Δευτέρα 27 Αυγούστου 2012

H Αυστραλία ζήτησε από τους μουσουλμάνους να εγκαταλείψουν τη χώρα

Ο Αυστραλός πρωθυπουργός είπε στους μουσουλμάνους: “Αν δεν σας αρέσει να ζείτε εδώ, όπως ζούμε όλοι, μπορείτε να φύγετε, δεν σας φέραμε με το ζόρι…

LEFA HAIR IDEAS (ΛΑΒΕΤΕ ΜΕΡΟΣ ΣΤΟ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟ ΕΙΝΑΙ ΑΠΛΟ)


ΛΑΒΕΤΕ ΜΕΡΟΣ ΣΤΟ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟ ΕΙΝΑΙ ΑΠΛΟ
1.ΚΑΝΕΤΕ LIKE ΣΤΗ ΣΕΛΙΔΑ http://www.facebook.com/pages/LEFA-HAIR-IDEAS/197615976976623
2. ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ ΤΗΝ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΟΥ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΥ
ΚΑΙ ΚΕΡΔΙΣΤΕ ΜΙΑ ΟΛΟΚΛΗΡΩΜΕΝΗ ΣΕΙΡΑ ΑΠΟ ΤΗ SEBASTIAN
http://www.lefas.com/

10+1 αντικείμενα για… κολλημένους με την πίτσα!

perierga.gr - 10+1 αντικείμενα για τους λάτρεις της πίτσας!Δεν νομίζω να υπάρχουν πολλοί που δεν αγαπούν την πίτσα! Το αντίθετο, μάλιστα, αν και δεν είναι λίγοι αυτοί που θα υποστηρίξουν ότι είναι επιβλαβής για την υγεία και, επιπλέον, αρκετά παχυντική. Και δεν έχουν άδικο. Όμως αυτό το «αριστούργημα» της ιταλικής γαστρονομικής τέχνης έχει κατακτήσει τον κόσμο, κερδίζοντας τις καρδιές των περισσότέρων από εμάς, με αρκετούς, μάλιστα, να κάνουν σαν… τρελοί για ένα κομμάτι πίτσα. Γι’ αυτούς, λοιπόν, είναι τα 11 αντικείμενα που ακολουθούν…

Τα πιο απαίσια και άθλια κουρέματα .. δείτε πως η βλακεία δεν έχει όρια!



Αυτή δεν είναι μια απλή ντουλάπα! Δείτε την καλύτερα..

Τι σκέφτηκαν οι άνθρωποι..

Εντυπωσιακή κατοικία περιστρέφεται…

perierga.gr - Εντυπωσιακή κατοικία περιστρέφεται...O Bohumil Lhota είναι ένας 73χρονος Τσέχος μηχανικός που ασχολείται εδώ και αρκετές δεκαετίες με τις οικοδομικές κατασκευές, σχεδιάζοντας και κατασκευάζοντας εντυπωσιακές κατοικίες για τους πελάτες του.

«Παίζω σε πορνό γιατί θέλω να γίνω πορνοστάρ»

«Το να παίξω σε μια ερωτική ταινία για ενήλικες δεν είναι κάτι το σημαντικό για μένα. Είναι κάτι που πάντα ήθελα να κάνω. Δεν παίζω σε πορνό γιατί θέλω να γίνω ηθοποιός, αλλά γιατί θέλω να γίνω πορνοστάρ».

Η Ελληνίδα που βοήθησε «χαμένο» οδηγό και έλαβε 20.000 δολάρια

Ο δισεκατομμυριούχος Ty Warner
, βρέθηκε να τριγυρίζει "χαμένος" με το αυτοκίνητο του στn Santa Barbara, των ΗΠΑ πριν από λίγο καιρό και μπήκε σε ένα...

Τα γονίδια σε κάνουν υπναρού ή ξενύχτισσα!

Τα γονίδια σε κάνουν υπναρού ή ξενύχτισσα!

Η αϋπνία όμως χτυπά και απόλυτα υγιή άτομα

Όπως θα έχεις διαπιστώσει ο κάθε άνθρωπος έχει διαφορετική ανάγκη για ύπνο ενώ και ο χρόνος χαλάρωσης που χρειάζεται για να παραδοθεί κάποιος στην αγκαλιά του Μορφέα διαφέρει από άτομο σε άτομο. 

