Τρίτη 4 Σεπτεμβρίου 2012

Όταν οι φωτογράφοι ...καραδοκούν!

Τα κορίτσια πλέον πρέπει να είναι δυο φορές υποψιασμένα, γιατί ο καθένας μας μπορεί να είναι κι ένας φωτογράφος. Ως γνωστόν, δεν υπάρχει κινητό που να μη διαθέτει, φωτογραφική μηχανή, και πολλοί είναι τόσο ετοιμοπόλεμοι που όταν βλέπουν κάτι που κάνει ...εντύπωση, η πρώτη κίνηση που κάνουν είναι να οπλίσουν την κάμερα. Δείτε τα αποτελέσματα, στην φωτογραφική συλλογή που ακολουθεί...

Το ''καρφί'' της Ηλιάκη για την Καινούργιου στο twitter!

H Mαρία Ηλιάκη είναι σε κάθε περίπτωση από τις παρουσιάστριες που δε μασάει τα λόγια της.

“Φωτιά” … οι 40άρες !!

Η γυναικεία σεξουαλικότητα είναι εδώ και πολλά χρόνια αγαπημένο αντικείμενο έρευνας και κυρίως το ερώτημα πότε μια γυναίκα είναι σεξουαλικά στα καλύτερά της απασχολεί και τις ίδιες αλλά κυρίως αυτούς που το απολαμβάνουν.

Βίντεο ΣΟΚ - Τα πειραματόζωα του Χίτλερ


Βίντεο ΣΟΚ - Τα πειραματόζωα του Χίτλερ

Τα φρικιαστικά πειράματα των ναζί με πειραματόζωα Εβραίους αλλά και άλλους κρατούμενους των στρατοπέδων συγκέντρωσης ,παρουσιάζονται μέσα από σπάνιες φωτογραφίες στο βίντεο.

Δέκα κλασικές χυλόπιτες... όλη αλήθεια πίσω από τις γυναικείες ατάκες...

1. Δεν είμαι σε καλή φάση τώρα.
Δεν σε γουστάρω τόσο πολύ ώστε να «ξεκολλήσω» από τον πρώην.

Η Tamara είναι... κορμάρα!

Με αποκαλυπτικά μαγιό για... καλό σκοπό

Με βλέμμα που σαγηνεύει και με κορμί θανατηφόρο που κόβει την ανάσα η Tamara Ecclestone κάνει τους άντρες να «θολώνουν» και τις γυναίκες να ζηλεύουν τα κάλη της.

Τα 10 + 1 πιο ακριβά γιότ στον κόσμο

le grand bleu yacht Sea Worthy: 10 of the Worlds Most Expensive Mega YachtsΣτη θάλασσα δεν είναι όλοι ίδιοι… Εκεί ο μεγιστάνας ξεχωρίζει από το λαό, αλλά και από τους ομοίους του από το μέγεθος και την πολυτέλεια…

Μια τεράστια ρακέτα στο US Open!

perierga.gr - Μια ρακέτα του τένις για... γίγαντες!Συμβολίζοντας το «μέγεθος» της Αμερικανίδας τενίστριας Billie Jean King, η οποία κυριάρχησε στα τερέν τη δεκαετία του 1970, κερδίζοντας συνεχόμενους τίτλους εντός και εκτός ΗΠΑ, ο σχεδιαστής  Ashrita Furman, διάσημος στο βιβλίο των Ρεκόρ Γκίνες για τις γιγαντιαίες δημιουργίες του, κατασκεύασε μια ρακέτα του τένις στο μέγεθος… λεωφορείου!

ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ: Θερμόαιμο ζευγαράκι αναστάτωσε τον προαστιακό!

Ο λόγος για ένα αγόρι και ένα κορίτσι όχι πάνω από 17 ετών, που είχαν επιβιβαστεί και καθίσει στο τελευταίο κάθισμα, έχοντας όμως πίσω τους τους υπόλοιπους επιβάτες. Αυτό προφανώς τους έκανε να νομίζουν πως δεν γίνονται αντιληπτοί, ό,τι κι αν κάνουν...

