Δευτέρα 25 Ιουνίου 2012

Τι λένε τα ζώδια σήμερα Τρίτη 26/6;













Τα Ζώδια Σήμερα 26 Ιουνίου 2012


«Επικίνδυνη και οργανωμένη η συμμορία ληστών με τα καλάσνικοφ»

Ως επικίνδυνη και καλά οργανωμένη χαρακτηρίζεται από αξιωματικούς της ΕΛ.ΑΣ. η αποκαλούμενη ως «συμμορία των ληστών με τα καλάσνικοφ» που εξαρθρώθηκε από την Ασφάλεια Θεσσαλονίκης, με τη σύλληψη 19 μελών της, οι οποίοι ενέχονται σε σωρεία ληστειών σε τράπεζες και κατοικίες, ανατινάξεις με εκρηκτικά μηχανημάτων αυτόματης ανάληψης τραπεζών και επιθέσεις σε βάρος αστυνομικών.

Σοκ: Έφηβος κάπνισε μαριχουάνα και βίασε την 2χρονη αδερφή του...!

Ο 17χρονος Τζέιμς Πριντλ (James Prindle) κρίθηκε ένοχος για τον βιασμό της μόλις 2 ετών αδελφής του από δικαστήριο στο Μέμφις των ΗΠΑ.

Την Τετάρτη η συνεδρίαση της Κ.Ο. του ΠΑΣΟΚ

Σε δύο ημέρες, την Τετάρτη 27 Ιουνίου, θα πραγματοποιηθεί τελικά η συνεδρίαση της Κ.Ο. του ΠΑΣΟΚ. 

Η συνεδρίαση που ήταν προγραμματισμένη για την Τρίτη, 26 Ιουνίου θα γίνει την επομένη, στις 11.00 στη Βουλή.

Πετούσε για 10 ώρες δίπλα σε ένα πτώμα!

Οι αεροσυνοδοί τύλιξαν τον νεκρό άνδρα με..
μια κουβέρτα!

Η Τουρκία προειδοποιεί τη Συρία

Η Τουρκία προειδοποιεί τη ΣυρίαΕξετάζεται η διακοπή εξαγωγής ηλεκτρικού ρεύματος στη Συρία

Το Fiat 500 αποκτά κινητήρα Ferrari!

Το Fiat 500 αποκτά κινητήρα Ferrari!Το project της Lazzarini Design

Και όμως! Ο σχεδιαστικός οίκος Lazzarini παρουσίασε το νέο του project, το οποίο βασίζεται πάνω στο αμάξωμα του Fiat 500, αλλά η ισχύς του θα προέρχεται από έναν κινητήρα V8 της Ferrari.

Προαγωγές, μεταθέσεις και τοποθετήσεις δικαστών και εισαγγελέων



Με αποφάσεις του Ανωτάτου Δικαστικού Συμβουλίου Πολιτικής και Ποινικής Δικαιοσύνης πραγματοποιήθηκαν προαγωγές, μεταθέσεις και τοποθετήσεις δικαστών και εισαγγελέων.

Συνέντευξη της Μαρίας Αντωνίου στην εφημερίδα METRO

1. Πως κρίνετε την σύνθεση της κυβέρνησης Σαμαρά; Θεωρείτε ότι θα μπορέσει να ανταπεξέλθει στις δύσκολες συνθήκες που καλείτε να αντιμετωπίσει η χώρα μας το επόμενο διάστημα;

Δείτε την πρόσκληση του δημοτικού συμβουλίου Καστοριάς για αύριο Τρίτη



Σας παρακαλούμε όπως σήμερα Τρίτη 26 Ιουνίου 2012 και ώρα 7.30 μ.μ., προσέλθετε στο Δημοτικό Κατάστημα Καστοριάς (αίθουσα συνεδριάσεων Δημοτικού Συμβουλίου) για τακτική συνεδρίαση και σύσκεψη, με τα παρακάτω θέμα:

110.000 ευρώ τουλάχιστον θα κοστίσει στο κράτος και στην περιφέρεια Δ. Μακεδονίας η επίσκεψη του Οικουμενικού Πατριάρχη

Είναι όντως πολλά τα έξοδα για την επίσκεψη σε Καστοριά & Κοζάνη σε μια πολύ κρίσιμη περίοδο για την χώρα.
Σε αυτές τις κρίσιμες στιγμές ακόμη και τα προγραμμάτων των ΟΤΑ για τέτοιες μεγάλες επισκέψεις θα πρέπει τουλάχιστον να γίνονται προσεκτικά, όχι τραπεζώματα δώρα και σπατάλες.

Το ξύλο της αρκούδας!

