Κυριακή 10 Ιουνίου 2012

Όλοι οι αμερικανοί πολίτες καλούνται να δεχθούν εμφύτευση μικροτσίπ

To νομοσχέδιο “υγειονομικής φροντίδας” προϋποθέτει εμφύτευση μικροτσίπ σε όλους τους αμερικανούς πολίτες! Το Νομοσχέδιο σχετικά με την Υγειονομική Φροντίδα στην Αμερική, ή εν συντομία το νομοσχέδιο H.R. 3200, μόλις εγκρίθηκε στο Κογκρέσο και ως εσωτερική του προϋπόθεση περιλαμβάνει το τσιπάρισμα όλων των Αμερικανών πολιτών!!Τα σχέδια και οι ζυμώσεις για την «νομοθετική» και νομικά επικυρωμένη εμφύτευση μικροτσίπ στους αμερικανούς πολίτες είχαν ξεκινήσει από τον Δεκέμβριο του 2004.

Χειρομαντεία: Δες ποια μυστικά της ζωής σου κρύβει το χέρι σου!

Αν θες να μάθεις το μέλλον σου στην αγάπη, πιθανόν η απάντηση να βρίσκεται πολύ κοντά σου, και συγκεκριμένα, στις παλάμες σου.
Η χειρομαντεία έχει τους δικούς της τρόπους να αποκαλύπτει τι σε περιμένει στον έρωτα. Στα σοβαρά ή και σαν ένα παιχνίδι, σε εσένα ή στους άλλους, εύκολα μπορείς να αποκαλύψεις μερικά ερωτικά μυστικά.

Βενιζέλος: Ο τόπος οδηγείται σε αδιέξοδο

Την εκτίμηση ότι ο τόπος οδηγείται σε αδιέξοδο την επομένη των εκλογών, εξέφρασε ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ, Ευάγγελος Βενιζέλος.

Τι έγραψε στο Facebook, ο 24χρονος που σκότωσε τον Αλβανό ληστή του σπιτιού του

Η «Κυρία Γκάφα» εξυπηρέτησε τον Ταπί «φεσώνοντας» με €300 εκατ. το γαλλικό Δημόσιο

Ενα σκάνδαλο κατάχρησης εξουσίας που στοίχισε στο γαλλικό Δημόσιο 300 εκατ. ευρώ, γκάφες ολκής νεοφιλελεύθερης ιδεολογίας και μια ανελέητα ανοδική καριέρα: πρώτα διηύθυνε με σιδηρά πυγμή ένα διεθνές δικηγορικό γραφείο στις ΗΠΑ, μετά έγινε η πρώτη γυναίκα υπουργός Οικονομικών της Γαλλίας και στη συνέχεια η πρώτη γυναίκα διευθύντρια του ΔΝΤ, που αγωνιά για τα παιδιά του Νίγηρα και κουνάει το δάχτυλο στους Ελληνες.

Κυριακή, 10 Ιουνίου 2012 O Γ. Παπανδρέου, που κινδυνεύει να μείνει χωρίς έδρα (και ασυλία) στηρίζει τώρα ΣΥΡΙΖΑ!

Οι εκλογές της ερχόμενης Κυριακής 17 Ιουνίου δεν θα κρίνουν μόνο την μελλοντική πορεία της χώρας και τις σχέσεις που θα διατηρήσει με την Ευρωζώνη. Στις κάλπες αυτές, όπως δείχνουν όλα, θα δοθεί η ευκαιρία να ξεκαθαριστούν με ένα ιδιόμορφο τρόπο και πολλές από τις εκκρεμότητες που συνδέονται με την πορεία χρεοκοπίας της Ελλάδας κατά τα τελευταία δύο χρόνια.

Τούρμπο από τα λίγα!

Έβγαλε φωτιές στην κυριολεξία

Ελληνίδα τραγουδίστρια: "Κάνω συλλογή από μαστίγια"

Αυτή την αποκάλυψη έκανε σε τηλεοπτική της συνέντευξη η δημοφιλής τραγουδίστρια.

