Παρασκευή 15 Ιουνίου 2012

ΜΑΜΑΔΕΣ Η NESTLE ΑΝΑΚΟΙΝΩΝΕΙ!!!!!!!


Πέντε φαγητά και ποτά που θα ανεβάσουν τις επιδόσεις σας στο κρεβάτι!

Αν έχετε σκοπό να κάνετε το κρεβάτι σας... «Μπερναμπέου» απόψε, φροντίστε να ετοιμάσετε κι έναν δίσκο με τα ακόλουθα και να τον αφήσετε στο κομοδίνο. 
Εντάξει, δεν χρειάζεται να το κάνετε σαν το Μίκι Ρουρκ και της Κιμ Μπέισινγκερ στις «9 ½ εβδομάδες», αλλά το να έχετε μια γνώση των ευεργετικών για την λίμπιντό σας φαγητών και ποτών δεν θα χαλάσει ούτε εσάς, ούτε το έτερόν σας ήμισι.

Πρετεντέρης: “Η πολιτική του Μνημονίου απέτυχε επειδή ήταν λάθος πολιτική”

Ο Γιάννης Κ. Πρετεντέρης σε άρθρο του στα ΝΕΑ με τίτλο «Δεν υπάρχουν σωτήρες» καταλήγει: «Η πολιτική του Μνημονίου απέτυχε επειδή ήταν λάθος πολιτική- όχι επειδή δεν εφαρμόστηκε σωστά από κάποιους λάθος ανθρώπους…

Απελευθερώνεται το επάγγελμα του Λογιστή – Φοροτεχνικού

Σύμφωνα με εγκύκλιο που εξέδωσε το υπουργείο Ανάπτυξης με τους νόμους 3919/2011 και 4038/2012 καταργήθηκαν όλοι οι περιορισμοί που υπάρχουν στην ισχύουσα νομοθεσία, οι οποίοι αφορούν στην πρόσβαση και την άσκηση

ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ: 5χρονος ήρωας ξεγέννησε τη μητέρα του!

Ο Joby Graves, μπορεί να είναι μόνο 5 ετών ωστόσο σε μια πολύ δύσκολη στιγμή βοήθησε τη μητέρα του και έσωσε τη ζωή του νεογέννητου αδελφού του.

Σύμφωνα με την Daily Mail το νοσοκομείο είχε καθησυχάσει την έγκυο μητέρα του, Kelly, ότι διέθετε αρκετό χρόνο μέχρι να γεννήσει.

ΑΣΤΕΙΟ!!!!!

Χθες το ξημερώματα μπήκαν κλέφτες μέσα στο σπίτι μου και άρχισαν να ψάχνουν για λεφτά. Σηκωθηκα από το κρεβάτι κι αρχισαμε να ψάχνουμε μαζί.

Παγκόσμιο ενδιαφέρον για τις ελληνικές εκλογές

Με κομμένη την ανάσα περιμένει η Ευρώπη αλλά και οι διεθνείς αγορές το αποτέλεσμα της ελληνικής εκλογικής αναμέτρησης της Κυριακής.

Facebook Exchange, νέα υπηρεσία δημοπρασιών για διαφημίσεις σε πραγματικό χρόνο

Η Facebook ανακοίνωσε τα σχέδια της να ξεκινήσει μια νέα υπηρεσία δημοπρασιών για διαφημίσεις σε πραγματικό χρόνο με σκοπό την επίτευξη περισσότερο στοχευμένων διαφημίσεων.

Υποχωρεί η δημοτικότητα της Μέρκελ

Πρωτιά για τη θριαμβεύτρια των πρόσφατων εκλογών στην Βόρεια Ρηνανία-Βεστφαλία

ΔΕΙΤΕ: Δίχρονη κρεμάστηκε στο κενό από μπαλκόνι!