Τι αγχώνει τις γυναίκες στο σεξ... και μειώνει την επίδοσή τους

Δεν σου φτάνει το άγχος που σου δημιουργεί η καθημερινότητα, έχεις και προσωπικό σου ζόρι. Η κάθε γυναίκα κουβαλάει τις δικές της ανασφάλειες και φυσικά αυτό την εμποδίζει στο να έχει μια ευχάριστη σεξουαλική ζωή. Βαλόμαστε πανταχόθεν... 
κορίτσια!

Δείτε την σέξι λογίστρια που έκλεψε την καρδιά του Γιουσέιν Μπολτ

Εκτός από μετάλλια, ο χρυσός σπρίντερ στο Λονδίνο... δάγκωσε τη λαμαρίνα κανονικά σύμφωνα με τη βρετανική Sun η οποία αποκαλύπτει την εκλεκτή της καρδιάς του... αλλά και πικάντικες λεπτομέρειες για το ειδύλλιο.

Η δίαιτα που θα εκτοξεύσει το μεταβολισμό σου!

Αν βλέπεις πως η ζυγαριά έχει κολλήσει, ακολούθησε το πρόγραμμα διατροφής για την ενίσχυση του μεταβολισμού
που σου προτείνει η Μαρία Ψωμά, ιατρός της αντιγήρανσης, βιοπαθολόγος και δώσε νέα ώθηση στο αδυνάτισμά σου!

5 λόγοι που δεν μπορείς να κοιμηθείς τη νύχτα και τι πρέπει να κάνεις

Θέλεις να κοιμηθείς αλλά στριφογυρίζεις κάθε βράδυ στο κρεβάτι χωρίς να μπορείς να κλείσεις μάτι; Διάβασε 5 λόγους που πιθανόν ευθύνονται γι’ αυτό και πώς μπορείς να αλλάξεις την κατάσταση.

Οι stars που ντρέπονται για τις ταινίες που έχουν κάνει!

Ποιος είπε ότι οι stars του Hollywood είναι περήφανοι για όλες τις ταινίες που έχουν κάνει;

Βρήκε φρικτό τέλος στο στόμα ιπποπόταμου! (video)

Ο Marius Elis, αγρότης από τη Νότια Αφρική, ήταν πολύ περήφανος για τη συλλογή του από ζώα και πουλιά και είχε πολλά ασυνήθιστα κατοικίδια. Ιδιαίτερη αδυναμία είχε στον ιπποπόταμο που βλέπετε στο video.

8 σούπερ οργανισμοί που «εξουσιάζουν» τον κόσμο!

perierga.gr - 8 σούπερ οργανισμοί που "εξουσιάζουν" τον κόσμο!«Η επιτυχία στην εξέλιξη ενός είδους και η κυριαρχία του στον κόσμο σε βάθος χρόνου δεν μετριέται μόνο από την εξυπνάδα, το πόσο τεχνολογικά προηγμένο είδος είναι ή την πολυπλοκότητα που το διακρίνει. Η προσαρμοστικότητα και η αναπαραγωγική επιτυχία έχουν μεγαλύτερη σημασία», σημειώνει ο βιολόγος Stephen G. Gould. Με αυτό κατά νου, οι 8 σούπερ προσαρμοστικές μορφές ζωής που θα δείτε στη συνέχεια είναι οι πιο παραγωγικοί και ευέλικτοι οργανισμοί που «κυβερνούν» τον κόσμο.

Τραγικά λάθη σε Κινέζικες ταινίες εποχής!


Το σχήμα του ποτηριού επηρεάζει την ποσότητα αλκοόλ που πίνουμε

Το σχήμα του ποτηριού παίζει σημαντικό ρόλο στο πόσο αλκοόλ θα πιεί κανείς, σύμφωνα με μία νέα βρετανική έρευνα, που κατέληξε στο συμπέρασμα ότι οι άνθρωποι πίνουν αρκετά πιο πολύ από ποτήρια με καμπύλες που έχουν διαφορετική διάμετρο κατά μήκος τους, σε σχέση με τα ίσια ποτήρια που έχουν την...