Camargue: H Άγρια Δύση της Ευρώπης!

perierga.gr - Camargue: Η Άγρια Δύση της Ευρώπης!Το Camargue είναι μια περιοχή της Προβηγκίας, νότια της πόλης Αρλ, που περιλαμβάνει το δέλτα του Ροδανού στην ανατολή και μια σειρά από αλυκές στα δυτικά. Πρόκειται για την Άγρια Δύση της Ευρώπης, καθώς εκεί κατοικούν οι Γάλλοι «καουμπόηδες», γνωστοί με την ονομασία «les Gardiens».

Ένα αστικό πάρκο για ατελείωτο… σκαρφάλωμα!

perierga.gr - Ένα αστικό πάρκο για ατελείωτο... σκαρφάλωμα!Από την πρώτη μέρα της λειτουργίας του πριν από δύο χρόνια, το Mount Center στην καρδιά του Βερολίνου κέρδισε τις εντυπώσεις όχι μόνο όσων λατρεύουν την περιπέτεια εντός πόλης αλλά και εκείνων που περιμένουν κάτι εντελώς διαφορετικό από τη βόλτα τους σε ένα αστικό πάρκο.

Η Αγγελική Ηλιάδη με bikini σε πισίνα ξενοδοχείου στην Θεσσαλονίκη

Η τραγουδίστρια Αγγελική Ηλιάδη σε στιγμές χαλάρωσης με bikini σε πισίνα ξενοδοχείου στην Θεσσαλονίκη..
Δείτε την

Το πληκτρολόγιο κάτω από τη βρύση!

perierga.gr - Το πληκτρολόγιο κάτω από τη βρύση!Η σωτήρια λύση για τους αδέξιους που αναποδογυρίζουν συχνά τον καφέ στο γραφείο τους ή για όσους ανησυχούν για τη βρωμιά και τα βακτήρια που καραδοκούν κάτω από τα δάχτυλά τους έρχεται από τη Logitech. Το καινούργιο πληκτρολόγιο της γνωστής εταιρείας Logitech Washable Keyboard K310 πλένεται στο χέρι: μπορείτε όχι μόνο να το βάλετε κάτω από τη βρύση αλλά και να το βυθίσετε στο νερό, εξασφαλίζοντας καθαριότητα σε βάθος.

Μια γάτα «Τζέιμς Μποντ»…

perierga.gr - Μια γάτα "Τζέιμς Μποντ"...Όταν ένας σκύλος κυνηγάει μια γάτα τότε αυτή θα κάνει τα πάντα προκειμένου να γλιτώσει! Τι γίνεται, όμως, όταν μπροστά της δεν έχει τίποτα άλλο παρά μια πισίνα και μια σανίδα του σερφ;

Φωτογραφίες μαθητών από 10 χώρες του κόσμου!

perierga.gr - Φωτογραφίες μαθητών από 10 χώρες του κόσμου!Η φωτογράφος Julian Germaine ξεκίνησε αυτή την καταπληκτική… μαθητική συλλογή το 2004, και από τότε μέχρι σήμερα έχει απαθανατίσει μαθητές σε τάξεις στη Βραζιλία, τη Ρωσία, τις ΗΠΑ, τη Σαουδική Αραβία, την Ταϊβάν, 

Η Δέσποινα Βανδή με bikini στην πισίνα του Rodos Palace

Η Δέσποινα Βανδή με bikini στην πισίνα του Rodos Palace δείχνει οτι διαθέτει ακόμα καλό κορμί..
Δείτε την

Η ζωή του Neil Armstrong σε εικόνες

Η ζωή του Neil Armstrong σε εικόνες

Ο άνθρωπος που απέδειξε πως τα πάντα είναι πιθανά

Με το θάνατό του το Σάββατο, ο πρώτος άνθρωπος που πάτησε στη σελήνη πέρασε στην ιστορία, κάνοντας αρκετούς από εμάς να αναλογιστούμε τον μεγάλο ρόλο που έπαιξε στην εξερεύνηση του διαστήματος, όχι μόνο σαν αστροναύτης αλλά και σαν προσωπικότητα. 

Η φτώχεια «βλάπτει σοβαρά την υγεία»

Η φτώχεια «βλάπτει σοβαρά την υγεία»Πως η φτώχεια επιδεινώνει την υγεία;  Η ποιότητα της υγείας και της περίθαλψης επηρεάζεται καθοριστικά από την εισοδηματική και την κοινωνική κατάσταση μας; Οι ερευνητές έχουν εντοπίσει αρκετές αιτίες. Για τον Richard Levins, από το Harvard, αυτές περιλαμβάνουν αλλά δεν περιορίζονται στις παρακάτω:

10 κτίρια σχεδιασμένα να μοιάζουν με κάτι άλλο!

perierga.gr - 10 κτίρια που σχεδιάστηκαν να μοιάζουν με κάτι άλλο!Όλοι γνωρίζουμε -και δη οι συντάκτες- ότι για να έχει κάποιος μια πρωτότυπη και ευφυή έμπνευση είναι κομματάκι δύσκολο, πόσω μάλλον όταν πρόκειται για αρχιτεκτονική δημιουργικότητα και σχεδιαστική…

Ένας αφοσιωμένος πατέρας!

perierga.gr - Ένας αφοσιωμένος πατέρας!Ο Rick van Beek από το Μίσιγκαν δεν υπήρξε ποτέ του λάτρης του αθλητισμού και της υγιεινής ζωής. Αντ’ αυτού κάπνιζε δύο πακέτα την ημέρα, έπινε αρκετό αλκοόλ καθημερινά και μπαινόβγαινε στα μπαρ της περιοχής. Είχε δηλαδή όλα αυτά τα βασικά χαρακτηριστικά που δεν ταίριαζαν στο προφίλ ενός καλού πατέρα!

Αυτό το κορίτσι είναι αλλιώτικο από τα άλλα!!!!!



Celebrities 4x4 !!!

Θεωρούμε απίθανο αυτό το  αφιέρωμα να μη μπει στο top 10 σε χρόνο DT. Πως είναι δυνατόν, να έχεις τις Tami Donaldson, Jessica Jane Clement, Natasha Poly, Juliet Cabrera, Caprisce Burnet, Carmen Electra και άλλες διάσημες κυρίες της showbiz να ποζάρουν προκλητικότατα στα τέσσερα, και να μη μπεις στον πειρασμό να τις δεις.
Σε όσους συνεχίσουν παρακάτω... καλή διασκέδαση...

Πού «κατοικεί» το μυαλό μας;

perierga.gr - Πού "κατοικεί" το μυαλό μας;Το ερώτημα «πού ακριβώς «κατοικούν» το μυαλό και η συνείδησή μας» απασχολεί επιστήμονες και φιλοσόφους εδώ και αιώνες. 

Δείτε το νέο έρωτα του Κασιδιάρη! Κι όμως την γνωρίζετε!

Αυτόπτες μάρτυρες τους έχουν δει επανειλημμένως να δειπνούν μαζί σε ρομαντικά εστιατόρια με μια άνεση που προδίδει οικειότητα..

Ανεβαίνει συνεχώς η τιμή του χρυσού!

Τα υψηλότερα κέρδη των δύο τελευταίων ετών προβλέπουν οι αναλυτές ότι θα σημειώσει φέτος ο χρυσός...καθώς τα μέτρα τόνωσης της ανάπτυξης σε ΗΠΑ, Κίνα και Ευρωζώνη ενισχύουν τη ζήτηση για το πολύτιμο μέταλλο, ως προστασία κατά του πληθωρισμού.

Τι σχέση έχει το σπέρμα με τον θηλυκό εγκέφαλο;

Διεθνής ομάδα επιστημόνων ανακάλυψε ότι μία πρωτεΐνη του σπερματικού υγρού, δρα ως ορμονικό μήνυμα για τον γυναικείο εγκέφαλο...ωθώντας τον να διεγείρει την παραγωγή των ορμονών που δίνουν εντολή στις ωοθήκες να απελευθερώσουν ένα ωάριο.

Sideboobs - Η θέα απ' τα πλάγια δεν είναι καθόλου κακή... (NEW photos)

Η αλλαγή οπτικής μπορεί να βοηθήσει πολλές φορές να δεις τα πράγματα με μια άλλη ματιά. Και αυτό δεν αφορά μόνο θεωρητικά ζητήματα, αλλά εφαρμόζεται και σε πολλά άλλα πράγματα... Από μια τέτοια αλλαγή οπτικής προέρχεται και ο όρος «sideboobs». 
Απολαύστε ακόμη ένα επεισόδιο αυτής της συλλογής, πιο καυτό απ' όλα τα προηγούμενα...

Ο πιο απατεώνας ζητιάνος που έχετε δει! (video)

Οργανωμένο το έγκλημα...

Άλμα στις αστυνομικές σχολές, πτώση στα παιδαγωγικά

Η εντυπωσιακή άνοδος στις βάσεις των στρατιωτικών/αστυνομικών σχολών και η μεγάλη πτώση στις βάσεις των παιδαγωγικών σχολών, είναι ένα από τα κύρια χαρακτηριστικά των φετινών βάσεων εισαγωγής στα ανώτατα και ανώτερα εκπαιδευτικά ιδρύματα της χώρας.

Οι 3 χειρότεροι (ή τρισχειρότεροι) ζωδιακοί συνδυασμοί


Άντρας Κριός & γυναίκα Καρκίνος:  Όταν ο Άρης φλέγεται από τη Σελήνη

Ο άντρας Κριός είναι μια τρομερή δύναμη της φύσης. Ξέρει τι θέλει και δεν φοβάται να το πάρει. Μόλις βάλει στο στόχαστρο κάποιον, αρχίζει την «καταδίωξη» και δεν σταματά ούτε για να πάρει ανάσα μέχρι να ολοκληρώσει την αποστολή του. Το πάθος του Κριού μπορεί να είναι έως και τρομακτικό για κάποιους, αλλά αυτό δεν είναι κάτι που μπορεί να τον αποτρέψει. Βγάζει τα συναισθήματά του σε κοινή θέα... γιατί δεν έχει απολύτως κανένα πρόβλημα να τα δείξει. Κάντε ό,τι σας φωτίσει, αλλά δεν υπάρχει τρόπος να συγκρατήσετε έναν Κριό που σας έβαλε στο μάτι!

Αποκτήστε απίστευτους κοιλιακούς σε 12 λεπτά

Ένα εξοντωτικό πρόγραμμα άσκησης κοιλιακών, που όμως θα κάνει την κοιλιά σας "σανίδα".
Αν δεν έχετε χρόνo (και χρήμα) να ξοδέψετε στα γυμναστήρια, αλλά δεν θέλετε και να γεμίσετε το σπίτι σας με όργανα γυμναστικής τα οποία είναι πολύ πιθανό να καταλήξουν κρεμάστρες ρούχων, μην ανησυχείτε...

Μια πισίνα για… ταβάνι!

perierga.gr - Μια πισίνα για... ταβάνι!«Μια στρογγυλή πισίνα στην οροφή του σπιτιού δίνει τη δυνατότητα στους ιδιοκτήτες να απολαύσουν την απρόσκοπτη θέα… στον ουρανό, τη θάλασσα και τα βράχια απέναντι, ενώ «μεταμορφώνει» την κατοικία σε… παρατηρητήριο όλες τις ώρες της ημέρας», επισημαίνει ο καλλιτέχνης και σχεδιαστής του σπιτιού Gabriel Orozco.

Han: Ο «μικρός γοργόνος» της Δανίας προκαλεί!

perierga.gr - Han: Ο "μικρός γοργόνος" της Δανίας!Η μεσαιωνική πόλη του Έλσινορ στη Δανία διαθέτει πλέον μια νέα προσθήκη στην προκυμαία της. Ο «Han» σχεδιάστηκε για να συμπληρώσει το πασίγνωστο άγαλμα της «Μικρής Γοργόνας» (του Edvard Eriksen), που τιμά τον ομώνυμο χαρακτήρα του Χανς Κρίστιαν Άντερσεν και βρίσκεται στην Κοπεγχάγη.