Φωτογραφίες του θαρραλέου γείτονα που την έσωσε
Λέμε πως με τα παιδιά αρκούν μερικά δευτερόλεπτα για να γίνει το κακό και στην περίπτωση μίας 2χρονης στην Κίνα φαίνεται αυτό να επιβεβαιώνεται. Το κοριτσάκι γλίστρησε μέσα από τα κάγκελα του μπαλκονιού στον 7ο όροφο κτηρίου και βρέθηκε να κρέμεται στο κενό καθώς το μόνο που δεν χώρεσε στα κάγκελα ήταν το κεφάλι του!
Ο γενναίος άνδρας που έμενε στον 8ο όροφο βγήκε από το δικό του μπαλκόνι, κατέβηκε κάτω από το κορίτσι και έσπρωξε τη δίχρονη και πάλι μέσα από τα κάγκελα στην ασφάλεια του μπαλκονιού.
Δείτε τις φωτογραφίες

VIDEO: Κάμερα τους καταγράφει την ώρα που κλέβουν αμάξι με τον πιο ασυνήθιστο τρόπο!

Έναν τελείως ασυνήθιστο τρόπο βρήκαν οι τύποι του παρακάτω βίντεο, για να κλέψουν ένα αυτοκίνητο…
Ο ένας καταρχήν πάει και παραβιάζει το όχημα, μπαίνοντας μέσα και ο άλλος πηγαίνει από πίσω, με άλλο αμάξι και αρχίζει το σπρώξιμο… Και όλα αυτά την ώρα που η κάμερα τους καταγράφει… Ας ελπίσουμε η αστυνομία να μπόρεσε να τους βρει και τώρα να βρίσκονται εκεί που τους αξίζει! Πίσω από τα κάγκελα της φυλακής…

ΑΤΑΚΑ ΣΤΟ FACEBOOK ΓΙΑ ΚΑΝΕΛΗ

AX KANELLAKI KANELLAKI ξύλο που θα το φας
δίπλα στον Λιάκο τον Κασιδιάρη σπόντες γιατί πετάς;
Μη του τσιτώνεις τα νευράκια μην του πετάς χαρτιά
γιατί θα φας πολλές ακόμη λεσβία του κερατά!!


Βρέθηκαν τα οστά του Ιωάννη Βαπτιστή σε βουλγάρικο μοναστήρι!

Μετά από... διαφωνίες και έρευνες οι επιστήμονες κατέληξαν: τα οστά που βρέθηκαν στα ερείπια ενός αρχαίου βουλγαρικού μοναστηριού, ανήκουν στον Ιωάννη τον Βαπτιστή!...

Οι κινητήρες της χρονιάς 2012


Τους νικητές των βραβείων «Κινητήρες της Χρονιάς 2012», ανακοίνωσε η αρμόδια διεθνής επιτροπή. Καλύτερο μηχανικό σύνολο αναδείχθηκε όπως αναμενόταν, ο 1.0 λίτρου Ecoboost της Ford, ο οποίος πήρε την υψηλότερη βαθμολογία και στην κατηγορία κάτω των 1.000 κ.εκ. 

Μη χάσετε «Το ΧΩΝΙ» που κυκλοφορεί εκτάκτως το Σάββατο

Σας ενοχλούν οι εισπρακτικές εταιρείες για το δάνειό σας;
Δικαιούστε αποζημίωσης 10.000 ευρώ τουλάχιστον. Το ξέρατε;
Αυτό το Σάββατο (εκτάκτως αντί για Κυριακή λόγω των εκλογών)  μαζί με Το ΧΩΝΙ, ένα 8σέλιδο ένθετο – οδηγός για να αντισταθείτε στην τραπεζική αυθαιρεσία και να διεκδικήσετε τουλάχιστον 10.000 ευρώ!


Δείτε πως είναι η Σίσσυ Χρηστίδου χωρίς μακιγιάζ!


Σήμερα η Σίσσυ Χρηστίδου βγήκε χωρίς μακιγιάζ.
στην εκπομπή «Πρωινό Ant1»!
Η παρουσιάστρια ήταν άβαφη γιατί ήθελε να αποκαλύψει τα μυστικά του μακιγιάζ της κατά τη διάρκεια της εκπομπής.
Πάντως η Σίσσυ και άβαφη είναι μία κούκλα!
Δεν συμφωνείτε;
Δείτε το βίντεο!