Λατρεύουμε να βλέπουμε το tattoo της Αργυρώς Αλεξόγλου!

Λατρεύουμε να βλέπουμε το tattoo της Αργυρώς Αλεξόγλου και αυτή ευτυχώς μας το δείχνει με κάθε ευκαιρία..
Δείτε την

Υπάρχουν και πιο γεμάτα ντεκολτέ?

Απολαυστικά, γεμάτα, ζουμερά ντεκολτέ που είναι βέβαιο πως αξίζουν μια ίσως και παραπάνω ματιές. Ακόμη ένα επεισόδιο στο αφιέρωμα που έχει σπάσει κάθε ρεκόρ επισκεψιμότητας. Φυσικά, δεν είναι το τελευταίο... έρχονται κι άλλα πιο μεγάλα...

Όσο κι αν δεν το πιστεύετε είναι η..

Μικροκαμωμένο και γλυκό κοριτσάκι πόζαρε στον φωτογραφικό φακό των γονιών της.. 

ΚΑΣΤΟΡΙΑ - Πυρκαγιά εκδηλώθηκε σε εστιατόριο στην πόλη της Καστοριάς

Στις 6:30 το πρωί στην περιοχή της Βόρειας Παραλίας, εκδηλώθηκε πυρκαγιά στην ΠΙΤΣΑ ΖΟΡΜΠΑΣ. Στη επιχείρηση κατάσβεσης πήραν μέρος 4 πυροσβέστες και 2 οχήματα.

Πόσα ζητάει ο Τόνι Μαυρίδης από την Έλενα Παπαρίζου;

Μπορεί ο έρωτας της Έλενας Παπαρίζου με τον Τόνι Μαυρίδη να κράτησε 10 χρόνια...όμως τελικά το τέλος θα μπει στις αίθουσες των δικαστηρίων. Σύμφωνα με πληροφορίες του gossip-tv.gr ο Τόνι Μαυρίδης είναι έτοιμος να καταθέσει αγωγή για διαφυγόντα κέρδη για τα 10 τελευταία χρόνια ζητώντας το ποσό των 400.000 ευρώ. Σύμφωνα με το ρεπορτάζ ο μουσικός παραγωγός διατηρεί το 20% της εταιρείας που είχε συστήσει πριν από χρόνια μαζί με την Έλενα Παπαρίζου και μέχρι σήμερα δεν έχει πληρωθεί.

Λιγκ Τρόφι: Πρώτος γύρος (Preview)

010794703158300Ανοίγει η αυλαία του Λιγκ Τρόφι με τα 15 από τα 16 παιχνίδια να διεξάγονται σήμερα. Ο θεσμός χαρακτηρίζεται για τα πολλά τοπικά ντέρμπι εξαιτίας του τρόπου διεξαγωγής της κλήρωσης, μιας και οι ομάδες τοποθετούνται σε γκρουπ με βάση τη γεωγραφική τους τοποθεσία.
Δείτε και το αφιέρωμα του thisisengland.gr για να ενημερωθείτε αναλυτικά για την διοργάνωση.

Μουσικοθεραπεία: Μια σύγχρονη επιστήμη

Η μουσικοθεραπεία ως σύγχρονη επιστήμη κερδίζει ολοένα και περισσότερο το ενδιαφέρον πολλών ανθρώπων, επαγγελματιών και επιστημόνων. Σήμερα, στις περισσότερες προηγμένες χώρες του εξωτερικού η μουσικοθεραπεία είναι οργανωμένο επάγγελμα, εδραιωμένο άρτια μέσα στο ευρύτερο πλαίσιο των επαγγελμάτων υγείας...

ΑΠΙΣΤΕΥΤΑ σχόλια σε φωτογραφία ΚΟΠΕΛΑΣ που δείχνει το στήθος της στο facebook!!!

ΔΕΙΤΕ…

Δείτε τι αντιπαθούν οι άντρες στην εμφάνιση μιας γυναίκας!

Μάθε και εσύ ποια είναι τα πράγματα που συνηθίζουν να αντιπαθούν οι άντρες στην εμφάνιση μιας γυναίκας...