ΤΙ ΠΕΡΝΩ | ΓΙΩΡΓΟΣ ΓΙΑΣΕΜΗΣ | ΝΕΟ ΤΡΑΓΟΥΔΙ 2012

ΞΕΚΙΝΗΣΑΝ ΤΑ ΓΥΡΙΣΜΑΤΑ ΤΟΥ ΝΕΟΥ VIDEO CLIP ΓΙΑ ΤΗΝ ΝΕΑ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΤΟΥ ΓΙΩΡΓΟΥ ΓΙΑΣΕΜΗ "ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙΣ ΤΙ ΠΕΡΝΩ" ΓΙΑ ΤΟ ΛΟΓΟ ΑΥΤΟ ΘΕΛΟΥΜΕ ΝΑ ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΣΟΥΜΕ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΤΗΝ ΕΤΑΙΡΙΑ www.thessaloniki-yachting.gr ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΡΑΧΩΡΗΣΗ ΤΟΥ ΣΚΑΦΟΥΣ ΟΠΟΥ ΕΓΙΝΑΝ ΤΑ ΓΥΡΙΣΜΑΤΑ ΚΑΙ ΙΔΙΑΙΤΕΡΑ ΤΟΝ ΚΥΡΙΟ ΗΛΙΑ ΤΣΑΜΑΣΛΗ, ΕΠΙΣΗΣ ΤΗΝ ΕΤΑΙΡΙΑ THAROUHAS COIFFURE ΟΠΟΥ ΕΠΙΜΕΛΗΘΗΚΕ ΤΑ ΜΑΛΙΑ ΤΟΥ ΓΙΩΡΓΟΥ ΚΑΙ ΤΕΛΟΣ ΤΗΝ ΕΤΑΙΡΙΑ ΡΟΥΧΩΝ "ΧΙΟΝΙΔΗΣ" ΣΤΗ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ ΓΙΑ ΤΟ STYLING ΤΟΥ ΓΙΩΡΓΟΥ!!!! ΠΟΛΛΑ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΣΕ ΟΛΟΥ ΟΣΟΥΣ ΔΟΥΛΕΥΟΥΝ ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΤΟ CLIP.ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΑΠΟ ΚΑΡΔΙΑΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΒΑΣΩ ΚΟΛΛΥΔΑ!! ΣΚΗΝΟΘΕΣΙΑ ΑΡΗΣ ΒΑΦΟΠΟΥΛΟΣ. "Spicy"(VIDEO!!!!)

Πλάκωσε στο ξύλο τους επίδοξους βιαστές της



Η θαρραλέα πράξη μιας 15χρονης στη ΡόδοΠήγαν να βιάσουν μια 15χρονη και έφυγαν δαρμένοι! Δύο αλλοδαποί στη Ρόδο, είχαν άγριες διαθέσεις, αλλά υπολόγισαν χωρίς... τη μαύρη ζώνη που κατείχε το παρ' ολίγον θύμα τους.
Η κοπέλα δεν τα 'χασε καθόλου, παρά το νεαρό της ηλικίας της, και αξιοποιώντας τις γνώσεις της στο... καράτε κατάφερε να αποφύγει τα χειρότερα.
Η ανήλικη χτύπησε τους επίδοξους βιαστές και άρχισε να φωνάζει σε βοήθεια τρέποντας σε φυγή τους δράστες.
Τις φωνές της άκουσαν περαστικοί οι οποίοι ειδοποίησαν την αστυνομία.
Οι αλλοδαποί εξαφανίσθηκαν και αναζητούνται. 