Το ξύλο της αρκούδας!Στο κήπο ενός σπιτιού στη Φλόριντα των ΗΠΑ
Ατάραχοι οι κάτοικοι ενός προαστίου της Φλόριντα των ΗΠΑ παρακολουθούν δύο μαύρες αρκούδες να παλεύουν στο κήπο ενός σπιτιού. Η πάλη διαρκεί περίπου δύο λεπτά και στη συνέχεια τα δύο ζώα φεύγουν σε διαφορετικές κατευθύνσεις.

«Η κυπριακή κυβέρνηση δεν έχει μιλήσει για τρόικα»

«Η κυπριακή κυβέρνηση δεν έχει μιλήσει για τρόικα»Στ. Στεφάνου: Η περίπτωση της Κύπρου δεν είναι η ίδια με άλλες ευρωπαϊκών κρατών

Συγκινητικό μήνυμα σε μπουκάλι ταξίδεψε από τη Λιβύη στη Σκιάθο.

Ποιος, άραγε, αγναντεύοντας τα κύματα δεν έχει σιωπηλά παρακαλέσει η θάλασσα να του δώσει ένα σινιάλο από ένα πρόσωπο αγαπημένο, αλλά μακρινό;


Οι αριστούχοι των Πανελληνίων

Διαβάστε για τις φιλοδοξίες, τα όνειρα και τα μυστικά της επιτυχίας, πέντε εκ των αριστούχων της φετινής χρονιάς. Τι είπαν στο NEWS 247 (Pics)

VIDEO: Τουρκικό F4 εγκλωβισμένο και έτοιμο για κατάρριψη από ελληνικό αντιαεροπορικό

Η ελληνική αεράμυνα κάθε μέρα έχει στις οθόνες των ραντάρ της εγκλωβισμένα τουρκικά μαχητικά που μπαίνουν παράνομα στο Αιγαίο.
Από το 1974 αυτή είναι η καθημερινότητα. Στο βίντεο θα δείτε τον εγκλωβισμό ενός τουρκικού F 4, από ρωσικό αντιαεροπορικό που διαθέτουν οι ελληνικές ΕΔ.
ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ:

Συντετριμμένος ο Πασχάλης Τερζής!

Συντετριμμένος ο Πασχάλης Τερζής!Ο τραγουδιστής έφτασε υποβασταζόμενος και φορώντας μαύρα γυαλιά. Ο κόσμος μόλις τον είδε, ξέσπασε σε δυνατό χειροκρότημα και τον αποκάλεσαν «αφανή ήρωα»!

Φονικές εκρήξεις στο Ιράκ

Τουλάχιστον 10 άνθρωποι σκοτώθηκαν και 35 τραυματίστηκαν σε εκρήξεις που σημειώθηκαν τη Δευτέρα βόρεια και νότια της Βαγδάτης, σύμφωνα με πηγές των υπηρεσιών ασφαλείας και ιατρικές πηγές.

Καλλυντικά από φρούτα!

Ανάμεσα στα φρούτα που καταναλώνουμε συχνά, υπάρχουν αρκετά που παρουσιάζουν κοσμητολογικό ενδιαφέρον. Μπορείτε με αυτά να παρασκευάσετε μάσκες, γαλακτώματα και λοσιόν και να περιποιηθείτε την επιδερμίδα σας με φυσικά συστατικά. 

Στην Κίνα ακόμη μαγειρεύουν σκύλους και γάτες

Στην Κίνα ακόμη μαγειρεύουν σκύλους και γάτεςΣκληρές εικόνες

Ομάδα κινέζων ακτιβιστών διαδήλωσε στην κρεαταγορά… σκύλων στην πόλη Yulin στην επαρχία Guangxi κατά της… κινέζικης παράδοσης να μαγειρεύονται και να προσφέρονται ως ξεχωριστές λιχουδιές... σκύλοι και γάτες!

Ο Μπέος επικροτεί τον Κασιδιάρη

Συνέντευξη Τύπου σε ξενοδοχείο του Βόλου έδωσε ο Αχιλλέας Μπέος, και ήταν η πρώτη φορά που μίλησε αφότου βγήκε από τη φυλακή.

Αρνητικό πρόσημο στις ευρωπαϊκές αγορές

Με πτώση έκλεισαν οι βασικοί δείκτες στα κυριότερα χρηματιστήρια της Ευρώπης.

Τι είπαν Σαμαράς-Ομπάμα

Είκοσι λεπτά διήρκεσε το τηλεφώνημα του προέδρου των ΗΠΑ Μπαράκ Ομπάμα στον πρωθυπουργό Αντώνη Σαμαρά.