Ακροβατώντας μεταξύ δύο φορτηγών εν κινήσει!

perierga.gr - Ακροβατώντας μεταξύ δύο φορτηγών εν κινήσει!Κι όμως η Faith Dickey αποφάσισε να κάνει κάτι που κανένας λογικός άνθρωπος δεν θα έκανε, όπως θα δείτε στο ακόλουθο βίντεο. Δύσκολη η προετοιμασία και ακόμη δυσκολότερη η εκτέλεση!

Το «σπίτι των ονείρων» για… ακριβά γούστα!

perierga.gr - Το "σπίτι των ονείρων" για... ακριβά γούστα!Η κατοικία που βλέπετε μοιάζει το λιγότερο με σκηνικό χολιγουντιανής ταινίας, με τους θεατές να κάνουν ένα νοητό ταξίδι στον κόσμο του Ντίσνεϊ και μια παιδική φαντασίωση να γίνεται πραγματικότητα μέσα στην έρημο της Νεβάδα, όπου η έννοια «όαση» αποκτά νέα διάσταση!

Γεωμετρικές «ψευδαισθήσεις» με κολλητική ταινία!

perierga.gr - Γεωμετρικές "ψευδαισθήσεις" με κολλητική ταινία!Ο street artist από το Μπρούκλιν Aakash Nihalani εντυπωσιάζει τους κατοίκους της Νέας Υόρκης με τις δημιουργίες του, προκαλώντας διασκεδαστικές αντιδράσεις… με μερικά μόνο μέτρα πολύχρωμης κολλητικής ταινίας!

Γνωστά λαχανικά στη… μοβ έκδοσή τους!

Perierga.gr - Γνωστά λαχανικά στη... μοβ έκδοσή τους!Τα φασολάκια είναι πράσινα, τα καρότα πορτοκαλί και οι ντομάτες κόκκινες. Σωστά; Ολόσωστα, λέω εγώ, όμως οι επιστήμονες έχουν άλλη άποψη, αφού με διάφορες διασταυρώσεις ειδών κατάφεραν,

Η Πορνοστάρ Adrianna Russo στις διακοπές της με καυτό μικροσκοπικό bikini

Η Πορνοστάρ Adrianna Russo στις διακοπές της με καυτό μικροσκοπικό bikini…
Δείτε την

Βάσεις 2012: ΑΕΙ και ΤΕΙ 90% Εσπερινά

Βάσεις 2012: ΑΕΙ και ΤΕΙ 90% ΕσπερινάΤέλος στην αγωνία με την ανακοίνωση των βάσεων 2012 στις Πανελλαδικές 2012. Oι επιτυχόντες είναι 80.615 εκ των οποίων 15.000 ειδικών περιπτώσεων. Οι επιτυχόντες στα ΑΕΙ ανέρχονται σε 45.559 και στα ΤΕΙ σε 32.689.

Του ξερίζωσαν τα μάτια, τη μύτη, τα χείλη και τη γλώσσα επειδή διατηρούσε παράνομη σχέση

Διατηρούσε παράνομη σχέση με μια παντρεμένη και οι συγγενείς της αποφάσισαν να τον βασανίσουν. Αφού λοιπόν τον απήγαγαν, του ξερίζωσαν τα μάτια, τη μύτη, τα χείλη και τη γλώσσα...

Απίστευτο! Δείτε πώς ήταν η Χριστίνα Κολέτσα πριν 6 χρόνια! [φωτο]


Τότε έκανε τα πρώτα της βήματα ηχώντας μέσα από το μουσικό ριάλιτι «Fame Story»..
Η Χριστίνα Κολέτσα είχε κερδίσει το τηλεοπτικό κοινό τόσο με την εμφάνιση (αν και είχε λίγα κιλά παραπάνω), όσο και …















με τη φωνή της..  σήμερα δείχνει τελείως διαφορετική!

Τι κρύβουν σήμερα 27/8 τα ζώδια!












Δες τις σημερινές προβλέψεις για το ζώδιο σου...

Γενικό προφίλ

Τροχαίο με 4 τραυματίες

Τέσσερα άτομα τραυματίστηκαν σε τροχαίο που συνέβη την Κυριακή στην οδό Ανδραβίδας - Κυλλήνης στο ύψος της διασταύρωσης Στρουσίου.