Παρασκευή 20 Σεπτεμβρίου 2013

Πιτσιρικάδες στα Ιωάννινα μπροστά σε θησαυρό και σε μία απίστευτη ιστορία

Ένα μικρό «θησαυρό», 43 χιλιάδες ευρώ, μέσα σε μία σακούλα κρυμμένη στα χαλάσματα ερειπωμένης κατοικίας, αποκάλυψε το παιχνίδι μια ομάδας πιτσιρικάδων, στην πλατεία Αρχιεπισκόπου Σπυρίδωνα, κοντά στο Λύκειο της Ζωσιμαίας.

Η απόδειξη ότι υπάρχουν εξωγήινοι (;) - Τι ανακάλυψαν επιστήμονες του Σέφιλντ (ΦΩΤΟ)

Τελικά υπάρχουν εξωγήινοι; Επιστήμονες του Πανεπιστημίου του Σέφιλντ υποστηρίζουν ότι ανακάλυψαν την ύπαρξη εξωγήινης ζωής στο Διάστημα και μάλιστα παρουσιάζουν και φωτογραφικά ντοκουμέντα. 
Οι φωτογραφίες δόθηκαν σήμερα στη δημοσιότητα και πρόκειται για εικόνες που κατέγραψε ένα ηλεκτρονικό μικροσκόπιο από οργανισμό που εντοπίστηκε στην στρατόσφαιρα. 

Ο ΠΟΥΤΙΝ ΔΙΑΒΕΒΑΙΩΣΕ ΟΤΙ ΘΑ ΥΠΕΡΑΣΠΙΣΤΕΙ ΤΙΣ ΠΑΡΑΔΟΣΙΑΚΕΣ ΧΡΙΣΤΙΑΝΙΚΕΣ ΗΘΙΚΕΣ ΑΞΙΕΣ

1Ο Πούτιν κάλεσε τους Ρώσους να είναι υπερήφανοι για την ιστορία της χώρας τους

Οι Ρώσοι πρέπει να σταματήσουν να παρατηρούν στην ιστορία της χώρας τους μόνο τα αρνητικά και να ξεκινήσουν να είναι υπερήφανοι για αυτήν, δήλωσε ο πρόεδρος της Ρωσίας Βλαντίμιρ Πούτιν σε συνάντηση με τους συμμετέχοντες στη διεθνή λέσχη συζήτησης «Βαλντάι».

Πόσο ακραίο μπορεί να αντιδράσει κάποιος που θα τρομάξει πολύ; Δείτε το video και θα καταλάβετε



Κοτόπουλο με κατάμαυρο κρέας!

 Κοτόπουλο με κατάμαυρο κρέας!Μαύρη κότα όλοι γνωρίζουμε ότι υπάρχει! Στο φτέρωμα βέβαια, γιατί στα υπόλοιπα (κρέας, οστά κ.λπ.) το χρώμα του κοτόπουλου είναι άσπρο. Η Silkie από την Κίνα έρχεται για να ανατρέψει τα μέχρι τώρα γνωστά δεδομένα. Λευκό, εντυπωσιακό φτέρωμα σαν μετάξι αλλά μαύρο δέρμα, σκούρα οστά και ακόμα πιο σκούρα εσωτερικά όργανα. Η αλήθεια είναι ότι στην Ασία υπάρχουν πολλά μαύρα είδη κοτόπουλων αλλά η Silkie είναι η πιο διάσημη για τη νοστιμιά της!

Τρεις ημέρες διορίας δίνει η Ρωσία στο Facebook πριν το μπλοκάρει

Αιτία η δημοσίευση διαφημίσεων τσιγάρων με χαρμάνια που θυμίζουν μαριχουάναΣτη «μαύρη» λίστα των απαγορευμένων ιστοσελίδων στη Ρωσία προσέθεσε η ρωσική υπηρεσία ελέγχου του περιεχομένου στο διαδίκτυο το Facebook (Roscomnadzor).

Οι 79 κανόνες του καλού οικογενειάρχη

Μετά τους πολύ εύχρηστους (παραδέξου το) κανόνες της ανδρικής φιλίας αλλά και τους κανόνες του σχολείου, το ONEMAN αποφάσισε να βάλει τάξη και στο σπίτι. Αναδεικνύοντας την πατρική φιγούρα και τους κανόνες που διέπουν τη θέση αυτή..

Απόπειρα αυτοκτονίας εκανε ο Λαμπης Λιβιεράτος

Ο Λάμπης Λιβιεράτος προσπάθησε να βάλει τέλος στη ζωή του. Ο τραγουδιστής μπήκε στην εντατική δημόσιου νοσοκομείου της Αθήνας και σώθηκε στο παρά πέντε.

ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ: Μια εικόνα από τον «Ιησού από τη Ναζαρέτ» που ΔΕΝ έχετε ξαναδεί

Μια φωτογραφία κατά τη διάρκεια του διαλείμματος των γυρισμάτων της συγκλονιστικής μίνι σειράς του Φράνκο Τζεφιρέλι,..

Ανθρώπινα πειράματα που ξεπερνούν τη λογική…

Από την «Τερατώδη Μελέτη» στις «Θεραπείες αποστροφής» και το «Εργαστήριο δηλητηρίου»...

Πείτε τα αντιδεοντολογικά, ανήθικα και απαγορευμένα, πείτε τα φρικιαστικά, αποτρόπαια και στυγερά, και θα έχετε σε όλα δίκιο.
Γιατί είναι πράγματι ακριβώς αυτό: όταν ο άνθρωπος μετατρέπεται σε κτήνος για «επιστημονικούς» σκοπούς και «ερευνητικές» ανάγκες.

H ιστορία της Mercedes-Benz S-Class σε ένα βίντεο

Η S-Class είναι το κορυφαίο μοντέλο της Mercedes-Benz και πάντα ήταν το πιο τεχνολογικά προηγμένο μοντέλο της γερμανικής φίρμας, σε τομείς όπως η τεχνολογία και η άνεση. Πολλές τεχνολογικές καινοτομίες που αφορούν κινητήρες, μετάδοση, ασφάλεια και εξοπλισμό καμπίνας, έχουν εγκαινιαστεί στην S-Class και ανέβαζαν τις μετοχές της στο αυτοκινητικό χρηματιστήριο.