Παρασκευή 12 Οκτωβρίου 2012

Καυτές μαζορέτες σε ακόμα πιο καυτές μονομαχίες

Η απόλυτη κόντρα με cheerleaders!

Καλλίγραμμες και χαρωπές, απλά cheerleaders δηλαδή!

Γάτα και σκύλος νομίζουν ότι είναι… αδέλφια!

perierga.gr - Νομίζουν ότι είναι... αδέλφια!Ο  Buttons είναι ένα συμπαθές τζακ ράσελ και η Kitty μια μαύρη γατούλα τα οποία βρέθηκαν μέσα σε έναν κάδο απορριμμάτων, να προσπαθούν να επιβιώσουν το ένα πολύ κοντά στο άλλο. Με τον ερχομό τους στο Κέντρο Διάσωσης Battersea, το προσωπικό ήταν αδύνατον να τους χωρίσει!

Δείτε το σημείο του πλανήτη από το οποίο βγήκε το "μπρος γκεμός και πίσω ρέμα"

Βρήκαμε την τοποθεσία που εννοεί η παροιμία… Βρίσκεται στις Φερρόες νήσους... Είναι βέβαια ένα παιχνίδι του φωτογράφου αφού ο γκρεμός είναι ύψους 100 μέτρων ενώ η λίμνη πίσω του βρίσκεται μόλις 30 μέτρα από την επιφάνεια της θάλασσας. Με λήψη από τα 140 μέτρα όμως και την κατάλληλη γωνία δημιουργείται η ψευδαίσθηση ότι βρίσκονται στο ίδιο υψόμετρο.

Το πριν και το μετά της Ρίας Αντωνίου

Στην πρώτη φωτογραφία η Ρία Αντωνίου 18 χρόνων ποζάρει για ανδρικό περιοδικό πριν ακόμα την ανακαλύψουν οι τηλεοπτικοί παραγωγοί και τα ιταλικά σόου.

Δείτε τα πιο Super Taxi που κυκλοφορούν… !!!

Έτσι θα πρέπει να ήταν τα ταξί .. για να σε πετάνε στον προορισμό σου, σε δευτερόλεπτα !!!

Ήρωες του «Άρχοντα των Δαχτυλιδιών» σε νομίσματα!

perierga.gr - Ήρωες του "Άρχοντα των Δαχτυλιδιών" σε νομίσματα!Ο Νεοζηλανδός σκηνοθέτης Peter Jackson γύρισε και τις δύο επιτυχημένες τριλογίες του «Άρχοντα των Δαχτυλιδιών» και του επερχόμενου «Hobbit» στη Νέα Ζηλανδία, με αποτέλεσμα το όφελος προς τη χώρα να είναι μεγάλο.

Τι κρατά έναν άνδρα σε μία σχέση;

Η σχέση αποτελεί ένα μέρος όπου μπορεί να μοιραστεί συναισθήματά, που ενδεχομένως δεν είναι σε θέση να συζητήσει με κανέναν άλλο...

Πρωτάθλημα μεταφοράς...συζύγου; Πρόσεχε θα σου πέσει!

Ένα πρωτάθλημα διαφορετικό από αυτά που έχουμε συνηθίσει. Πρόκειται για το πρωτάθλημα μεταφοράς...συζύγου. Ναι καλά διαβάσατε.Μεταφοράς συζύγου.

Σάλος από τα ουρητήρια σε σχήμα γυναικείου στόματος

Ένα πολυτελές νέο γαλλικό εστιατόριο στο Σίδνεϊ ανακοίνωσε ότι θα αφαιρέσει δύο ουρητήρια που έχουν σχεδιαστεί, ώστε να θυμίζουν ένα γυναικείο στόμα με κραγιόν ζητώντας συγγνώμη για τυχόν προσβολή.

