Τρίτη 9 Απριλίου 2013

Οι Ντόγκον και το μυστήριο του Σειρίου!!!

Στο νότιο Μαλί (πρώην Γαλλικό Σουδάν), νότια του ποταμού Νίγηρα, ζει μια φυλή περίπου 100,000 ατόμων, που την αποτελούν φτωχοί αγρότες, οι Ντόγκον. Οι σπηλιές των βουνών Χομπορί στην περιοχή Μόπτι είναι οι κατοικίες τους, ενώ οι κοντινότερες πόλεις είναι το Τιμπουκτού στα βόρεια και η πρωτεύουσα της Άνω Βόλτας Ουαγκαντούγκου στο νότο. 




Ο εγκέφαλος επαναπροσδιορίζει την όρεξη

orexh egefalosΜέχρι σήμερα πιστευόταν ότι νευρικά κύτταρα του εγκεφάλου τα οποία συνδέονται με τη ρύθμιση της όρεξης παράγονται εξ ολοκλήρου κατά τη διάρκεια της εμβρυϊκής ανάπτυξης στη μήτρα και ο αριθμός τους δεν μπορεί να αλλάξει. 




ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ ! Δείτε το μεγάλο μυστικό της Αλεξάνδρειας του Μ.Αλεξάνδρου!

Οι Ιταλοί αρχαιοαστρονόμοι δρ. Τζούλιο Μάλι και Λουίζα Φέρο του Πολυτεχνείου του Μιλάνο υποστηρίζουν σε πρόσφατη δημοσίευσή τους ότι η αρχαία..
πόλη της Αλεξάνδρειας της Αιγύπτου είχε χτιστεί κατά τέτοιο τρόπο, ώστε να ευθυγραμμίζεται με τον Ήλιο την ημέρα της γέννησης του Μεγάλου Αλεξάνδρου. 




Διάγνωση ασθενειών μέσω της αναπνοής

anapnoh test asueneies diagnoshΣε μελέτη τους στην επιθεώρηση «PloS ONE», ερευνητές του Ελβετικού Ομοσπονδιακού  Ινστιτούτου Τεχνολογίας στη Ζυρίχη υποστηρίζουν ότι η αναπνοή μας μπορεί να είναι εξίσου χρήσιμη στη διάγνωση ασθενειών με το αίμα ή τα ούρα.  




Πρόγραμμα επιδοτούμενης κατάρτισης και απασχόλησης 35.000 ανέργων

«Επιταγή εισόδου στην αγορά εργασίας για άνεργους νέους ηλικίας έως 29 ετών». Πρόκειται για ένα νέο πρόγραμμα που έχει στόχο να ενισχύσει τους νέους και την επιχείρηση που απειλούνται άμεσα από το υφιστάμενο οικονομικοκοινωνικό περιβάλλον, με ανεργία και παύση της επιχειρηματικής δραστηριότητας αντίστοιχα.



Πρόγραμμα υπολογιστή διορθώνει γραπτά φοιτητών

Μια ακόμη αρμοδιότητα που μέχρι σήμερα ανήκει στους εκπαιδευτικούς, δεν αποκλείεται να περάσει στο μέλλον στα «χέρια» των ηλεκτρονικών υπολογιστών. Ο λόγος για τη διόρθωση γραπτών, μια διαδικασία που μέχρι σήμερα τουλάχιστον είχαν υπό την ευθύνη τους αποκλειστικά οι εκπαιδευτικοί. 



Ο Robbie Williams γυμνός στη σκηνή;

robbieΗ περιοδεία του Robbie Williams έχει ήδη ξεκινήσει και οι εκπλήξεις διαδέχονται η μία την άλλη!





Δημιούργησαν σοκολάτα με βιταμίνες!

perierga.gr - Σοκολάτα με βιταμίνες δημιούργησαν οι επιστήμονες!Βρετανοί ερευνητές ανακάλυψαν μια νέα τεχνική για να δημιουργούν σοκολάτα που να περιέχει τα μισά λιπαρά από ό,τι τώρα και, στη θέση τους, να ενσωματώνουν υγιεινά συστατικά, όπως φρουτοχυμό και βιταμίνη C. Αν οι εταιρείες παραγωγής σοκολάτας υιοθετήσουν τη νέα μέθοδο, η σοκολάτα, ιδίως η μαύρη, που ήδη θεωρείται ότι κάνει καλό στην υγεία αν καταναλώνεται με μέτρο, θα γίνει ακόμα πιο υγιεινή. 



Aποκάλυψη: Το ιστορικό νησί Σκορπιός του Ωνάση πουλήθηκε σε Ρώσο μεγιστάνα

Φωτογραφία για Aποκάλυψη: Το ιστορικό νησί Σκορπιός του Ωνάση πουλήθηκε σε Ρώσο μεγιστάναΕνα νησί μυθικό -κυρίως εξαιτίας των ιδιοκτητών του- ο Σκορπιός φαίνεται πως ύστερα από μακρά περίοδο σιγής θα επιστρέψει δυναμικά στο προσκήνιο, αφού πουλήθηκε σε Ρώσο δισεκατομμυριούχο, όπως γράφει η Σίβυλλα.



Το Λογισμικό Σάρωσης του ανθρώπινου εγκεφάλου για εξαγωγή ευαίσθητων πληροφοριών σύντομα θα είναι πραγματικότητα

Απόδοση: Ελλήνων Αφύπνιση

Στο εγγύς μέλλον θα είναι δυνατό να εξαχθούν ευαίσθητες πληροφορίες με τη βοήθεια του λογισμικού εισβολής ή υποκλοπής του εγκεφάλου.



H φωτογραφία του νέου πολυαναμενόμενου iPhone;(photos)

Δείτε τις φωτογραφίες που διέρρευσαν...