Οι 10 πιο συναρπαστικοί υπόγειοι προορισμοί

1. Υπόγεια Πόλη, Μόντρεαλ, Καναδάς...

Oι 9 τύποι φοιτήτριας που θα γνωρίσεις στη σχολή σου!!

1. Φοιτήτρια από σπίτι"
Είναι σοβαρή...

Είσαι παιδί μου πειρασμός... σεισμός!

Σώμα, χαμόγελο, κορμί, γραμμή και τίποτε δε της λείπει...

Οι 10 εξυπνότεροι άνθρωποι στον κόσμο

perierga.gr - Οι 10 εξυπνότεροι άνθρωποι στον κόσμο!Σύμφωνα με τη λίστα που κατάρτισε και έδωσε στη δημοσιότητα η ιστοσελίδα superscolar.org, 10 προσωπικότητες ξεχωρίζουν αυτή τη στιγμή ανά τον κόσμο για τα επιτεύγματά τους, που τους καθιστούν ως τους εξυπνότερους ανθρώπους.

Οι 10 πιο αγαπημένοι και πιο μισητοί ήχοι

perierga.gr - Top 10 πιο αγαπημένοι και πιο μισητοί ήχοιΜια ενδιαφέρουσα έρευνα πραγματοποιήθηκε στη Μεγάλη Βρετανία από το Drayton Manor Theme Park, αποκαλύπτοντας τους αγαπημένους ήχους μικρών και μεγάλων αλλά και όσους μισούν να ακούν! 2.000 Βρετανοί συμμετείχαν στη συγκεκριμένοι έρευνα, με τους περισσότερους να προτιμούν τον ήχο της βροχής

Το ηλεκτρονικό τσιγάρο βλάπτει τους πνεύμονες, δείχνει νέα ελληνική μελέτη

To ηλεκτρονικό τσιγάρο παράγει ένα εκνέφωμα σαν ατμό το οποίο περιέχει νικοτίνηΒιέννη
Λίγες εβδομάδες μετά την παρουσίαση ελληνικής μελέτης που έδειχνε ότι το ηλεκτρονικό τσιγάρο δεν έχει βραχυπρόθεσμες επιπτώσεις στην καρδιακή λειτουργία, νέα μελέτη του Πανεπιστημίου Αθηνών προειδοποιεί ότι το ηλεκτρονικό τσιγάρο βλάπτει τους πνεύμονες.
ΠΗΓΗ:www.in.gr

Μάρκες αυτοκινήτων και από που πήραν το όνομα τους

Μάρκες που όλοι γνωρίζουμε, όλοι έχουμε δει αλλά από που πήραν τα ονόματα τους; Για δείτε:

Φορτηγά με μετρητά.. θέλει να στείλει η Merrill Lynch στην Ελλάδα αν χρεωκοπήσουμε…

 Φορτηγά με μετρητά.. θέλει να στείλει η Merrill Lynch στην Ελλάδα αν χρεωκοπήσουμε…Διαβάστε το απίστευτο και περίεργο..δημοσίευμα της Βusiness Ιnsider.
Οι οικονομολόγοι και πολιτικοί εξακολουθούν να ζυγίζουν τις πιθανότητες μιας ελληνικής εξόδου από το ευρώ και τη νομισματική ένωση. Οικονομολόγοι της Citi πιστεύουν ότι οι πιθανότητες εξόδου είναι 90%.

Βόμβα απο Κριστιάνο Ρονάλντο ! Σε πανικό η Ρεάλ Μαδρίτης !

Σύμφωνα με τον ραδιοφωνικό σταθμό «Cadena Ser», ο Κριστιάνο Ρονάλντο είχε συνάντηση την Παρασκευή με τον πρόεδρο της Ρεάλ Μαδρίτης ….και του ζήτησε να αποχωρήσει από τον σύλλογο!

ΔΕΙΤΕ ΦΩΤΟ: Οι πιο περίεργες εικόνες από τον κόσμο

Ευτράπελα και παραξενιές βρίσκεις παντού τελικά!! Δείτε τις αλλόκοτες εικόνες.