Ανησυχίες Μέρκελ για τις προτάσεις έκδοσης ευρωομολόγων



Ανησυχίες Μέρκελ για τις προτάσεις έκδοσης ευρωομολόγων

Αν και τις απορρίπτει η Γερμανία αναμένεται να κατακλύσουν τη σύνοδο κορυφής

Ονειρεύτηκα το δολοφόνο σου....Το βιβλίο της Αγγελικής Νικολούλη!!

Ονειρεύτηκα το δολοφόνο σου....Το βιβλίο της Αγγελικής Νικολούλη!!
Η δαιμόνια δημοσιογράφος έγραψε το πρώτο της αστυνομικό- ερωτικό μυθιστόρημα  με τίτλο "Ονειρεύτηκα το δολοφόνο σου" το οποίο θα παρουσιαστεί την ερχόμενη Τετάρτη  και κυκλοφορεί στις 2 Ιουλίου, από τις εκδόσεις "Καστανιώτη"...

Σημαντική ροή κεφαλαίων προς τις ελβετικές τράπεζες


Σημαντική ροή κεφαλαίων προς τις ελβετικές τράπεζες

Αυξάνονται κατακόρυφα και οι θυρίδες σε μία προσπάθεια διασφάλισης περιουσιακών στοιχείων

Θα δανείσει η Κίνα στην Κύπρο;


Οι ενδείξεις είναι θετικές για ένα δάνειο από το Πεκίνο, δήλωσε στο ΡΙΚ ο υπουργός Εμπορίου, Νεοκλής Συλικιώτης και πρόσθεσε ότι η τελική απάντηση αναμένεται εντός των επόμενων ημερών.
Ο ίδιος είχε επαφές στο Πεκίνο με την κινεζική κυβέρνηση για παροχή δανείου προς την Κύπρο.

Στοιχεία-σοκ για τα ναρκωτικά


Οι θάνατοι των 800.000 από τους συνολικά 1,2 εκατ. νέους ως 35 ετών που έχασαν τη ζωή τους από το 2001 στη Ρωσία οφείλονται σε χρήση ναρκωτικών ουσιών, σύμφωνα με στοιχεία που δημοσίευσε σήμερα η ρωσική ομοσπονδιακή στατιστική υπηρεσία (FSKN) στον ιστότοπό της 

Γιατί καθυστέρησε η τρόικα


Ο εκπρόσωπος του υπουργού Οικονομικών Βόλφγκανγκ Σόιμπλε, Μάρτιν Κότχαους, δήλωσε σε συνέντευξη Τύπου πως  η τρόικα έχει  καθυστερήσει μετά από τα προβλήματα υγείας που ταλαιπωρούν τόσο τον Έλληνα Πρωθυπουργό Αντώνη Σαμαρά όσο και τον νέο υπουργό Οικονομικών Βασίλη Ράπανο.

"Η επίσκεψη της τρόικας καθυστέρησε λόγω της απουσίας συνομιλητών", είπε ο Μάρτιν Κότχαους, όπως μεταδίδει το γαλλικό πρακτορείο ειδήσεων.

"Είναι λυπηρό, αλλά αυτό είναι που συμβαίνει ", πρόσθεσε.

7o PHOTOGRAPHY 96 LIKE προς στιγμή η φώτο που βλέπουμε!!!!

96 LIKE προς στιγμή η φώτο που βλέπουμε!!!!

Η απάντηση της Άντζελας στο enikos.gr


Σάλος έχει ξεσπάσει από το πρωί με την Άντζελα Δημητρίου και την εμφάνισή της στα κατεχόμενα. Δυο μεγάλες εφημερίδες της Τουρκίας, η "Χαμπερντάρ" αλλά και η "Χουριέτ" αποκαλύπτουν με δημοσιεύματα, ότι η Άντζελα θα εμφανιστεί σε ξενοδοχείο της κατεχόμενης Λευκωσίας για να τραγουδήσει.
Το enikos.gr επικοινώνησε με την Άντζελα Δημητρίου, η οποία φανερά ενοχλημένη, μας απάντησε σε μάλλον έντονο ύφος - πριν καλά καλά της απευθύνουμε την ερώτηση-  ότι:
" Η μουσική δεν έχει όρια. Γιατί ασχολείστε όλοι με την Άντζελα Δημητρίου και το έχετε κάνει σήριαλ; Όταν όλη η Ελλάδα βλέπει τούρκικα σήριαλ είναι καλά; Σας ενόχλησε η Άντζελα που θα τραγουδήσει; Δεν έχω να πω κάτι άλλο...".

