Δευτέρα 27 Μαΐου 2013

Ξεκαρδιστική φάρσα σε οδηγούς αυτοκινήτων [Video]

Αυτή την φορά το σχέδιο ήταν πιο οργανωμένο παρ' όλα αυτά η ιδέα ήταν ίδια. Να καταφέρουμε να δημιουργήσουμε μία φάρσα στους ανυποψίαστους οδηγούς... 
Τελικά είναι πολύ εύκολο να κάνεις κάποιον να πιστέψει σε κάτι που δεν υπάρχει.

Θετικά συναισθήματα! Πόσο μας βοηθούν;

Στο χώρο της ψυχικής υγείας έχει δοθεί ιδιαίτερη έμφαση στη μελέτη συναισθημάτων που αφήνουν αρνητικό αποτύπωμα, όπως το άγχος, η θλίψη, ο θυμός και η απόγνωση. Φυσικά, η ενασχόληση αυτή έχει οδηγήσει στην εξέλιξη της γνώσης και στην ανάπτυξη ψυχολογικών μεθόδων αντιμετώπισης αυτών των συναισθηματικών καταστάσεων. 

Βίντεο από το Animal Planet δείχνει γοργόνα και αποδεικνύει την ύπαρξη της; (Βίντεο)

Φρενίτιδα έχει προκαλέσει σε εκατομμύρια τηλεθεατών το αφιέρωμα του διεθνούς, επιστημονικού και έγκυρου καναλιού «Animal Planet» στη γοργόνα! Το κανάλι που εκπέμπει στη χώρα μας από τη συνδρομητική τηλεόραση, προέβαλε την Κυριακή 26 Μαΐου 2013 ένα «αποκλειστικό» βίντεο το οποίο 

Ladies' Night Senso Club Τριτη 28/05

MINI Paceman με υπογραφή Cavalli

MINI Paceman με υπογραφή CavalliΠαρουσιάστηκε στη φιλανθρωπική εκδήλωση Life Ball στη Βιέννη
Ο γνωστός σχεδιαστής μόδας Roberto Cavalli με την συνδρομή της συζύγου του Eva, παρουσίασαν το MINI Paceman, στην φιλανθρωπική εκδήλωση Life Ball, στη Βιέννη.

Τώρα το SENSO μας χτυπάει την πόρτα.ανάψανε τα φώτα. Όλα αρχίζουνε ξανά... Πάμε ξανά, ... PHOTOGRAPHY PARTY SENSO CLUB!!!!!!!!

Το επάγγελμα του χειροπράκτη!

Ο Ryan Lee από το Los Angeles έφτιαξε μια διαφήμιση προκειμένου να προωθήσει τη δουλειά του και να δείξει τι κάνει ένας χειροπράκτης. 

Σκληρές αλήθειες που μας κάνουν σοφότερους!!!

Σκληρές αλήθειες που θα πρέπει όλοι μας να έχουμε υπόψιν και που μας κάνουν δυνατότερους και σοφότερους.

«Χρειάζεται περισσότερο θάρρος για να αποκαλύψεις ανασφάλειες από ότι να τις κρύψεις, περισσότερη δύναμη για να συνδεθείς με ανθρώπους από το να τους κυριαρχήσεις, περισσότερη ανδρεία για να τηρήσεις τις αρχές σου από το να πράττεις τυφλά. Η ανθεκτικότητα είναι στην ψυχή και το πνεύμα, όχι στους μυς και το ανώριμο μυαλό.» – Alex Karras

Δείτε τι έκανε ο πιτσαδόρος πριν παραδώσει την πίτσα (βιντεο)

Πεινασμένος φαίνεται πως ήταν ο διανομέας της συγκεκριμένης πιτσαρίας.
Όπως θα δείτε στο βίντεο που κάνει τον γύρο του διαδικτύου ο πιτσαδόρος στην Αγία Πετρούπολη τρώει από την πίτσα που προοριζόταν για πελάτη.

Απεβίωσε ο μεγαλύτερος κλέφτης πλουσίων της σύγχρονης ιστορίας!!!

