Παρασκευή 1 Μαρτίου 2013

Δεν θέλω να εκτίθεμαι πολύ στα ΜΜΕ

Μπορεί να μένει τον τελευταίο καιρό μόνιμα στην Ιταλία, όμως η καρδιά της, αλλά και το… κορμί της είναι ελληνικά!

Η Ρία Αντωνίου αποφάσισε να κάνει ένα δώρο στο αντρικό κοινό, χαρίζοντας τους σέξι ενσταντανέ από την πιο πρόσφατη φωτογράφησή της. Η ξανθιά καλλονή, πιο όμορφη από ποτέ μιλάει για όλα την ώρα που ποζάρει μπροστά στο φωτογραφικό φακό για λογαριασμό του νέου «Esquire».

14 απίθανα πράγματα που υπάρχουν στ’ αλήθεια

Δείτε μια λίστα από πραγματικά απίθανα πράγματα που -για κάποιον ανεξήγητο λόγο- υπάρχουν κάπου εκεί έξω!

ΒΙΝΤΕΟ-Κάνει σκι σε πενταόροφο κτίριο!

Προφανώς κουράστηκε με το … συμβατικό χιόνι και αναζήτησε αλλού την αδρεναλίνη. Ένας σκιέρ από την Αλάσκα των ΗΠΑ κάνει «βόλτα» με τα πέδιλα του σκι σε πενταόροφο κτίριο.

Δείτε το βίντεο:

ΒΙΝΤΕΟ-Ανελέητος ξυλοδαρμός οδηγών ταξί

Κάμερα καταγράφει τον ανελέητο ξυλοδαρμό οδηγών  ταξί στην Κωνσταντινούπολη από μπράβους της νύχτας οι οποίοι δια της βίας, τους πωλούν προστασία.

Δείτε το βίντεο από τον ΑΝΤ1:

«Προτιμώ τις πόρνες, τις τραβεστί»

Η Κωνσταντίνα Μιχαήλ εξηγεί την τάση της προς το περιθωριακό στοιχείο

Οι πιο σοκαριστικοί θάνατοι που συνέβησαν σε κινηματογραφικό πλατό

10. Twilight Zone: The Movie - Vic Morrow, Myca Dinh Le, Renee Shin-Yi Chen
Το γύρισμα της ταινίας είχε τραγικές συνέπειες. Κατά τη διάρκεια των γυρισμάτων, από τον σκηνοθέτη John Landis, ο ηθοποιός Vic Morrow και τα παιδάκια Myca Dinh Le και Renee Shin-Yi Chen, 7 και 6 χρονών αντίστοιχα, έχασαν τη ζωή τους λόγω ατυχήματος με ελικόπτερο. Το ελικόπτερο πέταγε σε ύψος μόλις 8 μέτρων. Λόγω των πυροτεχνημάτων που 

Έτσι λειτουργεί ο εγκέφαλος: Απίστευτο βίντεο παρουσιάζει τη διαδικασία σκέψης [video]

Τη λειτουργία του εγκεφάλου αναλύει με ένα πολύ έξυπνο βίντεο η ASAP Science, παρουσιάζοντας την διαδικασία σκέψης και τον τρόπο επεξεργασίας των προβλημάτων...

10 επιδόρπια που αξίζουν… χρυσάφι!

10 επιδόρπια που αξίζουν... χρυσάφι!                                                                                                  goodkastoria.grΣίγουρα δεν είναι πολλοί αυτοί που μπορούν να απολαύσουν ένα από τα ακριβότερα γλυκά που συμπεριλαμβάνονται στην ακόλουθη λίστα, εκτός εάν είναι πολύ πλούσιοι ή… τρελοί! Ο λόγος για απίθανες παρασκευές με σοκολάτα, φύλλα χρυσού ή γλυκά που περιέχουν πολύ σπάνια υλικά, ακόμα διαμάντια και άλλους πολύτιμους ή ημιπολύτιμους λίθους. Μια ματιά μόνο στα 10 επιδόρπια που ακολουθούν και αξίζουν τη γεύση τους σε (πολύ)… χρυσάφι θα σας πείσει.

Η υπαίθρια άσκηση καλύτερη από το γυμναστήριο

askhsh ypaiuria podhlatoΤα πλεονεκτήματα που έχει το γυμναστήριο είναι προφανή (άνετος χώρος με ελεγχόμενη θερμοκρασία και πολλά όργανα γυμναστικής), αλλά ολοένα περισσότερα στοιχεία δείχνουν ότι η άσκηση σε υπαίθριο χώρο δεν μπορεί να υποκατασταθεί από εκείνη σε έναν κυλιόμενο διάδρομο ή στατικό ποδήλατο.

Εξωδικαστικά ψάχνει λύση ο Πιστόριους με γειτόνισσά του

Εξωδικαστικά ψάχνει λύση ο Πιστόριους με γειτόνισσά τουΤο 2009 η γυναίκα είχε κατηγορήσει τον αθλητή για ξυλοδαρμό
Ο διάσημης παραολυμπιονίκης Όσκαρ Πιστόριους, ο οποίος κατηγορείται για το φόνο της συντρόφου του Ρίβα Στίνκαμπ, προσπαθεί να λύσει φιλικά τη διαφορά του με μια πρώην γειτόνισσά του, 

Δεύτερος γύρος δοκιμών στη Sepang για το MotoGP

Δεύτερος γύρος δοκιμών στη Sepang για το MotoGPΟ Pedrosa στην κορυφή την 3η ημέρα, ο Lorenzo συνολικά ταχύτερος
Ο Dani Pedrosa (Repsol Honda) ήταν και πάλι ο ταχύτερος της 3ης ημέρας των δοκιμαστικών ΜotoGP στη Sepang, ανεβαίνοντας στην κορυφή των χρονολογίων για 5η φορά στις έξι συνολικά μέρες δοκιμών στην πίστα της Μαλαισίας.