Παιδί 2 χρονών έπαθε ηλεκτροπληξία στο Νέο Μαρμαρά Χαλκιδικής (ΒΙΝΤΕΟ)


Παιδί 2 χρονών έπαθε ηλεκτροπληξία στο Νέο Μαρμαρά Χαλκιδικής (ΒΙΝΤΕΟ)
Ένα παιδί, 2,5 χρόνων, ενώ έπαιζε με τους φίλους του, στην κεντρική πλατεία του...
Νέου Μαρμαρά Χαλκιδικής, άγγιξε γυμνό ηλεκτροφόρο καλώδιο που ήταν εκτεθειμένο, επάνω στην κολώνα φωτισμού της πλατείας. «Το παιδί πήρε φωτιά» φώναξε ένας περαστικός.
Ο πατέρας του μικρού γύρισε και δεν μπορούσε να πιστέψει ότι έβλεπε, επί δευτερόλεπτα, το παιδί του να το «χτυπάει» το ρεύμα.
(ΒΙΝΤΕΟ)


"Η Αθήνα εξαπάτησε τους δανειστές της, κάνοντας προσλήψεις"

Διαβάστε τι αναφέρει δημοσίευμα της Le Monde σύμφωνα με το οποίο η Ελλάδα έχει δώσει στη δημοσιότητα "εξωφρενικούς αριθμούς" σχετικά με τις προσλήψεις

Συνομιλίες Αβραμόπουλου με Ερντογάν, Βεστερβέλε και Μαρκουλλή

Λίγη ώρα μετά την ανάληψη των καθηκόντων του ο νέος υπουργός Εξωτερικών, Δημήτρης Αβραμόπουλος, είχε τηλεφωνικές συνομιλίες με τον πρωθυπουργό της Τουρκίας Τ. Ερντογάν και τους υπουργούς Εξωτερικών της Κυπριακής Δημοκρατίας και της Γερμανίας, Ερ. Μαρκουλλή και Γκ. Βεστερβέλε, οι οποίοι επικοινώνησαν μαζί του για να τον συγχαρούν για την ανάληψη των καθηκόντων του.

Πέρες: H Ρωσία μπορεί να παίξει σημαντικό ρόλο στη Μέση Ανατολή

Η Ρωσία, η οποία έπαιξε καθοριστικό ρόλο στην ήττα της Ναζιστικής Γερμανίας στον Β' Παγκόσμιο Πόλεμο, «είναι η ίδια Ρωσία που μπορεί να προβεί σε μια ακόμη αποφασιστικής σημασίας συνεισφορά, αυτή τη φορά για την ειρήνη στη Μέση Ανατολή», δήλωσε σήμερα ο Ισραηλινός πρόεδρος Σιμόν Πέρες.

Mάθετε τα οφέλη της κρυσταλλοθεραπείας

Ανακαλύψτε τα οφέλη που υπόσχεται η κρυσταλλοθεραπεία, μια πανάρχαια φυσική μέθοδος για την καταπολέμηση του στρες και των μικροενοχλήσεων. Οι ρίζες της κρυσταλλοθεραπείας είναι πανάρχαιες, χρονολογούνται από το 1.600 π.Χ.. 

ΠΑΤΡΑ: Σκότωσε με 64 μαχαιριές την 37χρονη σύντροφό του!

 
Άγριο φονικό στην Πάτρα συγκλονίζει την
περιοχή, καθώς ο 43χρονος
δράστης σκότωσε με 64  μαχαιριές την 37χρονη σύντροφό του...


Πιράνχας έφαγε το δάχτυλο 1,5χονών κοριτσιού!

Ένα απίστευτο περιστατικό συνέβη στο Σικάγο των Ηνωμένων Πολιτειών...

Οι γονείς ενός 18μηνου κοριτσιού βρέθηκε ξαφνικά χωρίς δάκτυλο.

Ο Θανάσης Βέγγος για την ευτυχία

Σολωμού - Μουζουράκης: Μένουν μαζί

Σολωμού - Μουζουράκης: Μένουν μαζί
Είναι ένα από τα πιο αγαπητά και ταιριαστά ζευγάρια της εγχώριας showbiz. Η ηθοποιός Μαρία Σολωμού και ο τραγουδιστής Πάνος Μουζουράκης είναι μαζί, πολύ ερωτευμένοι και δεν το κρύβουν. Η σχέση τους μετράει πλέον δυο χρόνια και αποφάσισαν να μετακομίσουν κάτω από την ίδια στέγη.
Σύμφωνα με δημοσίευμα της εφημερίδας «Espresso», o τραγουδιστής εδώ και ενάμιση μήνα μένει στο σπίτι της Μαρίας, στο Χαλάνδρι.