Μετέτρεψε το γκαράζ της σε ένα μινιμαλιστικό σπίτι!

http://www.pinnokio.gr/Uploads/Articles/METETREPSE-TO-GKARAZ-THS-SE-ENA-MINIMALISTIKO-SPITI/ArticleImage_56920-jpg.xpng?p=56920&w=330Η σχεδιάστρια Michelle de la Vega μετέτρεψε ένα γκαράζ σε ένα πλήρως λειτουργικό και εμφανίσιμο σπίτι 76 τετραγωνικών μέτρων!

Ο κήπος του Μονέ στο Giverny

Ο Κλοντ Μονέ (Claude Monet), όπως ήδη θα γνωρίζετε, είναι γνωστό ότι ήταν ο ιδρυτής του Ιμπρεσιονισμού, ένας όρος που επινοήθηκε από τον τίτλο του πίνακα του «Impression, Sunrise» . 

Ανακάλυψη πλανήτη δύο φορές σαν τη Γη φτιαγμένος από διαμάντια

Αστρονόμοι ανακάλυψαν έναν πλανήτη διπλάσιο σε μέγεθος από τη Γη, ο οποίος είναι φτιαγμένος από... διαμάντια και περιφέρεται γύρω από ένα αστέρι ορατό διά γυμνού οφθαλμού.
Ο βραχώδης πλανήτης "55 Κάνκρι-ε" περιφέρεται γύρω από έναν ήλιο που απέχει 40 έτη φωτός και βρίσκεται στον αστερισμό του Καρκίνου. Κινείται τόσο γρήγορα που ένα έτος εκεί διαρκεί μόνο 18 ώρες.

Στα 200 μέτρα χωρίς… δίχτυ προστασίας!

perierga.gr - Περπάτησε πάνω από φαράγγι χωρίς προστασία!Ο 23χρονος Αυστριακός ορειβάτης Kemeter Mich, με αρκετές «επικίνδυνες αποστολές» στο ενεργητικό του, ξεπερνά ακόμη μία φορά τον εαυτό. Σειρά είχε το περίφημο Grand Canyon du Verdon στη Γαλλία, όπου ο τολμηρός ορειβάτης κατάφερε να το διασχίσει πάνω σε τεντωμένο σχοινί και χωρίς καμία προστασία.

Η πιο παράξενη διαθήκη!!

Δεν υπάρχει η διαθήκη που έκανε ο άνθρωπος!
Όταν ο Wellington Burt απεβίωσε το 1919...

σε ηλικία 87 ετών, στο Μίτσιγκαν των ΗΠΑ, όρισε ότι η περιουσία του δεν...

Νανά Καραγιάννη: Δείτε τις πρώτες φωτογραφίες μετά την έξοδό της από το νοσοκομείο!

Πριν λίγες μέρες η..
Νανά Καραγιάννη βγήκε από το νοσοκομείο, αφού πήρε πέντε κιλά και ακολουθεί συγκεκριμένη θεραπεία στο σπίτι της.

"Απίστευτα, παράξενα αλλά αληθινά!"

"Ο γεωσκώληκας έχει 5 καρδιές!

Ο ελέφαντας δεν φοβάται τα ποντίκια!

Που πρέπει να αγγίξεις έναν άντρα για να τον τρελάνεις;

Μπορεί οι γυναίκες να είναι πιο σύνθετα όντα από τους άντρες, ή έστω έτσι πιστεύεται λόγω της αναλυτικής τους σκέψης και της μανίας με τις 

Πώς θα κερδίσετε την προσοχή... των κοριτσιών! (VIDEO)

Δείτε ένα καλό τρόπο... για κερδίσετε την προσοχή των κοριτσιών!
Το γύρο του διαδικτύου κάνει η ανδροπαρέα που είναι έτοιμη για όλα προκειμένου να κερδίσει μια ματιά, λίγη προσοχή, λίγη σημασία από τα κορίτσια!

Είναι ερωτευμένος μαζί σου; Τσέκαρε τα σημάδια...