Παραιτείται των αποδοχών του ο πρωθυπουργός

Παραιτείται των μηναιίων αποδοχών του ο πρωθυπουργός Παναγιώτης Πικραμμένος, σύμφωνα με επίσημη ανακοίνωσή του.
«Δηλώνω με την παρούσα ότι δεν επιθυμώ να λάβω κατά το χρόνο άσκησης των καθηκόντων μου τις προβλεπόμενες για τη θέση μου μηνιαίες αποδοχές από τη λήψη των οποίων και παραιτούμαι» αναφέρεται χαρακτηριστικά στη δήλωση του κ. Πικραμμένου.
Επίσης, στην πρώτη συνεδρίαση του υπουργικού συμβουλίου, όπως αναφέρεται σε άλλη ανακοίνωση από το γραφείο του πρωθυπουργού, και οι υπουργοί της υπηρεσιακής κυβέρνησης αποφάσισαν να μην «λάβουν τις προβλεπόμενες αποδοχές».

Η Καλλονή καλεί τον κόσμο της

Ανακοίνωση με την οποία ζητά τη συμπαράσταση του κόσμου στα πλέι οφ ανόδου για τη Super League εξέδωσε η ΠΑΕ Καλλονής. Όπως αναφέρει:

Καστοριά: Συναυλία αλληλεγγύης Κώστα Μακεδόνα την Κυριακή - Χωρίς εισιτήριο - Φέρτε τρόφιμα μακράς διάρκειας (πληροφορίες - βίντεο)

Αγαπητοί συμπολίτες

Ο κοινωνικός πόλεμος που δεχόμαστε από κυβέρνηση και τρόικα βυθίζει την κοινωνία στην εξαθλίωση και στην απόγνωση.

Στον πόλεμο αυτό, η κοινή μας δράση και οργάνωση είναι τα... όπλα μας και η αλληλεγγύη η μοναδική μας δύναμη απέναντι στη βαρβαρότητα.

Πώς και πού ψηφίζουμε στις 17 Ιουνίου;..

Στις 17 Ιουνίου 2012 θα διεξαχθούν οι βουλευτικές εκλογές για την ανάδειξη των μελών του Εθνικού Κοινοβουλίου. Η ψηφοφορία θα αρχίσει την 7η πρωινή ώρα και θα λήξει την 19η ώρα της ίδιας ημέρας. Η άσκηση του εκλογικού δικαιώματος είναι υποχρεωτική.

Θα «πνιγούμε» στο Ευρωπαϊκό «ναυάγιο»;;

Φτάσαμε λοιπόν και στο σημείο που ένας από του πυλώνες της Ευρωζώνης, η Ισπανία, ουσιαστικά αδυνατεί να καλύψει τις δανειακές της ανάγκες από τις αγορές. Ως φυσικό επακόλουθο αναφύονται ξανά, αλλά πλέον πιο επιτακτικά όλα τα κομβικά ζητήματα για τη φυσιογνωμία και την προοπτική του όλου εγχειρήματος,

Η επιστολή Βενιζέλου σε Σαμαρά, Τσίπρα, Καμμένο και Κουβέλη

Ο Πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ Ευάγγελος Βενιζέλος έδωσε στη δημοσιότητα την επιστολή που έστειλε στον Πρόεδρο της Νέας Δημοκρατίας κ. Αντώνη Σαμαρά, στον Πρόεδρο της Κοινοβουλευτικής Ομάδας του ΣΥΡΙΖΑ κ. Αλέξη Τσίπρα, στον Πρόεδρο των Ανεξαρτήτων Ελλήνων κ. Πάνο Καμμένο και στον Πρόεδρο της Δημοκρατικής Αριστεράς κ. Φώτη Κουβέλη.

«Επιθανάτιο» υποβρύχιο ψάρεμα

Χωρίς τις αισθήσεις του ανασύρθηκε 64χρονος, βραδινές ώρες χθες, από τη θαλάσσια περιοχή «ΦΑΡΟΣ» Λαυρίου.
Ο ανωτέρω άνδρας κατά δήλωση των οικείων του ανασύρθηκε από τους ιδίους από την θάλασσα, ενώ αυτός είχε χάσει τις αισθήσεις του κατά την διάρκεια υποβρύχιας αλιείας.
Ο 64χρονος διεκομίσθη με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ στο Νοσοκομείο «ΑΜΑΛΙΑ ΦΛΕΜΙΝΓΚ», όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός του,  ενώ η σορός πρόκειται να μεταφερθεί στην Ιατροδικαστική Υπηρεσία Αθηνών για τη διενέργεια νεκροψίας – νεκροτομής.
Προανάκριση διενεργείται από τη Λιμενική Αρχή Λαυρίου.

