Τρίτη 10 Δεκεμβρίου 2013

Μην πετάτε τα παλιά βερνίκια νυχιών… είναι θαυματουργά !!

diaforetiko.gr : dialexte to katallilo verniki nyxion 600x421 Μην πετάτε τα παλιά βερνίκια νυχιών... είναι θαυματουργά !!Εάν έχετε μπουκάλια με βερνίκια νυχιών στο συρτάρι σας και τα κρατάτε χρόνια….
Τότε ίσως δεν γνωρίζετε ότι υπάρχουν πολλοί τρόποι για να τα χρησιμοποιήσετε εκτός από το να διακοσμήσετε τα νύχια σας. Δείτε τις χρήσεις για το βερνίκι νυχιών που θα σας βοηθήσουν με τις καθημερινές δουλειές του σπιτιού!  

Κουκλάρα μπήκε σε ανδρικές τουαλέτες κατά λάθος και δείτε τι έγινε [ΒΙΝΤΕΟ]

Απίθανη φάρσα...


Αγγελική Ηλιάδη: “Ο Νότης είναι η μεγάλη μου αδυναμία”

aggeliki-iliadiΜάθετε όλα όσα είπε αλλά και τα τραγούδια που διάλεξε η αγαπημένη τραγουδίστρια στην Εβδομάδα Ελληνικής Μουσικής 2013.
Λίγο μετά τις 15:00 μ.μ. η φωνή της Αγγλικής Ηλιάδη ακούστηκε από τη συχνότητα του Sfera 102,2. H τραγουδίστρια βρέθηκε στο κέντρο της Κηφισιάς και πραγματοποιήσε τη δική της μουσική εκπομπή για μια ώρα έχοντας στο πλευρό της τη Ελένη Κολοκοτρώνη αλλά και την Γιώτα Τσιμπρικίδου. Η εκπομπή ξεκίνησε αλλά και έκλεισε με το ίδιο τραγούδι που δεν είναι άλλο από το καινούριο τραγούδι της Αγγελικής Ηλιάδη, “Τα Παράπονα μου”.

Ρωμαϊκά όργια: Αυτές ήταν οι 10 χειρότερες διαστροφές των αυτοκρατόρων της αρχαίας Ρώμης

Σεξουαλικά όργια και κακοποιήσειςΗ φράση «Ρωμαϊκό όργιο» δεν έχει προκύψει τυχαία, αφού οι αρχαίοι Ρωμαίοι αξιωματούχοι φημίζονταν για τις διαστροφές τους. Ωστόσο ορισμένοι αυτοκράτορες κυριολεκτικά ξεπέρασαν κάθε προηγούμενο, μένοντας στην ιστορία για την ακόλαστη φήμη τους.
Ευνουχισμοί, αιμομιξίες, παιδεραστία και πορνεία ήταν σχεδόν καθημερινότητα στο μενού των αυτοκρατόρων, σύμφωνα με τα ιστορικά στοιχεία που παρουσιάζονται στο βιβλίο «Η σεξουαλική ζωή των Ρωμαίων Αυτοκρατόρων» του Αγγλοαμερικανού ιστορικού και συγγραφέα Νάιτζελ Κάοθορν.
Ακολουθούν οι 10 χειρότερες διαστροφές από την αρχαία Ρώμη για πραγματικά γερά νεύρα: