Κυριακή 14 Οκτωβρίου 2012

6 παράξενα Παγκόσμια Πρωταθλήματα!

perierga.gr - 6 παράξενα Παγκόσμια ΠρωταθλήματαΞέρω, ανήκετε σε εκείνη την κατηγορία των ανθρώπων που πάντα επιθυμούσαν να κερδίσουν ένα παγκόσμιο πρωτάθλημα αλλά ποτέ δεν ήταν αρκετά καλοί στον αθλητισμό, για παράδειγμα, ούτως ώστε να μπορέσουν να συμμετάσχουν στους… Ολυμπιακούς Αγώνες, για παράδειγμα!

Αποτοξίνωση τώρα: 18 τρόποι για να βγάλεις τις τοξίνες από το σώμα και το σπίτι σου

Φαντάσου την ημέρα που θα ξυπνάς χωρίς πονοκέφαλο και τοξίνες στον οργανισμό σου, γεμάτος ενέργεια και έχοντας χορτάσει έναν καλόν ύπνο. “Αδύνατο”, σκέφτεσαι. Ε λοιπόν, αναθεώρησε, ή ακόμα καλύτερα, δες τι πρέπει να κάνεις για να το καταφέρεις.
 

Οι 10 χειρότερες φυσικές καταστροφές στον κόσμο!

perierga.gr - Οι 10 χειρότερες φυσικές καταστροφές στον κόσμο!Η «Διεθνής Ημέρα Μείωσης των Φυσικών Καταστροφών» καθιερώθηκε από τη Γενική Συνέλευση του ΟΗΕ το 1989 και εορτάζεται κάθε χρόνο στις 13 Οκτωβρίου. Αν και οι περισσότεροι είναι πολύ εύκολο να κατανοήσουμε ότι ο άνθρωπος είναι πολύ δύσκολο να αντιμετωπίσει τη μανία της φύσης και να κυριαρχήσει στη δύναμή της,

Εικόνες από την Ιαπωνία που σε ταξιδεύουν



Ελληνικό εστιατόριο άνοιξε στην… Αλάσκα!

perierga.gr - Ελληνικό εστιατόριο άνοιξε στην... Αλάσκα!Μπορεί ο Alfredo Garcia να μην είναι Έλληνας, όμως δούλεψε στη χώρα μας ως σεφ αρκετά χρόνια σε πολύ γνωστό εστιατόριο και αγαπάει την Ελλάδα «σαν δεύτερη πατρίδα του», όπως λέει. 

”Έφαγα το φίλο μου για να επιβιώσω”

Ο Δρ Roberto Canessa ήταν ανάμεσα στους 16 επιζώντες και θυμάται έντονα όλα όσα συνέβησαν τις 72 ημέρες που έμειναν καθηλωμένοι στις Άνδεις.
”Μετατράπηκα σε κανίβαλο”

Ποιος Έλληνας Τραγουδιστής Δηλώνει Ότι Έχει 7 Χρόνια Να Κάνει Sex Και Δεν Του Λείπει Καθόλου;;;

O βασιλιάς του στρας, του λαμέ και των πιο εκκεντρικών εμφανίσεων της πίστας τα τελευταία 50 χρόνια που τραγουδάει «πειράζει που είμαι και μεγάλη φίρμα;» και «με το μικρόφωνο στο χέρι θα πεθάνω», αποδεικνύοντας ότι ποτέ δεν είχε πρόβλημα να εκτεθεί δημόσια, γιατί ξέρει ακριβώς ποιος είναι και τι αντιπροσωπεύει.

Ποιοι σκέφτονται να εγκαταλείψουν την Ελλάδα μετά τις ΦΑΓΕ και Coca-Cola

Πάρα το γεγονός ότι οι δείκτες του ελληνικού χρηματιστηρίου, είναι θετικοί, προεξοφλώντας τάση ανάκαμψης, η αδιέξοδη συνταγή των Μνημονίων και η επιμονή της τρόικας στην υψηλή, σχεδόν απαγορευτική φορολογία , μαζί με τις συνθήκες αστάθειας στις πολιτικές αποφάσεις, οδηγούν μια σειρά από ισχυρότατες εισηγμένες , να σκέπτονται η να αποφασίζουν την μετεγκατάσταση της έδρας τους από την Ελλάδα.

Πώς θα είναι οι άνθρωποι σε 1.000 χρόνια;


perierga.gr - Πώς θα είναι οι άνθρωποι σε 1.000 χρόνια;

19 απίθανες ομοιότητες στις ταινίες «Αλαντίν» & «Τιτανικός»!

perierga.gr - 19 απίθανες ομοιότητες στις ταινίες "Αλαντίν" & "Τιτανικός"! Συγκινητική ιστορία και στις δύο ταινίες, οι οποίες απευθύνονται σε μικρότερα αλλά και σε μεγαλύτερα παιδιά. Ρομαντισμός, έρωτας και περιπέτεια είναι το τρίπτυχο της επιτυχίας τους, ενώ ένας «κακός» κυνηγά ανελέητα τους πρωταγωνιστές για την καρδιά μιας όμορφης -πλην πλουσίας- νεαράς και στις δύο περιπτώσεις. Αυτά σε γενικές γραμμές για να έχετε μια εικόνα της φωτογραφικής ανάλυσης που θα ακολουθήσει στη συνέχεια… Οι ομοιότητες είναι πολλές και ενδιαφέρουσες.

Μην αφήνετε τον σκύλο να σας γλύφει!

Αμερικανοί επιστήμονες συμβουλεύουν ότι οι ιδιοκτήτες σκύλων δεν πρέπει να φιλάνε το κατοικίδιό τους ούτε να αφήνουν τον σκύλο να γλύφει το πρόσωπό τους διότι αυτό μπορεί να προκαλέσει ουλίτιδα. Τα «φιλιά» ανάμεσα σε σκύλους και ανθρώπους μπορεί να οδηγήσουν σε ανταλλαγή βακτηρίων και ουλίτιδα στους ανθρώπους καθώς πολλοί σκύλοι έχουν περιοδοντίτιδα. Από την άλλη μεριά ανθρώπινα βακτήρια μεταδίδονται στους σκύλους.

Εντυπωσιακές Κοπέλες Στο Χώρο Σας Με Μονο 3 Ευρώ!!

Σε επιδημία εξελίσσεται το φαινόμενο νεαρές γυναίκες να επισκέπτονται τις νύχτες διαμερίσματα και μπάνγκαλόους μοναχικών, ηλικιωμένων ανδρών κι αντί 3 ευρώ τους προσφέρουν τις… υπηρεσίες τους.

LEFA HAIR IDEAS........

LEFA HAIR IDEAS - Thessaloníki, Greece


Τουρκία: «Εγχειρίδιο πρώτης νύχτας γάμου»!

perierga.gr - Εγχειρίδιο πρώτης νύχτας γάμου!Ποικίλα σχόλια προκαλεί στα τουρκικά media το «εγχειρίδιο γάμου», το οποίο εξέδωσε το τουρκικό υπουργείο Κοινωνικών και Οικογενειακών Υποθέσεων.

Γυναίκα έχει να φάει 4 χρόνια !! - Δείτε τον ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ λόγο

Σοκάρει η περιπέτεια της υγείας μιας 24χρονης κοπέλας, η οποία δεν μπορεί να φάει από την ημέρα που έμεινε έγκυος, από το 2008!

Monkey Island: Ένα νησί αποκλειστικά για πιθήκους!

perierga.gr - Monkey Island: Το νησί των πιθήκων!Το νησί Cayo Santiago βρίσκεται στα ανοικτά των ακτών του Πουέρτο Ρίκο και είναι γνωστό ως «Monkey Island», ενώ διακρίνεται για την πλούσια βλάστηση που φτάνει μέχρι τις καταγάλανες αμμουδερές παραλίες. Παρόλα αυτά, εκεί δεν θα βρείτε πολυτελή ξενοδοχεία ούτε θα δείτε τουρίστες, παρά μόνο… πιθήκους μακάκο και μερικούς επιστήμονες.