Μία νεκρή και τραυματίες κατά την επίθεση σε εκκλησία


Τουλάχιστον ένας άνθρωπος έχασε τη ζωή του και αρκετοί τραυματίστηκαν σήμερα σε μια δεύτερη επίθεση εναντίον μιας εκκλησίας στη Νιγηρία, στην πόλη Μπίου (βορειοανατολικά), δήλωσε στο Γαλλικό Πρακτορείο ο υπεύθυνος μιας χριστιανικής ένωσης.

«Ένοπλοι επιτέθηκαν στην εκκλησία κατά τη διάρκεια της λειτουργίας», δήλωσε ο πρόεδρος του Χριστιανικού Συνδέσμου της Νιγηρίας, στο Μπίου, Σάμσον Μπούκαρ. «Μία πιστή σκοτώθηκε και αρκετοί τραυματίστηκαν, οι δύο από τους οποίους είναι σε κρίσιμη κατάσταση», είπε, διευκρινίζοντας ότι «οι ένοπλοι διέφυγαν μετά την επίθεση».

Ηράκλειο: Ανετράπη Ι.Χ. στο οποίο επέβαινε τετραμελής οικογένεια

Σοβαρό τροχαίο σημειώθηκε λίγο μετά τις 17:00 το απόγευμα επί της λεωφόρου Καζαντζίδη, στη ΒΙΠΕ Ηρακλείου, όταν κάτω από αδιευκρίνιστες συνθήκες το αυτοκίνητο στο οποίο επέβαινε τετραμελής οικογένεια, ανετράπη!

Το πρώτο ασθενοφόρο που έσπευσε στο σημείο παρέλαβε δύο ελαφρά τραυματίες, ενώ το δεύτερο παρέλαβε τα δύο παιδιά της 4μελούς οικογένειας για τις απαραίτητες ιατρικές εξετάσεις..

Όλοι τους ήταν σοκαρισμένοι, ευτυχώς όμως όχι σοβαρά τραυματισμένοι.

Ο Μάκης ο Άκης και ο Λάκης παρέα στον Κορυδαλλό

Σίγουρα οι τρεις τους σαν προσωπικότητες, δεν έχουν πολλά κοινά μεταξύ τους. Εκείνο που τους «δένει» όμως, είναι η κοινή κράτηση τους στις φυλακές του Κορυδαλλού. Η συνύπαρξη τους λοιπόν στο σωφρονιστικό ίδρυμα, φαίνεται πως τους έχει φέρει πιο κοντά.
Ρεπορτάζ της Real της Κυριακής, κάνει λόγο για καθημερινές συναντήσεις των τριών. «Όλος ο Κορυδαλλός βουίζει για το «afternoon coffee time» της παρέας», αναφέρει χαρακτηριστικά το δημοσίευμα.

"Εχθρός" του Ολάντ η αποχή

46 εκατομμύρια ψηφοφόροι προσέρχονται από το πρωί στις κάλπες στον πρώτο γύρο των βουλευτικών. Η αποχή αναμένεται να είναι μεγαλύτερη από τις προεδρικές. Μέχρι το μεσημέρι η συμμετοχή έφτασε το 21,06%.

Μικρό αρκουδάκι απεγκλώβισαν στο Ά. Ορεστικό

Ένα μικρό αρκουδάκι, έσπευσε ομάδα του ΑΡΚΤΟΥΡΟΥ υπό τον Νίκο Παναγιωτόπουλο, και το απεγκλώβισε στην ευρύτερη περιοχή του Άργους Ορεστικού.
Τις τελευταίες βδομάδες είναι όλο και μεγαλύτερες οι επισκέψεις αρκούδων σε κατοικημένες περιοχές.
Τα όποια μέτρα ( αν υπάρχουν) παρά τα εκατομμύρια ευρώ που ξοδεύονται φαίνεται καθαρά πως είναι σε λάθος κατεύθυνση

Μήπως σε ελκύουν οι λάθος άντρες;


Πώς συμπεριφέρεσαι όταν είσαι σε σχέση; Τα ραντεβού σου είναι επιτυχημένα;
Όλα αυτά έχουν να κάνουν με τον τρόπο που συνδέεσαι με τους άλλους. Δες ποιος είναι ο δικός σου τύπος συναισθηματικής σύνδεσης.

ΚΑΣΤΟΡΙΑ - Σύλληψη ενός 37χρονου Έλληνα και ενός αλλοδαπού στις Κομνηνάδες - Κατασχέθηκαν 3,8 γραμμάρια ηρωίνης



Χθες (09-06-2012) τις απογευματινές ώρες, σε δασική περιοχή κοντά στο χωριό Κομνηνάδες Καστοριάς, αστυνομικοί του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών και της Ειδικής Μικτής Ομάδας Πάταξης Διασυνοριακού Εγκλήματος της Αστυνομικής Διεύθυνσης Καστοριάς, συνέλαβαν έναν ημεδαπό 37 χρονών για αγορά ηρωίνης και έναν αλλοδαπό 20 χρονών, για εισαγωγή και πώληση ηρωίνης.

Δεν μπορείτε να φανταστείτε που βρίσκεται ο άνθρωπος της φωτογραφίας…

Ο συγκεκριμένος κύριος βρίσκεται σε…
ιδιωτική καμπίνα αεροπλάνου της «Singapore Airlines» που πραγματοποιεί την πτήση Σινγκαπούρη – Νέα Υόρκη. Ωστόσο για να απολαύσετε την πτήση σας σε μία καμπίνα σαν και αυτή θα πρέπει να καταβάλετε το ευκαταφρόνητο ποσό των 15.750 δολαρίων…

Reply Web Radio Summer Party στο SENSO CLUB

Πάμε Καστοριά;;;
Το 1ο Summer Party του Rplay!Έρχεται..
Στην υπέροχη πόλη της Καστοριάς για ένα μοναδικό Ηot Summer Party στον ανανεωμένο
και άκρως καλοκαιρινό χώρο του Senso Club!
Rplay Web Radio.Summer Party @ Senso Club!(kastoria) ΚΥΡΙΑΚΉ 10 ΙΟΥΝΊΟΥ Οι παραγωγοί του Rplay Web Radio αναλαμβάνουν τα decks του Senso Club στην πόλη της Καστοριάς.
[ Οn Decks ]
.Gorgio L
.Nikos Mekas
.Tasos Taso-X
------------------AND THE SUMMER BEGINS!!!


Τσιγγάνοι χρησιμοποιούσαν αρκούδες για την θεραπεία ρευματισμών

Στην Ρουμανία την δεκαετία του 40 με 50 οι τσιγγάνοι για να θεραπέυουν τους ρευματισμούς , χρησιμοποιούσαν αρκούδες.
Δείτε στις παρακάτω φωτογραφίες την μέθοδο που ακολουθούσαν!

Με κρυφή κάμερα την φωτογράφιζε γυμνή ο πρώην σύζυγός της!

Μεγάλη έκπληξη έχει προκαλέσει στα αμερικανικά media μια υπόθεση που εκδικάζει το δικαστήριο του Τέξας…

Η Ανδρεανή Τσάφου με sexy μαγιό…στα γόνατα…topless και όποιος αντέξει!!!