Οχτάχρονος λιποθύμησε από την πείνα!

Έτρωγε μόνο μακαρόνια τον τελευταίο καιρό

Άλλο ένα περιστατικό ένδειας στην οποία έχουν περιέλθει, λόγω κρίσης, πολλές ελληνικές οικογένειες έρχεται στο φως της δημοσιότητας, αυτή τη φορά στο Ηράκλειο της Κρήτης.

ΒΙΝΤΕΟ: Δείτε ποια σημάδια βάζουν οι διαρρήκτες στα κουδούνια για να μας αδειάσουν τα σπίτια!

Και οι διαρρήκτες έχουν τον δικό τους κώδικα. Σημάδια που μπορεί να δείτε στις πόρτες ή στα παράθυρά σας και μπορεί να σας περάσουν αδιάφορα, ενδέχεται να σημαίνουν πάρα πολλά. Δείτε στο βίντεο της TV100 τί σχεδιάζουν οι κλέφτες στα σπίτια μας για να στείλουν μηνύματα σε συναδέλφους τους και μετά… ψάξτε τις πόρτες σας!

«Δεν αποτελεί επιλογή της Ελλάδας η χαλάρωση των όρων»

Βάιντμαν: Θα επηρέαζε χώρες που εφαρμόζουν με σωφροσύνη τις μεταρρυθμίσεις

 

Το κορίτσι που προκαλεί «ηλεκτροσόκ» στον αντρικό πληθυσμό

Γεννήθηκε σέξι και αυτό φαίνεται από τον τρόπο που ποζάρει κάθε φορά μπροστά στο φωτογραφικό φακό. Ξέρει να ποζάρει και να βγάζει προς τα έξω την εικόνα της μοιραίας γυναίκας. 

ΠΡΟΣΟΧΗ!!!!!!!!


«Όνειρό μου να ζήσω μόνιμα στην Ελλάδα»

Βρέθηκε στη χώρα μας για επαγγελματικούς λόγους, αλλά γοητεύτηκε τόσο πολύ από τις ομορφιές της που με κάθε ευκαιρία λέει «Ellada mia» και ονειρεύεται ότι θα ζήσει μόνιμα εδώ.

Video: Ρουμάνοι ληστές προσπάθησαν να κλέψουν ένα φορτηγό εν κινήσει αλλα Fast And Furious

Οι συγκεκριμένοι Ρουμάνοι πρέπει να έχουνε δει πολλές φορές τις τελευταίες ταινίες Fast And Furious, αφού προσπάθησαν να κλέψουν ένα φορτηγό μέσα στο σκοτάδι. Ο ένας κρεμάστηκε από το καπό, και ένας άλλος, του κρατούσε τα πόδια ώστε να μην πέσει. Τελικά δεν μπόρεσαν να ανοίξουν την πόρτα του φορτηγού και έτσι ξαναμπήκαν μέσα στο αυτοκίνητο από την οροφή. Η αστυνομία αναφέρει ότι συνέλαβε τους τύπους οι οποίοι έκλεβαν, τσιγάρα, τηλεοράσεις και καφέ, που στη συνέχεια τα πουλούσαν στο Βουκουρέστι.

Έκδοση δρόμου της Porsche 911 RSR

H Champion Motorsport, ένας Αμερικάνικος βελτιωτικός οίκος ετοίμασε μια έκδοση δρόμου της Porsche 911 RSR. Βασίζεται πάνω στην Porsche 911 997 Turbo S του 2011 και αποδίδει 575 άλογα με 847 Nm ροπής. Τοποθετήθηκαν δύο turbo της VTG με 68mm, carbon bodykit, νέα εξάτμιση, πλήρως ρυθμιζόμενες αναρτήσεις της Ohlins με κόστος $15.000 και 3 σετ ζάντες μαγνησίου με κόστος $30.000. Αν ενδιαφέρεσαι να το κάνεις δικό σου, θα πρέπει να δώσεις $399.900. Ευκαιρία δεν το λες, αλλά η μοναδικότητα κοστίζει.(ΔΕΙΤΕ ΦΩΤΟ)

Πανικός για την… Ελλάδα!

Τέτοιος… παγκόσμιος πανικός για μια εκλογική αναμέτρηση μάλλον δεν έχει ξαναγίνει! Από την… Αλάσκα, που λέει ο λόγος, μέχρι τη Νέα Ζηλανδία, κυβερνήσεις και αγορές περιμένουν να μάθουν το αποτέλεσμα της μεθαυριανής εκλογικής αναμέτρησης στην Ελλάδα. Φυσικά, ο μεγαλύτερος πανικός έχει πέσει στην Ευρώπη…

Βενιζέλος εκτός εαυτού τα βάζει με πολίτη σε εκπομπή! (Video)

Στην εκπομπή του Νίκου Χατζηνικολάου «Στον ενικό» ο πρόεδρος του ΠΑ.ΣΟ.Κ. Ευάγγελος Βενιζέλος,αυτό το ιερό τέρας της δικαιοσύνης και της διαφάνειας,εκνευρισμένος και έξω φρενών απαντάει σε ερώτηση πολίτη σχετικά με τα σκάνδαλα της Siemens και για την κουκούλωση τους χτυπώντας το χέρι στο τραπέζι…(Video)

7 μονάδες μπροστά η ΝΔ – Σχεδόν αδύνατη η αυτοδυναμία - Μπαίνουν στην Βουλή: Κουβέλης, Καμμένος, Καρατζαφέρης

- Σταθερά τα ποσοστά ΚΚΕ, ΔΗΜΑΡ και ΛΑΟΣ - Ανεβαίνουν ΣΥΡΙΖΑ και Ανεξάρτητοι Έλληνες
- Στα 2 το εκλογικό σώμα - Οι μισοί αντίθετοι με το Μνημόνιο και οι άλλοι μισοί υπέρ της παραμονής στην Ευρώπη
- ΔΙΑΒΑΣΤΕ Ή ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΔΗΜΟΣΚΟΠΗΣΗ 

Πόλεμος

Του Δημήτρη Μυ
Ας φύγουμε, για λίγο, από τον κόσμο μας, τις εκλογές της ερχόμενης Κυριακής, την τρομακτική ευρωπαϊκή κρίση, και ας πάμε λίγο πιο πέρα.

Πιθανή κίνηση ρευστότητας βελτιώνει το επενδυτικό συναίσθημα

Την επενδυτική διάθεση τόνωσε η πληροφορία που μετέδωσε το Reuters για πιθανή συντονισμένη δράση των κεντρικών τραπεζών των μεγαλύτερων οικονομιών με στόχο τη σταθεροποίηση των αγορών, σε περίπτωση που δημιουργηθεί πανικός μετά τις εκλογές στην Ελλάδα.

Φοροκυνηγητό για όσους δεν πλήρωσαν το χαράτσι της ΔΕΗ

Στην ΔΟΥ Καστοριάς απευθύνθηκαν οι φορολογούμενοι ιδιοκτήτες ακινήτων, οι οποίοι αδυνατούσαν να καταβάλουν το «χαράτσι» της ΔΕΗ, 

Η πρόκληση είναι στο αίμα της...

Η βασίλισσα της ποπ... μαζορέτα

Όταν βγαίνει σε περιοδεία δίνει τα ρέστα της και πάνω απ' όλα προκαλεί το κοινό της. Στην Κωνσταντινούπολη μάς έδειξε το στήθος της, στους θαυμαστές της στη Ρώμη έδειξε το δαντελένιο εσώρουχό της και ήρθε η ώρα να προσφέρει λίγο θέαμα και στο Μιλάνο.

ΣΥΡΙΖΑ ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ: Τοποθέτηση για την ανάπτυξη της γούνας (συνέντευξη)

Δέσμευση ότι θα "σπάσει" το κύκλωμα των προμηθειών και θα έχει άμεσες λύσεις για τη βίζα

Οι Έλληνες κροίσοι και η… κρίση!



