Κυριακή 21 Οκτωβρίου 2012

Έλληνες τα καλύτερα «μυαλά» της..... Ευρώπης

ΠΟΛΛΑ ΜΠΡΑΒΟ ΣΤΑ ΠΑΙΔΙΑ
Έξι μαθητές της Α' και Β' Λυκείου κέρδισαν σημαντικές διακρίσεις στη Μαθηματική Ολυμπιάδα, αφήνοντας πίσω Γερμανούς, Γάλλους και Ολλανδούς. Ένα Χρυσό, ένα Αργυρό, τρία Χάλκινα μετάλλια και μια Εύφημη μνεία από τους Έλληνες Μαθητές στην 53η Διεθνή Μαθηματική Ολυμπιάδα, που διοργανώθηκε στην Αργεντινή από τις 4 μέχρι τις 16 Ιουλίου 2012.

Πως διαβάζω στην εξεταστική!

Ισχύει και για διαγωνίσματα!...

ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΟΥΜΕ: Σενάρια διαμελισμού της χώρας – Με σκοτεινά σχέδια στήνουν νέο Κόσοβο!!!


















Αν κατά την αρχαιότητα την Αίγυπτο τη «χτύπησαν» οι «Επτά πληγές του Φαραώ», στη σύγχρονη Ελλάδα δεν είναι λίγοι εκείνοι που επιμένουν να δημιουργήσουν τις «Τέσσερις πληγές του διαμελισμού», καθώς από την εποχή που ...

Παραμυθένια σπίτια της βρετανικής επαρχίας

Οι στέγες από άχυρο δεν είναι σπάνιες στην αγγλική επαρχία, αλλά τα τελευταία χρόνια κερδίζουν συνεχώς σε δημοτικότητα.  Το αποτέλεσμα, όπως βλέπουμε στις φωτογραφίες, είναι εντυπωσιακό.

Ποια star εγκατέλειψε ταινία όταν έμαθε ότι οι σκηνές sex θα είναι αληθινές;

Ποια star εγκατέλειψε ταινία όταν έμαθε ότι οι σκηνές sex θα είναι αληθινές;Άσε μας βρε κορίτσι μου με τις ντροπές σου!

Rocinha: Η μεγαλύτερη φαβέλα του Ρίο!

perierga.gr - Rochnha: Η πολυφωτογραφημένη φαβέλα της Βραζιλίας!Στην πόλη του Ρίο ντε Τζανέιρο στη Βραζιλία το 18% του πληθυσμού (λιγότερο από το 1/5) ζει σε φαβέλες, δηλαδή σε παραγκουπόλεις, μέσα σε ανθυγιεινά σπίτια, όπου αντιμετωπίζουν καθημερινά διάφορους κινδύνους και καταστροφές από τις κλιματικές αλλαγές, την έλλειψη υγειονομικών υπηρεσιών αλλά και από τη βία που ανθεί σε τέτοιες περιοχές.

ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ: Μοντέλο σοκάρει τις διεθνείς πασαρέλες - μάθετε γιατί

Είναι μια από τις παρουσίες στον κόσμο της μόδας που διχάζει...

6 κορυφαίες τροφές για να μην πονάς μετά την άσκηση

Αν κάθε φορά που γυμνάζεσαι νιώθεις τους μυς σου να πονάνε και το σώμα σου εξαντλημένο, υπάρχει τρόπος να συνέλθεις πιο γρήγορα. Αρκεί να προσέξεις λίγο τι τρως.
 

VIDEO: Το Gangnam Style σε... ελληνική παρωδία!

Τραγούδι που να έχει πέραση και να μη νγίνει parody από Έλληνες δεν γίνεται...

Σαν σήμερα Αριστοτέλης Ωνάσης [pics]

1968 : Ο Αριστοτέλης Ωνάσης παντρεύεται την Τζάκι στο Σκορπιό.

Ασυγκράτητη με το νέο της σύντροφο η Έλενα Παπαρίζου!

Ασυγκράτητη με το νέο της σύντροφο η Έλενα Παπαρίζου!Όπως σας είχαμε πει, η Έλενα Παπαρίζου είχε βρεθεί στη Θεσσαλονίκη στο κέντρο που τραγουδά η Πάολα.

Η ιχθύαση και οι τύποι της

H ιχθύαση (ichthyosis) είναι μια σπάνια κληρονομική νόσος του δέρματος που χαρακτηρίζεται από ξηρό και λεπιδώδες δέρμα. Η ονομασία της ασθένειας προέρχεται από τη λέξη ιχθύς και αναφέρεται στην ξερή επιφάνεια του δέρματος που εμφανίζεται σαν να έχει λέπια. Προκαλείται από μετάλλαξη ενός γονιδίου που έχει κληρονομηθεί και από τους δύο γονείς.

Οι πιο αποτυχημένες προβλέψεις του κόσμου!!!

Τέτοια εποχή πέρυσι (21 Οκτωβρίου 2011) ο Harold Camping προέβλεπε το τέλος του κόσμου. Κάτι που φυσικά δεν συνέβη… 
Ο «αποκαλυπτικός» λόγος τουCamping δεν είναι ωστόσο η μόνη άστοχη πρόβλεψη του κόσμου. Ας δούμε λοιπόν μερικές θρυλικές «προφητείες» που διαψεύστηκαν οικτρά και κατέρρευσαν με πάταγο…

«Ανατριχιαστικό» body painting τρομάζει!

perierga.gr - "Ανατριχιαστικό" body painting τρομάζει!Ο 19χρονος Ιάπωνας καλλιτέχνης Choo-San μεταμορφώνει τα μοντέλα του σε τρομακτικές φιγούρες, ζωγραφίζοντας στο σώμα τους ανατριχιαστικά φερμουάρ, κουμπιά, πρίζες και κορδόνια! Απίστευτη δημιουργικότητα ή νοσηρή φαντασία;

Βροχή μετεωριτών σημερα!!!!