Ποδαρικό με το δεξί από τον Φερέιρα στην “Παναθηναϊκή Συμμαχία” - Οι απαντήσεις Αλαφούζου στη “Δίκη” (23.00 – ΣΚΑΪ TV)

Ποδαρικό με το δεξί στην “Παναθηναϊκή Συμμαχία” κάνει ο Ζεσουάλδο Φερέιρα!

Ο Πορτογάλος προπονητής, όπως ανακοινώθηκε από την σελίδα της “Συμμαχίας” στο Facebook, θα είναι ο πρώτος που θα συνδράμει οικονομικά, δίνοντας 1.000 ευρώ.

Κατάθλιψη και ίντερνετ πάνε μαζί;


Ανήκετε σε αυτούς που έχουν πολλά tabs ανοιχτά στον browser τους; Κοιτάζετε τα mail τους κάθε λίγο και λιγάκι; Αναρωτηθήκατε αν αυτό το κάνετε γιατί θέλετε να ορίσετε τις προτεραιότητές σας; Ή μήπως παρατηρείτε στον εαυτό σας μία αδυναμία να συγκεντρωθεί;

Σνφμύωα με μαι έυρενα σοτ Πμανιπσητετοτυο Κμτρπιαιζ


Σνφμύωα με μαι έυρενα σοτ Πμανιπσητετοτυο Κμτρπιαιζ, δνε πεαιζι ρλόο με τι σριεά ενίαι τοθοπεμετενα τα γταμαμρά μσέα σε μαί λξηέ, αεκρί το πώτρο κια το ταελείτυο γάμρμα να ενιαί σητ στωσή θσέη.

Τα υλοπιόπα μροπούν να ενίαι σε τχίυεας θιέεσς κια να μροπετίε να τςι δαβαιάεστε χρωίς κναενα πλβημόρα. Ατυό γνίταει γαιτί ο απρώνθονις εκέγλφοας δνε δαεβζιάι γάμρμα γάμρμα κθάε λξηέ αλλά τνη λξηέ σνα σνύλοο.

Ατίπτσυεο ε;

Υποσυνείδητο μήνυμα στον Μπομπ σφουγγαράκη

Στην φωτογραφία βλέπουμε την πυραμίδα με τον πανεπόπτη οφθαλμό των ιλλουμινάτων στο κατά τα άλλα... παιδικό '' επιμορφωτικό '' κινούμενο μασονοσχέδιο Μπομπ ο σφουγγαράκης!

Θαυμάστε το... 

Φυσικό πίλινγκ με φράουλες!

Αν θέλετε να αποκτήσετε μια τέλεια επιδερμίδα, τότε επιλέξτε να κάνετε ένα φυσικό πίλινγκ με φράουλες και ζάχαρη!

Σεισμική δόνηση 5,2R στη Δ. Τουρκία, απέναντι από τη Ρόδο

Σεισμική δόνηση μεγέθους 5,2 βαθμών της κλίμακας Ρίχτερ σημειώθηκε στις 16.05 στη Δυτική Τουρκία, απέναντι από τη Ρόδο, σύμφωνα με το Ευρωμεσογειακό Σεισμολογικό Ινστιτούτο. Το επίκεντρο του σεισμού εντοπίζεται 285 χλμ. ΝΑ της Σμύρνης, ενώ το εστιακό του βάθος υπολογίζεται στα 48 χλμ..

Δείτε πώς κατέγραψε τον σεισμό ο σεισμογράφος στο Καστελόριζο:

O K. Παπούλιας θα εκπροσωπήσει την Ελλάδα στη Σύνοδο Κορυφής

Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας,Κάρολος Παπούλιας,θα εκπροσωπήσει τελικά τη χώρα μας, ως επικεφαλής της ελληνικής αντιπροσωπείας που θα παραστεί στη Σύνοδο Κορυφής στις 28 και 29 Ιουνίου.

Κείμενο με 40 υπογραφές γουνοποιών οι οποίοι ζητούν από τους φορείς να μην γίνονται δυο αλλά μόνο μια έκθεση γούνας κάθε χρόνο













Στο ΕΒΕ Καστοριάς έχει κατατεθεί κείμενο με περίπου 40 υπογραφές από εκθέτες-γουνοποιούς και των δυο εκθέσεων.
Στόχος είναι η οργάνωση μόνο μιας έκθεσης και όχι δυο.
Στο κείμενο τους δεν αναφέρουν τοποθεσία δηλ. Αθήνα η Καστοριά αλλά καλούν το ΕΒΕ και τα συνδικαλιστικά όργανα να λήξουν το όλο θέμα