Με την ελληνική κρίση και τους Έλληνες επιχειρηματίες ασχολείται ο βρετανικός Guardian.

Δήλωση σοκ γνωστής ηθοποιού.. «Έφτασα να ζυγίζω τριάντα οκτώ κιλά. Με ρωτούσαν αν έχω AIDS»

Μιλώντας στο περιοδικό ΟΚ, η Μαριάννα Τουμασάτου μίλησε για τα προβλήματα βάρους που αντιμετώπισε με την εγκυμοσύνη, και όχι μόνο, αλλά και για τα αρνητικά σχόλια που άκουγε λόγω των παραπανίσιων κιλών!

Οι τραπεζίτες προετοιμάζονται για τη διάλυση του ευρώ

Κομβικό σημείο θεωρούνται οι ελληνικές εκλογές

Εντατική προετοιμασία για τη διάλυση -έστω και μερική- της ευρωζώνης κάνουν οι κεντρικοί τραπεζίτες, σύμφωνα με νέα έρευνα που δημοσιεύουν οι Financial Times.

Γρίφος: Η δημοπρασία του δολαρίου

 

Βρείτε τη λύση

Ο Ρόλαντ Πλαμπ βρήκε έναν τέλειο τρόπο για να κερδίσει χρήματα. Θα αρχίσει να πουλά χαρτονομίσματα του δολαρίου σε δημοπρασία. Με την πρώτη ματιά, αυτό το σχέδιο δεν ακούγεται τόσο τέλειο.

Γυμνή η Candice Swanepoel

Το κορίτσι κάνει τέχνη...

«Ανέβασε» και πάλι το θερμόμετρο στα ύψη η Candice Swanepoel που πέταξε τα ρούχα της και ανέδειξε το αψεγάδιαστο κορμί της για το περιοδικό «Muse».

 Η 24χρονη ξανθιά καλλονή από τη Νότιο Αφρική μοιράστηκε την φωτογράφισή της και στο twitter όπου ανέβασε ένα δείγμα της καλής δουλειάς της κι όπως ήταν φυσικό έβαλε φωτιά στον ανδρικό πληθυσμό.

«Ήρθε ο καιρός των αποφάσεων στην Ευρωζώνη»

Ο υπ. Οικονομικών της Βρετανίας τόνισε ότι η έξοδος της Ελλάδας είναι το χειρότερο σενάριο

Το καλύτερο σουτιέν για κάθε τύπο μπλούζας (video)


Υπάρχουν ένα σωρό τύποι στις μπλούζες! Στράπλες, με έναν ώμο, χιαστή, που δένουν στο λαιμό, εξώπλατες και άλλες πολλές. Ποιο είναι όμως το καταλληλότερο σουτιέν για κάθε στυλ; Αυτό που δεν θα φαίνεται και δεν θα δημιουργεί ένα αντιαισθητικό αποτέλεσμα;

Για όλα υπάρχει λύση και… αυτή δεν είναι σίγουρα το να μην φορέσετε σουτιέν. Δείτε λοιπόν το παρακάτω βιντεάκι που δείχνει 12 έξυπνους τρόπους για να φοράτε πάντα το σουτιέν σας και να στηρίζετε το στήθος σας σωστά, χωρίς αυτό να συνεπάγεται πως θα πρέπει να έχετε ένα σωρό σουτιέν. Άλλο βέβαια αν σας αρέσει η ποικιλία! VIDEO!!!!!!!!!!!!!!

Η πετρελαιοκίνηση συνδέεται με τον καρκίνο

Ενοχοποιούνται για καρκίνο των πνευμόνων τα καυσαέρια

Τα καυσαέρια από τους πετρελαιοκινητήρες των οχημάτων ενοχοποιούνται για καρκίνο των πνευμόνων και θεωρούνται το ίδιο επικίνδυνα με τον αμίαντο, το αρσενικό, το αλκοόλ και το κάπνισμα.

