Δευτέρα 14 Οκτωβρίου 2013

Αποκωδικοποίηση του νεου χαρτονομίσματος των 100 δολαρίων!!!VIDEO

Στο βίντεο που ακολουθεί αποκρυπτογραφείται το νέο χαρτονόμισμα των 100 δολαρίων και το νέο χαρτονόμισμα των 10 δολαρίων. 

Μήπως αυτά τα χαρτονομίσματα παρουσιάζουν μια πυρηνική επίθεση στη Νέα Υόρκη και ένα παλιρροϊκό κύμα;

ΥΠΕΞ: "Μας "χτύπησαν" οι Anonymous" - Τι κατόρθωσαν να "πάρουν"

ΥΠΕΞ: `Μας `χτύπησαν` οι Anonymous` - Τι κατόρθωσαν να `πάρουν`Το υπουργείο Εξωτερικών επιβεβαιώνει ότι έπεσε θύμα των Anonymous. Με ανακοίνωσή του το ΥΠΕΞεπισημαίνει ότι το υλικό που κατόρθωσαν οι Anonymous να πάρουν έχει να κάνει με “υλικό που ανταλάσσεται μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου”.

Η ανακοίνωση του ΥΠΕΞ:

OPENING BOUDOIR & PHOTOGRAPHY PARTY KANE LIKE>>>>>>>>>>>>
















Το Κινέζικο φυτό lei gong teng σκοτώνει τον καρκίνο.

Το Κινέζικο φυτό lei gong teng σκοτώνει τον καρκίνο. Το κρυβουν γιατι ειναι..ΤΣΑΜΠΑΓνωστό ως η «βροντή του θεού της αμπέλου» ή lei gong teng, το κινεζικό φυτό έχει ενσωματωθεί στην κινεζική ιατρική και έχει χρησιμοποιηθεί για αιώνες για την αποκατάσταση, υπό ορισμένες προϋποθέσεις όπως η ρευματοειδής αρθρίτιδα. Σύμφωνα με τη νέα έρευνα από το Πανεπιστημίου του Τεκτονικού Κέντρου για τον Καρκίνο στην Μινεσότα www.cancer.umn.edu, η ένωση των φυτών δεν οδήγησε σε κανένα σημάδι όγκου μετά από μια περίοδο 40 ημερών - ακόμη και μετά τη διακοπή της θεραπείας.

Βόλτα στο μουσείο της Lamborghini

Βόλτα στο μουσείο της LamborghiniΑν ο Πύργος του Άιφελ, το Burj Khalifaκαι οι εγκαταστάσεις του CERN δε σου είναι αρκετά, τώρα το Google Street View σου δίνει τη δυνατότητα να επισκεφθείς και το μουσείο της Lamborghini. 

Η γεύση του ουίσκι αλλάζει ανάλογα πού το πίνεις!

Δίπλα στο τζάκι, με θέα το χιονισμένο βουνό ή στο μπαρ ακούγοντας μουσική, το ουίσκι αφήνει άλλες γευστικές νότες στον ουρανίσκο!
Το ουίσκι δεν έχει πάντα την ίδια γεύση, ακόμα κι αν είναι η ίδια μάρκα. Η γεύση του αλλάζει ανάλογα με το πού το πίνει κανείς, σύμφωνα με μια νέα βρετανική επιστημονική έρευνα, η οποία έδειξε ότι το περιβάλλον παίζει καθοριστικό ρόλο για το πώς κάποιος αντιλαμβάνεται το ποτό του και πόσο του αρέσει. Οι ερευνητές, με επικεφαλής τον καθηγητή περιβαλλοντικής ψυχολογίας Τσαρλς Σπενς του πανεπιστημίου της Οξφόρδης, που έκαναν τη σχετική δημοσίευση στο εξειδικευμένο περιοδικό «Flavour» (Γεύση), σύμφωνα με το Science, πειραματίστηκαν με πάνω από 400 εθελοντές, 

Περίεργες πληροφορίες για το ανθρώπινο σώμα.

Το ανθρώπινο σώμα έχει μια πολυσύνθετη δομή, με λειτουργίες που ακόμη και έπειτα από αμέτρητα χρόνια ιατρικής εξέλιξης, φαντάζουν παράξενες.

Λένε, ότι ένας κοινός άνθρωπος χρησιμοποιεί μόλις το 10% του εγκεφάλου του, ενώ το υπόλοιπο 90% παραμένει σχεδόν ανεξερεύνητο.

Τι άλλο δε γνωρίζουμε για το ανθρώπινο σώμα;

ΣΥΓΚΛΟΝΙΣΤΙΚΟ. ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΟ ΚΑΙ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΟ ΚΑΙ ΣΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΙΝΤΕΡΝΕΤ.

«...Η δασκαλα μας σημερα, μας ρωτησε πως περασαμε το καλοκαιρι και όλα τα παιδια ειχαν να της πουνε πολύ ωραια πραγματα από τα μερη που

πηγανε διακοπες εφετος, εκτος από κανα δυο, που οι γονεις τους δεν ειχανε λεφτα και δεν πηγανε διακοπες αλλα καθισανε εδώ και πηγαινανε για μπανιο με τα πουλμαν του Χαλουλου, με τα οποια πηγαινει και η γιαγια μου, όχι για να κανει μπανιο αλλα για να κανει λεει αμμολουτρα, να της περασει η μεση της που την ποναει.

Το γράμμα του πεθερού στον μέλλοντα γαμπρό του που σαρώνει το διαδίκτυο !

Άνθρωποι είμαστε και σφάλματα κάνουμε!
«Αγαπητέ Νώντα:

Δεν μπορώ να κοιμηθώ από τότε που διέλυσα τον αρραβώνα σου με την κόρη μου. Θα μπορέσεις να με συγχωρέσεις; Η αλήθεια είναι ότι ήμουν υπερβολικά αρνητικός σχετικά με το πανκ κούρεμά σου, τα τατουάζ και το σκουλαρίκι στη μύτη σου.

Κάτι δεν πάει καλά με αυτόν τον Dj! [ΒΙΝΤΕΟ]

Δείτε το μέχρι το τέλος για να δείτε τι πάει στραβά...