Ο Πίτερ Σκοτ δεν υπήρξε ένας απλός «μπουκαδόρος» με στόχο τον πάση θυσία πλουτισμό, αλλά ένας άνθρωπος που ενσάρκωσε το «έγκλημα» ως φιλοσοφία και τρόπο ζωής.

Ζώα με μυστηριώδεις ουσίες - Απίθανα γιατρικά της άγριας φύσης!!!

Μοιάζει με αποκύημα φαντασίας βγαλμένο από το... μάθημα μαγικών φίλτρων του Σέβερους Σνέιπ - του μοχθηρού δασκάλου του Χάρι Πότερ στα μπεστ σέλερ βιβλία της Τζέιν Ρόουλινγκ: ζώα με μυστηριώδη «συστατικά», ικανά να θεραπεύουν τις αρρώστιες των ανθρώπων. Όμως δεν είναι.

Γεμάτα βακτήρια τα σπίτια με σκύλους – Τα πλεονεκτήματα!

perierga.gr - Γεμάτα βακτήρια τα σπίτια με σκύλους - Τα πλεονεκτήματα!Τα σπίτια με σκύλους έχουν διαφορετικές μικροσκοπικές μορφές ζωής από τα σπίτια που δεν υπάρχουν ζώα, σύμφωνα με έρευνα του Πανεπιστημίου της Βόρειας Καρολίνας, που δημοσιεύθηκε στην επιστημονική επιθεώρηση PLoS ONE. 

Αύριο η μαγνητική καταιγίδα έρχεται στην Ελλάδα. Πρέπει να ανησυχούμε;

Αύριο η μαγνητική καταιγίδα. Πρέπει να ανησυχούμε;Τις τελευταίες ημέρες όλο και πληθαίνουν οι πληροφορίες για την μαγνητική καταιγίδα που έρχεται στην Ελλάδα την Τρίτη 28 Μαΐου!
Η ηλιακή έκρηξη που αναστάτωσε τους επιστήμονες στις 22 Μαΐου, προκάλεσε μία γεωμαγνητική καταιγίδα, δηλαδή την βροχή από φορτισμένα σωματίδια στο μαγνητικό πεδίο της γης.

Πώς μπορούμε να κάνουμε αόρατο ένα ποτήρι;

Ένα πολύ απλό τρικ μπορεί να σας αφήσει άφωνους...

Αν τοποθετήσουμε ένα ποτήρι μέσα σε ένα άλλο (προφανώς μεγαλύτερο) και το καλύψουμε με ηλιέλαιο τότε θα... εξαφανιστεί.
Δείτε το βίντεο

Diego Stocco: Μουσική από ήχους φύλλων

Άμα έχεις φαντασία, τα πάντα είναι μουσική. Η εμμονή του συνθέτη Diego Stocco είναι να φτιάχνει μουσική χρησιμοποιώντας εναλλακτικούς ήχους από αυτοσχέδια όργανα, τα οποία μπορεί να περιλαμβάνουν τόσο απλά πράγματα όσο φυλλαράκια από τις γλάστρες μας.

Οι πιο «μικροί» του κόσμου



Οι πιο «μικροί» του κόσμου (9)Τα πιο εντυπωσιακά λιλιπούτεια ρεκόρ στον κόσμο.


15 αυτοκίνητα γίνονται απίθανα γραφεία!

  15 αυτοκίνητα μεταμορφώνονται σε απίθανα γραφεία!Ένα εμπνευσμένο γραφείο μπορεί σίγουρα να αυξήσει την παραγωγικότητα, κάτι που, βέβαια, δεν πρέπει να υποτιμάται. Οι λάτρεις των αυτοκινήτων αλλά και οι φανατικοί της ταχύτητας εμπνεύστηκαν από το πάθος τους για τους τέσσερις τροχούς, το οποίο και μετέφεραν με επιτυχία στους χώρους εργασίας τους. Κι αν αυτό σας ξενίζει λιγάκι δεν έχετε παρά να ρίξετε μια ματιά στα απίθανα αυτοκίνητα-γραφεία που συμπεριλαμβάνονται στην ακόλουθη λίστα: