητικό F-16 που είχε πέσει στο Αιγαίο, τον Οκτώβριο του 1996, είχε καταρριφθεί από ελληνικούς πυραύλους.

Δύο άνδρες αποπειράθηκαν να βιάσουν νεαρή γυναίκα στο ΚΤΕΛ Αχαΐας…και τους έσφαξε!

Δύο άνδρες νεαρής ηλικίας, το απόγευμα της Παρασκευής, αποπειράθηκαν να βιάσουν μία νεαρή γυναίκα, την ώρα που βρισκόταν στις τουαλέτες του υπεραστικού ΚΤΕΛ Αχαΐας.

Να τι μπορούν να δουν τα μάτια σας σε ένα super market... (pics)

Οι άνθρωποι αυτοί έχουν βαλθεί να μας τρελάνουν. Δείτε τις εικόνες και θα καταλάβετε...
 

15 δημιουργικές αντικαπνιστικές διαφημίσεις!

perierga.gr - 15 δημιουργικές αντικαπνιστικές διαφημίσεις!Σε ολόκληρο τον κόσμο υπάρχει μια τεράστια αντικαπνιστική εκστρατεία εν εξελίξει τόσο από τις κυβερνήσεις όσο και από φορείς της Υγείας. Με διαφημίσεις κατά του καπνίσματος, με προειδοποιητικά σήματα πάνω στα πακέτα, με απαγόρευση σε κλειστούς και 

Το σχήμα του ποτηριού επηρεάζει πόσο θα πιούμε!

perierga.gr - Το σχήμα του ποτηριού επηρεάζει πόσο θα πιούμε!Το σχήμα του ποτηριού πιθανώς είναι το τελευταίο που σκέφτεστε όταν πίνετε ένα ποτό. Ωστόσο, επιστήμονες από το Πανεπιστήμιο του Μπρίστολ ανακάλυψαν πως επηρεάζει την ταχύτητα με την οποία θα καταναλώσουμε το ποτό μας.

Ο Λευκός Οίκος παρασκευάζει… μπίρα!

perierga.gr - Ο Λευκός Οίκος παρασκευάζει... μπίρα!Εκτός από την απαίτηση για «τέσσερα ακόμα χρόνια», το κοινό των προεκλογικών ομιλιών του Μπαράκ Ομπάμα ζητά πλέον και… «τέσσερις ακόμα μπίρες» («four more beers»), μετά την αποκάλυψη ότι ο Λευκός Οίκος παρασκευάζει τη δική του μπίρα. Την είδηση έδωσε ο ίδιος ο πρόεδρος και τώρα -κατόπιν… λαϊκής απαίτησης- η επίσημη ιστοσελίδα του Λευκού Οίκου δίνει λεπτομέρειες για τη… ζυθοποιία που λειτουργεί στις κουζίνες του.

Πώς μπορείς να μειώσεις τη χοληστερίνη φυσικά

Tα τελευταία χρόνια ολοένα και περισσότερο γίνεται λόγος για την κακή χοληστερόλη και τις βλαβερές συνέπειες που προκαλεί στην υγεία μας. Μάλιστα, σύμφωνα με επιστημονικές έρευνες, τα κρούσματα των ανθρώπων που αποκτούν υψηλά επίπεδα χοληστερόλης αυξάνονται κάθε χρόνο με ταχύτατους ρυθμούς.