Τρίτη 2 Ιουλίου 2013

ΤΟ ΠΕΙΡΑΜΑ ΜΕ ΤΟ ΝΕΡΟ ΠΟΥ ΣΟΚΑΡΕΙ - ΔΕΙΤΕ ΤΙ ΝΕΡΟ ΠΙΝΟΥΜΕ....

Μόλις δείτε αυτό το βίντεο από την εκπομπή του Δημήτρη Μάρκου στο Channel 9 ένα πείραμα-σοκ για το νερό που πίνουμε και μαγειρεύουμε, σίγουρα θα τρομάξετε!

Φανταστείτε τι πίνουμε και τι τρώμε μέσω των μαγειρεμένων φαγητών, όταν το νερό είναι αφιλτράριστο....

Δεν θα πεθάνουμε ποτέ! Πως η σύγχρονη Αστροφυσική ακυρώνει το φαινόμενο του θανάτου

ΔΡ. ΔΑΝΕΖΗΣ:ΠΩΣ Η ΣΥΓΧΡΟΝΗ ΑΣΤΡΟΦΥΣΙΚΗ ΑΚΥΡΩΝΕΙ ΤΟ ΦΑΙΝΟΜΕΝΟ ΤΟΥ ΘΑΝΑΤΟΥ!

Η γεωμετρία του Σύμπαντος
Όταν αναφερόμαστε σε μια γεωμετρία, θεωρούμε αυτονόητη την ύπαρξη ενός χώρου μέσα στον οποίο αυτή αναπτύσσεται και τις ιδιότητες του οποίου περιγράφει. 

Μυστήρια και Ιερά Μέρη (Βίντεο)

Μυστήρια και Ιερά Μέρη (Βίντεο)Είναι ίσως η πιο ιερή τοποθεσία σε όλη την ανθρωπότητα, ο τόπος τον τριών σημαντικότερων θρησκειών του κόσμου του Χριστιανισμού,του Ιουδαϊσμού και του Του Ισλάμ. Και όλα συγκλίνουν...

Είναι η καρδιά και η ψυχή αυτού που λέγεται Ιερό Έδαφος. Το Όρος του Ναού, παλιά πόλη, στην Ιερουσαλήμ...

Το δράμα διδύμων που παντρεύτηκαν χωρίς να ξέρουν ότι είναι αδέλφια! - Είναι από τις σπάνιες ιστορίες που τις ακούς και δεν μπορείς να πιστέψεις τα παιχνίδια που μπορεί να παίξει καμιά φορά η μοίρα...

Δίδυμα αδέλφια, ένα αγόρι και ένα κορίτσι χωρίστηκαν μετά τη γέννα και έζησαν σε διαφορετικές οικογένειες που τα υιοθέτησαν. 


Τα φρόντισαν και τα μεγάλωσαν με πολλή αγάπη και σαν να ήταν δικά τους παιδιά. Όταν πλέον ενηλικιώθηκαν, άρχισε το καθένα να κάνει τη ζωή του.

Μέχρι που ήρθε στη ζωή τους ο έρωτας και μάλιστα ταυτόχρονα. Μόνο που στη δική τους περίπτωση αυτό ήταν απαγορευτικό. Η μοίρα τούς είχε φέρει και πάλι κοντά όμως κανένα από τα δύο δεν ήξερε πως ήταν δίδυμα αδέλφια. 

21ο PHOTOGRAPHY PARTY KANE LAKE>>>>>>>



Λαρισαίος πατέρας έβαλε κάμερα για να βρει τα φαντάσματα και έπαθε ΣΟΚ με αυτό που είδε… ΑΝΑΣΤΑΤΗ η κοινωνία!

Ένας άντρας από την Λάρισα αποφάσισε να τοποθετήσει κρυφή κάμερα στο ίδιο του το σπίτι, γιατί πίστευε ότι ήταν στοιχειωμένο και ότι είχε καταληφθεί από… 
φαντάσματα!
αληθινό