Τετάρτη 14 Αυγούστου 2013

Φτιάξτε την πιο νόστιμη σπιτική μερέντα

Μόνες σας στο σπίτι μέσα σε λίγα λεπτά

H μερέντα είναι μία από τις πιο ένοχες απολαύσεις, τις πιο αγαπημένες για μεγάλους και παιδιά. Μόλις αρχίσουμε να την τρώμε δεν μπορούμε να σταματήσουμε. 


Μόνο στη Ρωσία














Τα κοψίδια πυροβολούν το σπέρμα.Αποκαλυπτική έρευνα!!!!

Τα κοψίδια αγαπημένο φαγητό των Ελλήνων δεν βλάπτουν μόνο τις αρτηρίες της καρδιάς και την εμφάνιση αλλά και την ποιότητα του σπέρματος. Αν αναλογισθεί κανείς ότι κάθε συμπατριώτης μας καταναλώνει ετησίως 100 κιλά κρέας , αλλαντικά και σαλάμια τότε μην απορείτε που το ποσοστό γεννήσεων στην χώρα μας είναι στο ναδίρ.

Φολικό οξύ και φυλλικό οξύ: Σε τι διαφέρουν

fylliko oxyΤο φολικό οξύ είναι ένα είδος βιταμίνης B (αποκαλείται επίσηςφολασίνη ή βιταμίνη Β9). Στην πραγματικότητα είναι ένας γενικός όρος για μια ομάδα υδατοδιαλυτών βιταμινών του συμπλέγματος Β. 

Βίντεο: Αποκεφαλισμένο φίδι δαγκώνει... τον εαυτό του!

Ένας άνδρας από το Huntsville στις ΗΠΑ βρήκε κρυμμένο στα ξύλα που είχε κόψει, ένα επικίνδυνο φίδι και προκειμένου να μην δαγκώσει το παιδί του ή τον σκύλο του αναγκάστηκε να το σκοτώσει, όπως δήλωσε στην Huffington Post
To εντυπωσιακό ήταν βέβαια ότι το αποκεφαλισμένο φίδι άρχισε να δαγκώνει την...
ουρά του!
Δείτε το απίστευτο βίντεο που τράβηκε ο Sam Billeter:

Εντοπίστηκαν εξειδικευμένα εργαλεία κατεργασίας δερμάτων των Νεάντερταλ

Νέα ευρήματα στηρίζουν τη θεωρία ότι οι Νεάντερταλ ήταν πολύ πιο έξυπνοι και εφευρετικοί από όσο πιστεύαμε μέχρι πρόσφατα.

Διεθνής ομάδα ερευνητών ανακάλυψε πανάρχαια εξειδικευμένα εργαλεία που, όπως όλα δείχνουν, είχαν αναπτύξει οι Νεάντερταλ.

Σοκαριστικό βίντεο: Η μαρτυρία μιας μάγισσας του Σατανά!

Η ζωή της Doreen Irvine, μιας μάγισσας του Σατανά...

Μια συγκλονιστική μαρτυρία που αξίζει να δείτε στο βίντεο που ακολουθεί…

Οι πιο περίεργες προκαταλήψεις στον κόσμο

Αν δείτε έφηβους να παρακάμπτουν καλύμματα φρεατίων στη Σουηδία ή Ισπανούς να κάνουν ευχές πετώντας ρόγες από σταφύλι στο στόμα τους, μην απορήσετε…

Mουσείο Ferrari και για… κατοικίδια

Η Ferrari στο μουσείο της, στο Maranello της Ιταλίας, ετοίμασε ένα χώρο «φιλοξενίας» για κατοικίδια σε ειδικά διαμορφωμένα μοντέλα της, για να μπορούν οι ιδιοκτήτες τους να περιηγηθούν στο χώρο ελεύθερα.

Μια πρωτότυπη ιδέα είχαν οι υπεύθυνοι του μουσείου της Ferrari στο Maranello της Ιταλίας. Πλέον μπορεί να το επισκέπτεται όποιος θέλει, ακόμα και με τον σκύλο του, αφού όσο ο ιδιοκτήτης του κατοικίδιου περιφέρεται στο χώρο και θαυμάζει τα supercars, ο «πιστός του φίλος», φιλοξενείται σε ένα παλιότερο κλασικό μοντέλο Ferrari, ειδικά διαμορφωμένο γι αυτόν.

Σαν Φρανσίσκο - Λος Άντζελες σε 30 λεπτά με ειδικές κάψουλες!

Φιλόδοξο σχέδιο μεταφοράς επιβατών μέσα σε κάψουλες, που θα κινούνται σχεδόν με υπερηχητικές ταχύτητες, από το Σαν Φρανσίσκο στο Λος Άντζελες της Καλιφόρνιας παρουσίασε ο επιχειρηματίας Έλον Μασκ, ιδρυτής της PayPal, του SpaceX και της εταιρείας Tesla...

Ψύξη το καλοκαίρι: Τι να προσέχετε και πως να ανακουφιστείτε

Ψύξη το καλοκαίρι: Τι να προσέχετε και πως να ανακουφιστείτεΗ χρήση των κλιματιστικών και η απότοµη εναλλαγή θερµοκρασίας μπορεί να προκαλέσουν  ενοχλητικά συµπτώµατα, κυρίως στον αυχένα, την πλάτη αλλά και το πρόσωπο, γνωστά ως ψύξη. Στην ψύξη του αυχένα ο ασθενής  συνήθως υποφέρει από πόνους και δυσκολία κίνησης του λαιμού ειδικά όταν προσπαθεί να γυρίσει το κεφάλι προς το πλάι.