Κάθε χρόνο, στα μέσα προς τα τέλη Οκτωβρίου, η Γη περνάει μέσα από ένα ρεύμα σκόνης το οποίο είναι συντρίμμια από τον κομήτη του Halley, και στον ουρανό της αυγής μπορούμε να παρακολουθήσουμε μια όμορφη εμφάνιση διαττόντων αστέρων. 

10 ανορθόδοξες συμβουλές για καλύτερο ύπνο


Έχω μια χρόνια δυσκολία να πέφτω για ύπνο το βράδυ και να παραμένω κοιμισμένος. Δεν πάσχω από κάποια ασθένεια που να σχετίζεται με την αϋπνία ή διαταραχές ύπνου, αλλά του εγκεφάλου μου του αρέσει να συνεχίζει να δουλεύει όταν το σώμα μου έχει την ευκαιρία να ξαπλώσει και να ξεκουραστεί.

Σε περίπτωση που επαληθευτούν οι προβλέψεις κινδυνεύει η ζωή 10.000.000 ανθρώπων!

Ο νέος Αρμαγεδδών ονομάζεται “Απόφις” και σύμφωνα με τους Ρώσους επιστήμονες θα μας πλησιάσει στις 13 Απριλίου το 2029.

Η κυτταρίτιδα κόγχου απαιτεί άμεση αντιμετώπιση

Τα μάτια βρίσκονται σε δύο οστικές κοιλότητες του κρανίου, τους οφθαλμικούς κόγχους. Η κογχική κοιλότητα έχει σχήμα αχλαδιού (με το οπτικό νεύρο να αποτελεί το μίσχο του) και επικοινωνεί με τους κόλπους του προσώπου (μετωπιαίος κόλπος,

ΔΥΟ ΕΛΛΗΝΕΣ ΦΥΛΑΚΙΣΜΕΝΟΙ ΣΤΟΝ ΠΑΝΑΜΑ ΖΗΤΑΝΕ ΤΗΝ ΒΟΗΘΕΙΑ ΜΑΣ - ΜΠΟΡΟΥΜΕ ??

Η εικόνα ανατριχιαστική... η ιστορία τους δραματική...

Η Ελληνίδα μαζορέτα που τρελαίνει το αμερικάνικο μπάσκετ

Την λένε Αλέξις Χίος, είναι Ελληνίδα και αναστατώνει το αμερικανικό μπάσκετ.
Είναι η αρχηγός των τσίρλιντερ της ομάδας Σέλτικς (Celtics) στην Αμερική και χορεύει σε κάθε αγώνα μπροστά σε 20.000 θεατές.

Δέκα ασυνήθιστες χρήσεις του κρασιού

Το κρασί είναι κάτι πολύ παραπάνω από ένα απλό συνοδευτικό του φαγητού και του τυριού μας. Σίγουρα δε θα αφήνατε το καλό σας κρασί να...
ωριμάσει για χρόνια, για να διαπιστώσετε ότι έχει ξινίσει.

Τι μπορεί να κάνει η άσκηση για σας;

Σύμφωνα με πρόσφατη έρευνα, η τόνωση και η ευεξία που προκαλεί η αερόβια προπόνηση αποδυναμώνουν την επιθυμία για αναζήτηση άλλων μορφών ανταμοιβής, που στην περίπτωση της έρευνας επρόκειτο για ένα χρηματικό ποσό.

Ανανεωμένο έρχεται το νέο Kymco G-Dink 300i...

Για σχεδόν 15 χρόνια, η σειρά Grand Dink έχει χτίσει το όνομα της Kymco στην παγκόσμια αγορά, καταξιώνοντάς τη στη συνείδηση του κοινού σαν μια από τις μεγαλύτερες και πιο αξιόπιστες εταιρίες κατασκευής μικρών μοτοσυκλετών, ATV και φυσικά scooter. 

Οι αστυνομικοί παρακολουθούσαν με κομμένη την ανάσα…

Τα πάνω κάτω φέρνει στην στρατηγική ασφαλείας του Κοινοβουλίου ένα απίστευτο περιστατικό, που έμεινε μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας επειδή έγινε νυχτερινές ώρες. Συνέβη πριν από λίγες μέρες στον χώρο του Άγνωστου Στρατιώτη, κάτω ακριβώς από τη.. .

Χριστίνα Κολέτσα: Μα δεν τρυπιέται με τόσα καρφιά στα ρούχα της;

Χριστίνα Κολέτσα: Μα δεν τρυπιέται με τόσα καρφιά στα ρούχα της;Πρεμιέρα έκανε χθες το σχήμαΚαραφώτηΚολέτσα.
Φυσικά και σταθήκαμε στο ντύσιμο της Χριστίνας Κολέτσα.

Αρνακι στη γαστρα με πατατες


Υλικά:για 4 ατομα


5 tips, όταν το μέγεθος δεν...βοηθάει

5 tips, όταν το μέγεθος δεν...βοηθάει

Το μέγεθός του δεν είναι ό,τι καλύτερο, αλλά τον αγαπάτε. Με ποιους τρόπους θα βελτιωθεί το σεξ;