Ο έρωτας είναι μια “ασθένεια” με ύπουλα συμπτώματα που δεν είναι πάντα ευδιάκριτα. Πώς επηρεάζει ο φτερωτός θεός τη συμπεριφορά του κάθε ζωδίου;
Διάβασε τα συμπτώματα για να μπορείς να τα αναγνωρίζεις, όταν τα συναντάς στα κοντινά σου πρόσωπα!

Κοκκύτης: Συμπτώματα, εμβόλιο και θεραπεία

Ο κοκκύτης (στα αγγλικά whooping cough ή pertussis) είναι μια είναι οξεία λοίμωξη του αναπνευστικού συστήματος με έντονα συμπτώματα. Πρόκειται για μια παιδική αρρώστια, ιδιαίτερα μολυσματική και με εύκολη μετάδοση, η οποία όμως εμφανίζεται και στους ενήλικες. Ο κοκκύτης οφείλεται στο μικρόβιο του αιμόφιλου του κοκκύτη (Bordetella pertussis). Το μικρόβιο προσβάλλει με τις τοξίνες του τα επιθηλιακά κύτταρα των βρόγχων και των βρογχιολίων προκαλώντας φλεγμονή και στένωση των αυλών. Μεγάλο κίνδυνο διατρέχουν τα παιδιά που είναι κάτω του ενός έτους.

Παΐσιος: Όταν ακούσετε στην τηλεόραση να γίνεται λόγος για τα 12 ναυτικά μίλια, να ετοιμάζεσθε

Κάποτε, είχα πάει στον Γέροντα με ένα φίλο μου κι εκεί συναντήσαμε μια παρέα από πέντε παιδιά.
Τότε ρώτησα τον Γέροντα ποιές προέβλεπε να είναι οι εξελίξεις σχετικά με την Τουρκία .
«Γέροντα», του λέω « απ’ την Αλεξανδρούπολη είμαστε. Μήπως μας πιάσει η μπόρα κατά κει;».
Μου απαντά: «Κοίταξε να δεις.

Δείτε τις 10 περισσότερο ομιλούμενες γλώσσες!

Κι όμως ίσως είναι διαφορετικές από αυτές που νομίζουμε..! 

ΤΟ ΜΑΣΟΝΙΚΟ ΔΑΧΤΥΛΙΔΙ ΤΟΥ OBAMA (video)


Γιατί οι γυναίκες δεν ερωτεύονται «τριχωτούς» άνδρες;

Μπορεί ο σύγχρονος άνθρωπος να είναι πλέον τόσο «τριχωτός» όσο οι πρόγονοί του, αλλά οι εξελικτικοί βιολόγοι εξακολουθούν να αναζητούν την λύση του μυστηρίου γιατί οι γυναίκες προτιμούν άνδρες με ελάχιστη τριχοφυΐα στο σώμα.

Video: Πέθανε, τρώγοντας... κατσαρίδες σε διαγωνισμό !

Ο λόγος για έναν 32χρονο άνδρα, ο οποίος είχε πάρει μέρος σε διαγωνισμό κατά τον οποίον οι συμμετέχοντες έτρωγαν ζωντανές κατσαρίδες και σκουλήκια. 

Πλημμύρισε το Άγιον Όρος από απελπισμένο κόσμο λόγω της οικονομικής κρίσης

Πλημμύρισε το Άγιον Όρος από απελπισμένο κόσμο λόγω της οικονομικής κρίσης Με την ολοένα και αυξανόμενη δημοφιλία του Αγίου Όρους εν μέσω οικονομικής...
κρίσης ασχολείται το Spiegel με τον ανταποκριτή του γερμανικού περιοδικού να τονίζει πως σε αυτές τις δύσκολες ημέρες πολλοί Έλληνες ψάχνουν να βρουν την γαλήνη στον Άθω...