Η πορεία του κλάδου της γουνοποιίας να μην γίνεται αισχρή εκμετάλλευση κάποιων κομμάτων

Η Ομοσπονδία γούνας τους τελευταίους ειδικά 3 μήνες παρακολουθεί από πολύ κοντά την δράση και τις ανακοινώσεις ΣΥΡΙΖΑ – ΟΙΚΟΛΟΓΩΝ και άλλων και απαντά σε κάθε πρόκληση.

Σοκάρουν οι φωτογραφίες τις 30χρονης που παραμορφώθηκαν τα οπίσθιά της από ενέσεις σιλικόνης (pics)

 Όπως παρατήρησες και στις φωτογραφίες η γυναίκα που βλέπεις έχει ..αφύσικα μεγάλα οπίσθια σε σχέση με το σώμα της. Η απεγνωσμένη προσπάθειά της να … αποκτήσει μεγάλους γλουτούς την έκαναν να στραφεί σε παράνομες μεθόδους που παραλίγο να της κοστίσουν τη ζωή.

Τι νέο φέρνει το Apple iOS 6


Διακόσια νέα χαρακτηριστικά μετρά η Apple ως νέες προσθήκες στο λειτουργικό της σύστημα για iPhone, iPad και iPod touch. Η δοκιμαστική έκδοση του iOS 6 (beta) βρίσκεται ήδη στα χέρια των προγραμματιστών, μελών του προγράμματος iOS Developer. Η τελική έκδοση τοποθετείται στο φθινόπωρο του 2012 και θα διατεθεί ως δωρεάν ενημέρωση λογισμικού.

Χάρτες 3D από ψηλά, τοπική αναζήτηση


 

Άμεση εκταμίευση κονδυλίων προς την Ελλάδα ζητούν Ολάντ, Μόντι Ο Φρανσουά Ολάντ με τον Μάριο Μόντι

Παρίσι, Γαλλία
Παραμονή της Ελλάδας στο ευρώ αλλά με τήρηση των δεσμεύσεων επιθυμούν ο πρόεδρος της Γαλλίας, Φρανσουά Ολάντ, και ο πρωθυπουργός της Ιταλίας, Μάριο Μόντι, όπως δήλωσαν μετά τη συνάντηση που είχαν την Πέμπτη στο Παρίσι. Τάσσονται πάντως υπέρ της αποδέσμευσης κονδυλίων για την Ελλάδα ενώ αναφορά έγινε στην ανάγκη πανευρωπαϊκής πολιτικής ανάπτυξης.

Τα ερωτικά μπερδέματα των ζωδίων!

Ποιος είπε ότι ο έρωτας είναι μία «εύκολη υπόθεση»; Όσο ξεκάθαρα και αν φαίνονται κάποιες στιγμές τα πράγματα γύρω μας όταν είμαστε ερωτευμένοι, μέσα σε μία απλή στιγμή όλα μπορούν να μπερδευτούν και τα συναισθήματά μας να ανατραπούν!

Τραγικό τέλος για πρώην υποψήφιο περιφερειακό σύμβουλο

Θρήνος για τον χαμό του 28χρονου πολιτικού μηχανικού και πρώην υποψηφίου περιφερειακού συμβούλου, Άγγελου Μαλαμή.

Οι νέες ταυτότητες ειναι εδω-Θα έχουν μορφή πιστωτικής κάρτας και θα αναγνωρίζονται και ως ταξιδιωτικό έγγραφο!!

Το Υπουργείο Προστασίας του Πολίτη προχωρά τις διαδικασίες για την έκδοση νέου τύπου δελτίου αστυνομικής ταυτότητας των Ελλήνων πολιτών σε εσωτερικό & εξωτερικό, που θα αναγνωρίζεται και ως ταξιδιωτικό έγγραφο.

Στη φυλακή η... «Ζήνα»

Οι δικηγόροι της δεν κατάφεραν να μειώσουν άλλο την ποινή της και η ηθοποιός, γνωστή από το ρόλο της στην τηλεοπτική σειρά Ζήνα, θα περάσει τα επόμενα τρία χρόνια της ζωής της στις φυλακές του Όκλαντ.