Να μπείς μέσα τους…εννοώ στην στιγμή ε…μη παρεξηγηθώ…κι άλλο!!!! Έτσι και η Ανδρεανή. Το κορίτσι μας μετά από μια άκρως ενδιαφέρουσα γύρα σε πασαρέλες του εξωτερικού, επέστρεψε στην Ελλάδα και απόλαυσε τα μπανάκια της. Έβγαλε έξω το κορμί-που είναι όλα τα λεφτά-κι επειδή δε θέλει να έχει γραμμές στην πλάτη, πέταξε και το πάνω μέρος του μαγιό…Λίγο πριν είχε φροντίσει να μας θυμίσει γιατί μετά τα μάτια της το δεύτερο σημείο του κορμιού που χαζεύουμε πάνω της είναι ο…πωπάκος της. Τυχερέ εσύ που την έχεις…Τυχερέ!!!!!

Σταμάτησε η καρδιά του για 39 λεπτά και συνήλθε

Οι γιατροί είπαν στη μητέρα του δίχρονου Ζακ να περιμένει τα χειρότερα αφού μόνο ένα θαύμα θα μπορούσε να σώσει το μικρό αγόρι, του οποίου η καρδιά σταμάτησε για 19 λεπτά.

Η ανεργία στο 21,9% και οι ειδήσεις έχουν πρώτο θέμα τα χαστούκια.


Παν. Κασιδιάρης: Ο Πατέρας του Ηλία Κασιδιάρη μιλάει για τον γιό του



Τρίτη η Καστοριά στην Ελλάδα στις εξαγωγές μετά από Αθήνα και Θεσσαλονίκη! - Εντυπωσιακή ανάπτυξη του κλάδου εν μέσω κρίσης


Ενθαρρυντικά είναι τα μηνύματα για τις ελληνικές εξαγωγές γούνας, καθώς η παραγωγή έχει αυξηθεί στα 1,6 εκατ. δέρματα σε ετήσια βάση, από μόλις 500.000 το 2004.

Επιπλέον, η αύξηση της παραγωγής σε 2 εκατ. ετησίως αποτελεί στόχο απολύτως εφικτό σε ορίζοντα διετίας.

Κι όμως, ένας Κασιδιάρης έκανε τον χαλασμό!!! Ξεσκεπάστηκε επιτέλους η βρωμιά και η υποκρισία...!!!

Σε Κυπριακό ζήτημα εξελίχθηκε τις τελευταίες τρεις ημέρες η υπόθεση ''τα χαστούκια του Κασιδιάρη''. Αμέτρητες αναλύσεις επι αναλύσεων, βίντεο με αποσπάσματα, κάποιοι καταδίκασαν το γεγονός και κάποιοι είπαν όλο ευχαρίστηση να αγιάσει το χέρι του. Σε ένα είναι σίγουρο πως συμφωνούν όλοι: στην υποκρισία που επέδειξαν τα ΜΜΕ.

Το κορίτσι του Σταύρου Νιάρχου κολάζει… (φωτό)

Ο λόγος για την Τζέσικα Χαρτ, κορίτσι εδώ και περίπου δύο χρόνια του Σταύρου Νιάρχου με τον οποίο μάλιστα λέγεται ότι πάνε σοβαρά. Το διάσημο μοντέλο πόζαρε για τις ανάγκες της ιταλικής έκδοσης του περιοδικού Elle, πόζες που φυσικά δεν μπορούν να περάσουν απαρατήρητες. Το ζευγάρι πέρυσι το καλοκαίρι είχε έρθει στη χώρα μας για διακοπές ενώ εδώ και λίγο καιρό ζει κάτω από την ίδια στέγη, σε μία υπέροχη έπαυλη 7000 τ.μ. στο Λος Άντζελες αξίας 13 εκατομμυρίων ευρώ η οποία βέβαια ανήκει στον διάσημο Έλληνα κληρονόμο.

Π. Ψωμιάδης: «Δεν με ενοχλεί η Χρυσή Αυγή»


Συνελήφθη ο δημοσιογράφος Αιμίλιος Λιάτσος