Ψάρι κατά ελλειμματικής προσοχής και υπερκινητικότητας

Η ποσότητα ψαριού που καταναλώνει μια γυναίκα κατά την εγκυμοσύνη ενδέχεται να επηρεάζει τις πιθανότητες που αντιμετωπίζει το παιδί της να εμφανίσει Διαταραχή Ελλειμματικής Προσοχής και Υπερκινητικότητας (Attention-Deficit Hyperactivity Disorder)– μια αναπτυξιακή διαταραχή η οποία εκτιμάται ότι «πλήττει» ως και το 5% των παιδιών σχολικής ηλικίας δείχνοντας ιδιαίτερη «προτίμηση» στα αγόρια.

Τριγωνα μπουρεκια σοκολατας


Υλικά:για 10 ατομα

Video: Ο Ronaldo ντροπιάζεται από ένα παιδί μέσα στο γήπεδο

Ταλέντα δεν θα πάψουν να γεννιούνται...

Πετρελαιοκίνητο καρότσι μωρού τεσσάρων ταχυτήτων! (Δείτε το βίντεο)

Είσαι κουρασμένος από τη δουλειά αλλά έχεις και υποχρεώσεις ως γονιός;;; Υπάρχει λύση για να μην κουράζεσαι όταν πρόκειται να βγάλεις βόλτα το μωρό σου με το καρότσι! 

Σε δημοπρασία το 500αράκι του Ντέιβιντ Κάμερον

Σε δημοπρασία βγάζει ο πρωθυπουργός της Βρετανίας Ντέιβιντ Κάμερον το καλοδιατηρημένο Fiat 500αράκι, το οποίο, παρά τα 20.921 χλμ. που έχει διανύσει, αναμένεται να πωληθεί για 15.000 ευρώ.

Ο Θεός αγαπάει το χαβιάρι: Κριτική στην ταινία του Σμαραγδή ''ΟΛΥΜΠΙΟΝ'' ΑΠΟ 11/10 ΕΩΣ 24/10 ΑΠΟΓ 7.00 ΒΡΑΔ 9.30

Στην τελευταία ταινία του Γιάννη Σμαραγδή, “Ο Θεός αγαπάει το χαβιάρι”, ο γερμανός ηθοποιός Σεμπάστιαν Κοχυποδύεται τον ψαριανό πειρατή Ιωάννη Βαρβάκη, ο οποίος έχοντας διαφύγει από την τουρκοκρατούμενη Ελλάδα, κατάφερε με την εύνοια της Αικατερίνης της Μεγάλης να γίνει τρανός επιχειρηματίας στη Ρωσία, να κάνει το χαβιάρι διάσημο έδεσμα και στη συνέχεια να αφοσιωθεί στη μεγάλη ιδέα της ελληνικής επανάστασης.

Ερευνητές κατάφεραν να διαγράψουν τον φόβο από τον εγκέφαλο

Φοβάστε τα ύψη, το σκοτάδι, τους κλειστούς χώρους (ή οτιδήποτε άλλο) και δεν μπορείτε να ξεπεράσετε τις φοβίες σας; Τότε, ίσως μπορεί να δοθεί λύση στο πρόβλημα σας με τη νέα τεχνική που ανέπτυξαν επιστήμονες από το πανεπιστήμιο της Ουψάλα στη Σουηδία, χάριν στην οποία ισχυρίζονται ότι μπορούν να διαγράψουν τις νεοσύστατες συναισθηματικές αναμνήσεις από τον εγκέφαλο.
Όταν ο ανθρώπινος εγκέφαλος μαθαίνει κάτι, τότε αρχικά δημιουργείται μια ασταθής μνήμη και “φυτεύεται” στον εγκέφαλο με τη βοήθεια πρωτεινών (ενοποίηση). Έτσι, εάν διακοπεί αυτή η πρωτεϊνική διαδικασία εμφύτευσης της μνήμης είναι εφικτό να διαγραφεί μια συναισθηματική ανάμνηση.