3 Τρόποι Για Να Αντιμετωπίζεις Ανθρώπους Που Σε Τρελαίνουν!!!

Όλοι έχουμε ανθρώπους γύρω μας οι οποίοι, εσκεμμένα ή μη, μπορούν να μας οδηγήσουν εκτός εαυτού…
Πως μπορούμε να τους αντιμετωπίσουμε;
Δείτε 3 τρόπους λοιπόν…

γκρικ ναιτ ατ μπουντουαρ κλαμπ!!!!!!!!!!

ΓΚΡΙΚ ΝΑΪΤ!!! BOUDOIR CLUB
ΟΙ ΕΛΛΗΝΙΚΕΣ ΚΥΡΙΑΚΕΣ ΕΧΟΥΝ ΓΙΝΕΙ ΘΕΣΜΟΣ ΚΑΙ Ο ΘΕΣΜΟΣ ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ ΓΙΑ

 ΤΡΙΤΗ ΣΥΝΕΧΟΜΕΝΗ ΧΡΟΝΙΑ..ΕΤΣΙ ΚΑΙ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ ΤΑ ΣΠΑΜΕ ΑΛΑ

ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΣΤΟ BOUDOIR CLUB..ΜΠΙΚΟΟΥΖ ΓΟΥΪ ΛΑΪΚ ΓΚΡΙΚ!!!
GREEK NIGHT

Aυτά είναι τα νησιά που ζητά η ΤΡΟΙΚΑ να εκκενωθούν.

Tην εκκένωση όλων των ελληνικών νησιών που έχουν έως 150 κατοίκους ζήτησε η Τρόϊκα από την ελληνική κυβέρνηση.
Το επιχείρημα των τροϊκανών ήταν ότι επιβαρύνουν τον κρατικό προϋπολογισμό...
Την αποκάλυψη αυτή έκανε ο υπουργός Ναυτιλίας και Αιγαίου, Κωστής Μουσουρούλης μιλώντας στη Ναυτιλιακή Λέσχη του Πειραιά σήμερα το μεσημέρι ενώπιον των

H Κρητικιά που έχει τρελάνει τη Θεσσαλονίκη... (pics)

Με ακαταμάχητη ομορφιά και καμπύλες που σκοτώνουν η Κατερίνα Τσολάκη έχει τρελάνει τη συμπρωτεύουσα. Αυτό άλλωστε φαίνεται και από το προσωπικό της προφίλ στο facebook όπου και ανεβάζει προσωπικές της φωτογραφίες  και παίρνει αμέτρητα «likes». Δείτε τις εικόνες που ακολουθούν και θα καταλάβετε...

Σάλος Από Την Αποκάλυψη Για Την Ουσία Που Χρησιμοποιούσαν Τα McDonald’s!!

Τι είναι η «ροζ γλίτσα»;
Κατά τον τηλεοπτικό σεφ Τζέιμι Όλιβερ είναι ένα συστατικό βιομηχανοποιημένων τροφίμων που χρησιμοποιούσε η πιο γνωστή αλυσίδα γρήγορου φαγητού στον κόσμο, τα McDonald’s για να 

Σαλατα με πρασινα φασολακια


Υλικά:για 4 ατομα

Bατόμουρο Αδυνατίσματος (Rasberry Ketone)



Λουκά: «Είμαστε σκλαβωμένοι στους Γερμανούς» [βίντεο]

Η Ελένη Λουκά ξαναχτύπησε στο μεσημεριανό δελτίο ειδήσεων του MEGA.
Eνώ η δημοσιογράφος μετέδιδε ρεπορτάζ από το υπουργείο Οικονομικών, η Ελένη Λουκά μπήκε μπροστά στην οθόνη καιάρχισε να φωνάζει:
«Είμαστε σκλαβωμένοι στους Γερμανούς!«.
Δείτε το βίντεο: