Κυριακή 24 Μαρτίου 2013

Αυτές είναι οι περιοχές όπου ζουν οι πιο ευτυχισμένοι άνθρωποι του κόσμου

Τις τέσσερις περιοχές του κόσμου που χαρακτηρίζονται
, σύμφωνα με ερευνητές, ως «οι πιο χαρούμενες»  καταγράφει ο Νταν Μπούτνερ του National Geographic στο.. βιβλίο του «Thrive: Finding Happiness the Blue Zones Way».

Φωτογραφίες από το ακριβότερο διαμέρισμα του Λονδίνου

Το ακριβότερο κτίριο του Λονδίνου βρίσκεται φυσικά στο Hyde Park. Αν σας περισσεύουν... 
πάνω από 83,14 εκατομμύρια ευρώ, τότε μπορείτε να κάνετε την κίνηση «ματ» και να επενδύσετε στην αγορά ακινήτων της περιοχής.

Συγκλονιστικό βίντεο:Μια φωτογραφία κάθε μέρα στη χειρότερη χρονιά της ζωής της!

Το γνωστό concept «μια φωτογραφία την ημέρα» 
στην υπηρεσία της ευαισθητοποίησης σχετικά με την ενδοοικογενειακή βία.
Το συγκεκριμένο βίντεο μετράει σχεδόν 1,5 εκατομμύριο προβολές σε 4 ημέρες και είναι από εκείνα που αξίζει να δούμε και να διαδώσουμε!

NASA - Εξωγήινη ζωή κάποτε στον πλανήτη Άρη δείχνουν οι έρευνες του Curiosity!!!

Η δημιουργία ιζηματογενών πετρωμάτων από την ύπαρξη νερού αποτελεί στοιχείο που δείχνει ότι κάποτε ήταν δυνατή η εμφάνιση μικροβιακής ζωής στον πλανήτη Άρη, όπως δείχνουν οι έρευνες του μη επανδρωμένου σκάφους Curiosity της NASA που πραγματοποιεί έρευνες στον “Κόκκινο Πλανήτη”.

Η ΤΡΟΜΑΚΤΙΚΗ αλλαγή της Αλεξανδράτου.. - Δείτε τι φωτό ανέβασε











Μια φωτογραφία στην οποία είναι υπερβολικά αδύνατη ανέβασε...
πριν από λίγες ημέρες στον προσωπικό λογαριασμό της στο facebook η Τζούλια Αλεξανδράτου.
Όπως θα δείτε το μόνο που ξεχωρίζει στην φωτογραφία είναι τα κόκαλά της...
Δείτε την:

Άγαλμα του Χριστού στα… 28 μέτρα κάτω από τη θάλασσα

Στον πυθμένα της θάλασσας κοντά στις ακτές της Μάλτας, κατοικεί όχι κάποιο σπάνιο ή επικίνδυνο ψάρι, αλλά ο… Ιησούς.

Ετοιμάζεται κτήριο ψηλότερο από χιλιόμετρο!

 Το (νέο) ψηλότερο κτήριο στον κόσμο!Έτσι είναι τα ρεκόρ. Για να καταρρίπτονται! Το ψηλότερο, μέχρι σήμερα, κτήριο στον κόσμο, το διάσημο Burj Khalifa στο Ντουμπάι με ύψος 829 μέτρα, το οποίο ξεχωρίζει στον ορίζοντα της πόλης, απέκτησε ανταγωνιστή. Επειδή, πάντα υπάρχει κάποιος που θέλει… το ψηλότερο για τον εαυτό του, στη συγκεκριμένη περίπτωση το Αζερμπαϊτζάν περνά στην αντεπίθεση και προετοιμάζεται να κατασκευάσει το (νέο) ψηλότερο κτήριο στον κόσμο.

Έτσι κάνουν διακοπές οι έφηβοι της Αμερικής!!! Αλκοόλ, όργια και πολύ, μα πάρα πολύ sex!!! (pic)

Οι παρακάτω φωτογραφίες αποτυπώνουν με μεγάλη ακρίβεια τι πραγματικά συμβαίνει κατά την «απόβαση» 60.000 φοιτητών στο νησί South Padre στο Τέξας κατά τη διάρκεια του γνωστού «spring break», των διακοπών τους λίγο πριν τις διακοπές του Πάσχα.

Το ψάρι "δράκος" που φέρνει γούρι!

Το ψάρι «κόκκινος δράκος», επίσης γνωστό και ως Arowana, θεωρείται ότι φέρνει καλή τύχη κατά την κινεζική λαϊκή παράδοση. Πρόκειται για ένα ψάρι το οποίο φτάνει το ένα μέτρο σε μήκος και μπορεί να ζήσει μέχρι 25 χρόνια...

Ανδροειδή: Πιο κοντά από ότι νομίζουμε;

Πολύ πιο κοντά από ότι πιστεύουμε βρίσκονται τα ανθρωπόμορφα ρομπότ (ανδροειδή), σύμφωνα με εκτιμήσεις επιστημόνων.
Αποτελούν ένα από τα πιο γνωστά όνειρα της επιστημονικής φαντασίας: 

Βρήκαν αρχαίο μίξερ 8.000 ετών στην Φλώρινα!!!

Εντυπωσιακά είναι τα στοιχεία που έρχονται στο φως από τις πολυετείς αρχαιολογικές έρευνες που διεξάγονται στη περιοχή του Αμύνταιου Φλώρινας και ξεκίνησαν έπειτα από ανασκαφές της ΔΕΗ

Παιδικό άσθμα προκαλεί η ρύπανση των οχημάτων

paidiko asuma rypansh autokinhtaΝέα μελέτη που πραγματοποιήθηκε σε 10 ευρωπαϊκές πόλεις και δημοσιεύτηκε στο ευρωπαϊκό πνευμονολογικό περιοδικό “European Respiratory Journal”, κατέληξε στο συμπέρασμα ότι το 14% των περιστατικών που αφορούν το χρόνιο παιδικό άσθμα οφείλεται στην έκθεση των παιδιών στην ατμοσφαιρική ρύπανση, η οποία προκαλείται από την κυκλοφορία των οχημάτων.

Ρωσία: Κολυμπώντας στους -52 βαθμούς!! (Βίντεο)

Γιατουκία. Μια δημοκρατία της Ρωσίας που βρίσκεται στα βορειοανατολικά της χώρας και είναι παγκοσμίως γνωστή για τα άλογα και τους πολύτιμους λίθους της...

Ενα μήνυμα που ξεχάσαμε...οι Έλληνες

http://animal-free-working.pblogs.gr/files/14126-1.1821.jpgΟ αχός από τις εκπυρσοκροτήσεις των όπλων και τις κλαγγές των σπαθιών που πότισαν με αίμα το δέντρο της ελευθερίας μας είναι ο μόνιμος σύντροφος του έθνους μας από την αυγή του χρόνου έως σήμερα. 

Περισσότεροι άνθρωποι έχουν κινητό παρά τουαλέτα!

Perierga.gr - Περισσότεροι άνθρωποι έχουν κινητό παρά τουαλέτα!Οι χρήστες κινητών τηλεφώνων σε όλο τον κόσμο είναι περισσότεροι από όσους διαθέτουν τουαλέτα, διαπιστώνει έκθεση του ΟΗΕ.
Από τα περίπου 7 δισεκατομμύρια ανθρώπους του παγκόσμιου πληθυσμού, τα 6 δισ. έχουν πρόσβαση σε κινητά. Ωστόσο, μόνο 4,5 δισ. έχουν πρόσβαση σε λειτουργικές τουαλέτες.

ΔΕΙΤΕ: Οι κοιλιακοί του παππού ξετρέλαναν το Διαδίκτυο!

Μία φωτογραφία που ανέβηκε στο Reddit κάνει τον γύρο του κόσμου και δείχνει ότι κάποιος
μπορεί να έχει τους απόλυτους κοιλιακούς, ακόμα και αν είναι 60 ετών.

Συγκλονιστικό άρθρο στη Liberation: "Η Ελλάδα είναι το παρελθόν και το μέλλον μας"!!!


Σε αυτές τις κρίσιμες ώρες που βιώνουμε, αξίζει πραγματικά να (ξανα)διαβάσουμε ένα συγκλονιστικό άρθρο που δημοσιεύτηκε στη μεγάλη γαλλική εφημερίδα Liberation τον Μάιο του 2012 και το οποίο παραμένει δραματικά επίκαιρο.

Τροχόσπιτο πέντε αστέρων!

Πολυτελές τροχόσπιτοΑυτοκινούμενα τροχόσπιτα κυκλοφορούν πολλά. Το συγκεκριμένο όμως προσφέρει ανέσεις που δύσκολο θα φανταζόμασταν. Είναι ουσιαστικά μία σουίτα ξενοδοχείου 5 αστέρων πάνω σε ρόδες.

Ενα απιθανο ντουετο Σαμπανης Γιωργος Λακης Παπαδοπουλος

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