Κυριακή 29 Δεκεμβρίου 2013

Τεστοστερόνη: Αν δεν είναι... όση πρέπει, μας κόβει χρόνια ζωής!

 Τεστοστερόνη. Η γνωστή ανδρική ορμόνη, πρέπει να είναι στον οργανισμό των ανδρών ακριβώς όση... πρέπει. Και αυτό γιατί σύμφωνα με νέα έρευνα που δημοσιεύεται στο περιοδικό για θέματα κλινικής ενδοκρινολογίας και μεταβολισμού "Journal of Endocrinology and Metabolism", όταν οι ηλικιωμένοι άνδρες έχουν τεστοστερόνη περισσότεροι ή λιγότερη από όση πρέπει, τότε έχουν μικρότερο προσδόκιμο ζωής.

Η απίστευτη ιστορία του μεγαλύτερου Έλληνα τζογαδόρου

 Ο Νίκος Δάνδολος γεννήθηκε στο Ρέθυμνο το 1883. Ήταν γόνος πλούσιας οικογένειας και νέος σπούδασε φιλοσοφία. Σε ηλικία 18 ετών μετανάστευσε στο Σικάγο των Η.Π.Α. και αργότερα μετακινήθηκε στο Μόντρεαλ του Καναδά, όπου άρχισε να ασχολείται με το στοίχημα στις ιπποδρομίες. Αφού κέρδισε πάνω από 500.000 δολάρια μέσα σε έξι μήνες επέστρεψε στο Σικάγο.
Εκεί συνέχισε παίζοντας μεγάλα ποσά στα χαρτιά και στα ζάρια και έχασε όσα χρήματα είχε κερδίσει στο Μόντρεαλ. 

Νέο θρίλερ με τον θάνατο του Paul Walker (VIDEO)

 Νέα διάσταση στα τελευταία δευτερόλεπτα της ζωής του Paul Walker δίνει ένα βίντεο που κάνει το γύρο του διαδικτύου καθώς φέρεται να έχει τραβηχτεί δευτερόλεπτα μετά την πρόσκρουση και την ανάφλεξη της Porche GT στην οποία επέβαινε ο άτυχος ηθοποιός.
Σύμφωνα με όσα δείχνει το βίντεο μετά από επεξεργασία των σκηνών, υποστηρίζεται ότι εμφανίζεται μια ανθρώπινη φιγούρα, η οποία επιχειρεί να βγει από το φλεγόμενο όχημα.
Η φιγούρα αυτή φαίνεται να εμφανίζεται από την πλευρά του συνοδηγού, όπου και βρισκόταν ο άτυχος Walker.

Σημάδια πως είναι καιρός να αφήσετε το Facebook!

 Εάν γνέφετε καταφατικά στα περισσότερα της λίστας, τότε ίσως να είναι καιρός να απομακρυνθείτε από την οθόνη…

Όλοι μας γνωρίζουμε κάποιον σαν κι αυτόν: είναι ο φίλος σας στο Facebook που δεν μπορούν να περάσουν περισσότερα από μερικά λεπτά χωρίς να πει στον κόσμο (ή τουλάχιστον στον κύκλο των φίλων του που υποφέρει εδώ και καιρό) τι συμβαίνει ακριβώς στη ζωή του. 

Βγήκε για βόλτα και κέρδισε ένα εκατ. δολάρια

 Τύχη... βουνό είχε ο 27χρονος Αμερικάνος Μάρβιν Μαρτίνεζ ο οποίος έκανε τη βόλτα του στο Λονγκ Άιλαντ πριν από ένα χρόνο.
Κατά τη διάρκεια του περιπάτου του ο Μαρτίνεζ ανακάλυψε έναν λαχνό πεταμένο ανάμεσα σε θάμνους. Δεν έχασε χρόνο και «έξυσε» το λαχνό και ανακάλυψε πως είχε κερδίσει το ποσό του ενός εκατομμυρίου δολαρίων.

Ένας διαφορετικός γύρος του κόσμου μέσα από… χαρτονομίσματα!

diaforetiko.gr : mon1 600x448 Ένας διαφορετικός γύρος του κόσμου μέσα από… χαρτονομίσματα! Αν ψάχνετε τον επόμενο τουριστικό προορισμό σας, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε έναν διαφορετικό χάρτη!
Αν θέλετε να ανακαλύψετε έναν καινούριο τρόπο για να πραγματοποιήσετε το επόμενό σας ταξίδι στο εξωτερικό, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τα… χαρτονομίσματα!Επάνω τους βρίσκονται τυπωμένα μερικά από τα πιο όμορφα τουριστικά μέρη που αξίζει να επισκεφτεί κανείς και λειτουργούν σαν χάρτης, όχι του θησαυρού αλλά των επόμενων διακοπών σας…

Πρωτοχρονιά στη Νέα Υόρκη !!

diaforetiko.gr : 36160 569 13 600x380 Πρωτοχρονιά στη Νέα Υόρκη !! Η Νέα Υόρκη μπορεί να υπερηφανεύεται πως ξέρει να σκηνοθετεί άψογα τον εαυτό της την περίοδο των εορτών, με αποκορύφωμα τη φαντασμαγορική αλλαγή του χρόνου στην Times Square- μια παράδοση που κρατάει από το 1906 και αποτελεί όνειρο ζωής για πολλούς.