Παρασκευή 10 Ιανουαρίου 2014

Στη Βραζιλία τα πιο όμορφα κορίτσια δεν είναι κορίτσια [εικόνες+βίντεο]

Στη Βραζιλία τα πιο όμορφα κορίτσια δεν είναι κορίτσια [εικόνες+βίντεο] Κάποτε η Βραζιλία φημιζόταν για τα εξωτικά κορίτσια της, αληθινές καλλονές με ιλιγγιώδεις καμπύλες, μελαψές σφιχτές επιδερμίδες, κολασμένες σωματικές διαστάσεις και απαράμιλλο ερωτικό ταμπεραμέντο. Όχι πια...
Την τελευταία δεκαετία, τα σκήπτρα του κάλλους και της σεξουαλικότητας στη χώρα της σάμπα και του καρναβαλιού τα έχουν πάρει τα αγόρια που είναι κορίτσια που τους αρέσουν τα αγόρια....

Το βιογραφικό του Ηλιου

diaforetiko.gr : magnificent cme erupts on the sun   august 31 600x385 Το βιογραφικό του Ηλιου Δέκα από τα πιο χαρακτηριστικά «προσωπικά» δεδομένα του μητρικού μας αστεριού
To πανίσχυρο μαγνητικό πεδίο του Ηλιου αλλάζει πολικότητα κάθε 11 χρόνια. Η NASA ανακοίνωσε πριν από λίγες ημέρες ότι έπειτα από διεργασίες λίγων μηνών το φαινόμενο ολοκληρώθηκε στο μητρικό μας άστρο.

Στα 52 της η Καίτη Γαρμπή πετάει όλα της τα ρούχα και εμφανίζεται γυμνή στο ντους

Καίτη Γαρμπή: "Η εποχή που τραγουδούσαμε κάθε βράδυ ως τα ξημερώματα, ήταν φριχτή" Δεν τραγουδάει στη ... ντουζιέρα, απλά εμφανίζεται γυμνή για τις ανάγκες του νέου της βιντεο κλιπ. Η δημοφιλής τραγουδίστρια Καίτη Γαρμπή, αποδεικνύει την καλλιτεχνική και γυναικεία κλάση της καθώς κατάφερε να προκαλέσει ξανά το ενδιαφέρον του κοινού.
Ακολουθώντας τις σκηνοθετικές οδηγίες της Βίκυς Βελλοπούλου, η 52χρονη καλλιτέχνιδα οπτικοποίησε το τραγούδι «Ανεμοδαρμένα Υψη», στο οποίο την βλέπουμε να πετάει μακριά τα ρούχα της και να απολαμβάνει γυμνή το ντους, αλλά και στην αγκαλιά ενός γυμνού σέξι νεαρού.

ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ: Φοβάστε τα πλοία;..ΔΕΙΤΕ ΑΥΤΟ..(VIDEO)

«Μαγνήτης» για την κρουαζιέρα η Θεσσαλονίκη Το βίντεο που θα δείτε είναι από ένα από τα μεγαλύτερα κρουαζιερόπλοια του κόσμου.. Παρ' όλο το μέγεθος κανείς δεν μπορεί να τα βάλει με τη φύση..
Δείτε το απίστευτο βίντεο..

Ο 80χρονος που δεν έχει πλυθεί εδώ και 60 χρόνια -Ζει μια πρωτόγονη ζωή στη φύση [εικόνες]

 Μοιάζει με πλάσμα από τον Άρχοντα των Δαχτυλιδιών και δύσκολα τον πλησιάζει κανείς εξαιτίας της έντονης μυρωδιάς του.
Πρόκειται για τον 80χρονο Amoo Hadji, που ζει στο χωριό Dezhgah του Ιράν και εδώ και εξήντα χρόνια αρνείται να κάνει μπάνιο. Τις απίστευτες φωτογραφίες δημοσίευσε ένας χρήστης του Reddit παραθέτοντας μερικές πληροφορίες για τη ζωή του Hadji.
Οπως αναφέρει ζει μια πρωτόγονη ζωή και το μόνο αντικείμενο που κατέχει είναι μια πίπα από χάλυβα με την οποία καπνίζει κοπριά ζώων.

ΘΡΑΥΣΗ ΚΑΝΕΙ Ο ΜΑΚΗΣ Ο ΦΘΗΝΟΥΛΗΣ! ΕΠΩΝΥΜΑ ΠΡΟΙΟΝΤΑ ΜΕ ΤΙΜΕΣ ΑΠΟ ΤΟ ΠΑΡΕΛΘΟΝ!


ΠΙΟ ΦΘΗΝΑ ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ!


Είναι ολοκαίνουριο μίνι μάρκετ, βρίσκεται σε κεντρικό σημείο της πόλης της 


Καστοριάς και μοιάζει να είναι...φονέας γιγάντων! 


Skip 60 μεζούρες 11.30, Ariel 55 μεζούρες 12.20, Νουνού εβαπορέ 410γρ 0.88, Νουνού 

εβαπορέ 8άδα 6.63, Lenor 1.2 Lit 2.92, Lenor 750ml 1.82, Barilla (όλη η σειρά) 0.78, Colgate 

herbal 0.99, Palmolive (αφρόλουτρο) 750ml 2.82, Χαρτί υγείας Daily 8+2 δώρο 2.73, Always 

σερβιετάκι 1+1 δώρο 2.99.

ΑΥΤΑ ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΠΟΛΛΑ ΠΡΟΙΟΝΤΑ ΣΑΣ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΝ ΣΕ ΤΙΜΕΣ ΠΟΥ ΜΟΙΑΖΟΥΝ ΝΑ 

ΕΙΝΑΙ ΑΠΟ... ΑΛΛΟ ΠΛΑΝΗΤΗ! ΕΙΝΑΙ ΣΑΝ ΝΑ ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΑΠΟ ΜΑΚΡΙΝΟ ΠΑΡΕΛΘΟΝ!



ΜΕ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΤΙΜΕΣ ΘΑ ΕΧΕΤΕ ΠΑΝΤΑ ΓΕΜΑΤΕΣ ΣΑΚΟΥΛΕΣ ΚΑΙ ΠΟΛΛΑ ΠΟΛΛΑ 

ΡΕΣΤΑ!

ΔΕΙΤΕ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΟΥ ΑΡΘΡΟΥ ΠΟΙΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